30 лесни и лесни занаяти за деца през 2018 г. | Стилове в живота

Всички сме запознати с това, коя е плавателният съд и това е най-добрият начин да убиваме времето. Но някога сте се чудили, че това може да бъде наистина добро умение, което можете да научите на децата си от самото детство. Мислещите деца получават много занаятчийски дейности в училището си, но те наистина не обръщат внимание на това. Все още си спомням дните на детството, когато ми дадоха толкова много занаяти, които да се занимават, шевове, хартиени работи, окачени стени и много други.

Лесни и лесни занаяти за деца:

Така че нека да видим какви занаяти може да направи най-добре, има и най-добрите 30 занаяти за деца,

1. Стенни окачени плавателни съдове:

стена Hanging Craft

Облицовката на стената е видът на плавателния съд, където човек трябва да направи всичко, което можете да закачите на стената, това е добра идея за плавателни съдове за деца, можете да направите стена, висяща от прости цветни листове и някои декоративни материали, които можете да се залепите като цветя или малки креативни топки, тогава просто трябва да направите контур, така че да виси на стената.

2. Зашиване на плавателни съдове:

Етикетиране Craft

Когато детето ви расте, той трябва да се научи да бъде независим и малките неща трябва да му бъдат известни, затова най-добрите занаятчийски занимания за деца са шевовете, а не просто шевовете, за да накарате детето ви да научи различни шевове като цикъл, кръст и много други , ако на детето ви е дадена някаква училищна дейност обърнете внимание и направете занаят от шевовете.

3. Popsicle Stick Craft:

Popsicle Stick Craft

Всяко дете, което ви харесва и какво можете да направите, е, че след като децата завършат списанието, държите пръчката с тях и един лесен начин да накарате децата да научат за животните е да накарат децата да рисуват пръчките и да направят лицето на животните като слон, тигър и други и да се придържат тези животни "на пръчката този лесен занаят за деца ще ги накара да научат за животните и това може да се задържи в стаята им.

4. Плавателни съдове за хартиени плочи:

хартия Plate Craft

Върху стъпалото, за да накарате детето ви да научи за плавателни съдове, са тези лесни занаяти за деца, на обикновена хартия, хлапето може да направи зайче, тъй като хартията е на лице и прави ушите от цветна хартия, очи и нос. Това е лесен занаят и не изисква много енергия, така че децата да могат да се научат лесно.

5. Животински плавателни съдове:

животно Craft

Само в детските дни децата "искат" да знаят всичко за животни и неща и всяко дете има свое собствено любимо животно, тук е един плавателен съд за деца, всичко, което трябва да направите, е да поставите пръчката за сладолед и да направите животинската фигура и цвят те или боя. Едното лесно се прави, че додото ги оцвети в жълто и направи очи и нос, а вие детето може да ги държи на масата.

6. Памук плавателни съдове:

памук Craft

Памучните занаяти са прости занаяти за деца от памук, в които можете да направите овце, само трябва да накарате вашето дете да събере сладоледената пръчка или клонките от околността, а след това и някои парчета памучни топки, залепете парчетата памучна топка върху пръчката в някаква кръгла форма на боядисаните стъбла или стик след това правят очи, и малък нос, тогава вие получавате овца.

7. Пясъчен плавателен съд:

Пясък Craft

Е, това е навик на всяко дете да събира пясъка от плажа или навсякъде, където отиват да си играят, едно добро нещо, което детето ви може да направи е пясъкът да направи някои пясъчни изкуства, като на лист хартия пясък може да се придържаме с някои цвете, направено върху него с капака за шам фъстък. Това е наистина добър плавателен съд за дете, който може да бъде оформен и поддържан.

8. Платно за кърпа:

кърпа Pin Craft

Децата обичат да играят с малки играчки, които имат, така че защо да не им дадете шанс да направят свой собствен, от кърпа щифт най-доброто нещо, което едно дете може да направи е играчка хеликоптер, просто трябва да боя на кърпа щифт и да добавите някои пръчки за да му дам някои крила, тогава се прави перфектно малък хеликоптер. Това са хладните занаяти за деца, а също и нови занаяти.

9. Кукли за кукли:

кукла Craft

Всяко момиче обича да играе с кукли, така че защо да не ги накара да се научат да правят кукли, това хладно занаятчийско дело е забавна концепция, за да ги научиш. Тези кукли могат да бъдат направени от различни неща, било от хартиени кукли, или от тези, които можете да направите куклички от кърпа и да нанесете някаква гъба или памук в нея. Изкарването на кукла от картон след това просто рисувайте и бойте на куклата и я изрежете.

10. Кораб на ПИН колелото:

щифт Wheel Craft

Пин колелото са малките фенове, които се търкалят, когато ударът на вятъра, детето се движи с щифт колело в ръката си, което го прави да се движи с вятъра, това може да бъде плавателен съд за деца, както просто трябва да се направи кръг фен от хартия ролка и го залепете на стъбло или клонка и после просто го декоратирайте. Това е лесен занаят за малките деца, тъй като вентилаторът трябва да бъде кръгъл, така че да се движи лесно.

Виж повече: Прости занаяти за възрастни

11. Dragon Fly Craft:

дракон Fly Craft

Тази хладна плавателна работа за деца е невероятно нещо, децата могат да направят дракон да излитат от ръката си, да отпечатат всичко, което трябва да направите, да отпечатате ръчно върху лист хартия, след това да я изрежете и да го поставите на сладолед или клонка след това го очите и ушите и вие сте с хладен плавателен съд.

12. Платно платно:

Платно Craft

Една нова идея е плавателни съдове, които децата ви могат да направят лесен платно плавателен съд вашето дете просто трябва да вземе платното и нарязани на азбука, че той или тя може да бъде първата буква от името им, а след това да го покрие с вълнена нишка от различни цветове и тук можете да отидете с прост плавателен съд за деца, които могат да бъдат държани на тяхната странична маса.

13. Морско корабно платно:

море Shell Craft

Морските черупки са сувенир, който всяко дете събира, когато посещава плаж или пясъчно място, една лесна идея за детски занаяти е, че можете да направите известно изкуство от това морско черупче, което вашето дете трябва да направи, да рисува че черупката и правят малки очи и уши, така че изглежда привлекателен и също малко животно ще бъде направено от него.

14. Плавателни съдове за велосипеди:

хартия Fan Craft

Най-добрите идеи за плавателни съдове за деца е хартиеният вентилатор, който е изработен от обикновена хартия, като го сгъва във формата на вентилатор и след това просто чрез поставяне на някои декоративни елементи върху него или на малка животинска снимка върху него. Преди да направите този прост хартиен вентилатор, можете да използвате цветен лист или дори да го боядисвате така, че да изглежда готино. Сгънете хартията дори на неравна основа, за да извадите хартиения вентилатор от нея.

15. Spinner Craft:

стругар Craft

Ето един интересен плавателен съд за деца, той е въртящ се, за да направите въртящо се ще ви е необходим картон, тогава просто трябва да изрежете картона в кръгла форма и да направите малка дупка в центъра на него и след това просто добавете да направите контур да държи въртящия се и да го върти. Уредът за въртене е забавен начин да се играе.

16. Листа занаяти:

листо Craft

Децата обичат да играят с листа, когато посещават парка, така че защо да не вземете някакъв лист хартия и лепило, за да направите нещо продуктивно от тези листа, една добра занаятчийска дейност за децата е, че могат да залепят листата с различни форми, за да направят малко животно от така, те също ще се учат.

17. Стенен кораб:

стена Craft

Е, тук е лесен занаят за деца, тъй като те обичат да украсяват стаята си и вратата на стаята, което децата могат да направят е да вземат лист от картон и да направят пръчка за врати, където децата на ръка да отпечатат върху този лист и някои хубави цитати, написани на него за да изглежда по-привлекателен, например цитат като "сканиране за влизане". Всъщност няма да сканира, но в крайна сметка ще изглежда привлекателно и поради картона ще изглежда 3D.

18. Кутия за съвпадение на кутията:

Мач Box Craft

Хората обикновено хвърлят кутийката за мача, останала в къщата им, една идея за плавателни съдове за децата е от кутийката на мача, различни животни могат да бъдат направени като жираф, където трябва да поставите масичката заедно и да направите дълга врата от стъблото или някаква твърда картон материал. И вие получавате красив жираф.

19. Хартиена фенерче:

хартия Lantern Craft

Обикновено момичетата обичат да правят нещо креативно и защо не дават на малките си шанс да подобрят уменията си за хартиени занаяти, хартиените фенери са чудесен начин да подобрят уменията, но това е много хитра идея за децата, тъй като тези фенери са тежка работа, че първо те са изрязани чрез техника, след това те стоят високи.

20. Ръчно изработено свещно платно:

Ръчна изработка Candle Craft

Въпреки че това може да звучи трудно да се направят ръчно изработени свещи, но всичко, което трябва да направите, е да съберете някакъв восък и да оформите свещта във всяка форма, която искате, да дадете на децата мулата и да напълнят восъка и да сложат стеблото на свещта тя може да го украси, както искат, с хартия или цветен лист, това е много добра идея за детски занаяти.

Виж повече: Лесни идеи за занаятите за момичета

21. Хранителни плавателни съдове:

Храна Craft

Добре! Така че всяко дете е любимо на храна, те просто искат да опитат всичко в този свят, така че храната плавателни съдове е лесно да накарате вашето дете да формова бисквитното тесто във формата, която те искат по този начин те ще станат професионалисти в хранителни занаяти те продължават да практикуват изкуството на храната, което ще ги накара да научат как точно е направено. Това е най-добрата идея за плавателни съдове за децата да увеличат способностите си.

22. Занаятчийска лента за плавателни съдове:

Китка на ръка Band Craft

Една добра идея за плавателни съдове за деца е платформата за китката, която децата могат да направят, е да направят китката от различни материали, които са малки мъниста и дебели вълнени конци "или от сгъваем пластмасов материал. Те могат лесно да бъдат направени в рамките на няколко минути, те също могат да бъдат направени от каучук, сгънете ги в кръгла форма, след което ги залепете.

23. Глинено грозде:

глина Craft

Всяко дете получава глина, за да си играе от самото си детство, така че глинените плавателни съдове са хладна идея за детска работа, те могат да изглаждат глината, както им се научи да правят различни неща, било то животни или човешко лице, плодове или цветя. Има много различни неща, които можете да направите от глина, която може да бъде преподавана на децата.

24. Model Craft:

Модел Craft

Децата често получават модели в училищата, а след това тук са добрите занаяти за деца за деца, когато детето ви е дало моделиране в училище без объркване, вземете няколко парчета картон и помогнете на вашето дете да направи някакъв модел от него, един най-добре е рибният аквариум, поставете картона на 3 страни и го боядисайте в синьо и залепете ръчно изработени риби.

25. Тръбен плавателен съд:

тръба Craft

Е, тази задача изисква известна упорита работа, но определено ще се окаже най-добрата, понякога останахте с парчета тръби и тръби, за да можете да ги спасите, това, което вашето дете може да направи, е да го покрие с хартиен лист, след което да направи триъгълник на кръг един и се придържайте към него, след което можете да сложите малки свещи в тях и да направите свещ, това е най-готината плавателни съдове за деца.

26. Гледайте занаятите:

Гледам Craft

Всяко дете трябва да има малък часовник освен "масата си добре, а след това да гледате плавателни съдове е едно нещо, което вашето дете може да направи лесно. Една лесна идея за плавателни съдове за децата е, че часовникът може да бъде изработен от компактдиска, който остава неизползван. На компактдиска просто поставете номерата, а на гърба му залепете батерията, която лесно можете да получите в департамент.

27. Button Craft:

бутон Craft

Знаете, че децата могат да направят много неща от копчета като костенурка, така че лесният занаят за децата е, че те просто трябва да нарисуват животно на лист хартия и след това да залепят копчетата на тази форма с подобен цвят на животните. И може да се съхранява в детската стая.

28. Star Craft:

звезда Craft

Звездите са страхотни неща и всяко дете желае да има звезда всяка вечер, така че защо да не правим звезда, този хладен плавателен съд за хлапето е, че трябва да отрежете звезда от картон, след това да поръсиш малко блясък върху него и да направиш дупка отгоре от него, така че детето може да сложи нишка през него и да се мотае звездата.

29. Мъниста плавателни съдове:

мъниста Craft

Един лесен занаятчийски занаятчийство е това, което трябва да направите, е да събирате мъниста и да го залепите в дълъг калъф или има гума, в която можете лесно да поставите мънистата и да направите сладки неща, най-хубавото е направено в Коледа можете да направите коледно дърво, лилаво и много други неща.

30. Вятърно змийско платно:

Вятър Chime Craft

Въпреки, че това звучи малко трудно за децата, но ако помогнете това ще бъде възможно, всичко, което трябва да направите, е да донесете малко калаено кръгло кутия и то да бъде боядисано и да може да се направи дупка, така че да виси и в телта да добавите мъниста, които правят малко шум, когато ударят с вятъра. Това е една голяма работа за деца, която може да развие добро умение в тях.

Има много занаяти за деца, които детето може да научи от самото си детство, като научи и направи това плавателно детенце не само ще убие времето си, но и ще подобри способностите и уменията си в областта на занаятчийството.

Виж повече: Хубави занаяти за Коледа

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

59 − = 50