8 Най-добри и красиви Messy Bun прически с картини

Добрата прическа може да бъде фактор между изглеждането добре и изглежда страхотно в събитието, което искате да бъдете част от и изборът на подходящата прическа може да ви остави разочарован. Това е така, защото много хора не знаят, че изборът на подходяща прическа е процес, чрез който трябва да видите какъв е тонът на лицето, цветът и структурата си. Добър разхвърлян кок винаги е чудесен начин да отида, защото този тип прическа е перфектна, тъй като е гъвкава с почти всички видове лица и определено ще ви превърне в центъра на вниманието събитието, което искате да посетите. Има доста голямо разнообразие от добри разхвърляни кифли, които можете да избирате, и дадени по-долу са едни от най-добрите от партидата, така че нямате проблем да вземете подходящата прическа за себе си.

Последни и стилни Messy Bun прически в тенденция:

Нека да разгледаме първите 8 разхвърляни прически.

1. Страничен дебел Брайд:

разхвърлян bun hairstyles

Гъстата и пищяла коса е чудесна възможност да направите странични плътни прически. Прическите могат да продължат да се променят, но този стил ще има своя собствена лудост. Отивате с тази прическа на официални събития, заедно с подходяща рокля, можете да вземете вниманието на всички хора, независимо от възрастта. Така че опитайте веднъж и бъдете различни.

2. Updo Messy:

разхвърлян buns2

В updo разхвърлян кок е страхотно, ако имате колеж събитие или бала. Макар че тази прическа се гордее с младостта, тя също може да бъде украсена от корпоративни глави, както и поради сложността, която носи. Външният вид изглежда страхотно с голямо разнообразие от разхвърляни къдрици както отпред, така и отзад.

3. Bump It:

разхвърлян buns3

Ударът му разхвърлян кок е перфектният разхвърлян глупак, за да отидете, ако търсите страхотна прическа, която да съответства на вашата рокля. Тази прическа има по-голям обем от най-разхвърляната прическа и изглежда много по-чиста. В бум тя изисква отделен набор от ръце, ако искате да постигнете тази страхотна прическа.

4. High Updo:

разхвърлян buns4

Високата изглежда страхотна, когато имате нужда от страхотна прическа, когато излизате навън за една нощ в града или излизате с приятели. Това изисква малко или никаква поддръжка и може да бъде направено за нула време, което ви позволява да имате просто страхотна прическа за деня. Това е страхотна прическа, за да изберете дали не искате да прекарате твърде много време на косата си.

Виж повече: Френската прическа на Twist

5. Messy Bun с Braid:

разхвърлян buns5

Разхвърлян кифла с плитка е малко по-трудно да се направи, поради на undertone плитка, която трябва да се направи едновременно, когато се привърже косата си в разхвърлян кок. Ако имате друг човек, който да ви помогне да направите тази прическа, ще ви бъде много по-добре да получите това, което искате.

Виж повече: Бохемски Twist коса

6. Официално Messy Bun:

разхвърлян buns6

Формалният разхвърлян кит е идеален за поддържане на вашето достойнство и добро име, когато отивате за кабинети. Това е може би перфектната разхвърляна прическа, която някога е била открита поради способността й да изглежда едновременно чика и формална.

7. Супер случайни:

разхвърлян buns7

Супер случайни разхвърлян кок е още един чудесен начин да отида, ако искате да остави косата си надолу по време на социално събитие или страна. Дори и за обикновена прическа, това е чудесен начин да отидете. Супер случайни изисква само малък гръб с голямо разнообразие от разхвърляни къдрици правилно дръпнете този страхотен външен вид.

Виж повече: Мръсни прически

8. Сватба Бън:

разхвърлян buns8

Този разхвърлян кок е перфектен за вашата сватба и ще изглежда абсолютно чудесно с течаща бяла рокля. Вашият избор на аксесоари може да се използва на прическата, за да се постигне по-високо ниво на благодат.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

26 − = 18