9 Изключителни дракон занаяти идеи за деца и предучилищните Стилове в живота

Драконовите занаяти просто представляват идеи за деца от плавателни съдове, които ще им помогнат да останат ангажирани и щастливи от часове. Това е драконов кораб. Ако човек няма идея как да държи децата си заети през цялото време, това е много добра идея. Децата обичат да играят с драконови занаяти.

Най-добър дракон занаяти и идеи за деца:

Ето някои топ 9 дракона плавателни съдове,

1. Китайски драконов кораб:

Китайски Dragon Craft

Тук е нещо чудесно за децата да участват в китайската година и драконовите съдове. Това е драконовият занаят за деца. За това има нужда от тези неща, като хартия, боя, лепило, хартия и декоративна хартия и карта. Боядисвайте гърба на плочата, удряйте дупка от двете страни и свързвайте еластична дължина. Внимателно изрежете две отвори за око, нарязани ленти от хартия и ги залепете. Издълбайте рогата, носа и шипове от декоративна карта и ги поставете в маската си и тук са готови китайските драконови занаяти за малки деца.

2. Stick Dragon Craft:

Пръчка Dragon Craft

Stick дракон е много като детска играчка за деца и те също са добре да мине време за тях. За това ще се нуждаят от картон, червена художествена хартия, лепило, цветни моливи, пръчица от Попсикле. Нарежете картона във формата на драконова глава и опашка. Направете го с цветни моливи и пастели и залепете пръчките близо до главата и опашката и след това вашият дракон е готов за игра.

3. Ръчно оформяне на хартия Дракон:

ръка Shape Paper Dragon

Това е неустоим дракон от дракони и всичко, от което се нуждаете, е цветна хартия, но просто добавете главата и опашката и ръцете ви са готови за хартия дракон. Човек може да го направи по-фантастичен, като добави крака към него.

4. Dragon Bubble Wrap Печат:

дракон Bubble Wrap Print

Това е плавателният дизайн на предучилищните деца и показва на децата, че могат да рециклират балонната обвивка и да я използват като печат в занаятите. За това ще ви трябва драконов шаблон, балонна опаковка, строителна хартия, четка и зелена боя.

5. Dragon Bookmark Craft:

дракон Bookmark Craft

Тази драконова маркерска марка прави грандиозен подарък в китайската година или за човека, роден на китайската Нова година. За това ще ви трябват платна от пяна, лента, лепило за тъкани и декоративни парченца.

6. Китайски драконски куклен:

Китайски Dragon Puppet

Тази прекрасна китайска драконова детска градина е изработена с помощта на златна лента, за да се придаде люспест ефект заедно с розово, жълто и червено платно. Това изглежда грандиозно.

Виж повече: Занаятите правят идеи за деца

7. Dragon Mask:

дракон Mask

Празнувайте китайската Нова година с тази драконова маска. Отпечатайте дракона на бяла карта, оцветете дракона и изрежете маската. Прокарайте дупка от всяка страна на маската и след това я завържете на гърба с помощта на конец. Вашата китайска драконова маска за нова година е готова.

8. Драконов колаж:

дракон Collage

Това е драконова идея за колаж за деца. Това са забавните драконови занаяти за деца и всичко, от което се нуждаете, е хартия, картон, лепило и някои декоративни бита. Начертайте фигурата на дракона и го изрежете, залепете дракона от хартията върху картата и залепете върху окото на кичура. Украсете дракона, както искате.

Виж повече: Дейности и идеи на животинските занаяти

9. Купа и топката китайски дракон:

чаша and Ball Chinese Dragon

Обикновена хартиена чаша и топка за занаятчии може да направи невероятна чаша и топка китайски дракон Всичко, от което се нуждаете, е хартия, чаша, топка, боя, лепило, пластмасова пяна и лента.

Драконът е символ на китайската традиция и правят плавателни съдове, които използват тази картина на създание с вашата идея, след което това ще бъде много забавно и за вашите деца. Това са някои драконови занаятчийски дейности, които училищните учители помагат на своите ученици да направят такива драконови маски или занаяти.

Виж повече: Мече с мечета за малки деца

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 − = 43