8 най-добри билкови и леки шампоани за мазна скалп Стилове в живота

Подобно на нашата кожа, в нашия скалп има пори, които секретират естествени масла от себе си, което позволява на скалпа да се поддържа влажен и хидратиран за дълго време. Обикновено, когато ние шампоан косата ни, въз основа на ефективността на шампоан, тези натурални масла са отстранени незабавно създаване на суша ситуация на главата си. За сухата кожа на скалпа това води до ненаситност и неуправляемост.

шампоан for oily scalp

Въпреки това, за мазна скалп, това може да е тихо и трудно, тъй като упоритият скалп не иска да пусне маслото, замърсяванията и примесите, които се задържат заедно с него. Ето защо една мазна скалпирана глава се нуждае от нещо повече от леко пране.

Шампоани за мазна скалп:

Посочено по-долу, е списък на някои от шампоани, формулирани специално за мазна кожа на главата, която може да ви помогне да освободите излишната мръсотия и примеси, като същевременно запазите главата си освежена и мека.

1. Kerastase Specifique Bain Почистващ дълготрайно регулиращ шампоан:

Kerastase Specifique Bain Clarifiant Long Lasting Regulating Shampoo

Наличието на патентован липацид регулира и контролира излишната продукция на себум, тъй като охлаждащите частици придават усещане за изтръпване, което охлажда скалпа ви за по-здравословна околна среда. Наличието на салицилова киселина и витамин B6 позволява на косата да остане подхранвана и мека текстура за дълготрайни ефекти без маслото да я претегля.

2. Леонор Грейл Бейн TS Шампоан за балансиращо лечение за мазна скалп:

Леонор Greyl Bain TS Balancing Treatment Shampoo for Oily Scalp

Шампоанът Bain TS за третиране е перфектен балансиращ шампоан, който възстановява сухито разделяне на краищата, докато почиства главата на масла и мръсотия. Комбинацията от градински чай и дрожди осигурява антисептивно и без себум обещание, докато масло от липа и растителни протеини предпазват, подмладяват и ревитализират тъп космат.

Виж повече: Шампоан за боядисване на коса

3. Билков Essence Драматично чист шампоан за нормална до мазна коса:

билков Essence Drama Clean Shampoo for Normal to Oily Hair

Билковата същност не вярва в драмата, когато става дума за почистване на косата и затова драматичният шампоан използва ботанически копринени екстракти, за да заключи блещукащата блясък, докато екстрактите от цитрусови плодове и зелен чай стрижат косата ви от остатъци от масло и остатъци. Подходящ за нормална до мазна коса, изгубените масла се заместват с копринени екстракти, за да придадат на скалпа освежено усещане и косата ви е сатенена мека.

4. Redken Scalp Relief Oil Detox Шампоан:

Redken scalp relief oil detox shampoo

Дръжте косата детоксикирани и освежени с най-важното от Lipa-Sponge и inter-bond скалпа система, която укрепва структурата на косъма от клетъчното ниво, докато екстрактът от лимон и микроподобните почистват главата и попиват остатъци от масло и себум, освежено чувство.

5. Organix Шампоан за мента за хидратиращо чаено дърво:

Organix hydrating tea tree mint shampoo

Чисто австралийско масло от чаено дърво се влива в този шампоан, за да ви осигури събрано и спокойно равновесие на естественото масло и себум, като регулира производството, като млечните протеини и миниатюрните екстракти от мента овлажняват и успокояват скалпа ви, така че да се чувствате освежени и свежи през целия ден.

6. Биотик Био Зелена Ябълка Прясно Пречистващ Шампоан:

Biotique Bio Green Apple fresh daily purifying shampoo

Зелената ябълка е отличен антиоксидант, който ви помага да почистите скалпа и косата си правилно, без да позволявате остатъците от масло и мръсотия да стоят зад тях. Това е нежен всеки ден шампоан, който също влива минерални и витаминни екстракти, за да придаде на косата си здравословно усещане.

Виж повече: Шампоан за коса

7. Шварцопф Bonacure Scalp терапия Дълбоко почистващ шампоан:

Schwarzkopf Bonacure scalp therapy deep cleansing shampoo

Техниката на хранителния баланс позволява на главата ви да премахне излишните частици от мазнината и мръсотията, които тежат скалпа и косата, но в същото време този шампоан няма да изпържи косата ви от естествени масла, като по този начин предотврати сушенето на косата.

8. Тони и Гай Refresh It Сух Шампоан:

Toni and Guy refresh it dry shampoo

Лечение за мъже и жени, опресняване на сухия шампоан позволява почистване на косата, което премахва следи от пърхот, мръсотия и най-вече маслото и себума от косата, като същевременно поддържа блясъка и хранителните свойства на косата, които подхранват и подхранват косата за брилянтен здравословен вид.

Виж повече: Най-добър шампоан за черна коса

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

7 + 3 =