9 Красива Коса Копринени Sarees със снимки | Стилове в живота

Kosa коприна основно произведени в Chhattisgarh състояние на Индия. Този вид коприна се получава от индийски копринени буби. Champa, район в Chhattisgarh се третира като най-добрият производител на коша коприна в целия свят. Kosa коприна се използва не само за изработване на традиционни облекла, но и за различни дизайнерски облекла. Коса коприната сарее се смята за идеална за всеки специален случай и има традиционно докосване. Това е прието в различни други страни заради красотата му.

Красива коса коприна Sarees със снимки:

Тук са нашите топ 9 красиви Коса копринени сарита с картини, дадени по-долу.

1. Крем и доматен цвят Коса коприна Сарее:

Коса Sarees-Cream And Tomato Coloured Kosa Silk Saree

Коприната и доматите коса косъм изглежда жизнерадостна и лъскава поради своята копринена текстура. Фината и висококачествена тъкан прави това много леко тегло. Частта от палла е главно обикновен доматен червен цвят с елегантна сребърна облицовка. Тази комбинация саре е подходяща за жени от всички възрасти. Вие абсолютно изглеждате стилно.

2. Жълт Коса копринен сарей с мотив и граница:

Коса Sarees-Yellow Kosa Silk Saree With Motif And Border 2

Проектираните многоцветни мотиви с тази жълта kosa копринена сареа осигуряват изключителен външен вид. Ако ви харесва този модел от отпечатани копринени сареи, този тип коза коприна с жива жълта тъкан е подходящият дресинг за стил. Сгънатият паллу ви предлага с формален и бляскав външен вид.

3. Тъмно кафяв Коса копринен сарей с геометрични дизайни:

Коса Sarees-Pink Kosa Silk Saree With Geometric Designs 3

Великолепността е особената особеност на тази коса коса коса. Печатни периодични блокови проекти само по границата и на паллу са прекрасни. Тази впечатляваща сара има силен контрастен ефект с розовата основа. Просто изглеждате сензационно в това парти да носите саре с блестящ ефект. Това е едно от най-хубавите партита в Сара Коса.

4. Зелен ръчно тъкат чист коса коприна Saree:

зелен Hand-Woven Pure Kosa Silk Saree

Това парче саре е ръчно изтъкана чиста коса коприна. Златната граница с този зелен нюанс прославя вашата красота. За да добавите цвят към този прост зелен нюанс, в широки ивици се добавят три цвята, които правят контраста. Златната блуза и златните орнаменти завършват дрехите ви. Вие ще бъдете център на привличане на този костюм на коза коприна.

Вижте още: Chikankari Sarees

5. Мароун и крем Kosa Silk Saree:

кестеняв And Cream Kosa Silk Saree

Тази коса сарей е смесена и съвпада с външния вид. Горната половина има триъгълни вълнообразни шарки в кафяв и кремав цвят. Докато в долната половина основният цвят е крем, заедно с калка дизайни в кафяво и черно алтернативно. Ако лъжете да избереш дизайн с висок врат или оребрен блус, можеш да отидеш за него.

6. Жълта и бяла печатна Коса коприна Сарее:

Коса Sarees-Yellow And White Printed Kosa Silk Saree 06

Основният основен цвят на тази козя коса коса е бял, с жълта и зелена ивица с бляскава граница. Състои се от изпъкнали отпечатъци на границата. Бялото е цвят, който допълва друг цвят. Тази Коса коприна има приятен и елегантен вид. Това е една от добре изглеждащите отпечатани сари в коза копринени сареи.

Вижте повече: Тюсар Силк Sarees Изображения

7. Синя и сива храма Дизайн Kosa Silk Saree:

Коса Sarees-Blue And Grey Temple Design Kosa Silk Saree 07

Светещият блясък подобрява тази синьо кота коприна. Този син цвят протича паралелно с границите със сиви цветове. Можете да се обличаш със сив цвят, блестящ или блестящ материал.

8. Червената и белият коса коприна Saree с Warli отпечатъци:

Коса Sarees-Red And Off-White Kosa Silk Saree With Warli Prints 8

Warli отпечатъци са широко използвани отпечатъци в sarees, облекло или други материали. Можете да изберете този стил с коша коша. Черните отпечатъци имат блестящ ефект върху белезникавата база kosa saree. За да добавите някакъв нюанс към това парче, можете да отидете за обикновен червен цвят за другата половина на сара. Тази сара има червени и червени ивици по границата.

Вижте още: Дизайнер Креп Сарейс

9. Бежово и кафяво коса коприна ръчно изтъкани Saree:

Коса Sarees-Beige And Brown Kosa Silk Hand Woven Saree

Бежовата цветна основа на тази Коса коприна осигурява юта на този парче саре. Това може да се носи във всеки случай. Тази проста саре е с многоцветно паллу, което изглежда още по-привлекателно.

Тези козметични козметични козузи дават лек ефект, което е специалността на тази сара. Това са главно за конкретни събития, които не са предназначени за ежедневна употреба. Структурата е много мека и лъскава. Те могат да бъдат смесени и съчетани с модерни дизайни, за да изглеждат забележителни.

Leave A Comment

+ 72 = 79