9 Ежедневни и официални полиулови костюми за момичета

Политата винаги се считат за най-удобното облекло на жените и това е едно от определеното облекло, което се вижда в гардероба, благодарение на елегантния и модернизиран вид, отколкото всеки друг вид пола.

ежедневни-и-формален-дължина до коляното поли-за-момичета

С тази мисъл, тук са топ 9 стилове на коляното дължина поли, закупени и жените могат да избират от тези видове в зависимост от техния тип тяло и могат да споделят своите знания с другите по време на пазаруване!

Различни видове поли коляно дължина за жените:

1. Поли дънкови под коляното:

дънкови поли

Denim най-любимото име на материала, когато става въпрос за дрехи от жени. Дънките идват в джинсите, якетата и разбира се и в полата. Деним поли е по-удобно за носене и носене също за цял дълъг ден, в сравнение с Жан. Дънковата пола е тясна в областта на талията с бутон за захващане и следват кривината на крака до коляното. Отдолу материалът може да бъде плътно прикрепен към коляното или да се разхлаби до дъното. Изборът да носите извити или извити е индивидуален избор. Този тип дънкови корици за коляно се препоръчва за партийно износване или причинно износване.

2. Плътна молив поли По дължината на коляното:

молив полата

Палфетите с молив са модел за прегръщане на крака. Това е най-предпочитаният стил на облекло от младите и работещи жени. Моделите на молив правят козината красива извивка на женското тяло и го правят по-привлекателна. Поради формата на тялото на пола, тя е предпочитана най-вече от здрави жени. Този тип пола е изработена от синтетичен материал, който ще бъде по-лъскав и обикновено се носи за офис парти или за официална употреба. Памукът е най-предпочитаният материал, поради формата му, обгръщайки тялото, се препоръчва да носите памук, което прави тялото по-малко пот в сравнение със синтетичен материал и също така е лесен за гладене. Този тип пола се препоръчва за официално износване.

3. Полата на метлата в лилаво Цвят:

метла-пола

Чорапите могат да бъдат или дължина на коляното, или дължина на глезена. Тя се класифицира при причинно-следствена употреба. Този тип поли има много хоризонтални плисета около полата, което дава смачкан външен вид. Тя е най-вече носена от млади момичета по тръба. Препоръчва се като причинно износване определено да не е като елегантно облекло.

4. Коляно Дължина Bubble Пола в кафяв:

балон пола

Bubble пола, сега в тенденция и най-вече носени от европейските и западните страни. Той винаги е на мода през летния и есенния сезон в западните страни. Балонната пола на полата се купува от монтирана талия с лента от плат, а останалата част от полата е извита вътре в лентата, която изважда багажния външен вид.

5. Кръгла дължина на коляното черна пола:

кръгова пола

Този тип пола е известен с мерил монора в мръсния танц, кръгообразната мода на полите, правела момичетата да се побъркат след дизайна. Когато се носят, тя се адаптира около тялото и формира кръглата светлина. Най-често се носят от малки деца, тъй като те обичат да танцуват наоколо. Това е каузално или полу-случайно облекло за младежите.

6. Коляно дължина Gored пола за жени:

убол-пола

Това е плисирана пола и тези "Hems" се отварят, когато има движение и се затваря обратно. Покритите поли са съставени от няколко триъгълни парчета материал, наречени GORES. Това е много популярен стил и удобство. Тъй като в тази пола има много кръстовища, редовното гладене е задължително. Това е причинно-следствена или полу-причинна износване с големи токчета или ботуши.

7. Право черно коляно дължина Пола:

права пола

Този тип пола е много подобна на молива пола, но правите поли са по-малко стегнати и попадат в права линия надолу, което я кара да изглежда свободно около областта на коляното. Правите поли са монтирани в областта на тазобедрената става и падат свободно около коляното, което го прави по-удобно по време на ходене. Смята се за причинно-следствена или партийна износване. С материал като бельо може да се използва като официално облекло. Този тип пола може да се носи и от дънни тежки или по-големи стомашни дами, тъй като не е здраво около кръста.

8. Средна Sarong Пола:

саронг пола

Неговият лист плат обикновено синтетичен материал, който не се нуждае от специален тип шевове. Обикновено се забива около кръста и се зацепва, за да се стабилизира. Този тип пола обикновено е плажно облекло.

9. традиционен Коляно дължина Пола:

drindl-пола

Това е една от известните традиционни пола в европейските страни, носени по време на празнична бира в Германия. Дългите поли са обикновено поли коляно дължина, разположени около областта на талията. Обикновено се изработва от един тъкан и шевът се вижда отстрани или отзад .

Дължина на коляното Полиците винаги ще бъдат на мода и ще останат в списъка с приоритети от дамите за пазаруване и място за това в гардероба си. Тъй като политата вървят добре, дори и с обикновен връх или с пуловер с балетни или плоски сандали.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

46 − = 45