9 Идеи за детски мечета и дейности за деца | Стилове в живота

Мечетата са били прекрасна играчка не само за децата, но и за тийнейджърите. Чистотата, която носи, го е направила най-търсената. И тази играчка е широко възприета в различни училища под формата на занаят. На децата се дават различни техники, за да направят един очарователен образ на плюшеното. Популярно като мече, това е направено по различни начини.

Най-добрите мечешки занаятчийски дейности и идеи за деца:

Ето някои широко приети плавателни съдове за правене на плюшено мече,

1. Вестникар:

вестник Teddy Bear

Вестник плавателни съдове за плюшено мече е доста популярен в училищата. Мечето мече е направено, като комбинира различни вестници, правейки различни форми от него, формиращи една мечка. Децата със сигурност ще се радват на тази изработена от вестник мечка.

2. Мозаечни плавателни съдове Teddy Bear:

мозайка Craft Teddy Bear

Мозайка е известна мечка за занаятчии. На студентите се дава графична хартия, върху която се изтегля мече, докато те са помолени да залепят кафявите хартиени разфасовки за оцветяване на плюшената мечка. Децата се радват на този тип занаяти; тя помага да се изострят тяхната креативност.

3. Лице на хартиена чиния:

хартия Dish Bear Face

Занаятчийските мечета, произведени от отпадъчни материали, наистина правят най-хубавите неща. Тук се използва хартиена чиния, за да се направи лицето на плюшено мече, докато ушите, носът и очите се отрязват от дебела хартия за хартия. Доброто рязане с правилното измерване дава добър облик на хартиената чиния.

4. Спящата Teddy Bear:

спален Teddy Bear

Спонсорирането на идеи за спасителни плюшени мечета се използва предимно при създаването на плавателни съдове с диаграми. Къщата, мечката и дървото са направени с помощта на хартия с диаграми и се държат все още на пода, за да изглежда живо. Децата ще се радват на този плавателен съд и ще запазят това в спалнята си, децата обичат да правят нови неща.

5. Pompom Teddy Bear:

пискюл Teddy Bear

Осъществяване на плавателни мечка с помощта на вълнени плетива определено ще ви даде един помпа дизайн на плюшено мече. Мечката може да бъде направена с любимия си цвят заедно с два бутона за очите му. Това е изцяло ръчно изработено, така че меката черта е ключът на този мечешки кораб.

6. Куклен мечета:

Куклен Teddy Bear

Идеите за куклено мече са били приети години назад, за да направят плюшено движение с два пръста. Кукърът е направен с дебела хартия, която прави две дупки под крака, за да я покаже и да го премести. Прост начин да направите мече плавателни съдове тогава този модел ще бъде най-добрият избор винаги.

Виж повече: Идеи за животински занаяти

7. Памук плавателни съдове Teddy:

памук Craft Teddy

Идеите за полярни мечета за плавателни съдове са реалистично докосвани, когато се използват памук, за да се получи меко, космати изглеждащо лице. Памукът е залепен върху графична хартия, нарязана във формата на плюшено мече. Тя се дава най-вече на децата от предучилищна възраст.

8. Азбучен плюшен мече:

По азбучен ред Teddy Bear

Занаятчийските занаяти за малки деца, когато се дават с азбучен ред, дават перфектна възможност на малките да се учат със забавление. Мечката тук е нарисувана върху азбуката Б с очи, ръце и крака, залепени върху нея.

Виж повече: Самолетни занаяти за деца

9. Постоянна полярна мечка:

Стоящ Polar Bear

Постоянният полярен плавателен съд обикновено се дава като плавателен съд на учениците във 2-ра. Мечето носи плътно мека позиция, направена в бяло, с очи и нос върху него.

Що се отнася до изкуството и занаятите, децата обикновено се радват да правят различни видове плажни плюшени мечета. Можете също така да наблюдавате децата, които правят тенджери от тръби, мъниста, кристални мъниста и много повече, за да докажат нов външен вид.

Виж повече: Обратно към училищните занаяти за деца в предучилищна възраст

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

83 − = 76