50 Последни и съвременни булчински прически с изображения Стилове в живота

Много сценарий за сватба ден план, с всички клишета, хора, организиране, планиране и изпълнение, цветя и гирлянди са свързани с постове, hustling сервитьори са довършителни с последните докосвания, докато сватбата страна все още е в зелено стая, която се стреми да получи перфектните крила към линиите си. Сега, сред заетите пчели в гримната стая, леко напрежение, което се строи от сутринта, сега най-накрая е придобило пълна форма. Всред суматохата, един от безпомощните въпроси, които продължаваха да се появяват и отново се заобикалят около коя прическа да изберат. Булката, която е била, минава от доста време и все пак в края на деня, подобно на повечето от нас, момичетата, прическите, перфектните, които отговарят на случаите, все още не са нищо друго освен въпрос,.

булчински HAIRSTYLES

Независимо дали става дума за бала или за пикник, като момиче огромна част от обличането ни се управлява от прически, главно взимайки правилния за подходящия повод, а сватбата е идеалното време за разглеждане на сортовете. След това отново, сватбата не е същата като булките. Индийската сватба би отишла за нещо по-екстравагантно, докато неиндийска сватба би предпочела много по-ниска ключова обикновена прическа, може би с екстравагантна течаща рокля. За да го обобщим накратко, всяка сватба се сблъсква с друго предизвикателство и тук имаме едни от най-добрите споменати.

Сватбата е вашият ден и трябва да сте сигурни, че изглеждате най-доброто сред всички. Hairstyle играе най-невероятна роля в подобряване на вашия външен вид в този сватбен ден. Така че да получите най-добрите булчински прически можете.

Най-добрите булчински прически с снимки:

Следват най-добрите булчински прически, заедно с снимките за вас, които са идеално подходящи за всякакви рокли.

1. The Twist:

булчински hairstyles1

Поддържането на това просто е толкова лесно, колкото става. Малкото завъртане и приплъзване са точно това, което ви е нужно, за да запазите външния вид. Тази прическа е особено за булките, които биха предпочели да изберат простота за екстравагантност. Над силно орнаментираното драпиране се изплъзва безупречна глава на косата с предните два брави, обвързани и завити в завой, закрепен с боби болтове.

2. Подгрупата:

булчински hairstyles2

Винаги е за предпочитане, ако можете просто да добавите малко разкрасяване към ежедневието си. Прическата започва с разхлабена предна брава, навита и оформена, докато останалата част от косата е обвързана в пони отзад. Сега разделете понито на три четири части и го завържете в купа с лентата, поставена отдолу, за да добавите към ревността на външния вид. Това е един от най-популярните булчински прически, който е много фин с губи къдрава лента.

3. Външната лента:

булчински hairstyles3

Подобно на долната лента тук е още една лента булчински прическа, този път от външната страна на кок. Въпреки това, този кок е доста различен от обикновен бут. За да стартирате косата от короната се раздели и накрая се надуе, за да бъде закрепена от лентата. Сега разделете косата на различни асортименти, подвийте ги и ги подредете под лентата, като по този начин направите коктейл в процеса.

4. Страничните ленти:

булчински hairstyles4

Това е още един вариант на бандата на групата, при която един и същ вид се прехвърля отстрани на купата. Завийте косата в различни слоеве, отново я изпробвайте и след това прикрепете страничната лента. Този булчински стил на коса е много прост за този конкретен сватбен ден също.

5. Side Roll:

булчински hairstyles5

Класическа индийска булчинска прическа ще означава няколко ролки и пъпки тук и там, а задната част на визията зависи изцяло от предпочитанията на булката, а от предната страна, разделяйки равните парчета от предната ключалка и започнете да ги завъртате назад, докато стигнете до средата, преди да ги закрепите назад.

Виж повече:  Азиатски сватбени прически

6. Стенното покритие:

булчински hairstyles6

Ръкавиците формират една от класическите индийски прически в книгата за обличане и тук имаме класически смесица от двата кошара и плитка в една прическа. Като започнете с този поглед, раздели предната брава и завързайте френски плитка с нея, докато стигнете до края, където останалата част от косата може да бъде сложена в буба.

7. Подметката:

булчински hairstyles7

Още веднъж започваме с още един сноп от плитки и кифли, този път плитката е на много необичайно място. Една странична плитка е наистина общ сценарий и по този начин тук е малка модификация на възрастната стара прическа, където плитката започва отдолу и в крайна сметка формира страничен копър. Това заема най-доброто място в плитката.

8. Top Pin Up:

булчински hairstyles8

Високият възел е най-добрият, особено за летните сватби, когато косата и гримът могат да бъдат истинско изпитание. Следователно най-добрият начин да се справим с това ще бъде летен възел на върха, украсен с цветя и ленти. Можете да започнете да изглеждате с просто пони и след това да го къдрете поотделно във висок котлет.

9. Колкото по-дълго -

булчински hairstyles9

Обикновената южна индийска сватба винаги ще започне с голяма дълга плитка и тук е класически пример за това колко добре ще се сложи плетка със сватбеното облекло. Обикновено тези дълги плитки могат да бъдат удължени с помощта на удължители и окончателното докосване винаги включва всички тежки орнаменти, които формират основно изискване за тези булчински прически.

10. Бобовете на розата:

булчински hairstyles10

Розовият котлет се подготвя основно като навивате плитка в колба, което ще прилича на роза и в същото време ще създаде удивителна прическа за Вашия специален ден. Започнете, като събирате предните ключалки в едната страна и започнете да френски оплитате по цялата дължина на другата страна по зиг-заг начин, като в крайна сметка падате в същата страна, където всичко е започнало. След като пресечем ноктите, започнете да преобръщате косата в розова буца и след това да я залепите заедно.

Виж повече: Сватбени прически Видео

11. The Braid Band:

булчински hairstyles11

За да започнете тази булчинска прическа изглеждайте, разделете косата на три хоризонтални слоя, като предната е бравата, короната с вдлъбнатина в средата, а след това и края на косата, която завършва със закачена котле. Започнете, като прикрепите косата от двете страни и с короната сложете една част в твърда плитка, докато другата се издухва. След като приключите с плитката, просто прикрепете короната към другата страна на главата.

12. Тройният плик:

булчински hairstyles12

За всички, които считат три щастлив номер, тук е класически поглед, на който можете да се насладите на очите си. Този външен вид се състои от три отделни плитки, които се сливат в една точка в една, обикновено завършват с мек малък кичур. За да започнете да плетете предните ключалки в заден френски плик и да направите същото с страните, докато всички срещнат в средата, за да оформят бухал.

13. "Донут Бън":

булчински hairstyles13

Ключалките са просто вариация на нормалния котлет и могат да бъдат широко използвани за класически сватбен облик. Уверете се, че имате украсен украшение, за да подчертаете външния вид, докато сте в него. Използвайте чорапа, за да вратите пони. След като направите, имитирате формата на чорапогащното вратовръзче, за да получите този коктейл. Поставете орнамента точно в средата на вдлъбнатината и направете го с външния вид. Този тип булчински стилове на прическа са много лесни за следване дават страхотен поглед към вас.

14. Въртящият се обвивка:

булчински hairstyles14

Започнете, като косата се съедини в ниско висящ кок, за предпочитане е разхвърлян или губи един, за да добавите обем и характер към външния вид. Сега с по-дългите слоеве създайте въртящ се възел точно над буба и след това завийте в по-малките предни брави отстрани.

15. Просто пуф:

булчински hairstyles15

Понякога екстравагантността е прекалено тежка, за да бъде булката, а често и в наши дни, обикновена бум, грациозна, в горната част на главата би била достатъчна за липсата на екстравагантна прическа. По време на сватби и поводи, просто оформление може да се използва за тази проста булчински прическа за постигане на желаната прическа.

Виж повече:  Африкански сватбени прически

16. Опашката за преобръщане:

булчински hairstyles16

Въпреки че може да се предаде за лесно изпитание, по-голямата част от тази прическа поема цялата вечер за булката. Това наистина е една много отнемаща време прическа, където винаги е необходимо съвършенство до сто процента. По принцип индивидуалните нишки на косата се търкалят и закрепват към задната част на главата, като в крайна сметка се оформят във вид на висококачествен кош.

17. Half Up Half Down:

булчински hairstyles17

Разделяйки косата на две части, поддържайте косата на горните слоеве с обикновен клип и такива, докато останалата част от косата се поддържа свободна и течаща. За да започнете с тази прическа, навийте косата в разхвърлян клип. Преди тази булчинска прическа можете да изберете опъната коса, за предпочитане чрез нагревател, така че облекчаване на прическата изглежда много лесно.

18. Само разкрасяване:

булчински hairstyles18

Често една индийска сватбена прическа просто разчита на тежките орнаменти и разкрасявания, за да създаде изключителен външен вид. Можете да запазите косата свободни и отворени, но никога не забравяйте да добавите разкрасяване на този вид, само за да подправят нещата. Тук имаме трипластовата глава. Въпреки това, може да използвате нещо по-сложно и тежко.

19. Предният бум:

булчински hairstyles19

Тук е идеалният начин да се справите с упоритите предни ключалки, просто като изберете тази сватбена прическа. Можете да използвате ръката си или просто да я ръкувате ръчно. За разлика от останалите, този поглед на прилепа започва с бум и може да завърши с мек гръб.

20. Роговият поглед:

булчински hairstyles20

Подобно на рог от двете страни на главата, тук е класически поглед към предните ключалки, където нишките на предната част са завързани в изплетена плитка, която върви по цялата дължина на гърба. Веднъж там, обединявайте двете в едно, докато размахвате и двете страни, за да постигнете обем и стил.

21. Персонализирана елегантност:

булчински hairstyles21

Елегантността е първокласен символ на индийската сватба, където грацията се изплъзва от цялото същество на булката, за да бъде и много прилича на нейната поза и красота, нейната прическа съвпада с нея с нещо прекрасно като това тук. Укротих, но разсъмващ поглед на вашия специален ден.

22. Рибито пони:

булчински hairstyles22

Плетената риза от риба е стила от западния край, но сега можете да слеете двете, за да получите само перфектния външен вид, който винаги сте искали да постигнете. За да получите този външен вид, започнете с разрязване на косата в две направления и завържете със средно плитка с нея. Отидете на половината път през външния вид и след като стигнете до ноктите просто го завържете в пони. Това е една от перфектните прически за сватба с опашка от панделка и плитки, които правят вашия поглед по-страхотен.

23. Острието на осемте нишки:

булчински hairstyles23

Още веднъж включваме плитки в ежедневния външен вид, където ние използваме предните ключалки за отклоняване, като ги разпенваме и ги държим на място с помощта на лак за коса. За да стигнете до края на този външен вид, започнете да свързвате останалата част от външния вид с тежка олекотена плитка. Можете дори да използвате разкрасяванията, за да подчертаете външния вид.

24. Простият вихър:

булчински hairstyles24

Понякога всичко, което отнема, е просто вихрово отстрани на главата, за да накарате нещата да се сортират по ваш начин. Ако екстравагантът не е вашата чаша чай, започнете с разрязване на косата, за предпочитане от едната страна до леко завъртане, което може да се направи ръчно или чрез ролка и след това да се фиксира, за да се постави пълен външен вид.

25. Защо не мръсни?

булчински hairstyles25

Ако разхвърлян глупак е ваше да погледнете през всичките тези години, защо не се обличате в уюта на позната прическа? Разхвърлян кик може би е вашият спасител за деня, когато никой друг прическа не прилягаше добре на вашия костюм. Опитайте се да приберете косата си в хлабав грозд и след това да издърпате по-малките слоеве отстрани. Повечето от средните азиатски жени следват този вид прически за сватба.

26. The Simpleton:

булчински hairstyles26

Подобно на херцогинята, вие също можете да изберете опция за плетена змия, при която косата от средата е разрязана, за да се образуват плитки, а останалата част е включена в кобура, за да се образува единствена прическа. Лек грим, може би с обширна украсена обици, просто щеше да направи това за нас.

27. French Roll:

булчински hairstyles27

Ето нещо, което сме взели от френския, класическа ролка за коса, която е не само елегантна, но и единствена по рода си. Въпреки това, някои модификации и добавки са направени в този вид и тук имаме перфектна френска ролка, при която косата завършва с красив бум. Това е друга различна булчински прическа, която прилича на камъни и аксесоари.

28. Диагоналната лента:

булчински hairstyles28

Завъртете плитката от едната страна и вървете напред до другата, френската оплетка на косата през цялото това време, докато стигнете до края, където най-накрая можете да завършите външния вид. Диагоналната плитка е една от най-известните сватбени прически, която е много привлекателна.

29. South Indian Braids:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 29

Пръстените се използват от традиционните дни и досега хората го използват с различен външен вид. Това изглежда прекрасно на всяка булка и през годините много промени са направени в този стил. Водопад плитки са най-честите, които хората се съюзяват с други стилове. Палтовете изглеждат елегантни и са най-подходящи за средна и дълга коса. Южната индийска плитка е един от най-известните прически за сватби.

30. Aryan Up Do:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 30

Това просто действие е много често и изглежда много традиционно. Това е основно фантазия бухалка направете с красиви къдрици под формата на венчелистчета и с рамка с елегантни плитки. Можете да я подредите с малки кристали, които изглеждат невероятно с тази прическа. Този булчински стил на прическа изглежда най-добре със sarees.

31. Романтични къдрици:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 31

В тази прическа за сватба просто правете къдриците да падат или да се мотаете грациозно по стил. Можете да добавите дължина към този стил чрез добавяне на клипове. Започнете с разделянето на косата от средата и след това навийте двете страни на косата си с около 450 градуса с помощта на машина за навиване. След това завършете с приятен спрей за коса. Това се препоръчва за овални, дълги, диамантени, кръгли и сърцевидни лица. Можете дори да добавите свежи цветя, за да ви даде елегантен вид.

32. Гладък кръстосан поглед:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 32

Пресичаният външен вид придава мек, деликатен външен вид. Този външен вид е лесен за постигане. Започнете с ударите, които изсушават косата. Създайте обем в горната част на косата си. Тя е красива, наполовина нагоре, която покрива различни сегменти от косата, давайки слоест изглед. Тя дава сложен, но съвременен външен вид. Украсете този булчински кок с аксесоари за коса или цветя.

33. Отворени вълни:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 33

Дори отворените къдрици и вълни дават елегантен вид, ако са направени правилно. Откритите прически винаги ще бъдат в тенденция, тъй като има много начини, по които човек може да получи стила за сватба. Отидете на вълни или сложни къдрици или обикновени валяци. Можете да изберете според вашите предпочитания и настроение. Не се страхувайте да експериментирате преди сватбения си ден, защото никога не знаете коя прическа ще ви хареса най-много. Добавете блестящи аксесоари за коса, за да завършите булчинския облик.

34. Изявлението Bouffant:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 34

Избирайте шикозния нисък кок и добавете малко по-забавно в областта на короната, като го направите. Добавете малко по-голяма текстура към предната коса, за да създадете буфан с наклонен страничен взрив. Това изглежда като сложна работа. Стил с някои модерни аксесоари за коса, ако е необходимо.

35. Къдрици с ресни:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 35

Кърли около ресни изглеждат невероятно. Добавете цвят към косата си, за да изглеждате по-различно. Разделете косата си от едната страна и след това използвайте косата, за да огънете краищата на ребрата нагоре. Прокарайте обкръжението на ресни и завършете облика със спрей за коса. Този тип булчински прически приветства почти всички видове лица.

36. Стандартен стил на пчела:

Последни-и-съвременен Булчински-прически-36

Пчела е думата, която изглежда атрактивна в този случай. Тази сватбена прическа изглежда различно и човек трябва да знае как да я носи правилно. Формулите се къдрят и след това ги разбийте с пръсти. След това внимателно обръщайте къдриците, за да придадете меко въздушно усещане. След това съберете всички къдрици на върха и закрепете с еластична лента. Правете този външен вид няколко пъти преди големия ден, за да се чувствате комфортно в сватбения си ден.

37. Spectacular Up:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 37

Спектакълът е също така един от начините, по които можете да изглеждате привлекателни. Това изглежда красиво, ако е пълна с обем и може да се сплете с притискане и закрепване, като се създаде силно оформен чунгон. Това изглежда като главна предавка над върха и изисква много усилия за носене. Можете да добавите принадлежности за коса като корона, за да дадете блестящо докосване. Това е една от най-добрите булчински прически за дълги лица с дълга коса.

38. Романтичен стил на половинката:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 38

Половината нагоре и половина надолу прическа за сватба е невероятно и със сигурност ще добавите блясък на вашия външен вид в сватбения ден. Този външен вид ще запази нещата романтичен и шикозен стил. Придружете външния вид с течащи вълни и буфан като корона. Завийте настрани, за да направите чист поглед.

39. Гладки къдрици по страните:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 39

Това е една от бляскавите прически за сватба, която може да получите. Създайте гладка текстура на къдрици, за да получите привлекателен външен вид. Оставете свободните къдрици да текат по лицето и по страните на лицето ви. Това изглежда много романтично и елегантно. Тя дава перфектния интелигентен външен вид на булката в нейния сватбен ден.

40. Реколта:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 40

Вълните на пръстите изглеждат елегантни и ще бъдат перфектен за всеки булка. Можете дори да удължите, като добавите грациозни къдрици към косата си. Прокарайте косата си със средни пръчки и после отстранете пръчките и отделете къдриците. Нанесете опаковъчна пяна в предната част на косата, за да настроите същото. Снабдете се с перли в предната част, където е поставена обвиваща пяна. След това използвайте спрей за коса, за да завършите облика.

41. Кървава нагоре с големи цветя:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 41

Цветята на сватбения ден винаги изглеждат красиви на булката. Формирайте грациозни къдрици и след това направете хубав чист кифли, който прилича на цветна пъпка. Вземете отстрани козината с красиви големи цветя, за да завършите облика. Това е най-важната част от този външен вид.

42. Проста булчинска прическа:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 42

Можете дори да отидете за прости и сладки прически сватба принос. Лесните стилове работят най-добре за браузърите. Изглежда страхотно, без много умора. Просто добавете малко количество на косата си и завийте косата си по прост начин. Дайте им леко усукване, като ги придружавате с блестящи глави.

43. Кърли отгоре:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 43

Извивките на върха също изглеждат невероятно. Това трябва да бъде направено с правилна точност. Този извит стил е страхотен, без да изглежда притеснен. Можете лесно да покажете бижутата и лицето си в тази булчински прическа. Направете три секции и завъртете средните дължини и краища на косата, като използвате кърпичка. Съберете всички косми в центъра на върха на главата и оформете най-добрата котка. Завършете със спрейове за коса.

44. Френската Twist прическа за булки:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 44

Както подсказва името, това е различна прическа, която може да се получи. Погледнете бляскаво в сватбения си ден, като носите тази усукана коса с красиви орнаменти. Тази сватбена прическа изглежда най-добре на овални лица и с естествена текстура.

45. Къдрава надолу Правете прически за булки:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 45

Кърлата изглежда лесно и винаги изглежда красива. В тази форма направете къдрици в долната част на косата. Отидете за централно разделяне и екипирайте с булчински бижута, за да дадете красив поглед. Това е много проста булчински прическа за дълга коса, която прави външния ви вид по-привлекателен.

46. ​​Classic Up Do за къси коси:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 46

Това изглежда добре най-добре на късата коса. Вземи косата си навита и усукана толкова, колкото можеш, а после я остави така. Попълнете външния вид със странично парти и нанасяне на спрей за настройка. Това изглежда невероятно за хора с овална, дълга, счукана или кръгла лице. Добавете свежи цветя, ако е необходимо.

47. Лъскавият нисък бунк:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 47

Това е мека, романтична и оскъдна сватбена прическа, която може да се получи. Това е прост, но красив нисък кок добавяне на блясък към вашия специален ден. Този външен вид върви добре с рокли и може да ласкае много, заради своята простота и лекота. Този тип сватбени прически със средна дължина на косата дава чист вид, може да се види лицето на булката ясно, защото цялата си коса е вързана в кок.

48. Сватбена прическа с кърпа ширити:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 48

Изкривената прическа ще даде различен поглед на булката. Прическата при прикрепване на една кука е добра опция за булчинска прическа и ще ви помогне да се откроите на Вашия специален ден. Нанесете спрей за настройка, за да завършите облика, ако е необходимо. Сватбените рокли без гръб изглеждат най-добре с тези прически.

49. Несправедлив вид се отклонява с къдрици:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 49

Смесът от къдрици и вълни изглежда великолепно за всяко момиче. В тази прическа просто разделете косата отстрани и започнете да създавате къдрици. Повторете го за няколко пъти и след това стил косата си с ръцете си. Кърлата трябва да изглежда обемна и обемист и трябва да даде естествен вид. Завършете спрей за настройка на косата.

50. Класически Всичко надолу V-Cut Ръкавици:

Последен and Modern Bridal Hairstyles 50

Това ще направи грациозния поглед на булката в нейния сватбен ден. Просто сложете меки къдрици. След това завържете къдриците по такъв начин, че да визуализирате от гърба. Има много начини да се носят къдрици, но това е най-чаровната от всички. Можете да завършите външния си вид с някои хармонични аксесоари.

По-горе всички булчински прически са много красиви, можете да изберете някой от списъка за сватбен ден, за да вземете вниманието.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 , 50.

Leave A Comment

− 4 = 4