9 доказани зелени чайове за миене на лицето за порите за акне | Стилове в живота

Като чаша зелен чай сутрин наистина е добра идея, защото зеленият чай е здрав и подходящ за нашето тяло. Тя не само е здравословна, но и тонизира кожата също. Можете да го използвате и като измиване на лицето, зеленият чай за измиване на лицето е много лек за кожата и прави кожата ви да изглежда по-млада и светеща през цялото време. Можете да опитате един домашен метод на измиване на зелен чай за лице. Опитайте и за ежедневната Ви употреба,

Домашна рецепта за почистване на лицето на зелен чай:

Съставките, от които се нуждаете,

15 капки екстракт от зелен чай, половин супена лъжица лешник, една супена лъжица сода за хляб, половин супена лъжица алое вера и една пластмасова бутилка за съхранение.
Можете да разбъркате добре всички съставки в купата и да я поставите в пластмасова бутилка. Това е най-добрият прост метод за домашно приготвяне на зелен чай за лице.

Как да кандидатствам

Нанесете малко количество измиване на лицето върху вашето влажно лице и врата. Почиствайте го с вода. Можете да използвате измиването на лицето два пъти на ден.

Ползи:

Има много предимства от измиване на лицето със зелен чай. Всички естествени съставки работят много добре върху акнето и порите и ги отстраняват от корените. Рецептата прави кожата нежна и гладка.

Най-добър зелен чай за миене на лицето за акне Пори и други кожни проблеми:

Когато погледнем продуктите за измиване на лицето на пазара, можем да изпробваме няколко изброени по-горе топ 9 измиване на лицето на зелен чай,

1. Измиване на лицето за зелен чай за акне:

зелен Tea Face Wash for Acne

Това е зелен чай зелен чай лицето измиване за акне и това е парабените свободен тип лицето измиване. Ако искате да премахнете примесите и имате нужда от запалване на лицето, то това ще бъде вашето. Помага да се държи кожата ви напълно хидратирана. Фабрика Индия представи тази зелена чаена чаша измиване с приятен аромат. Това е полезно за всеки тип кожа.

Употреба: Намокрете лицето си, нанесете внимателно върху лицето си, масажирайте с кръгови движения, след това измийте и подсушете. Погрижете се за очите си, когато използвате лице на лицето си

Цена: INR 290 за 100 мл.

2. Lakme Clear Pore Face Wash:

Lakme Clear Pore Face Wash

Този екстракт от зелен чай за измиване на лицето е много добър почистващ препарат. Прозрачното измиване на лицето Lakme премахва мръсотията и замърсяванията от кожата и ви дава пъпка без мека и гладка кожа. Обогатено е с екстракти от зелен чай, което придава естественото докосване на кожата и я прави ярка.

Употреба: Можете да използвате два пъти дневно по цялото лице и шията в кръгообразно движение. Изплакнете с вода и почукайте.

Цена: INR 160 за 100 грама

3. Почистване на лицето на зелен чай от зелен чай:

слива Green Tea Pore Cleansing Face Wash

Това 100% измиване на лицето без сапун е най-доброто измиване на лицето за зелен чай. Тя е заредена с екстракти от зелен чай, които ексфолират кожата ви и я правят ясна и ярка. Продуктът не съдържа парабени, фталати и пропиленгликол. SLS, DEA и PABA. Продуктът е, че прозрачен светло зелен цвят има величествен аромат на зелен чай оставя свеж поглед към кожата ви.

Употреба: Леко масажирайте върху влажната си кожа и измийте с вода.

Цена: INR 345 за 75 мл

4. Innis Free Green Pure Cleansing Foam:

Инис Free Green Tea Cleansing Foam

Този плътен бял крем зелен чай за измиване на лицето е антиоксидант. Продуктът е много полезен за всички видове кожа. Той изчиства кожата дълбоко отвътре и премахва слоя мъртва клетка. Тя прави кожата без петна и бяла. Продуктът е обогатен с екстракт от зелен чай за избелване на лицето, който пречиства кожата и я прави красив и красив.

употреба: Масаж навсякъде по влажното лице и шийка нагоре, пяна и изплакнете с прясна вода.

Цена: INR 700 за 150 мл

5. Измиване на лицето на чайното дърво и зеления чай:

чай Tree and Green Tea Face Wash

Ако ловите добър почистващ препарат, опитайте този. Масажът на чайното дърво за лице с лице в тялото ви се бори със замърсяване и ежедневно премахва примесите от кожата ви. Продуктът премахва белезите от кожата ви и го прави винаги свеж и млад. Екстрактите от чаено дърво правят кожата мека и гладка. Опитайте и ще почувствате промяната в рамките на една седмица.

Употреба: Вземете няколко капки от продукта. Просто изсъхвайте на вашето влажно лице. Оставете го за 1-2 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 1095 за 40 мл

6. Масло от чаено дърво зелен чай:

чай Tree Oil and Green Tea Face Wash

Avon naturals чай дърво и зелен чай лицето измиване е обогатено с изобилието от чай дърво масло и зелен чай ползи. Комбинацията от двата екстракта от чай работи много добре на всеки тип кожа и винаги дава нежна маска и блестяща кожа. Продуктът се появява прозрачен дебел гел с малки зелени топки, който премахва замърсяването дълбоко отвътре и дава млада и красива кожа.

Употреба: Умори лицето си. Почистете няколко капки от продукта. Измийте с вода.

Цена: INR 199 за 100 грама.

Виж повече: Измиване на лицето за суха кожа

7. Японски зелен чай за измиване на лицето:

японски Green Tea Face Wash

Citra Pimple Clear Face Wash е обогатена с изобилието от японски зелен чай, който е формулата за намаляване и предотвратяване на пъпки. Продуктът не само ви дава пъпка без кожа, но и го прави честно и бяло.

Употреба: Вземете лицето за измиване на лицето на монетата на дланта си. Почистете добре вашето влажно лице. Почистете с вода.

Цена: INR 75 за 50 грама

8. Аюрведа и билков зелен чай Овлажняващ измиване на лицето:

Аюрведа and Herbal Green Tea Moisturizing Face Wash

Adideva Ayurveda и билкови зелен чай за измиване на лицето са идеални за всеки тип кожа. Продуктът прави кожата блестяща и очарователна. Продуктът е 100% билков и естествен.

Употреба: Вземете няколко капки от продукта. Просто изсъхвайте на вашето влажно лице. Оставете го за 1-2 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 160 за 100 мл

Виж повече: Biocare Face Pack

9. Глобус Средства за отстраняване на зеления чай и чайното дърво:

Глобус Remedies Green Tea & Tea Tree Face Wash

Globus е известен с продуктите за красота. Това измиване на лицето със зелен чай е обогатено със същността на зеления чай и чаено дърво. Продуктът дълбоко почиства лицето ви и го прави красив и здрав. Той премахва мъртвите клетки от лицето ви и го прави честен и мек.

Употреба: Умори лицето си. Почистете няколко капки от продукта. Измийте с вода.

Цена: INR 120 за 100 ml

Лицето на зеленото листо измива 100% билкови продукти, които са натоварени със същността на зеления чай и масло от чаено дърво и усещат величествената промяна в кожата ви. Посочените по-горе зелени листа измиване на лицето ви дават блестяща и блестяща кожа през цялото време.

Виж повече: Антибактериално измиване на лицето

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 87 = 95