9 Атрактивни дизайни в месингови бижута за мъже и жени

Месинговите гривни носят етнически и традиционен смисъл с тях. Техният дизайн включва очарование като мъниста, морски черупки, ахат, катарами и т.н., които дават историческо докосване на вашите ръце или дрехи. Те могат да се носят на етническо и западно облекло от мъже и жени. Преди това, месингови гривни са известни също като гривни. Те са все още известни като Mali, Bella bangles, Nabila и много други в различни страни с невероятни дизайни.

Най-новите гривни гривни в месинг:

Нека да разгледаме някои от дизайна на дизайни на месингови гривни, които трябва да имате в карето си за гривни.

1. Боядисани цветни бронзови месинг:

пенис Brass Bangles

Месингови удари, украсени с няколко цвята и рисувани дизайни, вероятно се избират от колежаните на западните облекла. Също така има и гривни, които са релефни с криви дизайни, които перфектно съвпадат с други гривни. Обикновено се вижда, че дизайнът се извършва и на случайни неща.

2. Релефен месингов гривна:

Релефен Brass Bangle

Също известен като kadas, месинговият гривна е снабден с отвори от едната страна, които могат да се поберат на всякакъв размер. В гривна е даден и криви дизайн и малки декоративни флорални мотиви. На гривна гривна е даден широк дизайн, подходящ за тежки китки.

3. Дизайнер Brass Bangles:

дизайнер Brass Bangles

Дизайнът на месинговите гривни е привлечен от дизайнер с прекрасни цветове и стиснати пунктирани дизайни. Външните гривни с тези дизайни са известни също като лак-украшения в някои части на Гуджарат и съчетани с рокли и сареи.

4. Обикновена месингова лента за мъже:

прост Brass Bangle

Изключително прост и елегантен дизайн от африкански месингови гривни е широко разпространен и от мъжете. Вълкът е декориран с оксидиран дизайн на въжето с вграден метален дизайн, за да се движи в случайни. Гривната също може да бъде направена у дома с чиста папка с необходимата форма и размер.

Виж повече: Единични модели на гривни

5. Доманен месинг гривна за мъже:

домашно Brass Bangle

Стилният дизайн на мъжки месингови гривни е доста модерен в наши дни. Дизайнът е направен, съчетаващ два месингови лента с закачени месингови кофели. Те могат да се извършват по какъвто и да е начин. За да добавите към красотата си, смъртоносните очарователни могат да бъдат прикрепени и към средната празнина, като ги свържат.

6. Джайпури Bangles в месинг:

Jaipuri Brass Bangles

Джайпур е известен със своите месингови украшения, проектирани с перли и камъни, които дават блестящ облик. Месингът е осеян с колоритни големи и малки камъни и перли, за да придаде дизайнерски вид. Златните мъниста, използвани за оформяне на границата в краищата, дават на гривните здраво задържане на камъните, за да увеличат живота им.

Виж повече: Пасианс дизайн

7. въже проектирани месинг гривна за мъже:

Въже Designed Brass Bangle

Новите мъжки модни уплътнения с опростен поглед са широко приети за редовно износване. Дизайнът е вдъхновен от гривните от африкански стил, известни като гривни. На гривната е даден въже дизайн с усукване и се превръща перфектен за ежедневно износване. Гривната може да се направи и с комбинация от други метали с месинг.

8. Исторически месинг бижута за жени:

исторически Brass Bangles

Искате да дадете историческо докосване на личността си! Вземете гривните от месинг с историческо докосване, с дизайни, плетени върху него чрез остри ножове. Гъстите гривни се прегъват около ръцете ви, като им се придаде ректифициран вид. Връзките могат да бъдат направени с любимите си дизайни върху него.

Виж повече: Кристални гривни

9. Funky Brass Bangles:

страхлив Brass Bangles

Модерен и модернизиран допир е даден на гривните от бронз, широко носен за случайни хора. Обикновеният месинг получава формата на камбана, без очарование, мъниста или какъвто и да е друг вид, ако има декорация върху него. Това е и най-добрият избор за колежани и за партита.

Моделите от бронзов гривна вече се носят и в брачни функции, тъй като модернизираните дизайни с атрактивен дизайн са добра комбинация етично. Трайността и качеството са най-добрата причина за избора им не само от мъжете, но и от жените.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 6