9 Изключителна ангажираност Mehndi дизайни със снимки | Стилове в живота

Мехнди е най-традиционният аспект за всеки индийски брак. Тя е не само необходима, но задължителна като една от най-важните традиции в индийските културни бракове и ангажименти. Прилагането на mehendi не е доста трудно, но изборът на уникален и привлекателен механджи дизайн е важен и дизайнът трябва да бъде решен преди ангажимента. Има хиляди дизайни на Механджи, от които практически можете да си отдъхнете.

ангажимент mehndi designs

Обикновено има огромен брой проекти на mehandi, които са на разположение за церемония по ангажимента; това е просто въпрос на избор на дизайна. Ето 9 невероятни дизайни mehendi, които ще бъдат лесни за избор за ангажираността.

2017 Последна колекция от дизайни на Mehndi за церемония по ангажимента:

1. Египетски очите Mehndi Дизайн за ангажираност:

египетски eye mehndi design

Дизайнът на египетските мехеди показва същото ниво на сложност и елегантност, както се вижда в стандартния стил. Това ще попадне в различни криви, линии и пресичащи се линии. В резултат на това изглежда, че моделите не биха се виждали другаде. Този специален дизайн е предназначен за задна част на ръката.

2. Дизайнът на Mehendi за ангажиране на типа на листа:

Най- leafy mehndi design

Този механджи дизайн е изключително красив, това произведение на изкуството изобразява природата сама по себе си; красотата на природата е добре увеличена в този дизайн, позволявайки на булката да се почувства специално. За жените, които участват в ангажимента, това е идеално за увеличаване на значението на женския пол.

3. Заложен дизайн на Mehendi за церемония по ангажимента:

впримчен mehndi design

Този сложен дизайн се занимава със сложна комбинация от различни заплетени линии и дизайни, които дават този великолепен резултат. Наистина трябва да има стабилни ръце и крака, за да се направят тайни постижения.

4. Нов модел Mehndi за ангажиране:

Patterned mehndi design

Образецът е един от последните проекти. Mehandi е там, тъй като хиляди години, сравнение с по-рано до сега дни има огромен брой проекти, които са на разположение сега. Този прост дизайн може да се използва от подрастващи момичета, които участват в ангажимента.

5. Heart Shape Mehandi дизайни за ангажираност:

пълен each other mehndi design

Този дизайн на ангажимента изобразява две части или две половини и едно парче механджи изкуство върху ръцете, които се допълват взаимно. Това е грандиозно произведение и заема своето място в топ дизайна на механджи за церемония по ангажимента.

6. Spider's Web Mehndi Дизайн за ангажираност:

Паяците web mehndi design

Усложненият дизайн на механджи може би не може да се направи от всички. Художникът избира добре оформена линия в изкуството, която може да изпълни художествена красота. Много жени все още го смятат за популярен стил.

7. Цветен ангажимент Mehndi Дизайн:

цветен mehndi design

Дизайнът на флоралните мехнди намира важно място в индийските традиции. Той дава безупречен поглед на ръцете. Всеки цветен дизайн има своята уникална стойност и изобразяването му ще накара всички да се почувстват специални.

8. Диагонална ангажираност Mehandi дизайни за ръце:

диагонал mehndi design

Това е прост и най-нов мехни дизайн за ангажиране. Човек, който иска да изглежда прост за ангажимента, може да избере този тип дизайн. Този уникален стил на mehendi очиства цялата страна за достойни художници.

9. Паунд Mehndi Дизайн за ангажираност:

паун mehndi design

Дизайнът на паунките Mehendi е най-старият и най-традиционен дизайн за булката. Този модел на паунови пера покрива цялата длан, изглежда наистина красив. Моделът, направен върху пръстите, прави дизайна по-привлекателен. Това ще бъде много добър вариант за церемонията по ангажимента.

Заключение:

Отидете с традиции и експериментирайте с новите модни дизайни и дизайн, заедно с красиви облекла и уникални за специалния повод в живота. Нека ръцете да блестят като началото на церемонията по ангажимента.

Leave A Comment

− 2 = 1