9 Красиви розови салварски костюми за момичета в тенденция Стилове в живота

Salwar костюм е традиционно облекло, носено от индийските жени. Тя се състои от върха, който е камез, шал, известен като дупата и дъна, който се нарича salwar. Въпреки че salwar костюм идва във всички видове цветове. Но розовото е най-харесваният цвят сред момичетата. Розовият салварски костюм засилва вътрешната светлина на жените.

розов salwar suits

Последни и атрактивни розови модели на Salwar Kameez за жени в Индия:

Ето няколко модела в дизайнерски розови цветове, подходящи за дамите.

1. Пинк Anarkali Salwar Костюм:

розов Anarkali Salwar Suit

Анаркали Салвар Костюм е най-често срещаният стил на костюм. Розовият анаркали сарвар костюм е най-вече нагоре розово на цвят. Анаркали е пламнал топка, която е монтирана до талията. Това е най-вече парти облекло. Високите токчета и дългите обици са начин да отида.

2. Пинк Патала Салвар Камеес:

розов Patiala Salwar Suit

Salwar Suit първоначално е носител на северно индийски жени. Провинция Пенджаб е една от тях. Те имат уникални дъна, наречени Patiala salwar. Той се разпалва и има гънки навсякъде. Върхът обикновено е кратък. Mojdis и апартаментите са перфектни с него. Жените обикновено носят със себе си много гривни и бижута. Това е най-добрият розов дизайнер за костюми за сватби.

3. Костюм от розов палацо Salwar:

розов Palazzo Salwar Suit

Palazzo панталони са изгорени панталони, които имат големи дъна. Розовият паласов сарварски костюм е известен стил в наши дни. Върхът е дълъг правоъгълник. Те са много елегантни и елегантни. Предимно перли и сребърни бижута вървят добре с него.

4. Розов пола Salwar костюм:

розов Skirt Salwar Suit

Сладкият костюм е с пълна дължина като дъно вместо със спалня. Розовата пола salwar kameez е хит сред младите момичета. Можете да носите този стил за сватби или семейство. Тежките обеци са достатъчни, за да добавите глем към външния си вид.

Виж повече: Златният цвят

5. Cigarette Pink Salwar дизайн на костюмите:

розов Cigarette Salwar Suit

Цигареният сарварски костюм има прав стил на панталон. Розовият костюм за салфетки на цигари се носи от много жени, които предпочитат да носят костюм от салвар по време на работа. Тя е много женствена и елегантна. Те са предимно от коприна и памук. Висококачествените токчета и официалният часовник с торбичка са краен поглед за официални срещи или приятна вечер.

6. Костюм на Pink Churidar Salwar:

розов Churidar Salwar Suit

Розовият цвят "куридар сюрвар" има куридарски дъна. Те са здрави от коляното до глезена с много гънки. Това е най-вече от памук като churidar трябва да бъдат удобни. Това е много женска опция. Много от гривните и платформите са много елегантни.

Виж повече: Колекция за костюми от бял салвар

7. Костюм от розов пакистански салвар:

розов Pakistani Salwar Suit

Пакистанският костюм на Сарвар става все по-популярен стил на костюм. Цветът розов в този стил е много женствен вариант. Този стил има дълги върхове и изгорени панталони. Вратът и ръкавите имат бродерия. Най-често имат дантели в дъното на курта и панталони.

8. Розово пиле Salwar Kameez:

розов Chicken Salwar Suit

Пилешката работа е известната бродерия на Хайдерабад. Те са много елегантни и харесвани от възрастните жени. Те оцветяват розовите реклами по-меко в този стил. Розов костюм от костюм, когато се съберат прости бижута, изглежда много елегантен.

Виж повече: Жълт дизайн на Salwar Kameez

9. Пинк Салвар костюми за булчински:

розов Bridal Salwar Suit

Сега булката на ден започва да експериментира с цветове. Те избират по-ярки цветове като оранжево, лавандула и розово. Розовият булченски сарварски костюм има тежка бродерия както на дупката, така и на куртата. Те са предимно съчетани с цветове като зелено и синьо.

Розовите костюми са най-обичаният стил на костюм. Той е елегантен, забавен и много млад. Можете да го носите по всяко време, независимо дали е работа или сватби. Ако го екипирате с правилната комбинация, може да бъде много фънки и изключителни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

65 + = 68