50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Mehndi или Mehendi също е известна като къна в западния свят, въпреки че го използват като временна форма на декорация на кожата. Mehndi се използва най-вече в различни страни за различни видове ритуали и вярвания. Страни като Пакистан, Индия, Бангладеш, Непал и др. Използват минджи за ръце и крака по време на религиозните си фестивали и церемониални функции.

В Индия дори и при гледането на тези церемонии в много боливудски филми и функции, хората са по-ангажирани в този вид традиционни ритуали. Тази традиция заедно с развлеченията в Боливуд се разпространи до някои арабски народи, особено в арабските държави на гражданите на Персийския залив. На Запад, механджи декорации са известни също като татуировки на къна и те стават по-модерни в края на 90-те.

арабски mehndi designs

Подобно на ритуалите в индийската култура, някои части на държавите от Персийския залив също започнаха да включват тази функция за прилагане на техните сватбени церемонии. Тук, в арабски, механди функция е известна като къна нощ, която се празнува една нощ преди сватбената вечер. Тази функция е посветена на украса на булката и на другите жени с къна. Невестата и близките й приятели прилагат мехнди по ръцете си, ръцете и дори краката са украсени с мехеди. В много страни като Близкия Изток и Африка жените прилагат мехнди дори и в ноктите и ноктите на ноктите.

Днешните художници на Mehndi се практикуват с готови конуси на Mehendi. Използването на тези конуси дава повече детайли на дизайна и е много удобно за използване, подобно на използването на писалка за рисуване. Mehndi Designs arabic е привлекателен начин да разкрасите ръцете и краката във всеки случай, независимо дали става дума за сватбени функции или за всяка друга религиозна церемония. И без хенна механди проектира върху ръцете и краката, всеки брак или повод за жени от която и да е страна е непълен.

Последни арабски дизайни на Mehandi:

В тази статия ние изброени по-долу някои красиви и популярни арабски mehndi дизайни през последните години, заедно с изображения, че дизайни са идеални за всякакви сватбени и фестивални събития с всякакъв вид рокли. Така че опитайте и украсявайте тези прости и красиви арабски дизайни mehandi на ръцете и краката си и ще получите специален външен вид през 2017 година.

1. Арабски дизайни на Mehandi за ръце:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

В този mehandi арабски дизайн, цветя и листа са подредени по определен модел. Плътните очертания на цветята и листата добавиха повече подробности в дизайна, което го направи по-различен и привлекателен. Целият вид е много класически, както и модерен.

2. Прост арабски стил Mehandi Дизайн:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Можете просто да създадете много мотиви за цветя, за да напълнете дланта си. Започвайки с показалеца, можете да направите няколко половин ъглови цветя и да завършите мехничния си дизайн с пълни цветя, които могат да бъдат изчертавани по-големи по размер и форма.

3. Арабски дизайни на Mehndi за поводи:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Както можете да видите, такива дизайни са много лесни за нанасяне, изглеждат абсолютно лесно на ръцете и освен това са удивително подходящи за всеки случай. Тя може да се прилага върху ръката на децата, както и върху ръката на възрастен. Този лесен дизайн е много подходящ за тийнейджърките, които искат да прилагат красив дизайн mehandi от техните собствени. Това е много просто, тъй като няма трудна работа на засенчване или добавяне на сложни модели на дланите.

4. Сърце и кръгла форма арабски Mehandi:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Този дизайн също е много прост, но можете да добавите още мотиви в него. Сърцевините и кръглите форми имат особено значение в дизайна на мехедиите, особено когато се прилага върху сватбена функция. Можете да добавите още мотиви или шарки, за да ви даде по-тежък външен вид.

5. Малки звезди Арабски Mehandi Дизайн:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Човек може да украси дизайн, включващ малки пет звездни звезди. Подобно на снимката по-горе, малки малки звезди се създават в цялата длан, с изключение на индекса и средния пръст. За повече добавки можете дори да персонализирате звездите си, като ги засенчвате.

6. Блясък и камъни Mehndi Design арабски:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Можете също така да добавите атрактивен блясък, камъни и мъниста, съвпадащи с Вашия костюм, върху механджийските си арабски дизайни. Човек може да включва и искри като окончателно покритие, което прави дизайна на къна по-привлекателен. Добавянето им може да направи вашия прост или тежък дизайн да изглежда по-красив и по-красив.

7. Елегантен арабски дизайн Mehendi за ръката на гърба:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Това е прост, хубав и много елегантен дизайн mehndi за задната ръка. Тук само индексът и дизайнът на малките пръсти са същите, докато целият дизайн се създава чрез смесване на две различни форми mehndi. Останалите пръсти се поддържат чисти, за да се направи дизайнът център на атракция. Можете също така да разширите дизайна към лакътя с повече цветя, листа, точки или други красиви форми и мотиви.

8. Традиционен арабски Mehndi Дизайн:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Самата дума арабски ни описва, че тази форма на изкуството принадлежи на арабската земя. Както знаем, арабите са много артистични с тяхната култура и традиция, същото нещо се отразява и върху техния мехди дизайн. Арабските дизайни mehndi са по-сложни, които се съсредоточават главно върху фината работа, детайлите на дизайна и също запълват цялата ви длан или крака, главно с мотиви от цветя и листа. Арабите използват различни стилове на mehandi като Black mehndi, които често се използват за очертаване на дизайна или запълване с нормалната къна механди.

9. Паун Mehandi Design Арабски Стил:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Този дизайн е много подобен на нашия индийски дизайн mehandi, тъй като паун е основният фокус на този сложен дизайн. Тук с красив паун в центъра на прекалено много цветя прави дизайна да изглежда по-красив. Можете да видите как пауните са подробно описани с миниатюрни модели и мотиви. Този гъвкав дизайн не е много труден за създаване, тъй като не включва сложни детайли. Добре подредените листа и малки цветя придава на дланта и пръстите на върха силно орнаментиран вид.

10. Арабски Mehndi за флорални мотиви:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Човек може да използва вечнозелени цветни мотиви, които са подредени последователно. Подобно на снимката по-горе, цветята са направени със същата дебелина и консистенция, след което венчелистчетата се модифицират, като ги запълват с механджи с тънки линии, оставяйки централните кръгове на цветята, които са пълни с мехнди.

11. Сватбена ръка Mehendi дизайн арабски:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Това е един от най-добрите брачни ръце mehendi дизайн арабски. Този дизайн започва с напълно покрити върхове на пръстите с линии, последвани от очарователни пауни, листа и цветни мотиви, включително няколко геометрични форми. Геометричните блокове са в пълна форма, която осигурява основа в дланта, която по-късно се запълва с други мотиви. Минута подробно стил е приет, за да даде на дизайна различен допир. Използването на множество паунови лица в един дизайн може наистина да направи прост дизайн изглежда пищен.

12. Арабски дизайни на Mehendi за колежните функции:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Обикновените и елегантни арабски механджи проекти са идеални за колежските функции и случайни събирания. Такива дизайни включват прости флорални и листови модели без такива сложни модели. Можете да нарисувате горния дизайн лесно, дори ако нямате малко практика на свободно изкуство mehndi изкуство. Освен показалеца, останалите пръсти се държат отворени, за да придадат на дизайна по-изтънчен външен вид.

13. Цветни дизайни на Mehndi арабски за тийнейджърки:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

В арабски дизайн черният мехнди се използва и за създаване на по-голям контраст в дизайна. Използва се основно за очертаване на дизайна, който помага на мехнеди да изглежда по-цветен. Този многоцветен mehandi изглежда доста фънки и стилно, когато се доставя с прости орнаменти като пръстени или гривни. Такива многоцветни дизайни включват много кратък дизайн на красиви модели на китката с комбинация от малки цветя. Всички пръсти са напълно запълнени, за да изглежда дизайнът по-виден.

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Твърдият и цветен дизайн може да бъде по-добър избор за момичетата от колеж и работещите жени. Този дизайн изглежда по-стилен от останалите, поради използването на червени и черни цветове на mehendi. С червено запълване и черна граница, дизайнът поставя повече акцент върху цвета на кожата, което го прави по-справедливо. За да се допълнят допълнително, се използват няколко многоцветни кристали, блясъци и други камъни.

14. Високо декоративна ръка Mehendi арабски дизайн:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Този прекрасен дизайн е особено за тези, които обичат прости и елегантни mehendi дизайни арабски. Започвайки от китката, този дизайн покрива напълно пръстите на предната ръка. Дизайнът включва прости дебели гранични флорални мотиви и традиционни мотиви, използващи също паун. Тук паунът е разработен със сложни детайли и модели, които правят този дизайн да изглежда по-изискан от дланите. Този мехни дизайн също спортува пауна, допълнен с цветя, листа и други форми. Тънките детайли на линиите и кривите, запълващи големите очертания на цветя и листа, правят целия дизайн по-сложен и екстравагантен.

15. Красив арабски Mehandi Дизайн:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Горният дизайн представлява красивото произведение на художника Mehndi. Три цветя са най-добре изтъкнати в дизайна, докато останалата част от дизайна включва малки сложни детайли, използвани за изработване на флоралния дизайн. Останалите пръсти се поддържат чисти, което прави дизайна по-привлекателен.

16. Дизайн на арабски мехнди за религиозни фестивали:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Дизайнът обаче изглежда по-пълен, но не включва екстравагантни или сложни безсмислени форми, за да стане по-пълна. Този дизайн изцяло запълва предната част, като му придава традиционен вид. Независимо дали търсите универсален дизайнерски дизайн, подходящ за религиозен фестивал или искате да вдъхновите приятелите си на колеж, този мехедински арабски стил може да работи за вас.

17. Сянка арабски Mehandi:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Сянките механджи също са включени в стила на арабски мехнди. Пръстите върховете изцяло покрити и сенчести цветни мотиви и симетрични форми прави този дизайн много уникален от останалите. Той е идеален за дома или офиса, фестивали Eid и други церемонии.

18. Професионална ръка Mehndi дизайн арабски:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Този отличен дизайн има повече племенна гледка, която се фокусира основно върху абстрактния модел на добре разположени форми. Тя не включва цветя или листа, въпреки че можете да ги добавите. Тя може да изглежда като сложен дизайн и определено изисква повече търпение и професионализъм, отколкото други прости проекти.

19. Бляскав арабски дизайн Mehndi за булки:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Сега този дизайн е много изискан и бляскав. Обикновени мотиви и листа се използват за създаването на този булчински дизайн mehandi, който започва от китката и покрива по-голямата част от дланта. Тези дизайни също така показват колко дебели и различни линии със същата дебелина и консистенция могат да създадат магия за прост дизайн. Докато моделът има много сложни детайли, но използването на тънки линии дава на дизайна по-сложен и сложен външен вид.

20. Перфектен арабски дизайнерски дизайн Mehndi да отговаря на сватбени поводи:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Горният дизайн е прекрасен и перфектен дизайн mehndi за роднините на булката и нейните близки приятели. Тя показва изключителен бляскав дизайн mehandi, който дава на ръцете си напълно орнаментиран външен вид. Цветя, прекрасни форми и мотиви се комбинират, за да завършат този прекрасен дизайн. Човек трябва да бъде много предпазлив, когато те опитат този дизайн на ръцете си. В този дизайн нищо друго освен тънка извита линия, движеща се като граница по ръба на вашата длан, създава много разлики в останалата част от дизайна. Използването на големи цветя в рамките на границата прави дизайна изглежда сладък и различен. Тъй като дизайнът е по-стилен и фънки, той се избира от тийнейджъри повече от възрастните.

21. Назад Ръководство Mehandi Design Арабски:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Това е една възхитителна обратна ръка дизайн mehendi най-добре за булките, които не обичат прекалено много или сложни дизайни. Дизайнът не покрива всяка част от кожата, но все пак с малки фигури и засенчване я прави идеална за булката. Такива стилове са изпъкнали на китката, докато частите на дланта са лесни. Също така различни модели и мотиви се използват на всеки пръст, за да украсят ръцете.

22. Арабски модели на Henna за пълни ръце:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Понякога големите и прости модели могат да променят един прост дизайн в сладък и интензивен дизайн. Без използването на много сложни или пълни с сложни модели, този тип пълен дизайн на ръцете може да бъде идеален избор за момичетата от колеж да зрели жени. Дизайнът включва видни форми и мотиви, които са украсени с листа и кръгли шарки.

23. Индо арабски стил Mehndi дизайни за ръце:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Почти всички mehendi дизайн арабски включва флорални мотиви, често можете да се въздържате от това. Освен дизайн на цветя, геометрична форма и линии, които минават през ръцете, също могат да бъдат добър вариант. Тези дизайни очароват ръката ви, като визуализират гривните и другите орнаменти, които я правят умен. Големите листа са изпълнени с по-тънки линии и точки. Общият външен вид прави ръцете ви да изглеждат абстрактни и хладни.

Булчински арабски дизайни mehandi са без съмнение изключително декоративни, но понякога те са толкова големи, че те не оставят голяма част от кожата ви гола. Дизайнът включва флорални мотиви, остри линии и отделни характеристики, които придават на дизайна ясен изрез.

24. Арабски дизайни на Mehendi за крака:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Простият механджи не е предназначен само за ръце. Първо решете дизайн и го прилагайте според дизайна. Можете дори да използвате модел за отразяване, за да добавите по-голям контраст в дизайна. Добре проектирани модели на сенчести цветя и листа, които се движат по страните на целия крака и напълно покрити върховете на краката са определено прекрасна гледка. Тъмният черен цвят на mehndi прави кожата ви да изглежда по-справедлива. Сянката също така помага да се добави дълбочина към дизайна и прави венчелистчетата да изглеждат по-реалистични.

25. Прости арабски Mehandi дизайни на крака за начинаещи:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Дизайнът на краката може да бъде създаден като сложен и сложен като тези, носени върху ръцете. Те могат да използват спортни мотиви, сложни детайли и модели, които изглеждат като анцузи или други орнаменти. С добре поддържаната и използваща правилния цвят на лак за нокти по ноктите на краката, арабският мехенди изглежда още по-добре!

26. Уникален Mehendi арабски дизайн за двете ръце:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Това е уникален дизайн mehandi за двете ръце, тъй като те са много различни един от друг, но заедно изглеждат перфектни един за друг. Той също така включва много флорални мотиви в двата проекта. Дизайнът може да изглежда сложен, но е доста лесно.

27. Нови арабски дизайни на Mehndi за булки:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

При сватбените церемонии, най-вече булките и младоженеца близки роднини предпочитат да носят сложни дизайни на механджи. Един такъв изключително сложен и сложен дизайн е показан по-горе. Те се отличават с типични шарки и мотиви, което го отличава от другите дизайни. Дизайнът покрива всеки инч от кожата ви и придава силно орнаментиран външен вид на дланта ви.

28. Различен арабски Mehndi дизайн за гърба на ръцете:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Ако искате да дадете графично докосване на дизайна си, докато прилагате mehendi, можете да изберете този. Този бляскав дизайн е много елегантен и фънки. Различни стилове са адаптирани, за да очароват дизайна, като запазват един и същ дизайн във всеки пръст и добавянето на малки детайли на различни места го прави по-привлекателен за очите. Жените, които имат много по-малко време за своя козметичен режим, могат да изберат този дизайн, но с помощта на някого.

29. Красива и лесна Mehandi арабски дизайн:

50 специални декоративни арабски Mehndi дизайни за събития 2018

Красив механджи арабски дизайн с цветя и листови модели изглеждат изключително артистични и изключително великолепни. Въпреки че дизайнът не е лесно да се направи, но сложните детайли могат да бъдат направени с малко търпение. Цялостното изображение е сложно и е идеално за ръцете на булката. Можете да забележите как се използват цветните венчелистчета, за да скриете имената на конярите.

30. Прост сенчест и блясък Хена Мехнди:

арабски Mehndi Designs 30

Прости механджи проектиращи арабски днес често са достъпни чрез използване на цветни или сенчести с блясък. Пенливите блестящи, когато се използват в дизайна, правят дизайна да изглежда жизнен и по-привлекателен за очите. Модел на блестящи цветя, които се движат по дължината на ръката ви, изглежда просто страхотно. Такива дизайни са лесни за правене и са много просторни.

31. Diwali арабски Mehndi Дизайн:

арабски Mehndi Designs 31

Търсите ли дизайн, който хвърля фина сянка на фестивала, за който го поставяте? Този човек трябва да направи това за теб. Колкото и прекрасно да изглежда, то също прави много справедливо ръцете ви, като ги приспособява перфектно. Не само изглежда като дия за най-популярния индуски фестивал, но и има много средиземноморска атмосфера. Този арабски дизайн мехнди не е твърде трудно да се направи всичко от себе си и може лесно да се направи, като се начертае грубо очертанията.

32. Само китката Mehandi арабски модел:

арабски Mehndi Designs 32

Когато ръцете ви не се нуждаят от останалата част, от която се нуждаете, но вие все още искате да се възползвате от твоето творчество, този арабски дизайн Mehndi е идеален за вас. Вижте колко великолепен е мотивът. Това е основно флорален модел, подкрепени с привлекателни вътрешни дизайни. Сенките изглеждат толкова чудесно и привличат вниманието към китката ви. По този начин не само вашето усилие се изплаща, но и запазва графика ви да бъде нарушен. Напълно си струва, нали??

33. Нов цветен мотив Mehandi арабски дизайни:

арабски Mehndi Designs 33

Когато се оглеждате бързо, за да направите mehandi Arabic Design за ръце, това е вашата коз. Въпреки сложността му, това, което го прави лесно, е как всички пръсти имат същия повтарящ се модел. Така че, след като веднъж сте го усвоили веднъж, знаете, че то ще излезе перфектно следващите три пъти. Що се отнася до дизайна на дланта, той се простира от първия пръст до началото на китката. Дизайнът е много чист и сложен и е идеален за тези, които обичат да оставят кожата да се прояви през къна.

34. Калаш и листа арабски Mehndi Дизайн:

арабски Mehndi Designs 34

Любовта ви изглежда по-добре? Разгледайте този арабски механджи дизайн. Точно когато смятате, че листата вече не са тенденция, това се отразява в списъка на Mehendi Designs Arabic 2016. Дизайнът е доста последователен и има красиво докосване до него. Съответствието е равномерно, като по този начин дава на шарката на къна елемент съвсем чист вид. Освен това, тя е идеална за булката да бъде богата на благоприятния калаш дизайн. Тя също има листа наоколо в модифициран модел с различна дебелина и дизайн. Може да изглежда лесно само с линии и кръгове, но да бъдете толкова сложни, би било разумно да потърсите помощ на някого, докато правите модела.

35. Паун Mehandi Design Арабски Стил:

арабски Mehndi Designs 35

По същество елегантен дизайн, този е перфектен за момичета, които обичат и искат къна си да събере похвалите на всички. Моделите и мотивите са сложни и както виждате, на дланта има голям паунов дизайн с перото, покрито с къна. Другата птица грациозно стои в обратна посока, обърната от пауна, тъй като вътрешните стени на очертанията са изпълнени с творчески дизайн, както се изяснявате, докато го правите.

36. Feather Styled Mehndi Design Арабски:

арабски Mehndi Designs 36

Когато искате дизайнът да подчертае свободния дух, който сте на всеки, изберете Мехнди като този. Това обикновено е предназначено за булки, които планират да носят рокля без ръкави за сватбата или приемането им. Тя също може да бъде провъзгласена от вас за семейни събирания и pujas. Достатъчно е да се каже, че дизайнът изглежда изключителен и е идеален за всеки случай. Можете да добавите камъни или блясък на ръба на всяка пера, където сте закръглили краищата. Това дава на дизайна блестящо вибрация и го прави по-учудващо за окото.

37. Сладък арабски Mehndi Дизайн:

арабски Mehndi Designs 37

Дизайнът за това може да бъде експериментиран както от деца, така и от възрастни. Ако не, това е един от най-основните и прости арабски Mehndi дизайни в списъка. След като направите цветето на предната китка и шаблона на розовия пръст, продължете и запълнете оставащото пространство със собствени модели. Не забравяйте да експериментирате, тъй като това е малко, няма да ви трябват прекалено много работа. Резултатът е не само елегантен, но и трезвен. Мотивът е идеален за деца и жени, които не харесват прекалено много от Хена на ръцете си.

38. Palm Peacock Mehendi Дизайн Арабски:

арабски Mehndi Designs 38

Още един напълно съставен паун, арабският механджи дизайн има за цел да насочи вниманието си към пръстите и китката най-много. Както можете да видите, дланта има паун на долната половина, а горната палма остава празна, като по този начин хвърля по-голямата част от вниманието върху птичия мотив. Тя определено е направена да изглежда по-красива с красивия цветен модел под дизайна. Не само че моделът е универсален, но и творчески. Вероятно не можете да изхвърлите сложните подробности сами. Професионалистът трябва да даде на пръстите ви само декоративния външен вид, от който се нуждае.

39. Тромпет Mehndi арабски дизайни:

арабски Mehndi Designs 39

Докато дланта има много обичаен контур за типичните механджийски арабски модели, китката има най-популярните музикални инструменти, играни по време на арабски или индийски сватби, табла, тромпет и шиннай. Тя е не само добре обмислена, но и изпълнена творчески. Ако можете да вземете идеи и да превърнете дизайна си в този дизайн с натискане на завъртане тук и ощипване там, то ще изглежда абсолютно великолепно и за разлика от това, което повечето хора ще очакват да видят върху вас.

40. Различен класически украшение арабски Mehndi:

арабски Mehndi Designs 40

Погледнете разнообразните подробности, които са разработени, за да оживите този арабски Mehandi Design. Не е толкова трудно да се говори за това, особено ако знаете техниката да изложите предния централен мотив на палмата. След това набор от кръстосани линии трябва да направи трик. Що се отнася до предната китка, тя изглежда като геометричен модел минус листовия дизайн. В случай, че казвате "не" на гривните, нека линиите и кръговете с различни размери правят ръцете ви да изглеждат все по-пълни.

41. Само Leaf и CreeperMehndi Design арабски:

арабски Mehndi Designs 41

Това е особено лесен арабски механджи дизайн за момичета, които нямат търпение да седнат в сложните дизайнерски сесии. Също така подходящ за колежани или ученици, които са ограничени от износването на къна, този механджи дизайн е идеален за случаи като Eid и Rakhi. Поддържането на това просто е начинът да отидете в тези фестивали и да разгледате как този дизайн добавя елегантност към вашия стил изявление. Винаги можете да създадете своя дизайн с ярки съвпадащи нокти, да речем жълто или червено.

42. Съвместно арабско проектиране:

арабски Mehndi Designs 42

Да се ​​омъжиш ли за любовта на живота си? Този арабски Mehendi трябва да бъде единственият ви отговор, тъй като той се свързва с две половинки сърца, както е сирене, колкото може да звучи. Подобно на други проекти, наследени от Близкия изток, вниманието към детайлите е добре платено. Това е точно това, прави тази Хена художествен екстравагантен избор за булки и членове на семейството, които посещават близък брак на близки. Подробен мотив се използва в дизайна и се използва много къна. Така че се уверете, че сте складирани, преди да започнете.

43. Красиви арабски крака Mehndi Дизайн:

арабски Mehndi Designs 43

Дизайнът за този е не само уникален, но и прекрасен, трябва да признаете. Това е изкуство за хена изкуство за тези, които планират да изпълняват на sangeet или дори за булката. Тя обхваща крака и краката добре, като подробности и разработване на сериозно внимание. Има разнообразни кръгли спирални мотиви, допълнени с няколко очертания на листови мотиви. Дизайнът е готов да привлече вниманието на всички и да ви накара да говорите за семейното събрание веднага.

44. Необичаен ръчен ацтек Арабски Mehendi Модел:

арабски Mehndi Designs 44

Не е ли този един уникален и различен модел от тези, които вече сте избрали в задната част на главата си от този списък за изпълнение? Ако вашето изявление за стил е толкова изключителна, колкото получава, вие ще обичате колко идеален е този mehndi за вас. Друга причина да изберете това е, защото е добре разпределена и творчески проектирана. Ако не сте в пълен дизайн, това няма да ви разочарова с това как се оказва. Направете го, ако сте направили своя дизайн досега. Най-добре е обаче да потърсите помощ на някого, за да направите разстоянието и моделите да се окажат перфектни.

45. Rakhi Дизайн на базата на арабски Mehndi:

арабски Mehndi Designs 45

Това е още един флорален mehndi в списъка, все още толкова различен от предишните. Дизайнът на по-голямата част от дланта има цветни венчелистчета и някои сложни линии, използвани за придаване на по-голямо значение на флорални модел. Палчето и пръстена на пръстена се поддържат чисти, което прави този дизайн привлекателен и привлекателен. Можете да изпробвате този арабски модел, ако искате, тъй като е детска игра, след като овладеете цветето на китката и дланта.

46. ​​Perfect Eid арабски Mehndi:

арабски Mehndi Designs 46

По-специално за това мехнджи, върховете на пръстите са оставени напълно открити, докато центърът на дланта е засенчен с къна и около нея се изчертава подробен последователен мотив по симетричен начин. Моделът е идеален за малки церемонии и партита, а също и за Eid и Rakhi. Тя има много арабско докосване до себе си с творческите модели и е приятно за окото като цяло, както може да се каже от имиджа.

47. Сватбено тържество Mehndi за арабски сватба:

арабски Mehndi Designs 47

Когато погледнете на първо място, може да изглежда, че това е още един паун мехнди с вариация на краката и краката ви. При по-внимателно разглеждане обаче ще забележите, че наистина е мотив, който има спираловиден модел като този на птица с клюн. Точно това добавя красота към картината като цяло. Тя е толкова сложна и следователно обикновено се избира от булки за сватбения си ден, но може да бъде носена и от членовете на семейството за функциите на sangeet или ако имате намерение да носите коляно с дължина на коляното Rajasthani стил ghagra.

48. Две в едно Mehndi арабско изкуство:

арабски Mehndi Designs 48

Сега, що се отнася до този, това наистина е паун меднди. Тя не е твърде тромава и може лесно да бъде направена от всеки, който има малко опит в изготвянето на дизайни mehndi. Освен това, още един намек, забележим за окото, е как двете ръце съвпадат с точно същия модел, откъдето идва и името. Дизайнът е много гъвкав и дава по-пълен външен вид, въпреки че е толкова лесен за правене. Можете да получите креативност с вътрешния пълнеж с шарки на къна. Добър намек би било да се започне с очертанията първо и да се остави да изсъхне и след това да работи с вътрешния набор от линии и дизайни.

49. Сложен арабски дизайн:

арабски Mehndi Designs 49

Този дизайн е перфектна комбинация от всичко, което трябва да научите за сложността на арабския mehndi. Тя изглежда толкова привлекателна, защото се адаптира техниката на изолация. Всеки сегмент е разделен и е избран индивидуален модел за тази област на кожата. След това подробно се използват подробно различни проекти. Това прави простият дизайн да изглежда толкова кралски. Тя може да бъде избрана от момичета за различни фестивали и семейни събирания като Puja или sangeet церемонии. В случай, че искате да добавите още обрат, винаги можете да излеете блясъка на модела с помощта на блясъци или камъни в свободните пространства.

50. Красива последна мотива Mehndi Дизайн:

арабски Mehndi Designs 50

Завършваме този списък с това перфектно изглеждащо арабско изображение на дизайн mehndi. В основата си има всичко, което някога бихте желали да изглежда вашият дизайн. Тя е толкова елегантна, но традиционна и елегантна. Много работа отива в моделите, за да изглежда толкова привлекателно, колкото и за окото. Ако имате по-малко време в ръката си, отклонете се от това, защото е толкова ясно, колкото ден, че тези малки подробности се нуждаят от много търпение и часовник кърлежи.

Арабският дизайнерски модел Mehndi само излъчва блестящо виене и прави хената още по-учудващо за окото, така че неприятностите, които преживяхте, за да го извлечете, се отплащат. Дизайнът тук е много гъвкав и дава по-пълен външен вид, въпреки че е толкова лесен за правене. С арабско изкуство на къна, можете да получите креативност с вътрешния пълнеж с шарки. Добър намек би било да се започне с очертанията първо и да се остави да изсъхне и след това да работи с вътрешния набор от линии и дизайни.

Leave A Comment

99 − = 94