9 Красива търси 22k златни бижута Bangles дизайни

22 каратови златни гривни са мечта на много дами, които не принадлежат към богатия клас. Дамите от висшето общество със сигурност ще имат избор за редовно променящите се бижута. Въпреки че няма нито един или два модела, които обръщат ума ни от закупуването на нов дизайн на гривни. Разнообразие от дизайни на гривна с 22 каратово злато може да се види с великолепен външен вид и лукс.

22k gold bangles

Индийски традиционни Bangles 22k Gold:

Нека да разгледаме най-добрите дизайни в 22 карата златни гривни за специални поводи в Индия

1. 22 Карато Gold Gold Meenakari Gold Bangles:

22 Karat Gold Meenakari Gold Bangles

Красива колекция от гривни, набор от четири тънки гривни и два канадски гривни на краищата, изглеждат брилянтни, когато са проектирани с изключителното изкуство на меенакари в бижута. 22 k златни гривни меенкари дизайн ще се поставят красиво с всякакви традиционни облекла.

2. 22k Gold Bangles Комплект с Kadas:

22 Karat Gold Bangle Set with Kadas

Комплект от 8 гривни и 2 кади с красив традиционен дизайн на изработени бижута може да се види в златните гривни от 22 карата от традиционната индийска колекция занаятчии. Красивите и изискани дизайни на гривните отразяват предизвикателната работа на занаятчийските индийски бижута.

3. 22 Каратови златни филми Пата Bangles:

22 Karat Gold Filigree Patta Bangles

Кадас е най-простият, но все още показва дизайни на гривни, носени от индийски жени дори и в редовни дни. Кадите са широки гривни, които също са красиво изработени в 22-каратови златни гривни. Филиграната пата работи върху гривните изглежда невероятна.

4. 22 Каратови златни перли Bangles:

22 Karat Gold Pearl Bangles

Удивително изкуство с комбинация от перли в 22kt златни гривни. Красивите не толкова широки канадски гривни могат да бъдат направени с перли, в крайна сметка между златните плавателни съдове, работещи на гривните. Kadas може да се направи с винтови приспособления, които са направени за лесно износване на гривните на ръка.

Виж повече: Един грам златни бижута Bangles

5. 22 Каратов златен диамант:

22 Karat Gold Diamond Stud Broad Bangle

22 каратови златни гривни във формата на голямо едно парче када е в наши дни в модните бижута. Един када е достатъчен за красотата на ръката ви. Невероятен дизайн със златни мъниста и диаманти в цялото када е невероятно дизайнерско парче.

6. 22 Каратови златни роботи:

22 Karat Gold Ruby Stud Bangles

22 каратови златни гривни, изработени блестящо с невероятни бели и червени рубинени диаманти. Комбинацията от блестящи бели диаманти, червен рубин и бляскавото жълто злато ще донесе четирите звезди в колекцията ви от бижута.

Вижте повече: Златни гривни от 10 грама

7. 22 Карат Джодха Акбар Bangles:

22 Karat Jodha Akbar Bangles

Новата изработка на бижута винаги отразява нейния дизайн от древното изкуство. Бижутата Jodha Akbar са известни със своите уникални дизайни. Удебелените шарки и полиран злато с прости, но изключителни дизайни правят бижутата изключителни. Невероятна кръгла форма с красив дизайн на повърхността е 22 каратонен камък,.

8. 22 Карате:

22 Karat Antique Bangles Set

Античните дизайнерски бижута никога не са избледнели своя блясък. Малкото усукване в дизайна на гривните носи още по-привлекателни творения. 22 каратови златни гривни Индийската колекция от древни дизайни на бижута може да изглежда невероятна дори с най-новите модели.

Вижте още: Gold Bangles дизайни в 20 грама

9. Красива изработена 22 к Злато Bangles:

22 Karat Beautiful Crafted Gold Bangles

22 карата златна бижутерия от неръждаема кръгла форма изглежда невероятно бижу. Красива филигранска работа заедно с диамантено студиране в када дава красив набор от гривни.

Красивите филигранни произведения в гривните са направили най-високото си място сред дизайнерските златни гривни от 22 карата. Дизайнерските гривни и менекари работят върху гривните са винаги предпочитани. Бандите днес не само останаха със същата стара кръгла форма. Но различни форми са били дадени на гривните като квадратна форма, неправилни усукани форми, вълнообразни форми и много невероятни дизайни, отговарящи на очите за следващите бижута пазаруване.

Изображения Източник: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =