9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Ноктите отдавна са имали своята роля да играят в подобряването на външния вид на жената. Полираните, боядисани нокти придават блясък на скучните ръце, като същевременно засилват красотата на прясно подготвените ръце. Тенденцията на нанасяне на лак за нокти наскоро се превърна в по-фина форма на ноктите, която се проявява чрез прекрасно показване на стилове и модели, проектирани върху ноктите.

Докато ноктите изглеждат зашеметяващи на фалшивите нокти, те изглеждат еднакво ослепителни на истински нокти и идват в различни дизайни, за да отговарят дори на най-малките нокти. Когато става въпрос за избора на теми за нокти, летните отпечатъци никога не излизат от модата. Предлага се с ослепителни цветове и модели, летните нокти са далеч от най-модерните. Най-горещите нюанси за лятото са небесно синьо, яркочервено, блестящо оранжево, горещо жълто, пушещо зелено и блестящо розово, докато множество други метални и неонови нюанси се добавят към списъка за избор. Нужните нюанси също са всъщност, тъй като те могат да се сдвояват с всеки цвят за пламнал летен външен вид.

Психеделичен летен печат:

лято nail art

Това е страхотен, абстрактен дизайн, изпълнен с въртеливо движение с цветни летни отпечатъци. Психеделичните дизайни на ноктите изглеждат шик и са подходящи за една вечер на дискотека.

Флорален летен дизайн на ноктите:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Останете на мода през летния сезон с това блестящо и сензационно парче ноктите. Магически изпълнена в цветен модел с лъчисти летни нюанси, този дизайн е блестящ в красотата и определено задължителен за жените и момичетата.

Вижте повече: Холивудски ноктите

Neon Summer Design:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Неонови цветове са определени тенденционери през лятото и когато се прилагат към ноктите под формата на ноктите на изкуството, те изминават дълъг път в изработването на модно изявление. Така че дамите се подготвят за леко омаяно облик това лято с този грандиозен дизайн на ноктите за неонови нокти!

Плодова ноктите:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Няма нищо като показване на плодове вдъхновени нокти дизайн през пролетта. Това е чудесен начин да покажете любимите си плодове на перфектно маникюрните нокти. С този елегантен изглед на летните плодове на върховете, момичетата трябва буквално да осъзнаят, че хапят на пръстите си ноктите.

Дейзи Дизайн на ноктите:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Цветята са олицетворение на красотата във всички форми на изкуството и маргаритките са най-лесните модели, които трябва да създадете, когато става въпрос за изкуството за нокти. Целият този дизайн изисква място на жълто на желаната област, последвано от бели удари около жълтите точки и отпечатъкът ви от маргаритки е хубав.

Вижте повече: Лесно ноктите за снежинки

Лятна плажна ивица:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Нека вашите нокти да се потопят на лятно слънце с тази ослепителна изложба на палмови дървета, бикини и летни горещини, създадени артистично върху ноктите на пръстите. Това е лудо, но завладяващо парче на ноктите, създадено с модно око.

Butterfly Nail Art Design:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Пеперудите са най-търсените дизайни във всяка форма на боди арт. Изящните им шарки и цветове са гледка към възпалените очи. Този пеперуден дизайн на ноктите е завършен в лятна тема с ярки нюанси на червено, оранжево, синьо, зелено, жълто и лилаво.

Светло и цветно нокти:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Лятните нюанси са забавни за работа. В зависимост от дизайна те могат да бъдат ярки, смели и смели, сладки, красиви и очарователни. Прост, но смел дизайн изобилстващ в светли и цветни нюанси на лятото, това парче на ноктите изкуство е бляскаво и искри отношение.

Виж повече: Лесни зимни дизайни за нокти

Жълт цвят дизайн:

9 Cool и лесни летни дизайни за нокти 2018

Вълните са всичко за ярки цветове и няма нищо като ярък и жизнен дизайн на ноктите, за да предизвика усещане. Жените обичат да се открояват, което е очевидно от различните дизайни на ноктите, които те се възхищават. Това ярко оцветено жълто цвете дизайн със сигурност ще направи главите да се обърнат. Той е богат на дизайн и жив цвят, придаващ на ноктите зашеметяващ вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

+ 11 = 15