30 Красива Копринена Колекция Sarees | Стилове в живота

Коприната е естествено влакно, което е тъкано под формата на текстил. Това естествено влакно се получава от копринени червеи. Различни видове и качества на сурова коприна са на разположение в зависимост от копринената буба и метода на отглеждане. Коприната е много често срещана сред сара, различна от различните й употреби. Широкият вид на материала го прави много популярен. Светлината, падаща върху коприна, се отразява в няколко посоки. Копринените сареи ни карат да се чувстваме топло, тъй като обгръща топлата въздух много близо до нашата кожа. Поради това е подходящ най-вече за студено време.

Невероятна коприна Sarees с снимки:

В Индия има различни копринени сардеса на базата на регионите. Първите 30 копринени сардеса са подчертани тук заедно с нейните каталожни изображения.

1.Red Kancheepuram Silk Saree за сватбена колекция:

Коприна Sarees Collections 1

Червеният е цветът, който е идеален за всяка сватба. Този жив червен копринен сарей е южна индийска коприна. Този стил е с произход от Kancheepuram, Тамил Наду. Тази сара се нарича обикновено коприна Kanjeevaram. Сложните произведения се извършват в златна и златна граница. В паллът има прекрасни произведения, изобразяващи различни стилове и фигури.

2. Жълта канчеперамум коприна с червени дизайни:

коприна sarees

Тази копринена сарее е с прекрасен жълт цвят. Текстурата на тази копринена саре е много копринена и поради тази причина не идва в разумна цена. Същите червени оцветени шарки са навсякъде в сара. Тази сара има традиционен вид и е популярна от векове. Тази копринена сарея от Kancheepuram има златисти очертания със самостоятелни работи, направени върху нея. Това може да се носи във всеки специален случай.

3. Черен-червен канцейпурам копринен сарей:

Коприна Sarees Collections 3

Черното е цветът на елегантността и с тази копринена текстурирана сара изглежда абсолютно привлекателна за всяко конкретно събитие. Тази черна и червена комбинация от канцейпурам копринено саре е действала в рамките на сара в кръгови шарки, а също и по границите. Специалитетът на южноиндийските сареи са техните по-широки граници. Червените и златните граници се движат паралелно навсякъде в саре. Просто чиста червена блуза може да се сдвоява с тази копринена саре.

4. Розов и бял канцеepuram коприна Saree:

Коприна Sarees Collections 4

Тази различно проектирана копринена саре е с розови и бели цветове. Основната база на тази коприна от канчейпурам е светлочервена. Меката и копринена текстура ви кара да обичате тази сара. Тази сара няма никакви сложни произведения, но изглежда стилна. Цветни шарени златисти и бели цветове се движат по цялата сара.

5. Black Party Kancheepuram носят Saree:

Коприна Sarees Collections 5

Тази канчеферам коприна, позната също като каджиеварам коприна, е предназначена за ежедневно износване. Тя няма дизайнерски произведения. Черната цветна сара е комбинирана с многоцветни вертикални ивици. Тази традиционна сарее е с модерен допир с дизайнерски вид. Червените, зелените и оранжевите цветове се комбинират с черно, което ги прави контрастни. Другата черна част е изпълнена със златни работи. Можете да носите тази сара през деня, както и през нощта по време на повод.

6. Чиста марка Mysore Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 6

Това копринено саре от Mysore има тъмно оцветен ефект. Тъмният нюанс на зеленото е съчетан с кафяв цвят. В тази коприна на Мисор паллутовата част е от тъмно оцветен каолин, имащ ленти заари в подобни шарки. Зелената част на сарето е просто просто, имайки златна граница. Това е съчетано с кафява блуза с къси ръкави и гранична жилетка.

7. Жълто Бенгали-Балхуари Сарей:

Коприна Sarees Collections 7

Барухъри копринен сарей от Западен Бенгал описва някои епични истории и ситуации. Тази сара се състои основно от фигури на хора и животни, които подчертават историите под формата на дизайни. Палето и границата на тази жълта baluchari saree отразяват споменатия модел. Тази сара изглежда наистина красива с този стил на дизайн.

8. Розов креп копринен сарей:

Коприна Sarees Collections 8

Това baluchari saree също има сложни работи, направени навсякъде в паллу, изобразяващи някои дизайни и истории. Тази копринена сарее на бандалската коприна е много популярна сред бенгалските и в други части. Горната сара е с тъмно нюанс на розово с чертежи, направени в черно и бяло.

9. Сива салбалпури коприна Saree Bomkai Дизайн:

Коприна Sarees Collections 9

Тази копринена сарета на Ориса има уникални цветови комбинации. Сабалпури копринени сари са фино текстурирани сари, главно налични в Ориса. Тази сива копринена текстурирана сарее отразява по-голямата част от светлината, която пада върху нея. Границите и паллът са от тъмночервени и златни работи се извършват над тези части. Проектите на Bomkai се правят на тази sambalpuri saree.

10. Неон Зелен Чист Похампално Дръжка Копринена Сарее:

Коприна Sarees Collections 10

Похампално копринени сареи са друг тип сауре от копринена салата от Южна Индия. Тук в тази коприна сарее цветовата комбинация е основната атракция. Тази неонова зелена кърпа копринена сарее има по-широка тъмно розова граница над жълтата граница само в долната част на тази сара. Златните работи са само в розовата част на сара. Тази копринена сарея е предпочитана предимно от младото поколение благодарение на великолепните цветови комбинации.

11. Изключена бяла и розова комбинирана Ikkat Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 11

Тази сара е розово и почти бяло комбинирана икат копринена саре. Дизайнът на блокчетата в тази копринена сарее подобрява перспективата на тази сара. Квадратът, проектиран по границата на тази сара, се състои от зелени, розови и жълти цветове. Тази сара от небесната основа има привлекателен фактор. Розовото оцветено паллу има триъгълни вълнообразни шарки, направени в бяло.

12. Бели асам копринени сари с мотиви Kalki:

Коприна Sarees Collections 12

Асам копринени сареи са много популярни за нейната текстура и правене на дела над саре. Тази черно-бяла комбинирана копринена саре е с лъскав външен вид. Черните мотиви се правят по границата и някои сложни произведения в паллу. Assam коприна не се предлага на достъпна цена, това е малко скъпо. Ако искате да опитате изключителна сара, не е нужно да мислите два пъти. Въпреки че тази черно-бяла комбинация е често срещана, тя е уникално изобразена в тази коприна на Асам.

13. Бежов и многоцветен Тусар Муга коприна Сарее:

Коприна Sarees Collections 13

Muga копринени сареи са скъпи и главно в Assam. Тази коприна има уникална текстура. Този бежов копринен сарей има многоцветен сложен дизайн, направен много добре. Ако ви харесва тежка работа на паллу, изберете този копринен сарей. Границите на тази мога коприна също са проектирани по същия начин.

14. Вибрираща магента Assam Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 14

Тази тъмна сенчеста цветна сарее има контрастни кремави цветове, за да подобри красотата на тази сара. Изглежда ярка и светлоотразяваща функция засилва перспективата си. Тази коприна Асам има дизайни, които се правят в типичната коприна на Асам. Малките кремави и черни пунктирани дизайни изглеждат елегантни.

15. Чисто златно асам копринено саре:

Коприна Sarees Collections 15

Тази конвенционална коприна Асам има блестящ златист ефект. Границите имат златно докосване с направени от себе си дизайни. Тялото на сарее е от малко по-светъл сянка, изглежда като кремава основа. Някои зелени и червени цветни малки дизайни с тези цветови ефекти са внимателно изложени на сари. Тази златна коприна Асам е една от изключителните копринени сара за всяка рецепция или сватбено тържество.

16. Ръчно тъкани черни Narayanpet чист коприна Saree:

Коприна Sarees Collections 16

Нараянпет в държавата Телангана е добре позната за копринени сардеса. Тази нарязана копринена саре е с много ивица граница. Това е специалността от този тип. Границите са с различни шарки в различни сари. Тази черна narayanpet saree е прост изглеждащ сарей с многоцветни ивици. Елегантните златни ленти над многоцветните граници подобряват красотата на тази копринена сара. Има жълто палле с ленти на определени интервали.

17. Чиста Нараианпет чиста копринена сарея:

Коприна Sarees Collections 17

Тази чисто копринена сарее е още едно разнообразие от сандали от естествена коприна. Тази копринена текстурирана сарее с розова основа е просто привлекателна в перспективата си. Жълтата розова цветна сарее е в контраст с жълто. Част от паллута се състои от жълт цвят и лъскави златни ленти. Същият дизайн се поддържа и по протежение на границата на тази копринена сара.

18. Проверете шаблона Mangalgiri Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 18

Тази шарена копринена саре е от район на Андхра Прадеш. Mangalgiri saree е кръстен на град в област Андхра Прадеш. Тези сари са известни със своите ръчно изтъкани произведения и занаятчийски произведения. Тази сара има многоцветни проверки на всички сари. Различни цветни нишки са тъкани или алтернативно дават на този сарий различен отражателен образец.

19. вълнообразен модел розов мангалги копринен сарей:

Коприна Sarees Collections 19

Тази копринена сараева хартия има тъкан и отпечатани шарки. Розовите и виолетови цветове са в контраст. Моделите се правят в бели и жълти цветове. Тази сари е с прости дизайни с вълнообразен модел в цялата сара в различен модел. Розовите граници имат жълто-бели алтернативни вълнообразни шарки.

20. Пръчица Chamundi Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 20

Хамунди е известно място в Карнатака. Тази копринена сарее принадлежи на това място. Мястото е добре известно за копринени сарде. Тази копринена чамондова коприна има успокояващ външен вид. Границите се осветяват със златисто, което е ключовата черта на южните сари.

21. Меганта Бангалор Копринена сара с границата на Зари:

Коприна Sarees Collections 21

Банглароре копринена саре е една от най-добрите копринени сари. Тази сара се състои от жива магента и блестяща зелена граница със златист зари ефект. Тази сара може да се свърже със зелена блуза в събитие, за да подобри вашата красота.

22. Red Patola Silk Saree с границата на Зари:

Коприна Sarees Collections 22

Тази двойна тъкана копринена сареа се произвежда в Гуджарат, известна като палатната копринена сарея. Чисто червеното копринено саре е със златен ефект покрай границата. Златните отпечатъци са с много фин дизайн. Това е един от най-добрите копринени сареи.

23. Морска-зелена банараси коприна с каменно произведение:

Коприна Sarees Collections 23

Banarasi sarees са добре известни сред sarees и могат да се носят в различни. Тези най-добри традиционни сареи са известни със своята коприна. Тук тази копринена сарее има уникален морско-зелен ефект. За да подчертае това златно зари и каменно произведение на Саре.

24. Синя партия носи банараси коприна Saree:

Коприна Sarees Collections 24

Банараси коприна е комбинирана с модерен стил, който е идеален за парти облекло. Кралското синьо с блестяща златна граница изглежда модерно. Също така текстурата ви кара да се влюбите в тази сара. Изглеждаш абсолютно зашеметяващ в това облекло. Златна блуза с къс ръкав изглежда идеално за тази сара.

25. Златен оранжев Paithani Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 25

Паяни стил сари са от град в Махаращра. Тези копринени сареи имат уникален стил, различен от другите. Тази оранжева сара със златна граница отразява повечето светлини, които я правят красива. Pallu се проектира с различни цветни нишки. Това е един от най-добрите копринени сареи.

Виж повече: Нови памучни сари

26. Черна пайети Коприна Сарее:

Коприна Sarees Collections 26

Тази черна пайети копринена саре е с тежко проектирана паллу с приятно изглеждащо, което е специалността на тази сара. Границите са от червено-златисти ивици. Кръгъл модел златистки зари работи навсякъде в саре. Това е един от най-добрите копринени сареи.

27. Пинк печат Venkatagiri коприна Saree:

Коприна Sarees Collections 27

Venkatagiri sarees са кръстени от град в Андхра Прадеш. Спецификацията на тази копринена сара е, че тя се състои от различни нюанси. Тази розово-черна сенчеста половин сара е отпечатала дизайни, главно над секцията паллу с двойно наслоен слой. Това е един от най-добрите копринени сареи.

Виж повече: Fancy Saree дизайни

28. Зелена киселина Printed Murshidabad Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 28

Тази копринена сарее също е от Бенгал с меко текстилно влакно. Тази лъскава зелена коприна има различно предназначена част. Дизайнерската копринена саре е с уникални киселинно отпечатани секции върху бял цвят и проста черна граница. Черното с други цветови ефекти прави това саре изглежда елегантно. Това е един от най-добрите копринени сареи.

29. Rust-Gray Murshidabad Silk Saree:

Коприна Sarees Collections 29

Тази копринена сардеса Murshidabad е смесена с ръжда и сиви цветове. Сивата цветна сара има ръждиви и кремообразни ленти. Границата има ефект на ръжда в сара с лъскава кремава облицовка. Коефициентът на стил за тази коприна от Murshidabad е много висок. Това е един от най-добрите копринени сареи.

Виж повече: Обикновени цветове на Sarees

30. Червени и бели котки Коприна Сарее:

Коприна Sarees Collections 30

Копривките копринени сарени са първоначално от Ориса. Това копринени копринени сареи са търсени в цяла Индия. Тази сатенена копринена саре е изработена в почти бял и червен цвят. Подобни вертикални дизайни протичат паралелно в цялата тази сара. Това е един от най-добрите копринени сареи.

Посочените по-горе копринени сареи са колекции в цяла Индия. Копринените сареи са много леки и могат лесно да се управляват. Копринени сареи са много гладки в текстурата. Тези копринени sarees са удобни за носене и тези традиционни sarees ви карат да изглеждате стилно. Копринени сареи трябва да носят костюм за специалните събития.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

1 + 4 =