6 удивителни гел нокти дизайни с картини | Стилове в живота

Боите за ноктите са под формата на гел, поради цветните пигменти, използвани за производството му. Гел за нокти на дизайна на ноктите са просто всякакви проекти, които се правят с "гел" бои за нокти. Гел за ноктите изкуство може да се даде по-блестящ външен вид, като добавите лъскава боя за нокти като палто, за да го направи по-значим.

Прости и лесни дизайни на гел за нокти с изображения:

1. Дизайн на черен гел за нокти:

гел nail art

Трябва да бъдете смели и красиви, за да носите тази великолепна черна боя за гел. Това е проста черна боя, използвана за ноктите; който има уникално изкуство, направено върху пръстена на пръстена, който има квадратни квадратни квадратчета, добавени към него. Това изглежда изключително елегантно и за да добавите към красотата на дланта, е използван огромен правоъгълен пръстен, който със сигурност привлича много внимание.

2. Дизайн на син гел за нокти:

6 удивителни гел нокти дизайни с картини | Стилове в живота

Боядисването на краищата на ноктите е толкова обичайно сега. За да направите гел за нокти дизайн с два нюанса на синьо, първо боядисвайте най-горната част на ноктите с индиго. След това добавете сребърно блестяща гел за боядисване на ноктите и я нарисувайте като граница след индиго. Вземете по-светъл син цвят и направете още един удар, точно като двата предишни и го нарисувайте под блестящия гел. Накрая добавете още една блестяща граница и сте готови.

Виж повече: Блестящи нокти на изкуството

3. Зебра гел ноктите изкуство:

6 удивителни гел нокти дизайни с картини | Стилове в живота

Изкуството на ноктите на снимката по-горе изглежда изключително красиво, нали? Е, дори можете да ги направите. Просто бойте ръбовете на дългите нокти с бял лак за нокти и оставете да изсъхне. Вземете тънка черна четка за нокти и нарисувайте две линии от лявата страна на нокътя; и поддържане на разстояние между две от дясната страна. Линиите не трябва да съвпадат помежду си, тъй като това би направило дизайнът на изкуството на ноктите на зебра да загуби оригиналния си ефект. И накрая, за да стане лъскава, сложете лъскава боя за нокти и я покрийте.

4. Студено гел за нокти:

6 удивителни гел нокти дизайни с картини | Стилове в живота

Използвайте леки цветни бои за ноктите за основата, нещо подобно на тази пшеница, която виждаме на снимката. Оставете го да изглежда чист и чист. Добавете малки кръгли гвоздеи върху ноктите, които правят ноктите блестящи. Гвоздеите правят нокътя да изглежда така, сякаш върху тях са паднали капки вода. Има три големи кръгли щифта, които са равномерно разпределени в триъгълна форма. Малки греди като мъниста също са добавени към него. Те са равномерно поставени; за да се поддържа подобен вид на ноктите.

Виж повече: Ноктите на изкуството с помощта на гъба

5. Розово и избледнели блестящи гел ноктите Дизайн:

6 удивителни гел нокти дизайни с картини | Стилове в живота

Тези лъскави блестящи нокти, които виждате по-долу, са лесни за боядисване. Просто боядисвайте четири нокти с тъмно розов цвят за основата и я оставете да изсъхне. Добавете блестяща боя за нокти от дъното към средата на всеки нокът и се уверете, че количеството блясък намалява, когато достигне средата, това ще даде на ноктите избледняване на блясъка. Направете уникален вид с един странен нокът, който определено е безплоден нокът. Оцветете го напълно с блестящата боя за ноктите и това е как ще изглежда

6. лъскав флот синьо със златен блясък Гел за нокти:

6 удивителни гел нокти дизайни с картини | Стилове в живота

Това изглежда като някакво художествено изкуство на ноктите по-долу. Ако сте достатъчно запалени, за да ги притежавате, следвайте простите стъпки и ги направете. Първо боядисвайте четири нокти на дланта си с тъмносин цвят и оставете да изсъхне. Вземете златна боя в тънка четка и направете две V форми на два последователни гвоздеи, както виждаме на снимката. Вземете кръгови и златни клечки, както виждате на снимката и ги залепете с лепило за нокти. Най-накрая, просто остави малкия пръст, боядисан със златист блясък, а вие сте ноктите, готови за парти.

Gel Nail Art дизайни на ноктите ви имат лъскав и невероятен външен вид! Изберете най-добрия си и опитайте.

Виж повече: Идеи за Хелоуин ноктите

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

17 + = 27