45 Най-традиционните дизайни на блузка “Сарее” за индийските жени да бъдат модерни

Блейовете Saree трябва да бъдат избрани с внимание към всеки отделен детайл, тъй като те обжалват цялостния външен вид на жената, която го спортува. Като цяло, нека просто кажем, че всичко, което е необходимо, е един лош ден за блуза, за да ви съсипе мястото в модния парад. Красотата на саре е също така развалена. Е, за да работите върху сара, използвайте блуза, която съвпада с вашия дизайн точно толкова.

Contents

Модерна дизайнерска блуза на Сарай и модели в тенденция:

Ето 45-те различни вида дизайни и модели на блуза Saree, които могат да комплиментират вашите saree и да ви накарат да изглеждате красиви и модерни.

1. Блуза с висока врата За Saree:

Saree Blouse Designs-Sleek Red and Black Blouse 1

Високата красота, която тази блуза на сари е, има без ръкав дизайн, който изглежда толкова шик и съвременен заради модела в същото време. Най-добре носена с всяка сара с полка, тази блуза буквално няма нищо, което да ви мрази, така че трябва да започнете да я търсите онлайн, да я носите на следващата случайна разходка, която се появява в.

2. Браузър "Сарай" от рамото:

Saree Blouse Designs-Off Shoulder Blouse 2

Този дизайн на саре блуза има розово рамо, със сребърна дантела наоколо. Самата блуза е прекрасна и следи най-новите модни тенденции перфектно. Можете да го носите с подобна дизайнерска сара или прозрачна или мрежеста, така че красотата на блузата не трябва да бъде скрита.

3. Ширина на шията:

Saree Blouse Designs-Violet Blouse 3

С виолетови дантели и различен дизайн в горната половина, тази широка блуза с врат е зашеметяваща и идеална за ситуации, когато искате да изглеждате по-различно, но не и да излезете твърде примамливо. Блузата също така има голяма част от простата шарка, която прави кръгове навсякъде, давайки цялостния вид на класа. Виолетовата саре заедно с блузата не съответства на модела, но все пак успява да впечатли.

4. Вратовръзка за блуза на V neck Saree:

Saree Blouse Designs-Blue and Golden Blouse 4

Дългата врата на блузата го прави в съответствие с най-новите дизайни на блуза. Вратът V, както отпред, така и отзад, го прави уникален, а златист цвят добавя към очарованието на синьото, което го прави най-добрата дизайн на булчинска булчинска булчинска сватба. Флорални мотиви седят добре на този и ако не можете да излезете от дома си повече от няколко пъти без цветята върху вас, нищо няма да ви хареса повече от този дизайн.

5. Sheer Back Sari Блуза:

Saree Blouse Designs-Blue Sheer Blouse 5

Току-що, когато си мислила, че имаш достатъчно работа с блуса, тук има кралска синкава блуза с чиста гръб, за да издухаш ума си. Тя е доста проста, с полка точки отпред и зари на гърба. Ръкавите също са чисти, и почти можем да видим, че няма да имате нищо против да имате този във вашата колекция. Шнурите, които действат като граница за вашата блуза, ще го задоволят добре.

6. Halter Neck блуза:

Saree Blouse Designs-Halter Neck Blouse 6

Трите огледала са поставени на еднакво разстояние на блузата и това е може би първият поглед, който ще вземете. Забележете красивия цвят, каменната облицовка и зари на блузата. Той има халтер с вдлъбнатина, което го прави равно на тенденциите. Тази дамска блуза ще излезе като стилен, модерен и модерен.

7. Червена блуза със Zari:

Saree Blouse Designs-Red Blouse with Zari 7

Почти е невъзможно някой да види блузата и да се държи така, сякаш не е прекрасна. Зари и дантели са разположени хоризонтално на гърба и вертикално отпред, а връвът, завързан на гърба, допълва вида на блузата.

8. Блуза с формата на U Saree:

Saree Blouse Designs-Stylish Maroon Blouse 8

Когато искате да се освободите от обичайните неща, които купувате, за да поддържате традицията си и да експериментирате, тук е една блуза, която ще направи това обжалване направо на всички около вас. Всяко момиче трябва да изпробва тази модерна блуза от саре, която ще излезе добре с всяко голямо събитие.

9. Модел на дизайнерската блуза на Сарай:

Saree Blouse Designs-White Blouse with Red Pattern 9

Кръглата релса първо привлича вниманието ви, а след това забелязвате колко изискано е това парче блуза на гърба. С по-скоро произволен ацтекски печат тази три четвърт е нещо различно от същата стара.

10. Дизайн на дълбоко вратовръзка на блуза на Сарай:

Saree Blouse Designs-Multicolored Blouse 10

Дълбокото врат е за уверени жени, които обичат индийския си вид с намек за ужас. Многоцветната предна врата, от друга страна, е образец на обикновената конфекция на блуза, която ще седи като модерен дизайн на блуза.

11. Кварцов ръкав Дизайнерска блуза за Saree:

Saree Blouse Designs-Quarter Sleeves Sheer Blouse 11

Флоралната бродерия обхваща шията, докато ръкавите са чисти и са свързани към една и съща плат. Розовото оцветяване на вътрешната облицовка на плата позволява блузата да съответства на цвета на сара и може да съответства на вашия цвят на сарий по този начин, ако желаете да използвате повторно блузата.

12. Пухкава дизайнерска блуза Saree:

Saree Blouse Designs-Puffed Blouse Saree 12

Различен подход към блузата на разстояние от рамото, цялото гърло не се изважда от радара. Вместо това, вдлъбнатините се прикрепят само в края на краищата, за да направят блузата да изглежда като тръба с ръкави. Това е най-новата дизайнерска блуза от саре с префектни шевове, които очакваме да обичате.

13. Огледална работа:

Saree Blouse Designs-Mirrored Blouse Design 13

Облегалката на блузата, както виждате тук, е всичко за огледалото, с лакканците и ивицата, водещи крайното докосване. Предната част на врата е относително проста, но привлекателна и не се проваля в новата блуза на сара.

14. Асиметричен дизайн блуза за Saree:

Saree Blouse Designs-Asymmetrical Blouse Design 14

Ако всяка асиметрична блуза имаше някакъв дизайн, за който да погледне, този лесно ще вземе тази корона. Не можем да намерим нещо нередно с блузата. От колелото си обратно до дантелата бродерия, тя е перфектна във всеки един смисъл.

15. Модерна дантела блуза за Saree:

Saree Blouse Designs-Lace Blouse 15

Червената дантела с вътрешното червено облекло е първата сделка за внимание на тази блуза. Перфектните ръкави с флорален шаблон са последният печат на сделката, а ивицата на гърба е като допълнителен бонус. Никога не съм виждал никой да се оплаква от бонус, нали?

16. Най-новата блуза на V Neck Saree:

Saree Blouse Designs-V Neck Blouse 16

С дизайнерски блейд дизайни за сари като тези, никога повече няма да се притеснявате за вашата перфектна рокля или сватбена покана. Просто изберете една също толкова благодарна сара и вие сте добре да отидете. Златистите и кафявите цветове се поставят добре и излъчват елегантен външен вид, който е и модерен.

17. Тенденция в предната част на шията Saree блуза:

Saree Blouse Designs-Front Neck Blouse 17

Ретро виното никога не спира да бъде красива и тази блуза е идеален пример за същото. Известна като стюардеса, тази е тук с обрат, бродерията отпред го прави готова да се носи на всякакви семейни събирания, където избирате прозрачна сара, за предпочитане бяла, тъй като тя ще донесе цвят на блузата добре.

18. Tube Saree блуза Дизайн:

Saree Blouse Designs-Tube Style Blouse with Sheer Covering 18

Това, което виждате тук, може лесно да се определи като един от най-разнообразните в списъка. Можете да носите тази най-новата блуза на сари като тръба, като я вземете, без да я покриете. Както можете да си представите, това няма да изглежда твърде зле само по себе си. Ако обаче блузата ви харесва, отидете напред и я донесете вкъщи.

19. Обратно Блейз брасеър за модерна Saree:

Saree Blouse Designs-Back Embroidery Blouse 19

Това очевидно е булчинска блуза в колекцията, а дизайнът на гърба ще ви накара да искате да удряте гърба си, защото се намирате в тази. Няма абсолютно нищо, което не може да ви хареса за тази блуза, защото от цвета до дизайна всичко е перфектно.

20. Нова модерна дантела Saree блуза:

Saree Blouse Designs-Blue Lace Blouse 20

При търсенето на нови дизайни на саре блузи, това, което трябва да знаете е, че това е едно общо хит там и не можете да избягате от магията на блузата, дори и да сте се опитали. Трябва да знаете, че е очевидно с един поглед върху дизайна. Сините ивици са на мястото си и така е цялата тази блуза от сарена с красивата ви сара.

21. Дизайн на блуза за сарфите за булки:

Saree Blouse Designs-Pink Sleeved Bridal Blouse 21

Тази нова дизайнерска блуза, която виждате тук, е красива красота, която трудно може да пропуснете. Розовото и кралското синьо работят на толкова много нива. Ръкавите са чисти, докато материалът е кадифе. Има красива набор от бродерии върху него. Същият флорален модел, който е в предната част на врата също така обхваща ръкавите еднакво добре. На горния и долния край на блузата има дантела, която изглежда добре и подобрява цялостния вид на блузата. И накрая, синята дантела на ръкавите си струва да се спомене, тъй като те променят целия дизайн на блузата по най-умния начин.

22. Дизайн на лодка на блуза на Сарай:

Saree Blouse Designs-Boat Cut Blouse 23

Зери блузата тук е във формата на лодка и има златна дантела наоколо с без ръкави. Розовият цвят също е много поразителен и ще гарантира, че ще останете в центъра на вниманието. Можете да съчетаете тази блуза с прозрачна сара или зашеметяваща дизайнерка, ако събитието изисква да изглеждате и да се обличате най-добре. За случаен инцидент от друга страна, синтетичните или памучни сардета ще изглеждат еднакво добре с дизайна на блуза.

23. Стилна многоцветна блуза:

Saree Blouse Designs-Multicolored Blouse 23

Друг нов дизайн на блуза за шията, който е красив от самата сърцевина. Ще обичате всичко, което виждате тук, дизайнът на зеленото яке, зелените ръкави и червеният дизайн на предната и задна част със златна бродерия. Тази блуза е по същество една стил в брокат, като лакканците и струните вършат работата си да държат блузата добре на място, за да служат като булчинска блуза красиво.

24. Пухкава ръкав без дъно Сарее блуза:

Saree Blouse Designs-Puffed Sleeve Backless Blouse 24

Ако имате смелост и увереност в собствената си кожа, не трябва да има нищо, което да ви попречи да се отдалечите от тълпата с тази красива червена пухкава ръкава. Тя е изцяло беззад, ако не беше за струните, които държат блузата на място.

Виж повече: Блузка дизайни за нетните Sarees

25. Нова дизайнерска блуза Saree:

Saree Blouse Designs-White Blouse with Sheer Top Lace 25

Обърнете внимание на тази култура най-стилната дамска блуза за сари. Това е по същество блуза, с чист връх и бяла флорална дантела върху нея. Бандата е покрита с бели дрехи, правейки тази блуза добра възможност за партита и покани, които ви включват облечени в прости, но всеобхватни сареи.

26. Тигър печатна блуза модел за Saree:

Saree Blouse Designs-Tiger Print Blouse 26

Черната и жълта блуза, която виждате тук, се отличава с жълти и златисти сарде. Въпреки това, нищо няма да завърши външния вид на блузата като цвят назад. С каквато и да е черна сара, можете да спечелите за похвалите на тълпата за нула време. Гърбът има много старо учебно съдържание, което е еднакво съвременна от друга страна.

27. Висока врата едно едностранно дизайнерски блуза Saree:

Saree Blouse Designs-One sided Design on Blouse27

Какво имаме тук? Има блуза с кални цветове, която има необикновен дизайн, освен да се хвали. Вратът не е твърде висок, но достатъчно висок за дизайн на блуза. Блузата изглежда много представителна и благодарение на дизайна ще отговаря най-добре на дизайнерите. Дори гърбът има същия дизайн, който се повтаря с тесен процеп, който добавя обрат към блузата.

Виж повече: Pattu блуза обратно шията дизайни

28. Курти стил Блейз:

Saree Blouse Designs-Kurti style Blouse 28

Оранжево блаженство, тази блуза изглежда невероятно със сплескания синя хроматичен цвят. Той има няколко малки черни и жълти цвята навсякъде, а окончателното докосване е прореза в горния и долния край. Блузата е по-дълга от обичайното, но по-добре. Сравнете го с красива памучна сара.

29. Висока якичка Racer Back Блуза:

Saree Blouse Designs-High Collar Racerback Neck Blouse 29

Генелиа Дешмух, която се вижда тук, отвлича външния вид на тази шумна актриса от старата школа като професионалист, както обикновено. Спортна блуза с къс ръкав за саре, тя може да вземе уроци по мода. Сега, след като се влюбихте в блузата, можем да очакваме да я видите в гардероба ви, така е?

30. Копринена блуза Saree Дизайн:

Saree Blouse Designs-Silk Saree Blouse 30

Окончателната заключителна блуза в списъка е доста традиционна, идеална за копринени сардери с граници. Този дизайн на саре блуза е ясен и прост, поради което не е подходящ за високи партита, но не се колебайте да го носите на малки събирания.

Прочетете още: Прости дизайни на блуза за копринени сари

31. Подаръци за кърпи за сакове от саксири:

гърне Neck Saree Blouse Designs

Дизайнът на гърнето на гърнето се използва широко в дизайна на индийската блуза. Тази блуза идва с формата на гърнето на гърба на блузата. Шампоанът на шапката с ширито на гърнето на гърнето работи най-добре с конците или възел в горната част на шията.

32. Дизайнера на блуза с гърба на вратата:

V Back Neck Blouse Design

Вътрешната блуза V е съвсем общ дизайн, който изглежда много красив и бляскав. Можете да добавите дантели на гърба на гърба на границата. За да изглеждате по-привлекателно, можете да поставите висулка или камък в крайната точка на формата V..

33. Китайски якичка Saree блуза Дизайн:

Китайски Collar Saree Blouse Design

Дизайнът на китайски яка е много модерен и красив стил на шията. Този дизайн на сара блуза работи добре с официалните sarees, но ако искате да го направите за парти случай, тогава можете да добавите дантели или тръби на границата на яката. Този дизайн върви добре с половинките и пълните ръкави.

34. Дизайнерска блуза на шията на сара:

лодка Neck Saree Blouse Design

Това е един от най-новите стилове в дизайна на блуза, който се използва широко от жената. Ако искате да опитате нещо различно в дизайна на врата си, можете да отидете за тази врата на лодката. За да изглеждате по-привлекателни, добавете бродерии с дантели към деколтето на блузата.

35. Един дизайн на блуза за врата на рамото за Saree:

един Shoulder Neck Blouse Design for Saree

Дизайнът на едното рамо е един от най-горещите и модерни стилове и благодарение на модерния му външен вид става първият избор. Този дизайн на шията работи най-добре с нетната сари. Човек може да използва дантела граница за вашия прост дизайн блуза врата, за да направите свой собствен стил изявление.

36. Стилна блуза за връщане на вратата за Saree:

стилен String Back Neck Blouse for Saree

Този стилен дизайн е най-подходящ за сватбата или за партито. Можете да избирате всякакъв дизайн на шията и да добавите струнни конци на гърба на вашата блуза. Една жена, която иска да изглежда много стилно и различно, може да отиде в този стил.

37. Изключително рамо на рамото Шапка блуза:

от Shoulder Back Neck Saree Blouse

В този дизайн, ще получите врата на разстояние от рамото без ръкави. Този дизайн на саре блузка ви дава елегантен и красив външен вид. Можете да използвате този дизайн и за предната част на врата. Дизайнът на рамото е много смел и стилен и върви добре с бродираните сари.

38. Нетна блондинка на гърба на врата:

нето Back Neck Blouse Pattern

В този стил ще получите пълната мрежа в задната част на вашата блуза. Можете да изберете всеки стил или дизайн за гърба и да добавите мрежа с този дизайн. Човек може да използва различни видове мрежи като обикновена мрежа, мрежа за цветя и т.н. Тази блуза за обратно вратна мрежа придава блясък на вашето обжалване.

39. Блуза за обличане на гърба за Saree:

възел Back Neck Blouse for Saree

Възглавницата на гърба на гърба е много смел и модерен дизайн в дизайна на шарените блузи. В това вие получавате възел в задната част на вашата блуза. Можете също така да използвате няколко възела, за да добавите някои
творчество.

40. Висока шийка дизайн Saree блуза:

Високо Neck Design Saree Blouse

Високият дизайн на блуза с врат ви дава много елегантен и богат външен вид. Можете да използвате различни типове дантели, за да надвиете линията на врата. Ако искате да го направите по-елегантен, можете да добавите мрежа в задната част на блузата или да добавите бродиран пластир.

41. Плетена блуза модел на врата:

Квадрат Neck Blouse Pattern

Квадратният дизайн на шията е много често срещан стил в индийските облекла. Човек може да използва този дизайн както за предната част, така и за гърба. За да направите своя елегантен дизайнерски блуза с къс ръкав малко по-привлекателен, можете да добавите шевове по последователност до границата на шията, също да добавите струни към задната страна на блузата.

42. Сладко сърце Дизайн на Сарей Блуза:

скъпа Neck Design Saree Blouse

Сладката топлина на вратата е много красив стил с вратовръзка на сърцето в предната част на блузата. Ако имате специален повод, това ще бъде най-добрият избор за вас. Този стил работи с всички видове sarees.

43. Дизайнерска блуза с дълбоко вдлъбнато крило:

оглавник Neck Saree Blouse Design

Стилът на блуза с вратовръзка е подходящ за всички видове sarees. Можете да добавите огледала или пайети, за да изглеждате по-красиви и стилни. Независимо дали искате да изглеждате формално или небрежно, този стил работи с всички външности.

44. Блузка за блуза с шарка на пеперудата за Saree:

пеперуда Pattern Neck Blouse for Saree

Блузата на Butterfly Neck е нещо уникално и стилно в дизайна на дизайна на саре блуза. Този стил ви дава етнически и модерен външен вид. Можете да изберете този дизайн с яката на пеперуда за предното гърло. Добавянето на някои дантели и струни в този дизайн може да изскочи цялостния ви вид.

45. Дизайнер на блуза U Neck:

U Neck Blouse Design

Дизайнерът на блуза U е обичаен стил, който широко се използва от жените за официално износване и ежедневни бази. Индийските жени най-вече избират този стил на U-образно облекло за дизайните си на индийски сари блузка. Можете също така да изберете този дизайн и за предния врат. Добавянето на цветни дантели или тръби до границата на шията може да ви направи по-стилни и модерни.

Блузата е неразделна част от сара и перфектната дизайнерска блуза може да подобри красивия вид на саре. Дизайнерска блуза за врата осигурява богат и висококачествен облик на цялото облекло на една жена. Перфектното прилягане и завладяващ дизайн на вратата на блуза може да подобри дори и елегантния сарит. Ето защо е много важно да изберете подходящ дизайн за блузка, който ще ви накара да получите допълненията за вашата сара, както и вашата личност. Човек може да направи експерименти с най-новите и модерни модели саре блуза шията. Така че, ако искате да станете очарователна личност при вашите социални поводи, можете да отидете за тези стилни дизайни на саре блуза.

Leave A Comment

19 − 11 =