8 Последни къси прически за овални форми Стилове в живота

Новата тенденция ни превръща в най-кратката прическа. Кратък и отчетлив е новата тенденция и след това от масов милион, един от най-горещите и най-стил в момента е пикето рязане или краткото боб, което не само е елегантно, но и забавно да се експериментира. Възрастта стара идея за варене на по-дълга коса, само за да поддържа женската страна, е напълно под масата сега, тъй като обърнатата маса сега ни предлага разнообразие от къси прически.

прически for Oval Faces

Подходящи прически за овални лица 2017:

Сега различните стилове на лицето имат различни изисквания за прическа и затова днес ще говорим за различните овални прически, които овалното лице може да е подходящо.

1. Emo Pixie:

Къс hairstyles for oval faces 1

Pixies идват в различни форми, стилове и разфасовки и това е класически пример за прическата за оформеното овално лице. За да получите тази прическа, космите на гърба се държат къси и прецизни, завършващи точно над шията на врата. За фронта косата е по-дълга и от двете страни, която завършва точно до челюстта, докато косата отстрани е небрежно хвърлена в странична брава.

2. Поглед отстрани:

Къс Hairstyles For Oval Faces

Тук има още една класика, която не са се осмелили да се опитат, но все пак в рекламата, много смели жени са виждали спортни този вид. Този външен вид ще ви обръсне главата отстрани, за предпочитане отзад, докато предните ключалки, започващи от средата на главата, се поддържат на челото, дълго падащи по челото.

3. Класическият Боб:

Къс hairstyles for oval faces 3

Боб е класическа стара прическа, която все още е силна и трудна, не е възпрепятствана от по-новите погледи, които се появяват. Обикновено тази прическа е най-лесно да се сдвоявате с ежедневните си екипировки, било то лятна рокля или панталон. Можете или да завъртите краищата в ретро стил, или да ги поддържате прави и меки.

4. Класическите вълни:

Къс hairstyles for oval faces 4

Същият, когато прав ви даде различен поглед, но ако го преобърнем в сладки вълни, целият поглед към косата ще се промени. Тук косата се държи в строги вълни, подобно на вълните на плажа и разделянето й настрани ви дава модерен външен вид. Често можете да сдвоите лента или космичка с тази прическа и да я разкъсате с високи вратове и цветни летни блейзери.

5. Boy Cut:

Къс hairstyles for oval faces 5

Много страховитата прическа на детството ни сега е най-скромната и най-горещата в списъка с къси прически. Това може да се разпознае с подстригване, при което дължината на косъма се запазва до минимум, над гърба на шията, докато страните са изрязани и изравнени, за да ви придадат блестящ вид.

6. Прическа за Super Curls за овално лице:

супер Curls 6

Къдриците винаги са били примамлив фактор за вас и това е идеалният момент да изпробвате външния вид. Свържете вечерната си коктейлна рокля с класическа ретрова вълна, която е не само елегантна, но и гладка. Дръжте женския фактор непокътнат, това вероятно е най-доброто от кратките прически, които могат да изобразяват ретровите вълни и феминизма по най-добрия начин.

Виж повече:  Сладки късометражни прически

7. Shag Подстригване за овално лице:

Къс hairstyles for oval faces 7

Това обаче е много по-нов стил на изрязване на косъм, който се нарича shag look, който включва косата в слоеве, където косата в боб или къса пиксела има множество пернати разфасовки, което придава на косата ви неудобно чувство, много омекнат външен вид, ако ние може. Въпреки това, манипулирането или тонизирането на долната част на косата може да бъде малко трудно от време на време.

Виж повече:  Фънки прически за къса коса

8. Модерната Фънк прическа за овално лице Момиче:

Къс hairstyles for oval faces 8

Тази прическа е доста желирана добре с жените от старшия клас, които ще имат косата в кратък свеж скок от самата среда на главата, докато останалата част от косата е омекотена надолу в класически пиксел.

Виж повече: Снимки на къси прически за фина коса

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

60 − = 51