5 Популярни и най – добрите пакети за лице за бръчки с цени Стилове в живота

Бръчките се смятат за проклятие на красотата на жената. Всяка жена би искала да се види като отговор на въпроса "Кой е безупречният от всички в света". Въпреки това с възрастта и времето кожата започва да губи своята еластичност и там започва неизбежният процес на стареене. Първите признаци на стареене са фини линии, бръчки и крака на врана. Има много лицеви маски за бръчки, които се предлагат на пазара днес и тук са топ пет пакета за лице за бръчки.

Последни и известни пакети за лице за бръчки в Индия:

Ето го топ 5 маска за лице, за да намалите бръчките.

1. Khadi Natural Anti Wrinkle Face Pack:

5 Популярни и най - добрите пакети за лице за бръчки с цени Стилове в живота

Тази маска за лице за намаляване на бръчките е обогатена с екстракти от шафран, папая, сандалово дърво, бадемово масло и масло от пшеничен зародиш. Шафранът е известен с това, че озарява кожата. Бадемовото масло овлажнява кожата. Папаята съдържа витамин А и папаин ензим, който премахва мъртвите клетки и неактивните протеини. Заедно тази опаковка за лице дълбоко почиства, възстановява влагата и затяга кожата.

Цена: 120 INR за 50 г

2. Само Herbals против бръчки лице пакет:

5 Популярни и най - добрите пакети за лице за бръчки с цени Стилове в живота

100 процента натурална формула против стареене, произведена от индийски женшен и копър, е пълна с антиоксиданти. Помага за борба с уврежданията на кожата, причинени от напрежението в околната среда, лошата циркулация и преждевременното стареене на кожата. Тази маска за лице против бръчки стяга кожата и подобрява вътрешната светлина. Отстранява фините линии, възстановява еластичността на колагена и дава младежка светлина на кожата.

Цена: 525 INR за 65 г

3. Биотик Био кал Младежки Firming & Ревитализиращ Face Pack:

5 Популярни и най - добрите пакети за лице за бръчки с цени Стилове в живота

Това е най-добрата маска за лице за бръчки. Минералната богата земя се смесва с най-важните масла от базил, лавандула и мента. Най-добрата маска за лице против бръчки подмладява кожата и намалява фините линии на стареене и бръчки.

Цена: 199 INR за 75 г

4. Ваади Билкова кожа - полиране Diamond Face Pack:

5 Популярни и най - добрите пакети за лице за бръчки с цени Стилове в живота

Това най-добро лице за бръчки е смесено с диамантен прах и меден восък. Диамантеният прах внимателно ексфолира кожата внимателно, за да позволи по-добро проникване в лечението. Пакетът съдържа също мед и бадемово масло. Медът помага да се фиксира влагата, което предпазва кожата от изсушаване. Бадемовото масло премахва сухотата и увреждането на слънцето от кожата. Тази лицева опаковка полира кожата, за да придаде на кожата естествен блясък и младост. Той също така намалява тъмните петна и фините линии от кожата.

Цена: 280 INR за 70 г

5. Mond'Sub бръчки Smoothening Био-целулозна маска:

5 Популярни и най - добрите пакети за лице за бръчки с цени Стилове в живота

Това лечение на бръчки по лицето се бори с фини линии и бръчки, за да осигури здрава и млада изглеждаща кожа. Специалната формула подновява мъртвата кожа и запълва старческите петна, за да даде блестящ тон на кожата. Неговата уникална химична формула помага за увеличаване капацитета за обновяване на клетките на кожата, за да помогне за борба с фините признаци на стареене.

Цена: 3200 INR за опаковка по 4

Как да кандидатствам

Използвайте лицевата опаковка заедно с почистващ, почистващ и овлажняващ крем за най-добри резултати.

Етап 1: Почиствайте лицето и шията с почистващото средство за 30 секунди, за да премахнете мъртвите клетки и замърсявания.
Стъпка 2: Изпарява се с гореща пара за 6-7 минути.
Стъпка 3: Нанесете скрубер за лице и трийте за 2-3 минути.
Стъпка 4: Нанесете крем за масаж и масаж в продължение на 20 минути.
Стъпка 5: Нанесете маска за лице или опаковка за 15 минути и измийте с чиста вода.

Не е възможно да избягате от стареенето, тъй като това е неизбежно. Въпреки това, човек може да забави процеса на стареене, за да старее грациозно. Ако се притеснявате за фини линии и възрастови петна, тогава е време да предприемете действия и да засилите режима на красотата, за да се възползвате от някои от тези страхотни маски за лице, за да намалите бръчките.

Leave A Comment

+ 64 = 67