9 лесни дизайни за ноктите на благодарността за ноктите със снимки | Стил на живот

Денят на благодарността се счита за една от най-популярните празници в САЩ. Както подсказва името, Денят на благодарността празнува духа на споделяне, братство и съпричастност. Ето защо семейства, големи и малки, се събират за невероятен празник в този ден, докато всички те изброяват нещата, за които са най-благодарни. Този известен празник в САЩ също е вдъхновил ноктите изкуство.

Изкуството на ноктите като форма на изразяване набира скорост през последните няколко години, тъй като предоставя на младите жени и момичета възможността да "преобличат" ноктите си, за да придадат повече личност и да се обръщат към тях. Ето защо, когато добавите Ден на благодарността и ноктите заедно, ще бъдете изумени от странните нокти, които са на разположение. Също така, като се има предвид, че празникът се провежда през последния четвъртък през ноември, есенният сезон също има значително влияние върху дизайна на благодарността, вдъхновен от ноктите, пълен с есенни листа.

Ден на благодарността Дизайзи за нокти:

1. Есенни листа на ноктите:

Денят на благодарността nail art

Есенното оформление на ноктите за дизайн на ноктите отдава дължимото уважение към сезона, в който се провежда празникът на Деня на благодарността. Есенните нюанси са на пълен дисплей върху този дизайн на ноктите, с есенни листа боядисани на гвоздеите отдолу нагоре в земни тонове на кафяво, охра и оранжево. Това е отличен пример за това, как може да бъдете странни, без да сте твърде силни. Блестящото покритие, което се намира на върха на дизайна на листа, придава блясък на нокътя.

2. Есенно вдъхновен дизайн на ноктите:

падане inspired Nail Art

Дизайнът на ноктите, базиран на есента, посочва как природата и земята се превръщат в една през есенния сезон. Черните ивици се добавят за декоративни цели, а белите точки допълват цялостния дизайн, без да изглеждат измамни. За добавяне на блясък и пицаз бяха добавени блестящото покритие. Френският стил на маникюр на ноктите придава характер и оставя нокътя гол, без да го кара да се чувства празен.

Виж повече: Дизайзи за нокти за влюбените

3. Пилинг-вдъхновени ноктите изкуство:

Pilgrim, вдъхновени Nail Art

Поклонниците, които са били официалните носители на добри новини, също служат като вдъхновение за дизайна на ноктите. Лицата на индийката, сестрата и началника са нарисувани на всеки нокът. Този странен стил е както сладък, така и фънки и е хит сред младите момичета по време на празничния сезон. Използвайки тези знаци, една жена ще олицетворява истинския дух на Деня на благодарността.

4. Вдъхновена от Турция изкуство за нокти:

Турция inspired Nail Art

Не празникът на Деня на благодарността е някога пълен без наличието на сочна Турция. Всички домове, освен другите деликатеси, поставени на масата, със сигурност ще имат голяма пуйка, която да не е в центъра на масата. Поради това е уместно един дизайн на пуйка да намери пътя си за женския нокът. Сладките пуешки мотиви, боядисани върху ноктите, идват в земни тонове, червени, жълти, оранжеви и кафяви.

5. Fall Inspired Nail Art:

падане Inspired Nail Design

Сезонът на есента е посрещнат от всички по целия свят, тъй като носи със себе си топлината от празничния сезон. Тези цветни мотиви, боядисани върху земен тонизиран фон, най-добре ще допълват сезона. Богата на текстура и цвета, този дизайн на ноктите идва с добавена усъвършенстваност.

Виж повече: Коледни нокти за изкуство

6. Турция Art Feather Nail Art:

Турция Feather Nail Art

Турското перо образува един вид навес върху ноктите в богати цветове - жълто, оранжево, лимоненозелено, моха и черно. Страхотен начин да изглеждаш модерен.

7. Мотив за ноктите на листа:

листо Motif Nail Design

Мотивът на есенния лист се споменава в този дизайн на ноктите, където част от листа е боядисана от двете страни на ноктите и завършена с намек от блясък

8. Падащи листа ноктите:

падане Leaves Nail Art

Листата, които падат през есента, служат като вдъхновение за този дизайн, представен тук с блясък.

Виж повече: Модели за празнични нощни изкуства

9. Cooked Турция дизайн ноктите:

сготвен Turkey Nail Design

Сега младите жени и момичета могат да се насладят на варени пуйки в движение (на ноктите си). Това е забавно и вкусно!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

32 + = 42