5 известни паркове в Jalandhar с снимки | Стилове в живота

Джаланхър е името на демонския цар, споменат в великия индийски епос Махабхарата. Градът е кръстен на този демон. Също така този град се намира между двете реки Satluj и Beas. Това може да е причината за името, което буквално означава и земя между водите! Най-старият град Пенджаб, този град има едно от най-високите популации в Индия! Това е интересно място да кажем най-малкото. Типичният бурен характер на Пенджаби прави този град да говори сам за себе си. Сред колоритните шумове на голямата популация на града са няколко парка в Jalandhar.

Красиви паркове в Jalandhar с изображения:

Нека трябва да разгледаме най-добрите паркове в Jalandhar.

Парк Никуку:

паркове in Jalandhar

Входната такса за това прекрасно място е само една малка рупия. Това прави този парк най-евтиния мини увеселителен парк в града! Тя започва като красив природен парк, но с времето се добавят няколко развлекателни и вълнуващи вози, които го правят по-привлекателно за децата. Това е отлично място за неделен пикник. Пътуванията държат децата заети, докато можете да намерите тревно място и просто да се отпуснете, докато седите сред дървета и цветни храсти. Въпреки това неделята са дните, затова не очаквайте да се насладите на това спокойствие с много самота.

Jalandhar Wonder земя:

паркове-в-Jalandhar-чудесата-Jalandhar

Това е най-добрият воден парк в града! Той се простира върху страхотна площ от 11 дка и разполага с грандиозен басейн с вълни и дансинг за аква. Цялата му площ е изпълнена с вълнуващи вози, които ще ви накарат да искате повече! Този тематичен парк се оказва забавен за хора от всички възрасти! Той има малки безопасни вози за деца и нервни разрушителни такива за по-смели и възрастни хора. Водният басейн е любимо сред всички. Това е най-доброто място да вземете цялото си семейство за потапяне! Автомобилите с броня, дискотеката и влакът Рамбо са няколко от другите забавни вози.

Виж повече: Водни паркове в Бхубанешвар

Бърлтън Парк:

паркове-In-Jalandhar-burlton-парк

Паркът Burlton в Jalandhar е повече от спортна зона. Наскоро беше решено, че тази област ще бъде превърната в официалния спортен център на града. Той ще включва национални спортове като крикет, хокей и международни спортове като плуване, скуош и т.н. Паркът се простира върху огромна площ от 51,5 акра. Градините ще бъдат премахнати, за да направят място за крикет, земя за хокей и плувен басейн. Магазини, продаващи спортни стоки, идват по краищата си.

Виж повече: Увеселителен парк в Чандигар

Thunder Zone Увеселителен и воден парк:

паркове-In-Jalandhar-гръм-зона-парк

Това е най-вълнуващото и приключенско място за излети в целия Jalandhar! В района се намират няколко разходки, като моно влак, музика на Боб, удрящи се коли, люлеещи се столове, бебешки влак, гъсеница и октопод. Той също така предлага водни вози като плясък, лодка клуб и така нататък. Sun 'n' Moon е друга известна езда на този парк. Това е отлично място за излизане на вашето семейство за уикенда или за празнуване на рождения ден на вашето дете. Пътуванията накарат децата да станат жестоки и много благодарни! Няма нищо подобно на малко адреналин, за да накара детето да бъде настроено и щастливо. Разпростираща се върху огромна площ, този увеселителен парк включва типичен вълновен басейн и малък воден парк в себе си.

Виж повече: Паркове в Гуахати

Apna Park:

паркове-In-Jalandhar-apna-парк

Apna Park е малък прост публичен парк, разположен в квартал Дж. П. Нагар в Джаландрхар. Нейната зеленина привлича вниманието на окото и допринася за естетическото си очарование. Малкият обществен парк се посещава от джогисти, сутрешни пешеходци, велосипедисти и т.н. цветята и растенията, покриващи района, придават малко зеленина на този зает град.

Leave A Comment

+ 75 = 82