30 Най-новите дизайни в блузи за жени в Индия 2018

Е, най-накрая намерихте тук златотърсач. Sarees са един от най-важните дрехи за индийски жени в наши дни. То насърчава женствеността, сексуалността и добрата благодат. Чрез всичко това, единственото нещо, което е отговорно за вземането на вашето saree по-високо, е елегантната блуза. Независимо от красотата на сара, нищо не се сравнява с това, как може да бъде чудесно прекрасно блузко парче с перфектна форма. Блузи в наши дни идват с много опции, от които можете да избирате. Мрежа, дантела, шифон, коприна какво не. Дори и така, дизайна е толкова много, колкото добре. Полка точки, чек, лодка, лодка, гръб. По-долу са някои опции, за да изследвате и експериментирате с вашия стил.

30 Latest Designs of Saree Blouses in Women's Fashion 2017

Contents

Най-новите блузи дизайни на жените през 2018 със снимки:

Тук споделяме нова колекция от най-новите модели в дизайна на блузи за дизайнерски сардеи на индийски жени.

1. Пълна ръкав кръг блуза врата:

ПОСЛЕДЕН BLOUSE DESIGN-Circle Neck Blouse

Е, когато мислиш за най-новите блузки за индийски жени, това е едно от най-добрите, които ще откриеш на пазара в момента. Високо при поискване този нов модел блуза ще ви спести време и неприятности да обясните цялата допълнителна работа, необходима на вашия шивач.

2. Дизайн:

Последен Blouse Designs-Chinese Collared Blouse

Сред най-новия дизайн на индийската блуза, този е доста нов горещ елемент на пазара. Тя ви дава много етническо усещане с модерен подход. Това, което прави блузата приятна, не е нищо подобно на онова, което сме виждали досега или сме свикнали. Забележете как се сглобяват чистите дрехи и се пришиват високо с яката като основна зимна кимон - оттам и името.

3. Висока врата блуза за дизайнер Sarees:

Последен Blouse Designs-High Neck Blouse

Дори когато избирате прости дизайни на блуза, този дизайн ви дава допълнителен лост. Макар че това може да не изглежда вярно, случаят е такъв, а моделът на блуза ще ви направи перфектни дори и без огледало от висок клас или очарование на деколтето. Опитайте този най-нов модел блуза.

4. Peplum Style Блуза дизайнер:

Последен Blouse Designs-Peplum Style Blouse

Не е изненадващо, че блузата тип peplum е тук в списъка на най-новите дизайни на блуза за сари. Това е нарастваща тенденция, откакто Холивудските знаменитости я популяризират и сега Индия не е далеч от експериментирането с традиционните си рокли. Отидете смели с цветове и изберете този най-нов дизайн блуза

5. Модел на блондинката:

Последен Blouse Designs-Knotted Blouse

Какво би могло да бъде по-добре дизайн блуза там за вас, когато искате да добавите към чувственото вибрация на дадена нощ? Той покрива малко гърба ви, докато все още оставя нещо на въображението. Този модел на дизайна на блуза е вдъхновен да изглежда модерен и класически.

6. Тъба стил нов блуза:

Последен Blouse Designs-Tube Style Blouse

Вижте колко красива е красотата на Шри Ланка тук. Сред най-новите модели блуза, този нов блуза дизайн е тук, за да остане. Макар че първоначално се ограничаваше само до партита от висок клас, в наши дни дори и обикновените хора се виждат спортни заради този мини-тържества. Този нов дизайн на блуза е горещ и чувствен.

7. Най-новата дизайнерска блуза:

Последен Blouse Designs-Shirt Style Blouse-7

Този модел на най-новата блуза е вдъхновен от модела на ризата, с добавка на цветя, което обикновено не е така. Тази блуза за блузи може да се носи с обикновена риза, която се вписва добре. Това на свой ред ви дава много див формален външен вид, сякаш сте готови да разчупите традиционния поглед от източния и западния край, като ги съберете.

8. Най-новото блуза на рамото:

Последен Blouse Designs-One Shoulder Blouse

С дизайна на една раменена блуза за половин сарий, в модния отдел няма да ви гледаме обратно. Говорете с колегите си и те ще се възхищават на това как поддържате модните тенденции добре. Или можете да ги изненадате, като спортувате и веднага.

9. Sheer Sleeved Последна блуза Модел:

Последен Blouse Designs-Sheer Sleeved Blouse

Когато става дума за най-новите дамски дизайни за дизайнерски сажди, има толкова много опции, за да се смесите и да се съчетаете. Що се отнася до това, жените осъзнават теглото си, но също така искат да останат в стил. Това ще ви накара да изглеждате добре - няма нужда от прикриване. Изпробвайте този най-нов блузов стил, който е запълнен с пълен ръкав.

10. Блузка нос Стил За Sarees:

Последен Blouse Designs-Cape Style Blouse

Тук виждате Жаклин Фернандес, спортен модел на блуза, който прилича на обикновения нос. Този дизайн беше популяризиран за пръв път от Anamika Khanna и оттогава е на високо.

Виж повече: Дизайн на гърба на горната част на блуза

11. Блузка на дизайнерката на костюмите:

Последен Blouse Designs-Bodysuit Blouse-11

Това е съвсем различна блуза, съчетаваща два различни аспекта на западното облекло и индийските традиционни облекла заедно. Е, резултатът със сигурност изглежда приятен за окото, нали??

12. Стилна блуза стил браузър:

Последен Blouse Designs-Bra Style Blouse-12

Ако сте уверени, че сте в собствената си кожа и обичате да посещавате партита, представете си синхронизирането на индийския стил с тази най-нова дизайнерска блуза. Погледнете как Бипаша успява да ни впечатли всички с този глем. Сега е твой ред!

13. Яке стил блуза за традиционни Sarees:

Последен Blouse Designs-Jacket Style Blouse

За зимата този нов модел блуза е като сбъдната мечта - оттук и дизайна е задължителен за новия ви гардероб. Това също води до разликата в изявлението ви за стил, тъй като в момента яростът му е на пазара. Това е наистина креативна и най-новата модна блуза.

14. Пълна блуза с деколте:

Последен Blouse Designs-Neck Ornamented Blouse

Цялото предложение за "аксесоари за прескачане" работи добре с този дизайн, тъй като бродерията на шията е достатъчно добра. Дизайнът е перфектен, нали??

15. Корсет стил блуза Saree:

корсет Style Saree

Ако сте стар филм фанатик, нищо няма да ви хареса повече от този модел блуза за lehengas. И сега, когато тя стана толкова популярна, че е време да донесете модния коефициент назад във времето. Този последен дизайн на блуза за гърба е дълъг и е бродиран с тежка работа.

16. Асиметрична горна блуза:

Последен Blouse Designs-Asymmetric Crop Top Blouse

Това е повече от съвременна блуза в най-новите блуза дизайни за sarees. Ще ви харесат как изглежда дългата форма на непланиран дизайн тук като краен резултат. Освен това има толкова много да се обичат за върха като цяло, тъй като тя е многофункционална.

17. Блузка на гърба на пеперудата:

Последен Blouse Designs-Butterfly Back Blouse

Този най-нов дизайн на блуза е уникален във всеки смисъл и идеален за жени, които се страхуват от изпъкналите мазнини от гърба си. Блузата се грижи за това, тъй като центърът е по-широк, както можете да видите. Така че, всеки път, когато искате да се възползвате от гърба си, не се безпокойте!

18. Асиметрична блуза на гърба:

Последен Blouse Designs-Asymmetric Back Blouse-18

Тази най-нова блуза е като тази, показана по-рано по отношение на това, че не е толкова симетрична. Дизайнът обаче е фокусиран върху гърба и по този начин блузата, без да е нужно да се каже, е идеална за случаи като бракове, партита и най-добре носени с копринени или памучни сардета, които обикновено изискват предния ви дизайн да остане скрит.

19. Стилна блуза с форма на U:

Последен Blouse Designs-U Neck Blouse-19

Показаната тук блуза се фокусира върху формата на тялото на човек. Ако сте висока жена, тази блуза ще ви хареса най-добре. Освен това, тя може да бъде носена с всякакъв вид сарей, само за фини. Най-често избрани за носене с дизайнерски сарй, тази блуза ще ви събере всички похвали в света.

20. Три четвърти традиционна блуза:

Последен Blouse Designs-Three Quarter Blouse

Точно когато си мислехте, че три четвърти са излезли от модата, тази блуза е напомняне, че тя все още е много в сцената. Блузата има всичко за себе си. От дизайна до цялата традиционна същност, тя е идеална както за зрели жени, така и за млади възрастни.

Виж повече: Най-добрата колекция от готови блузи

21. Блуза с пот с ръкав:

Последен Blouse Designs-Pot Sleeved Blouse

Този текущ модел на най-новата блузка е уникален сам по себе си с факта, че изглежда красив навсякъде и е подходящ за традиционни събития в Индия. Той е прав и прост, както можете да видите, обаче, той все още изглежда различен поради своите ръкави, нали? Блузата с ръкави в гърнето е известна още като маски за много хора в новия мандат, но тя е била на юг, тъй като завинаги и се е появила отново като тенденция.

22. Модна блуза Choli Style:

Последен Blouse Designs-Choli Style Blouse

Тази блуза, която виждате тук, е в основата си блуза стил "холи" и най-добре носена с дизайнерски сарде. Въпреки че, копринените сардеи ще направят еднакво правосъдие с това чудо, без да се шегуват!

23. Блестяща блуза за дизайнерски сари:

Последен Blouse Designs-Glittery Blouse

Този модел блуза е великолепен и ще привлече вниманието от всеки ъгъл на стаята. Освен това, този дизайн на блуза ще ви накара да изглеждате по-късно от останалите, заради модерния стил и цялостния дизайн. Едно нещо, което да сте сигурни, обаче, е, че не носите тази блуза на нормални семейни функции или официални тържества, тъй като тя е изрязана за парти блус.

24. Безшевни дизайнери на блейз от Saree:

Последен Blouse Designs-Seamless Blouse

Ако се чувствате неудобно за блузките си, които се виждат чрез вашата ненапълнена сара, този най-нов дизайн на блуза е най-добрата ви възможност да изглеждате перфектно, без да се опитвате твърде трудно. Погледнете колко проста е дизайна на сарите, но все пак изглежда толкова изтънчен навсякъде. Също така е подходящ за нетните сардери, където не можете да покриете шевовете на блузата си с плисета.

25. Вратовръзка модел блуза:

Последен Blouse DesignsV Neck Blouse-25

Вътрешната блуза с врат е модерна характеристика, която трябва да включва всеки гардероб на жените. Тя е толкова актуална и градска и е доста нова на модните пазари. Разработена с обрат, тя ще ви остави да изглеждате като дива, направо от гардероб. Можем почти да видим, че този дизайн на блуза ще бъде включен в списъка ви за носене. Това рязане на блузата ще ви помогне. Тя е толкова добра, особено ако сте смели и нямате нищо против експериментирането. Всеки цвят ще изглежда великолепен в това изрязване.

26. Струнен обратно блузка модел:

Последен Blouse Designs-Stringed Back Blouse

Всяка блуза, която смятате, че ще ви изпъкне, ще бъде в този списък. Високо модерен и ограничен за жени, уверени в собствената си кожа, тази блуза е чудесно красива. Еднакво елегантна и изискана за тези, които се възхищават на вашето модно усещане, скоро ще видите себе си в нова светлина с тази блуза, която може да бъде обединена с почти всяка сара, за да бъдете точна.

27. Off Блуза за рамото за момичета:

Последен Blouse Designs-Off Shoulder Blouse

Имате ли яка кост, че всички около вас завиждат и желаят да имат? Добра новина ви очаква с тази блуза, защото тази е всичко в едно идеално за вас и ви позволява да се възхищавате на вашия стил, без да се опитвате твърде трудно. Добра ярка огърлица трябва да бъде правилният избор с този вид блуза със сигурност, тъй като ще привлече вниманието към врата ви. Планирайте да опитате този най-нов модел блуза?

28. Тенденционална многоцветна блуза:

Последен Blouse Designs-Multicolored Blouse

След като сте видели толкова много боливудски кралици, опитайте тази дизайнерска блуза с обикновен сарей, най-накрая сте решили да я пуснете. Блузата дизайн обли гърба за последния списък sarees трябва да имат това на него, поради своите уникални характеристики. Обикновено не е много декоративно, защото цветът привлича вниманието. Добре е, но не е така?

29. Обратно Блуза на Питър Пан Колан:

Последен Blouse Designs-Back Peter Pan Collar Blouse-29

Това е уникална комбинация от старите ризи и най-новата дизайнерска блуза на саре. Ако сте достатъчно уверени, можете лесно да извадите това и да накарате всички около вас да ви завидят. Уверете се, че не прекалявайте с аксесоарите. Докато може би сте виждали това наоколо на фронта, това е зад гърба. В края на краищата, защо не трябва да оставате без надзор всеки път?

30. Най-новата булчинска блуза:

Последен Blouse Designs-Back Embellishment Bridal Blouse-30

Това е последният дизайн на блуза, който трябва да се носи на всяка страна. Той е не само великолепен, но и с много подробна сложна каменна облицовка. Има камъни с всички размери, които са добавени, за да направят правилния стил. Силно декоративни, малките камъни на синьото дават на блузата уникален вид. Един сложен централен цветен дизайн е изведен точно в средата на блузата, което го прави пик на стила ви коефициент.

Виж повече: Ръчни бродерии за блуза

Можем само да се надяваме, че до края на този списък с топ 30 най-новите дизайни на блуза, вие сте взели под внимание всички модели, на които сте се погрижили. Не се притеснявай! Тези проекти със сигурност ще ви накарат да се откроите в тълпата като никой друг. Преди да го разберете, тези най-нови дизайни на блуза за сарде ще ви накарат звездата на града да бъде толкова модерна и модерна в момента. Така че се подгответе за цялото внимание с новия дизайн на блуза.

Leave A Comment

4 + 3 =