9 Красиви дизайни в къси блузи за дами

Кратка блуза за жени е с къса дължина и също така предлага секси външен вид. Кратката блуза изглежда страхотно при носене и може да има много форми във врата. Кратката блуза може да се носи със саре и ханиачали. Кратките дизайни на блуза са прекрасни и изглеждат най-добре със шифон и нетна сарде. Обикновено е само с къс ръкав. Ще намерите много нови модели в къси блузи, така че няма да е скука да носите. Все пак, ако искате нещо ново, можете да имате и готов блуза.

Дамски блузи в къса размери:

Ето 9-те прости дизайнерски блузове за жени, къси по размер.

1. Нетна блуза с къси ръкави:

къс blouse designs

Това е красива блуза с къс ръкав за жени в син цвят. Той е в мрежеста тъкан и също изглежда тежък. Тези видове блузи са избрани да носят в брачни функции. Тя е проста и сладка. Тя изобразява непосредствената природа на носителя.

2. Дамски къси блузи:

Жени Short Blouse

Това е златист цвят къса блуза за дами. Има красив печат също. Тази блуза ще се съчетае добре с ярки цветове. Този цвят е силно в тенденцията сега-а-дни. Той е добре зашит и е даден красив модел на рамото. Дамите ще изглеждат доста в това.

3. Shimmery къс ръкав блуза:

блестящата Short Blouse

Тя е блестяща блуза с блестящ цвят в червен цвят. Този материал се отличава с блясък. Червената цветна блуза ще даде добър баланс с цвета на контрастната светлина. Shimmery блуза трябва да се носи през нощта, така че тя ще ви накара да блесне. Този материал ще улови очите на хората.

Вижте още: Блуза с цветя за печат

4. Стилна блуза с къс ръкав:

стилен Short Blouse

Ако искате стилен шаблон в блузата си, можете да изберете това. Той има зашеметяващ модел от двете страни. Той е без ръкави и дълбок врат от двете страни. Тя ще изглежда красива на тънки дами и ще изглежда като славна с красива саре.

5. Кратка блуза с дълъг ръкав:

Къс Blouse with Long Sleeve

Това е наистина секси къса блуза с пълен ръкав и дамата изглежда е горещо в бяла блуза. Това е ултра чувствен модел в блуза. Такъв невероятен модел се прави на ръкави и цялата блуза, че човек ще я обича веднага щом види.

6. Дизайнерска блуза с къс ръкав:

къс blouse

Тя е дизайнерска къса къса блуза и изглежда страхотно с дизайнерската сара. Тя има модел на шията в тази блуза и също така се прави и изтънчена работа за бродерия. Дизайнерската блуза е предназначена за специален повод, за да ви накара да се почувствате специални.

Вижте повече: Най-новите дизайни на блейд дизайна

7. Блуза с къс ръкав и шарка:

Къс Blouse with Neck Pattern

Върху шията на гърба е прикрепен сноп като слънце. Отлична форма е дадена на гърба и дори изглежда безупречно. Този тип блуза е полезен за семейните функции. Дизайнът е такъв, че ще изглежда привлекателен и привлекателен. Дамите ще изглеждат чудесно в тази блуза.

8. Кратка блуза с Дардоси Работа:

Къс Blouse with Zardosi Work

Тази къса блуза има работа на гърба и ленти като спагети. Обратната работа е направена тежка с богат външен вид. Тя ще изглежда фантастична, когато дамите я украсяват с модерни бижута и тежки сари. Блузата ще задържа интереса и вниманието на хората.

Вижте още: Дълги блузи за жени

9. Жълтеникава къса блуза:

Къс Length Blouses

Тази блуза е проектирана по такъв начин, че тялото ви ще остане отворено. Тя има секси халтер врат в тънки ивици. В тази блуза ще се вижда тежък прах. Тази блуза може да се използва за парти. Ново омъжените жени могат да помогнат на тази блуза да привлече съпруга си.

Кратките дизайни на блуза са похотливи и очарователни. Дизайнът на късата блуза ще открадне сърцето на хората. Това е много приятно и предизвиква наслада. Кратките блузи са съблазнителни, което помага да опресните връзката си с партньора си в живота. Можете също така да дадете нов модел на ръкава и шията. Заслужава си да го носите за специален момент.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

52 + = 53