9 Красива Диамант Maang Tikka дизайни със снимки | Стилове в живота

Maang tikka е съществена част от женската бижутерия. Сред разнообразните дизайни в maang tikka, най-ценният е диамантеният манган тика. Тя има различни деликатни дизайни и тя свети като истински диаманти. Дамите остават хипнотизирани в блясъка на този диамант. Диамантите винаги привличат жени на него. Диамантите с маджун тикка са с висок стандарт и разкриват вашия вкус от висок клас за дизайн. Диамантите добавят допълнителен вкус към лицето си.

Последни и стилни дизайни на Maang Tikka в Diamond за жени в тенденция:

Нека трябва да погледнем топ 9 maang tikka в диамант в различни стилове.

1. Диамант Maang Tikka с Pearl Drop:

диамант Maang Tikka with Pearl Drop

Това е ужасяваща мангак тика дизайн в диамант, който също включва перла капка. Има верига от листа с диамант. В висулка има голям червен камък в средата, покрит с диамантени релефни дизайни. Над червения камък има още една кръгла перла.

2. Американският диамант Maang Tikka:

американски Diamond MaangTikka

Това е деликатен американски диамант maang tikka със златна верига. Две хубави криви са дадени с диамант с крушовидна форма на горната крива и три висящи под кривите. Има два дизайна на цветя с този брошура. Цялата тика е украсена с диаманти.

3. Манго Мотив Диамант Маан Тика:

манго Motif Diamond MaangTikka

Това е тежък дизайн на диамант tikka с мангов мотив. Целият мангов мотив и веригата са релефни с диаманти. Има розов камък със сълзотворен камък в средата на манговия мотив. Това maang tikka търси кралски и класически. Този висулка ще покрие цялото ви чело.

4. Уникален диамант Maang Tikka:

Единствен по рода си Diamond MaangTikka

Тя е уникална бижутерия с диамант tikka с линия от бели диаманти. Няма висяща или космическа линия. Има само серия диаманти от малък до голям размер. Тази мангак е в сребристо и изглежда страхотно между космите. Тази тика е малка по размер.

Вижте още: дизайнер Тика

5. Диамант Maang Tikka с Ruby Stone:

диамант MaangTikka with Ruby Stone

Този диамант maang tikka има цветен модел с рубинен камък. Линията за коса има диамант с кариран лист. Вътре в цвете има една перла, покрита с рубинени камъни, а след това има линия от бели диаманти. Една диамантена топка висеше под този висулка с цветя.

6. Диамант със зелен емаралд Маан Тика:

диамант with Green Emerald MaangTikka

Това е прекрасна диамант tikka със зелен цвят изумруд. Има линия за коса с кръгла форма диамант. След това има дизайн на очила с две смарагди, заобиколени с диаманти. След това идва прикачен огърлив голям смарагд в средата и линия от бели диаманти.

Вижте повече: Снимки на Маан Тика

7. Дизайн на цветя Диамант Maang Tikka:

цвете Design Diamond MaangTikka

Това е традиционен дизайн на диамант maang tikka с цветен модел. Златната форма на круша е направена в косата с диамант. Има медальон от цветни дизайни с бял диамант между тях. В листенца между тях има розов камък, заобиколен от диаманти.

8. Паун Дизайн Диамант Maang Tikka:

паун Design Diamond MaangTikka

Това е красив дизайн на два диаманта паунд maang tikka. Има един голям розов камък между челюстите и малките размери бели, зелени и розови диаманти, обвити в цял висулка. Кръговата линия на кръглата връзка има малък диамант отстрани. Този мотив на паун изглежда реален.

Вижте още: Maang Tikka дизайни в злато

9. Сменяем камък Diamond Маан Тика:

променлив Stone Diamond MaangTikka

Това е най-новата диамант maang tikka дизайн с променливи камъни. Налице е диамантени шипове коса верига с кръгъл висулка. Между медальона има един червен камък. Можете да промените този червен камък и да поставите друг цвят камък. Целият камък е от диаманти.

Тъй като диамантената манган таки е скъпа, трябва да се погрижете много внимателно. Необходимо е правилно измиване, за да се запази блясъкът на диаманта продължително време. Диамант мангак привлича вниманието незабавно. Трябва да носите диамант tikka в нощните функции, така че тези диаманти да блестят повече. Диамантите винаги са били символ на любовта. Това ще бъде най-добрият избор да носите диамант tikka.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

23 − 18 =