9 красиви 4 грама злато Bangles изображения и дизайни Стилове в живота

Ако искате да си купите бижута, които са рентабилни и все пак стилни и сложни в дизайна, тогава най-добрият избор е да купите 4 грама златни гривни. Тези модели се използват най-добре за случаи, както и за офис облекло.

Най-добри златни гривни в 4 грама:

Тук се представят топ 9 златни гривни 4gm дизайни, които със сигурност ще ви харесат,

1. Плосък 4 г злато Bangles:

Апартамент 4 gm Gold Bangles

Ето един хубав набор от 4 г златни гривни, които имат плоско лице. Сложният дизайн на гривните е много традиционен и го прави идеален за функции. Този комплект гривна е направен с 4 грама злато, което го прави рентабилен също.

2. въже стила злато Bangles:

Въже Style Gold Bangles

Това въже златен гривна стил от 4 е много популярен сред много хора. Тя е красива и деликатна в дизайна си. Можете да имате комплекта от 4 гривни на добра цена. Стилът на въртене на въжето на златото изглежда много привлекателен за гривната.

3. Спирални дизайни Bangles:

спирала Design Bangles

Тук е хубав набор от 4 грама златни гривни дизайн, който работи чудесно за различни поводи и функции. Спираловидният дизайн на гривните е много красив и прави широк гривна. 4-грамовите гривни могат да се носят по две наведнъж на всяка ръка, за да изглеждат по-добре или всичките четири в една ръка за по-богат външен вид.

4. Twisted Gold Bangles:

усукан Gold Bangles

Това е още един много готин дизайн, който се използва от много дизайнери. Извитите златни гривни създават драматичен стил и добавянето на цвят към златния гривна добавя характер. Можете да ги получите и в 40 грама златни гривни.

5. Slant Lines Gold Bangles:

наклон Lines Gold Bangles

Тези 4 грама гривни са изискани и правят много впечатляваща двойка. Можете да имате наклонени навигационни стилове в тънък или широк дизайн. Светлината на гривните е много добра и завършването го прави идеален за носене на бракове.

6. Обикновени златни гривни:

обикновен Gold Bangles

Тук е хладно ежедневно износване на гривна дизайн, който е ясен и прост. Дизайнът е просто кръгъл и гладък, но блясъкът на златото го прави много привлекателен. Можете да имате две от тях за ежедневно износване. Този вид обикновени златни гривни 4gm се предпочитат най-вече от момичета от колеж или корпоративни работнички.

Виж повече: Обикновени дизайни на златни бижута

7. Позлатен дизайн дизайнер Bangles:

злато Plated Designer Bangles

Много е хубаво да получите дизайнерски гривни, които са направени със златно покритие. Можете да получите 4 грама. bangles в дизайнерски стилове, които са сложни, както добре. Тези позлатени гривни могат да бъдат леки и все още изглеждат тежки. Опитайте този тип различен модел за случайни случаи.

8. Chevron Gold Bangle:

орнамент във формата на Gold Bangle

Този прекрасен гривна е направен с дизайн на шеврон, който изглежда много привлекателен и е модерен също. Това може да се носи както за офис, така и за функции. Хеврон моделът е сложен и зашеметяващ.

Виж повече: Златни гривни в 10 грама

9. Диамант и златен гривни:

диамант and Gold Bangle

Ето един хубав диамант и златен гривна, който можете да получите в 4 грама. Бандата има централен висулден стил с диаманти. Моделът е стил на листа, а гривнаът има скоба. Това ще бъде добър избор за специален подарък за валентин ден на любимия ви човек.

Виж повече: Златни гривни в 20 грама

4 грама златни гривни са много популярни сред жените, тъй като дизайнът е идеален за всички. Веригите могат да бъдат в различни стилове като шеврон, наклонени, топчета и т.н. Можете също така да имате гривните с диаманти или други скъпоценни камъни в него.

Leave A Comment

− 1 = 3