9 Красиви и стилни шифонни туники за мъже и жени

Шифонът е лека, прозрачна и прозрачна тъкан, изработена от коприна или найлон или усукана креп. Шифона сари, рокли и топки са много елегантно изглеждащи, поради падането, което шифон предлага на ползвателя. Шифон платът е много удобен за носене и много лесен за носене. Човек може да експериментира с много разфасовки и модели в шифонни туники.

Последни и модерни дизайни на шифон туники за мъже и дами в тенденция:

Ние ще проверим топ 9 шифон туники за мъже, както и жени тук в тази статия.

1. Готическа мода шифон туника за мъже:

шифонени-туники

Това е вдъхновена от викторианска готическа мода. Това е чисто бяла шифон туника за мъже с висока яка и в готически стил с пълни ръкави. Тази туника има пънк нагъната яка с ръкави и в ръкавите. Слимът, монтиран в шифон, може да бъде снабден с прав панталон.

2. Дамски шифон туники за мъже:

Дантела Chiffon Tunics for Men

Това е прекрасна синя дантела, която се вижда през шифонска туника за мъже. Ръкавите са изработени от шифон и имат яка и копчета нагоре. Тази туника е тънка и прилича на млади хора, които искат да експериментират с модата.

3. Дизайнер Твърда Цвят Шифон Туника риза за мъже:

DesignerSolid Colour Chiffon Tunic Shirt for Men

Това е хубава дизайнерка, твърда, оцветена в две секси шифонки за мъже. Това е хубава вечерна риза за мъже, за да се съчетае с хубави дизайнерски панталони.

4. Sumimery Шифон Туника за мъже:

летен Chiffon Tunic for Men

Това е една добра туника в шифон за човек, който е идеален за лятото. Това има много цветни флорални мотиви за печат и изглежда добре на мъжете, независимо от техните възрастови групи. Това е в материал от копринено шифон и има приятен поток като туника и има ретро чувство към него също с дълги ръкави.

Виж повече: Празнични тони

5. Шифон фоайе Kaftan Туника за жени:

Шифон Beach Kaftan Tunic for Women

Това е една секси туника в шифон за жени, перфектни за плажовете. В съответствие с днешната мода, това идва със студено рамо и това увеличава коефициента на горещини. Сдвоете го с шорти и сте готови за вълните.

6. Геометрична печатна шифон туника за жени:

геометричен Printed Chiffon Tunic for Women

Това е прекрасно изглеждаща шифонска туника за жени. Това е геометричен печат с точки и абстрактни модели и идва с рамото, което изглежда добре, когато е в тази прекрасна тъкан.

Виж повече: Женска тунинка

7. Кратка шифон блуза туника за жени:

Къс Chiffon Tunic blouse for Women

Това е дизайнерска риза шифон туника блуза, за да се сдвои с дънки или jeggings. Това е светла капучино цветна без ръкави, подходяща както за официални, така и за случайни случаи.

8. Тъмно синьо яке от синя коприна за жените:

военноморски флот Blue Sheer Silk Chiffon tunic for Women

Това е един шедьовър, изработен в шифон, който съчетава платното със съвременен стил. Разфасовките и гънките в тази туника са идеални за една вечерна партия и придават на него голям елемент на феминизъм. Изработена от чиста копринена тъкан, тя има дълги ръкави и е направена облицовка през туниката.

Виж повече: Индийски памучни туники

9. Печатна шифонна тунинска рокля за жени:

печатен Chiffon tunic Dress for Women

Това е класическо в шифон за жени и е задължително да има съществено значение в женския гардероб. Това е като дълга туника в шифон с цветни отпечатъци отвсякъде. Човек може да носи този самостоятелен като шифон рокля или може да го сдвои с всички съвпадащи дъна.

Шифонът като плат привлича и двата пола и човек може да носи това със стил и клас. Човек може да бъде наистина на спокойствие облечен шифон туники, свързани с хубави дъна. Туниките са нещо, което човек може да носи през годините и сезоните и въпреки това никога не може да греши, когато става дума за мода.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

57 − 51 =