6 Сладко и лесно летни прически за средна коса 2018

лято Hairstyles

Лятото е времето за разкъсани коси и къси коси. тази статия изброява първите 6 вида, които можете да изпробвате за средна дължина на косъма:

Леко разкъсана коса:

6 Сладко и лесно летни прически за средна коса 2018

Този стил на коса е най-лесният и най-простият за средна дължина коса. Той е предназначен за всички форми на лицето. За да получите този външен вид, първо трябва да измиете и да изсушите косата си. Използвайте сух шампоан, ако е необходимо, и гребете косата, за да се заплита свободно. Отрежете косата и къдрете всяка секция по направление, като използвате 2-инчов набраздър или кърлинг прът. Продължете, докато не покриете цялата коса. Добавете спрей за коса, за да запечатате вида Вашият поглед е завършен!

Нежна вълнообразна коса:

лято Hairstyles for medium hair 2

Този стил на коса е най-естественият и най-простият за средна дължина на косата. Той е предназначен за по-пълни форми на лицето. За да получите този външен вид, първо трябва да измиете и да изсушите косата си. Използвайте сух шампоан, ако е необходимо, и гребете косата, за да се заплита свободно. Спрей термична защита на косата. Разделете косата и къдрете всяка секция по нишка, като използвате 2 варел. Уверете се, че не изгаряте косата си. Продължете, докато не покриете цялата коса. Добавете спрей за коса, за да запечатате вида Вашият поглед е завършен!

Виж повече: Плетени прически за средна коса

Гръцка прическа изглежда:

лято Hairstyles3

Този стил на прическа ще остане най-дълъг за средна дължина на косата. Той е предназначен за форми на сърце. За да получите този външен вид, първо трябва да измиете и да изсушите косата си. Използвайте сух шампоан, ако е необходимо, и гребете косата, за да се заплита свободно. Спрей термична защита на косата. Раздели косата и се къдър от дъното, като използвате желязо. Уверете се, че не изгаряте косата си. Започнете сплескване на косата от предната част на храма. Продължете, докато не покриете цялата коса и закопчайте плитките. Добавете спрей за коса, за да запечатате вида Вашият поглед е завършен!

Бандата с къдрици изглежда:

6 Сладко и лесно летни прически за средна коса 2018

Този стил на прическа може да бъде формален или неформален. Тя е предназначена за форми на кръгли лица. За да получите този външен вид, първо трябва да измиете и да изсушите косата си. Използвайте сух шампоан, ако е необходимо, и гребете косата, за да се заплита свободно. Спрей термична защита на косата. Отрежете косата и я наведете отдолу, като използвате кърпичка от 1,5 инча. Уверете се, че не изгаряте косата си. Продължете, докато стигнете до ушите и смажете ръбовете. Добавете спрей за коса, за да запечатате вида Вашият поглед е завършен!

Виж повече: Прически за момичета със средна коса

Ръкавици с камшици:

лято Hairstyles5

Този стил на прическа е предназначен за училищни момичета. Тя е предназначена за форми на квадратни лица. За да получите този външен вид, първо трябва да измиете и да изсушите косата си. Използвайте сух шампоан, ако е необходимо, и гребете косата, за да се заплита свободно. Спрей термична защита на косата. Раздели косата и плитката от дъното. Използвайте фиксатор, за да задържате плитките на място и да създадете ефекта на лентата. Уверете се, че не изгаряте косата си. Добавете спрей за коса, за да запечатате вида Вашият поглед е завършен!

Затъпена рязане:

6 Сладко и лесно летни прически за средна коса 2018

Този стил на коса е най-лесният за управление, тъй като се нуждае от много малко фиксиране. Той е предназначен за всички форми на лицето. За да получите този външен вид, първо трябва да измиете и да изсушите косата си. Използвайте сух шампоан, ако е необходимо, и гребете косата, за да се заплита свободно. Отрежете косата и изсушете всяка секция по направление. Продължете, докато не покриете цялата коса. Добавете спрей за коса, за да запечатате вида Вашият поглед е завършен!

Виж повече: Прически за дължина на раменете

Тези изгледи са лесни за поддръжка и с описания на лицевия профил, вие знаете кои да изберат! Така че продължете напред и ще получите нов облик за лятото днес!

Leave A Comment

48 + = 49