9 Извънредни идеи за татуировка на звезди, дизайни и смисъл Стилове в живота

Татуировката "Звезда" е океанска тема и е направена в син цвят, а разположението на тялото я прави много привлекателна. Този тип татуировки от звездата са прости по начин, но също така дава положителност; тя има смисъл като "бъдете легенда". Тази татуировка има изключително значение за морския живот. Разберете няколко дизайна в колекции татуировки звезда.

Сладко снимки на татуировки звезда за мъже и жени:

Нека да видим прости дизайни татуировка звезда, които ще ви дадат ясна идея.

1. Реалистична татуировка на звездите:

реалистичен Star Fish Tattoo

Това е страхотно синя татуировка, която изглежда много готино и елегантно. Можете да имате това татуиране на всяка друга част на тялото, както добре. Направете това с тънки линии и точки за драматичен ефект.

2. Малко татуировка на звездите:

малък Star Fish Tattoo

Можете да получите мастило с сладка и малка татуировка звезда, която може да се направи навсякъде. Тази сладка и проста татуировка е много елементарна, но изглежда елегантна. Ако току-що сте започнали пътуването си с татуировка, това татуировка е добро място, от което да започнете.

3. Tribal Starfish татуировка:

племенен Star Fish Tattoo

Изберете да имате спираща дъха племенна татуировка на звезди, която има очертанията на звездата. Вътрешността на дизайна е изпълнена с племенна работа на океански животни. Добавянето на морски теми прави това да изглежда много зашеметяващо. Изберете този дизайн, който има всичко в него.

4. Парче Tattoo Звезда:

куп of Star Fish Tattoo

Можете да изберете татуировка дизайн, който има снимки на татуировки звезда. По този начин можете да избирате много видове звездичка, а подробностите по тях могат да бъдат персонализирани. Изберете местоположението на пускането на татуировката по такъв начин, че да показва перфектно дизайна.

5. Извънредно татуировка:

необикновен Star Fish Tattoo

Това е една прекрасна татуировка татуировка татуировка пеша дизайн, който изглежда зашеметяващ. Дизайнът включва моделирани ефекти в очертанията на звездите. Можете да изберете цветовете, които искате да поставите върху рибата. Основният основен цвят е синьото и неговите варианти.

6. Деликатно татуировка на звезди:

деликатен Star Fish Tattoo

Ако искате нещата да бъдат прости и деликатни тогава това е татуировката за вас. Тази проста татуировка има много деликатен контур и вътрешната част на звездната риба е съставена от линии, завършващи в центъра. Можете да поставите тази татуировка навсякъде, но тя изглежда зашеметяващо над рамото.

Виж повече: Сладка риба татуировки за мъже

7. Сладко татуировка на звезда:

сладък Star Fish Tattoo

Ето още един начин, по който една проста и сладка татуировка на звезда може да изглежда добре на вас. Изберете да имате три от звездните риби на рамото или областта на врата. Това поставяне на рибите е това, което го прави привлекателен. Размесете размера на всяка от звездните риби за допълнителен ефект.

8. Татуировка за звезда:

Китка на ръка Star Fish Tattoo

Където поставяте татуировките си, прави много разлики по отношение на привличането. Тази прекрасна татуировка на звездата на звездата е чудесно поставена на китката на човека. Разположението означава, че може лесно да се види от всички. Носенето на сладка гривна добавя към характера на татуировката.

Виж повече: Прости татуи за риба Кои

9. Златни татуировки:

звезда Fish Tattoo Wordings

Думите означават много за хората и те се опитват да го направят сантиментално. Да имаш татуировка, която има татуировка за звезда, е един от начините за отбелязване на деня. Тази прекрасна формулировка на татуировката ще ви даде някаква представа за типовете.

Звездни татуировки са готини и могат да се правят прекрасно на китката, ръката или гърба. Всеки от тях може да бъде малък или голям и да има цветове. Ако планирате да отидете на плажове, уверете се, че имате най-малко една татуировка като тази и това ви дава уникален вид.

Виж повече: Най-добрите модели татуировки за животни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 29 = 34