5 най – добри хималайски лични пакета Стилове в живота

Хималайските билки са компания, която сега се опитва да съсредоточи парадигмата на грижата за кожата към продукти на растителни и билкови продукти, насърчавайки потребителите да изхвърлят синтетични и химически решения за грижа за кожата. В сравнение с повечето билкови марки като Kama Ayurveda, Skinyoga, Ananda spa и т.н., продуктите на Хималаите са много разумни цени и предлагат достоверно качество.

Himalaya face pack

По-долу е даден списък на най-добрите Хималайски билки за лице маски на пазара. Маските / пакетите за лице са важна част от режима на грижа за кожата и спомагат за акцентиране на процеса на дълбоко почистване, като същевременно затягат кожата и предлагат специфични ползи за лечение на разнообразни кожни проблеми като акне, тъп, пигментация и черни точки. Прочетете, за да научите повече за тези страхотни маски за лице. Използвайте тези два или три пъти седмично за най-добри резултати.

Невероятни опаковки за лице Himalaya в Индия:

1. Химаяла Herbals Пречистване на Neem Face Pack:

Himayala Herbals Purifying Neem Face Pack

Много икономично на цена от само Rs.65 за 50 грама, тази опаковка от Неема на базата на Хималай има гъста, кремообразна консистенция, която изсъхва като мулти-мити. Тя е зеленикава в цвят. Усеща излишната мазнина, а също и дълбоко замразени примеси като професионалист, правещ кожата ви супер чиста и освежена. Това е антибактериални свойства помагат за намаляване на честотата на нови изригвания и свиване на размера на съществуващите пъпки. Трябва да го изпробвате, ако имате мазна, комбинирана и склонна към акне кожа.

2. Himalaya Herbals Освежаващ плодов пакет за лице:

Himalaya Herbals Refreshing Fruit Face Pack

Тя идва на достъпна цена от Rs.60 за 50g. Плодовите опаковки за лице са богати на антиоксиданти и алфа хидрокси киселини, които имат свойства за изглаждане на кожата и против стареене. Това освежаващо плодово лице опаковка идва в сгъваема тръба, която е удобна за потребителя. Той има гладка консистенция, което прави лицето опаковка лесна за разпространение върху кожата. Той изсъхва, докато дълбоко почиства мръсотията, запушвайки порите на кожата на лицето ви. Кожата ви се чувства свежа и лъчиста. Тя работи добре върху нормалната и мазна кожа. Това е хидратираща опаковка за лице, която влива влага в кожата.

3. Himalaya Herbals кал Face Pack:

Himalaya Herbals Mud Face Pack

Калолерните пакети за лице са чудесни за пречистване на кожата и за отпускане на порите на лицето. Той идва на разумна цена от Rs.60 за 50g. Този пакет за лице има формула, която е богата на минерали, която е богата на минерали, които спомагат за свиване на акнето и премахване на дефектите на кожата, премахвайки свежите тен, които ви придават равномерен външен вид. Той е подходящ за комбиниране с мазна кожа, тъй като премахва прекомерния маст от кожата.

Виж повече:  Garnier Face Packs

4. Честност на хималаите Kesar Face Pack:

Himalaya е Fairness Kesar Face Pack

Този шафран базиран пакет за лице е уникален, билков състав, който съживява кожата ви отвътре и ускорява регенеративните процеси на кожата, като помага за отслабване на кожата. Той съдържа добротата на куркума, екстрактите от орехи, индийския алое вера или кумари и шафран, за да очисти дълбоко утаените примеси на кожата, за да извлече естествената светлина на кожата ви. Ореховите мъниста помагат да се ексфолира кожата на мъртвата кожа и да се премахнат черни точки, чиито халди и кесар подобряват тена ви. Cinnablock ™ е патентована билкова съставка, която действа като слънцезащитен крем, който защитава кожните ви увреждания от вредните UV лъчи на слънцето

Виж повече:  Всекидневно лице

5. Himalaya Clarina Face Pack:

Himalaya Clarina Face Pack

Тази опаковка за лице, наречена Himalaya Clarina Face Pack, е богата на антимикробни, противовъзпалителни свойства, които помагат при лечението на свежи акне. Той също така помага при излекуването на белези поради наличието на антиоксиданти, които инициират регенеративните процеси. Той има стягащи и успокояващи ефекти върху кожата, които успокояват кожата ви. Има цялостен ефект в управлението на акнето, тъй като също така предизвиква сърбеж и дразнене

Виж повече: Вълк маска за лице

Leave A Comment

+ 1 = 9