9 Атрактивни стилове на шията в блузи шифон за жени

Независимо от това колко тежка е сарата, каквато и да е материалът и дизайна, тя винаги се пренебрегва без подходящ дизайн на блуза. Сред тях дизайнът на шифон блуза е доста модерен този сезон. В сензационния дизайн на врата, която дава, ще се превърне всяка saree в дизайнерски парче. Шифонът не само дава слаб вид, но и придава перфектното прилягане на тънките жени.

Дизайнери за блуза на шифон:

Ето няколко блузи, предназначени за шифон, които трябва да включите в гардероба си за елегантна перспектива.

1. Блузка за дизайн на пълен ръкав:

шифон-блуза-дизайн

Шифонска блуза в черно! Уау, каква невероятна комбинация за една партия носи саре. Блузата на шифон носи пълни ръкави. Работата в областта на врата е направена от шифон над гърдите за достоен поглед към кожата. На яката и на ръкавите се дават сребърни дизайни, които правят флорални мотиви.

2. Дизайнерска блуза с дълбоко вратовръзка:

Дълбок Neck Blouse Design

Deep V е най-добрият модел за извършване на блуза шифон за прост и привлекателен външен вид. В блузата се дава копринен материал с вътрешен дизайн, който е криви, покрит със шифон. Блузата получава къси ръкави и сребърна рамка, за да я направи по-очарователна на обикновена бяла сарфена.

3. Кръгли шифон шифон блуза:

сребърен Chiffon Blouse

Шифона saree с граница е добре комбиниран с дамска шифон блуза по подобен начин. Сребърната блуза в шифон е също така дадена магама дизайн с конец и полу-дължина ръкав, за да даде своя екип перспективен вид.

4. Кръпката Работа блуза дизайн:

кръпка Work Blouse

Най-новият дизайн на блуза включва пластирната работа в цветен дизайн. Една обикновена сара с подобна граница тук получава дизайна на пелеринската блуза в шифон. В шифон блуза се дават пълни ръкави и дълбок лък дизайн модел на гърба на гърба. Гърбът и ръкавите са прикрепени с пластири в цветни дизайни за разцвет.

Виж повече: Блуза за рамото

5. Полу-ръкав лодка блуза Дизайн:

лодка Neck Blouse Design

Дизайнерите с шифон с шифон са привлекателни за копринената сара. Женската шифонна блуза е с граница до шията в шифон с магамски дизайн с перли и камъни. Изключителният дизайн на шифон придава на блузата единна връзка за партита, сватби и прием.

6. Цветна кашмирска блуза за работа:

кашмирски Work Blouse

Когато блузата на шифон носи кашмири, предназначена за докосване, красотата на сара се превръща в следващо ниво. Черната блуза от шифон носи флорални произведения в кашмирски стил с дълбок дизайн на врата U отпред и отзад. Краят на ръкава е плетена със златна работа.

Виж повече: Простри блуза за сари

7. Опаковка на шията:

пакет Neck Design

Двойният дизайн на блуза на шифон носи два вратовете едновременно. Вратът на блуза е с широкоъгълен дизайн с шестоъгълна шарка. По-късно тя е покрита с опакован външен вид, който покрива врата и рамото. Блузата също получава графичен дизайн на джардоши с златна нишка и камъни, за да го украси за перфектно сватбено облекло.

8. Дизайнерска блуза с висока шийка:

Високо Neck Blouse Design

Висококачественият дизайн на блуза в шифон е комбиниран с брокат материал за течащ външен вид. Блузата е с дизайн с висока ширина, в която шифонният материал е обвит със златна дантела, перли и кръпки до шията. Дългите ръкави на шифон също съдържат същия дизайн за бляскав поглед в браковете.

9. Блузка с вратовръзка Дизайн:

Жилетка Coat Blouse Design

Изключително популярен дизайн сред женските шифонни блузи е дизайнерската блуза. Блузата се отделя от златната мангама в клоните на клоните. С монтаж на врата, тя дава елегантен поглед към обикновената саре. Това е идеалното място за партита.

Виж повече: Дизайнерски корсетни блузи

Близките от шифон се появяват през 50-те години на миналия век, когато те се носели на поли, за да изглежда официално в офисите на жени. По-късно те бяха изрязани на прекрасни дизайни за блузи саре. Сега те са експериментирали с различна традиционна работа за етнически поглед.

Leave A Comment

36 − = 33