30 различни видове нощни дизайни за жени в Индия

След изморителен ден се връщаме в нашата къща, в нашето семейство. Не искаме да се придържаме и да съвършестваме, както ние сме цял ден. Ние сме изоставени и ние сме сами. Тъй като сме най-удобни в нашата къща, трябва да носим и най-спокойното облекло. Ето защо нощните са любими сред всички жени.

Различен Types of Nighty Designs for Women in India

Красиви нощни дизайни за дами и момичета:

Изборът на нощно износване може да бъде голяма работа. Особено за първата ви вечер като булка. Много жени се мъчат да намерят перфектна нощница. Потърсете перфектно прилепване с подходящ комфорт. Дайте известно значение на нощното облекло, тъй като е също толкова важно да изглеждате добре, дори ако просто ще заспите. Ето 30-те най-комфортни нощни облекла за жени и момичета.

1. Санин платове Nighties:

атлаз nighty

С това е името; Сатен нощница е изработена от сатен материал. Той е гладък и чувствен. Добавя допълнителна информация, за да изглежда. Той е супер удобен и идеален за спокойна нощ. Не бих го препоръчал за лятото, тъй като не се напоява от пот и може да ви даде обриви. Ако имате климатик, това е най-добрият избор да спите.

2. Прости меки памучни нощи:

памук nighty

Памучната нощница е любимото нощно облекло на индийските жени. Тя е направена от чисти памучни предимно. Най-вече има предно отваряне с бутони или ципове. Те идват от всички цветове, които можете да си представите. Вие ще всички видове отпечатъци и стилове в този тип на вечер. Тъй като тя е предпочитана от жени на средна възраст, тя също се нарича "леля нощна".

Прочетете още: Памучни нощи за жени

3. Плат Ликра Нощта за дамите:

ликра nighty

Нощта на ликра е направена от ликра материал. Този материал се използва и за производство на тениски. Нощта на Ликра е най-вече дължина на коляното. Те са фантастични и най-вече носят млади тийнейджъри. Те са подходящи за здрави среди. Той е идеален за индийското време, тъй като успокоява потта.

4. Дамски нощни пижама:

Лека pyjama

Много жени носят нощница с пижама. Най-вече късо и стилно. Това е избор на съвременна индийска жена. Обикновено това е риза с пижама. Понякога тениските са също така носени. Тази вечер е идеална за зимата и по време на PMS. Това е най-удобният вариант.

Виж повече: Дизайнерски нощни дизайни

5. Шорти Нощ за момичета:

Лека shorts

Nighty, носена с къси панталони, се счита за стилна опция за момичета. Ако искате комфорт и стил, тогава това е вашият най-добър вариант. Те са най-вече дантелен и чувствен. Този стил се носи от млади момичета и булчински жени. Те нямат никакви ръкави. Те са много стилни и елегантни.

6. Момичетата нощни Каприс:

Лека capris

Нощта с каприз е пижама с дължина от телешки дроб, носена с нощница. Те са любители на тинейджърите. Тя не е твърде кратка и не е прекалено дълга, затова е идеална за момичета, живеещи в голямо традиционно съвместно семейство. Те са направени с много готини отпечатъци и стилове. Те са предимно от памук.

7. Long Nighty за жените:

дълго nighty

Дългата нощница е пълна нощна нощ до пръстите на краката. Те се носят предимно от всички индийски жени. Най-вече от печатния памук. Понякога е изработена от ликра или сатен. Това е най-вече с ръкави. Но понякога жените предпочитат без ръкави или спагети през лета. Този тип нощни са много традиционни и са износени жени, живеещи в съвместни семейства. Те са предпочитани и от стари дами за неговото удобство.

8. Nighties жени в кратък размер:

Къс nighty

Късната нощница има дължина до средата на бедрото. Тя е къса и секси. Това е предпочитано предимно от булки за първата им вечер и меден месец. Те са предимно дантели и са изработени от сатен. Понякога се прави като дълга тениска за редовно износване. Те могат да бъдат много булчински, но са идеални за горещи лета, особено ако имате своя собствена стая.

Виж повече: Специални нощи за първата нощ

9. Рокля на вечерните булки:

рокля nighty

Нощната рокля е нощница на коляното. Това е моят любим тип нощница. Можете да направите цялата си работа в него. Ако е студена нощ, тогава носете пижама под него. Това е стил, който е подходящ за всеки тип тяло. Те са предимно памук. Може да намерите няколко сатини, също с дантели за срамежливи булки.

10. Дамски V-Neck Nighty:

Шпиц деколте nighty

V-образна нощница има V-образно гърло. Това е най-вече дълбоко врат с дантела. Той е предимно сатен и е с хубави разфасовки. В тях ще намерите много цветове. Те варират от светло до тъмни комбинации от цветове. V-necked nighty се използва и от новите майки, за да нахранят бебето с комфорт.

11. Сватбени нощи за сватбена вечер:

булчински nighty

С името си булчинска нощница носи първите си нощи. Те са предимно секси и чувствени. Повечето от булките предпочитат тъмните цветове. Те са предимно от сатен. Той идва в различни стилове. Дължината е най-вече от средата на бедрото до дължината на коляното. Те имат дантели и ризи с малко разфасовки, за да добавят малко сексуалност.

Прочетете още: Романтични дизайни на нощувки за булчински

12. Привличане на дантела нощ за първата нощ:

привлекателен lace nighty

Примамващ дантелен нощен е нощен носен булка в първите си нощи и меден месец. Те са къси и течащи. Те са направени, за да се обърне внимание на съпруга. Те най-вече са изработени от дантели и шифон. По-голямата част от времето те идват с халат, тъй като е много разкриващо. Няма печат. Но няколко играчки имат цветни отпечатъци.

13. Бебешка кукла нощ за жени:

бебе doll nighty

Бебешката нощница е кратка нощница, която е оформена като бебешка рокля. Той е монтиран на бюста и тече от кръста до края. Те са най-вече без ръкави без нож. Пръстени и дантели са наистина примамливи. Тя носи много актриси във филмите. Това е много палаво и получава цялото внимание, от което се нуждаете.

Прочетете още: Нощните дизайни на куклата на бебето

14. Nighties на пълна дължина:

хлъзгане nighty

Следи нощен е спагети колан дължина коляно нощни. Той е предимно мек и удобен. Предлагат се във всички цветове. Повечето от ноктите се носят с халати. Носителката на ноктите има дантели, за да добави допълнителен ръб. Тя ще присъства във всеки женски гардероб. Тези са изработени от сатен материал.

15. Красив нощен комплект Peignoir:

пеньоар nighty set

Peignoir нощен комплект е поток нощен. Това е дължина на коляното. Тя има лък отпред. Тя идва от реколта колекция. Изработени са от сатен и шифон. Те са заковани с лък, така че не свършваш, завършвайки в съня си. Нарича се комплект, защото идва с роба. Ръкавите са чадъри за ръкавици. Понякога има оръжия вместо ръкави.

16. Дами нощни Кимоно:

кимоно nighty

Kimono nighty е като кимоно, традиционно японско облекло. Те се обвиват с колан за връзване около кръста. Те са свободни и най-удобни. Изработени са от памук, макар традиционно да са изработени от мека коприна. Те са дължина на коляното до пълна дължина. Тази нощница се носи, ако ще заспите около старейшини или в традиционна среда.

17. Kaftan Loose Nighties за майки:

кафтан nighty

Кафтанската нощница е нощна кафтанова. Това е предпочитано сред очакваните майки. Те са свободни и много просторни. Те са изработени от памук. Те идват в много отпечатъци. Те са основно с пълна дължина. Харесва му много индийски жени. Тя може да се използва и от плюс големи хора. Най-вече те са много класни с струни.

18. Модерна викторианска нощна нощ:

викториански nighty

Викторианската нощница е нощна носия, носена от женските кралски и холандски семейства. Това е традиционен нощен. Има дълги ръкави. Дължината е пълна. Той е предимно от памук. Има дантели и ризи. Можете да носите терминали под тях при студени нощи. Това е много елегантно и лесно. Вие нямате компромис в комфорта си с тези.

19. Нощта на фланела за зимата:

бархет nighty

Flannel nighty е напълно плета нощен. Тя е предимно вълнена. Те са топли и дълги. Той е идеален за зимни вечери. Те имат яки и джобове. Тя е удобна и най-добра по време на PMS. Те се носят и с пижами.

20. Negligee Ladies Nighty:

неглиже nighty

Нощта на Неглидже е почти незначително. Тя е изработена от дантела навсякъде. Тя е къса до бедрата. Можете да го носите при специални случаи. Те трябва да получат внимание. Така че, ако искате да привлечете съпруга си, то това е най-добрият вариант за вас. Той идва най-вече в робата. Можете да избирате от масив от цветове.

21. Дълги тениска Nighty за тийнейджъри:

дълго t-shirt nighty

Дългата тениска е нощница с дължина на коляното, която е направена от материал от тениски. Те имат различни отпечатъци. Тя се носи от много млади момичета. Той идва с рязане, за да е лесно да се разхождате и да седите, давайки допълнителен комфорт, за да можете да спите. Това е малко подобно на макси роклята. Също така имате фънки такива с анимационен печат.

22. Нощен комплект Camisoles и Shorts:

Camisoles and shorts nighty set

Camisoles, който също е chemise, се носят със шорти през нощта. Това е до талията със спагети лента. Той е най-вече сатен. Има дълбоко врат с дантели. Това е много палаво нощно облекло. Той е идеален за горещи лета. Можете да използвате халат, ако искате да излезете от леглото и да посетите звънеца на вратата.

23. Обвивайте нощни роби за жени:

Wrap robe nighty

Нощната рокля е без ръкави, с рокля, за да се увие. Обикновено се предпочита от всеки, който трябва да се качи да вземе мляко от млекопроизводител. Този тип е стилен и много елегантен. Тя може да се носи от всички възрасти. Тя може да се намери majorly всеки женски гардероб.

24. Множество парчета нощни дизайни:

Многократни piece nighty

Множество парчета нощи са нощни, които са обичани от булките. Можете да го носите в различни стилове. Тя може да бъде нощничко, манекенки и къси панталони, V-образна нощница и много други комбинации. Това е предимно сатен или шифон. Предимно е надарен от някого на булките. Това спестява пари, тъй като можете да имате много стилове.

25. Sensuous Playsuit Nighty:

чувствен playsuit nighty

Ако отивате за вашия меден месец, тогава чувственият играеш костюм нощен е най-добрият вариант. Това е игриво и палаво. Тя е къса и дантела. Той има някои извивки. Той се състои главно от шифон и дантела. Той се произвежда най-вече с комбинации. Най-често е късо до бедрата. Те са предназначени да примами съпруга.

26. Teddy и Teddiette Nighty за жените:

Теди and teddiette nighty

Теди е еднократна нощница. Това е комбинация от camisole и knickers, откъдето идва и името camiknickers. Тедията е с подвижни жартиери. Тя е много привлекателна и секси. Това е задължително в гардероба на нова булка. Те са нещо ново в сезона. Това е малко смело за индийския пазар.

27. Женска без ръкави за лятото:

без ръкави nighty

Индия е известна с горещите си лета. По време на такава висока температура, бихте искали да спите в най-удобните дрехи. Нощница без ръкави е най-добрият ви вариант. Може да е обикновен каишка или спагети. Той идва с всички дантели и чорапи, за да добавите известна сексуалност.

28. Момичета лятна нощ:

лято nighty

Летата могат да бъдат много досадни, особено за сън. Лятната вечер е разхлабена и удобна. Те са изработени от дишащ памук. Те са потопени и имат дантели. Тя е предимно къса и може да се носи с или без дъна. Те са дължина на коляното до средата на бедрото. Памукът, използван за направата на тази нощница, се самоподписва и най-вече се появява в светли цветове.

29. Lace Chemise Nighty:

Дантела chemise nighty

Дамската дантелена коприна е кратка нощница до талията. Тя се носи с къси панталони и пижами. Като деца, момичетата ще го носят в сън. С добавянето на всяка дантела става много привлекателна. Те също са закрепени под бюста с ивици. Те са най-вече без ръкави без нож. Те идват във всички цветове. Виното и прасковата са ми любими.

30. Плюс велик нощен за жените:

плюс sized nighty

Всички плюс размер жени трябва да се разреши за пълна дължина нощни или кафтано или кимоно нощни. Така че за тях, плюс големи нощни са направени. Те са много удобни и не много прегръдки на тялото. Те също така добавят правилното количество сексуалност. Насладете се на разнообразието и типа в тази категория. Това е най-вече разтеглив сатенен материал.

Това е въпрос на избор и стил за жените да изберат нощница. Тя също зависи от местоживеенето, където ще носи. Сигурен съм, че след като започнете да мислите, ще получите повече възможности за избор. Този списък ще ви помогне да се справите със задачата за избор на нощни облекла. Въпреки, че нощниците винаги трябва да бъдат напълно обмислени, преди да бъдат избрани. Не се отказвайте от вашия комфорт и стил, както трябва да спите в тях.

Запази

Leave A Comment

− 8 = 1