9 Изключителни изтръпна кожата татуировка идеи, дизайни и изображения | Стилове в живота

Сред любителите на татуировката също се наблюдава тенденция и се запазва синът му да се променя в зависимост от времето. Ново е налице един маниер сред тях да проектират татуировка, която изглежда като че ли кожата от всяка част са били изтръгнати и дизайнът са очертани гледам грандиозно и ум разпенващ поглед към носителя. Татуирането на този тип разкъсана татуировка на кожата е огромна задача, но в крайна сметка е чудесно оставяне на хората да заклинания, свързани с гледането на образа. Тя придава реалистичен вид на изображението изглежда, че нещо се изобразява под кожата ви.

Най-изтръгнати идеи за татуировка на кожата, дизайни и изображения:

Нека да погледнем началото на 9 различни типа на разкъсана татуировка на кожата дизайн.

1. Spectacular Ripped Skin Татуировка Дизайн:

Грандиозен Ripped Skin Tattoo Design

Ако сте татуировка човек, тогава сте наясно, че очертаването на изображение на ребрата е много болезнено лице, но любовта и страстта към мастилото дават кураж да изобразите този цветен образ. Тази татуировка разкъсва кожата изглежда страхотна и изглежда, че кожата е била разкъсана цветовете добавя още по-възхитително гледам към дизайна, както и на личността лице също.

2. Оформяне на очите:

око Widening Ripped Skin Tattoo Design

Тук идва интригуващ дизайн на татуировка, който дава на пръв поглед оптична илюзия. Изглежда, че на гръдния кош е очертано ярко око, произведение на изкуството на шедьовър, което придава фантастичен поглед на жените.

3. Scary Tattoo Design:

Страшен Ripped Skin Tattoo Design

Разкъсаните татуировки на кожата придават на човека реалистичен вид, а масивът от цветове добавя повече хумор към него. Проектите за татуировка говорят и за отношението на човека; Тук е представено призракът, който показва, че човек вярва в духовете и в света на фантазиите.

4. Впечатляващ Ripped Open Татуировка Дизайн:

внушителен Ripped Skin Tattoo Design

Това е чудесно парче дизайн, положено върху страничната част на тялото и изглежда, че острите лапи са надраскали кожата и е започнала да кърви. Татуировката дава уникален и страхотен външен вид на лицето и показва също така смелото му отношение.

5. Ripped Кожен флаг татуировка Дизайн:

патриотичен Ripped Skin Tattoo Design

Какво би могло да бъде по-добър начин да опишеш любовта и любовта си към страната, отколкото да проектираш флага на страната във вашите ръкави? Татуировката изглежда така, сякаш кожата е разкъсвана и знамето е скицирано, което показва, че човекът е толкова страстен и патриотичен към родината си и може да премине през всяка болка и жертва и.

6. Сърцето Докосване измами Отворена кожа татуировка Дизайн:

сърце Touching Ripped Skin Tattoo Design

Разкъсаните татуировки на кожата отразяват корелацията и различните части на тялото и нейната функция, тук сърцето на човека е оформено на гърдите на човека. Образът показва функционирането му и изглежда, че самото сърце излиза от тялото.

Виж повече: Най-добрите татуировки на предмишницата за мъже

7. Механичен Ripping Skin Татуировка Дизайн:

механичен Ripped Skin Tattoo Design

Тук в това изображение е проектирана механична част върху краката на носещите, изглежда, че кожата е издраскана и машината работи там. Това е класически разкъсан дизайн татуировка на кожата, изобразен в прекрасен начин и кредитиране и ум разпенващ вид на ползвателя .

8. Дизайн на 3D измамната татуировка на кожата:

3 D Ripped Skin Tattoo Design

Това е поразителен и конвенционален тип дизайн, който придава на човека хубав външен вид. Изглежда, че кожата е разкъсана и заемането на 3D или оживен поглед към образа и незаменим външен вид на ползвателя.

Виж повече: Череп татуировка дизайни

9. Удивителна измамлива татуировка на кожата Дизайн:

чудесен Ripped Skin Tattoo Design

Това е художествено парче на дизайна, очертана върху ръкавите на човека, разширяваща смело изявление за неговата личност. Тя се появява в образа, сякаш чрез счупената или разкъсана кожа кръвта изчервява и дава на макро лице поглед към лицето.

Разкъсаната татуировка на кожата изглежда фантастично, че са изобразени по правилния начин, а масивът от цветове добавя още по-сензационно и пенливо поглед към изображението. Тези татуировки са на разположение в много размери и могат да бъдат изобразени на всяка част на тялото. Но обикновено е поставен на гръдния кош, раменете, ръцете и краката, така че да ви даде екстравагантен външен вид и придава по-очарователен вид на вашата личност.

Виж повече: Rip татуировка дизайни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2