50 различни дизайни на Salwar костюми за жени, които са абсолютно тренд

Едно от най-обичайните дрехи на една дама е доброто старо спално облекло. Дами! Дръжте се! Сега имате набор от дизайни, създадени за различни поводи, вдъхновени от различни модели. С salwar костюм, сега можете да аксесоар с любимите си гривна или бижута да отида с. Вземете дръзките цветове и гледайте изумително този празничен сезон.

Панталони suits for womens

Contents

Последни и красиви дизайни Salwar Suw / Salwar Kameez дизайни за момичета в тенденция:

Жените салвар костюми дизайн / salwar kameez дизайни са много на индийския пазар днес. Така че, може да е трудна задача да изберете един. Следователно решихме да Ви информираме за някои от най-добрите дизайни на Salwar с изображения, които управляват модния свят.

1. Прости Салварски костюми за жени:

  прост Salwar Suit For Women

Това е прост салонен костюм за жени, направен от памучна тъкан. Тя я кара да се чувства свободна, докато си върши работата в домакинството. Той има обикновени отпечатъци в сини курти и оранжеви салвар. Дизайнът на dupatta е превъзходен. Има и проста граница.

2. Anarkali Salwar Kameez:

Anarkali Salwar Kameez

Известен е като костюм Anarkali salwar в копринен плат. Има тежки шапки и ръкави. По време на могъщия император Куинс използвал да носи такъв тип спално облекло, оттам идва името "рокля на Анаркали".

3. Party Wear Salwar костюми за жени:

страна Wear Salwar Suit

Това е тежък спасител, най-подходящ за парти. Има нетна тъкан и бродерия на костюм с дължина на пода. Дизайнът на врата и ръкавите е толкова красив. Ще изглеждате като принцеса в партито с този костюм от салар, благодарение на контрастиращата комбинация.

4. Patiala Salwar:

Patiala Salwar Suit

Този салварски костюм има модел patiara salwar. Изработен от мека тъкан. Patiala salwar е хлабав на тялото и движенията изглеждат чудесно. Дупатата е от материал на шифон. Костюмът е покрит с цялото гърло и 3/4-ти ръкави.

5. Salwar костюм с яке:

Панталони Suit with Jacket

Този нов дизайн на салвара има яке с него. Костюмът и салварът са обикновени тъкани, но якетата имат дизайн върху тях. Тя изглежда страхотно за дамите. Дизайнът на якето е много красив. Този салварски костюм има потенциала да се промъкне в модния каталог на дизайните на salwar kameez.

6. Punjabi Girls Salwar Suit:

пенджабски Salwar Suit

Това е Пенджабски спасителски костюм с къси костюми и Patiala salwar. Материалът на костюма е блестящ и обикновен. Дизайнът на костюм на Punjabi salwar изобразява смелия характер на смелите момичета от Пенджаб.

7. Костюм на Bandhani Salwar:

BandhaniSalwar Suit

Това е костюм от бандани. Bandhani печат е много известен на Jamnagar, Jetpur на държавата Гуджарат. Bhandini прост салварски костюм дизайн никога не излиза от модата. Тя им дава максимална физическа релаксация в носенето. Предлага се също и с бродиране и огледало.

8. Salwar Suit с цветно печатане Salwar:

Панталони Suit with Flower Print Salwar

В този костюм, има пола на цветя. Тя е от копринен материал. Понастоящем този модел се разпространява на пазара. Всеки иска този модел в костюм. Под полата за цветя можете да носите крака или палацо.

9. Етаж дължина Salwar костюм:

етаж Length Salwar Suit

Този костюм се изкачва на пода. В костюм за дължина на пода, salwar не се вижда. Дупатата е изключително дълга. Костюмът има страхотен дизайн на врата и пълен ръкав. Дамите могат да носят костюм с дължина на пода за голямо събитие.

10. Костюм на Churidar Salwar:

Churidar Salwar Suit

В този костюм на сарвара има шаридарски модел в Салвар. Тя има уникална комбинация от розово и зелено. Това е тъкан от памук Chanderi с пълна шийка. Тъканта е богата, така че ще даде елегантен вид при носене. Дамите ще изглеждат зашеметяващи в това. Това е най-добрият костюм за жени за голям ден

11. Последният Salwar Suit:

Последен Salwar Suit

Този модел е най-новият в костюм и се предлага с страхотно яке над камее. Костюмът е с пълна дължина на пода с изключително тежък дизайн. Дамите ще се похвалят на сцената, носейки това. Трябва да е достатъчно скъпо. Дамата изглежда красива в това с дългата джума.

12. Пакистански салварски костюми за жени:

пакистански Salwar Suit

Това е тъмносин цвят пакистански костюм и е облечен с тъкани Brasso с бродерия. Тъй като е прост и трезвен спасител, той е много популярен сред дамите на Пакистан. Дългите обеци и Маангика стават традиционни с този костюм.

13. Боливудски стил Салвар:

Боливуд Style Salwar Suit

Това е чисто бял цвят salwar костюм, специално предназначени за парти. Златист цвят Пати работи върху бяла рокля е безупречна. Дупата е много проста и очевидна, но очите са привлекателни. Уверете се, че имате този прост и красив кавалер в гардероба.

14. Salwar Suit с Palazzo:

Панталони Suit with Palazzo

Това е жълто-бял цвят комбинация salwar костюм. В това, kameez има предната и двете страни отрязани. Salwar е стил на Palazzo, който е много отворен. Това е нов стил в костюм със спалня. Целият камеец е съвсем обикновен в края на краищата.

15. Костюм на Salwar с дизайнер Churidar:

Панталони Suit with Designer Churidar

Това е страхотен костюм със сарвал с работа на бродерия върху куридар. Камеецът е декориран със зари работа и бутони върху него. Специално намаление е дадено на предната страна на Kameez, за да покаже дизайните, направени на Churidar. Това може да е вашето парти да носи и салварски костюм.

16. Флорален печат Salwar костюм за жени:

цветен Print Salwar Suit

В това, kameez има цветен дизайн на базов бял цвят. Големите цветя са отпечатани с пълни ръкави. Това отпечатване ще изглежда необичайно от редовния вид работа. Тя може да бъде идеална за лятото.

17. Стилен костюм на Салвар:

стилен Salwar Suit

Това е стилен костюм от салар с обикновена тъкан. Сабарният костюм няма дизайн или печат. Тя е без ръкави. Един лък е вързан от едната страна на шията с един и същи цвят на камезе. Дамата изглежда умна в този костюм.

18. Salwar костюм с шарка на гърба:

Панталони Suit with Back Neck Pattern

В този Salwar Suit има модел в задната страна на врата. Отпред гърлото е напълно покрито. Правилната форма е дадена на гърба на гърба, която е отворена. Това е маншет с капачка с работа на бродерия и бутонна работа върху шията. Пазаруването на salwar kameez от този вид става лесно с диапазона от дизайнерски опции, достъпни онлайн.

19. Salwar костюм с панталон стил:

Панталони Suit with Pant Style

В това, salwar е стил на панталони. Той има омагьосана работа по шията. Саварката изглежда като тесен панталон. Този модел на сауева е доста рядък. Това ще придаде на момчето модерен облик. Искате да опитате?

20. Модни костюми на Salwar за жени:

модерен Salwar Suit

В този сарварски костюм Камеез изглежда като връх на момиче. Има ремъци като спагети. Савар е обикновен куридар. Тя ще изглежда мода на дамите. Дължината на Камейд е кратка.

Виж повече: Последни дизайни на пола за салвар Камеез

21. Красива Salwar Kameez:

разкошен Salwar Kameez

Това е наистина привлекателен салварски костюм за дамите, които да носят на сватба. Състои се от мрежеста тъкан. Страхотни слоеве са дадени на Kameez. Тя е без ръкави и прилича само на Lehenga. Тя може да бъде привлекателна да се носят на сватба. Уверете се, че сте избрали ярки цветове.

22. Батик Салвар костюм:

Батик Salwar Suit

Това е Batik print salwar костюм, който е по-популярен в дамите. Батик е в по-голямо търсене през лятото, тъй като дава комфорт. Батик печатът има ограничени дизайни и не е много привлекателен. Това е издръжлив материал с дълготраен ефект.

23. Kutch Salwar Костюм:

KutchiSalwar Suit

Този отпечатък е известен като костюм на Kutchi print salwar. Тя принадлежи на град Кути от Гуджарат. Kutchi salwar костюм се предлага в различни дизайни. Дизайнът на костюм от костюм отразява културата на Гуджарат.

24. Jaipuri Печат Salwar Костюм:

Jaipuri Print Salwar Suit

Този Jaipuri Print Salwar Suit, известен също като памук Jaipuri, изработен от чист памук и наличен в многоцветни цветове. Тя е най-вече на разположение в Раджастан. Това е малко скъпо. Това е друг трябва да има salwar kameez модел.

25. Salwar костюм с шарка:

Панталони Suit with Neck Pattern

Този салварски костюм има обикновени курти с само работа на врата. Вратът е красиво декориран с контрастен цвят. Персонализирайте salwar с любимия си цвят и дизайн на врата. Предлагайте с един прост и тежък гривна и малка обица.

26. Дизайнер Salwar Suit:

дизайнер Salwar Suit

Сега това е дизайнерско парче с грижлив ръкав и слоеве, дадени в курти. Дизайнът на врата е много тежък и милостив. Подгответе се да изглеждате тънки и да се поберат в този вид салвар.

27. Apple-Cut Salwar Kameez:

Apple-Cut Salwar Kameez

В това, kameez има модел, изрязан от ябълка. Той беше много по-популярен по-рано. Patiala salwar стил с ябълково камеец ще изглежда фантазия. Apple-cut kurtis са много по-къси по дължина, така че salwar стил ще бъдат видими ясно.

28. Salwar Kameez с предния цип:

Панталони Kameez with Front Zip

Звучи ли? Този дизайнерски костюм е с цип отпред. Тя изглежда стилна на дамите. На Kameez има яка и предна страна. Цялото черно изглежда като износване на парти. Черният цвят salwar kameez изглежда горещ. Ясни и чисти плисета се правят на Курта.

29. Салварски костюм с нагънат стил:

Панталони Suit with Pleated Style

Това е новопоявил се дизайн на костюм за мъже със слаб дизайн на врата. На Кютис са дадени хубави плисета със сгънати ръкави. Salwar е стил "Палацо" в бяла дантелена тъкан. Това наистина изглежда елегантно на дамите. Kameez е също така в модела High-Low.

30. Salwar Suit с цифров печат:

Панталони Suit with Digital Print

В този Salwar Suit има цифров печат в Kameez. Предната част е изрязана с пълна ръкавичка. Това е ултра нов модел на пазара. Тя ще изглежда елегантна и модерна на дамите. Човек може да носи този костюм в парти, както добре. Той е свръхмодерен.

Виж повече: Salwar Kameez за деца

31. Silk Salwar Kameez:

Коприна SalwarKameez

Това е коприна плат Salwar Kameez, който дава физическо отпускане на тялото. Коприната дава мек допир на тялото. Коприненият костюм на салвара изглежда блестящ от нормалното. Коприненият материал също е скъп. Този най-нов соларен дизайн е вдъхновен да се вписва идеално в тялото.

32. Юта коприна Salwar Kameez:

юта Silk SalwarKameez

Jute Silk salwar kameez е наистина една стъпка, която е по-добра от всеки друг дизайнер на костюм. Той е с добро качество. Изглежда висококачествена и страстна към дамите. Този salwar kameez има здрав дизайн с кръгла врата и славна дупка. Той има харизматичен дизайн.

33. Бродирани Salwar Kameez:

Бродирани Salwar Kameez

В този сарварски камез има красива работа за бродерии. Дори дупатата е леко претеглена. Дамите ще изглеждат доста в това. Има добра работа с бродерия върху шията, в ръкава и долната част.

34. Брасо Салуар Камез:

Brasso Salwar Kameez

Това сарвар камейз, направен от фантастичен брасов материал, който дава етнически поглед на тази дама. Изглежда върхов клас с розов цвят проста работа върху него. Тя ще изглежда атрактивна с яркия избор на цветове и все пак изглежда проста и красива.

35. Салвар костюм с тежка Dupatta:

Панталони Suit with Heavy Dupatta

В този спасителски костюм дупата получава тежкия вид. Dupatta работи с флорален дизайн на бродерия. Тя дава богат клас поглед. Цветът е успокояващ и приятен. Широката граница е прикачена на dupatta, която е поразителна и е една от добрите колекции на salwar kameez да има.

36. Традиционен Salwar Kameez:

традиционен Salwar Kameez

Това е един много традиционен стил на спасение, подходящ за семеен повод. Тя е изпълнена с много дизайн и работа и е с дълбок кръг на гърлото и мрежест ръкав. Може да е добър избор за вечерно парти.

37. Костюм за сватба Салвар:

сватба Salwar Suit

Този салварски костюм е специално зашит за булката. Някои дами в сватбения си ден носят салварски костюми с тежка работа. В това има толкова много работа по salwar, kameez и dupatta. Сватбеният костюм трябва да е в червен или розов цвят.

38. Dhoti Salwar Kameez:

дхоти SalwarKameez

Стилът на Dhoti стил изглежда съвсем нов стил. Dhoti е най-новата версия на Patiala Salwar. Без ръкави и невероятна работа на камезе, която е кратка, за да покаже на Dhoti ясно. Това е нова колекция от salwar kameez на пазара.

39. Костюм с къс ръкав Salwar:

Къс Sleeve Salwar Suit

В този костюм, камеецът е в къси ръкави с тръбна работа. Златната дантела е прикрепена към врата и долната част на Kameez. Отпечатани са савар и дупата. Обици и върви добре с този дизайн и е умерено проста.

40. Костюм на Салвар с шийка:

Панталони Suit with Collar Neck

Този салварски костюм има пълна яка на Kameez. Тя е обвързана с красива граница. Дългата обица ще изглежда най-добре с шарката на яката. Тя изглежда обичайно като част от традицията. Може да е доста трудно да го носите всеки ден, тъй като салв камезец сам по себе си е тежък.

Виж повече: Salwar Kameez за мъже

41. Азиатски костюм на Salwar:

азиатски Salwar Suit

В този костюм, камеецът получава риза като вид. Като риза, има бутони и къси по дължина. В salwar и dupatta има голям цветен печат. Това е уникален дизайн. Тя не е лесно достъпна на пазара.

42. Етнически салварски костюми за жени:

етнически Salwar Suit

Това е етнически костюм с бродерия. Дизайнът на kameez се извършва според традицията. Савар и дупата са ясни. Необходими са реални усилия, за да се свърши работата, която е пълна с някои сложен дизайн и бродерия.

43. Костюм на Хади Салвар:

KhadiSalwar Suit

Kahdi е много удобен за носене и се предлага на висока цена. Костюмът на Khadi salwar изглежда перфектен за дамите. Това е утвърдена тъкан. С умерените цветове върви добре с кеджи кърпа.

44. Костюм на Resham Work Salwar:

Resham Work Salwar Suit

Този спасителски костюм е изключително красив с работата на Ресхам. Той има такъв хубав дизайн. Дупатата е от много гладка тъкан. Тя е chanderi памук и следователно, може да бъде доста удобно за дами. Дамите могат да станат център на вниманието в това.

45. Salwar костюм с огледало Работа:

Панталони Suit with Mirror Work

Това е дълъг костюм Anarkali с огледална работа на врата и ръкава. Работата с огледала изглежда удивителна за костюма. Това ще даде перфектна форма на дамите с невероятно довършване. С добър избор на цвят ще изглежда красив и скромен.

46. ​​Чикан Работа Salwar Костюм:

Chikan Work Salwar Suit

Чикан Работа дава простота на костюма. Има много тънка тъкан. Тя ще изглежда елегантна на човек, който я носи. Работното облекло на Chikan обикновено се предлага в светъл цвят. Лесно е да се носят. Ще изглежда впечатляващо, без много декорация.

47. Lucknow i Salwar Suit:

LucknowiSalwar Suit

Този салварски костюм е в стил Lucknow и има нужда от вътрешна да се носи вътре. Тя изглежда сложна и изключителна в носенето на горещия сезон. Тя е отлична, без никаква трудност. Дами, това е една трябва да имате salwar модел, който трябва да имате.

48. Костюм на Джорджет Салвар:

жоржет Salwar Suit

Този костюм е в материала на Джорджет. Kameez е на слоеве с атрактивна дупка. Той е безкраен с чист дизайн на врата. Този модерен и модерен salwar kameez е идеален за парти и винаги ще ви впечатли.

49. Обикновени салварски костюми за жени:

обикновен SalwarKameez

Можете да намерите тези видове костюми, които носят момичета по-често. Това е хубаво изглеждащ обикновен сарвар камезе с красив модел. Той е с половин ръкав и пълен дизайн на врата. Макар и просто, все още изглежда изключителен и великолепен.

50. Съвременен костюм на Салвар:

TrendySalwar Suit

Това е дълъг костюм с дълъг костюм. Дупата е в два цвята. Камеецът е дълъг с много работа. Това е много тежко тегло. Дамите също могат да носят този вид костюм на фестивали. Масивната работа се извършва на шията с щедър и деликатен дизайн.

Диапазонът на дизайните на костюми, които са на разположение, е наистина многобройно. Някои от тях са трябва да има, докато други обикновено са парти на износване. Най-важното от всички е правилното шиене. Можете да изберете да купите готови салар камеец или бод и да персонализирате според начина, по който ви харесва. Отидете дръзки на цветовете и не се плашете далеч от изпробването на богатите дизайни на модния костюм. Вие сте задали тенденцията!

Leave A Comment

99 − 94 =