3 най-добри цветове на сапфирни камъни за украса на бижута

Сапфирните скъпоценни камъни, считани за раждането на родения в Септември, са също най-скъпоценните и ценни от скъпоценните камъни. Трайността, отличният цвят и твърдостта са несравними. Също така е до голяма степен желателно сред хората за неговия бляскав и бляскав външен вид. Синият сапфир е известен със своята екзотичност. Синият сапфир Кашмир синьо и сапфирите от синьо синьо са най-добрите камъни. Други изключително ценни сапфирни камъни са розово-оранжевите и цветните сапфири, които променят цвета според осветлението, което попада върху него.

сапфир Gemstones

Септември бижута Birthstone:

Жълтите и розови сапфири вече постепенно стават популярни сред хората днес. Тук погледнете нашите 9 най-добри сапфирни камъни с изображения.

1. Синя сапфир каретка висулка висулка:

Син Sapphire Gemstone Stud Pendan

Най-взискателните синьо сапфирни скъпоценни камъни диамантени висулки са най-красивите бижута във всяка колекция бижута. Кралицата син сапфир скъпоценен камък скъпоценен камък нарязани stud в средата на други бели скъпоценни камъни изглеждат очарователни и скъпоценни под формата на висулка.

2. Жълт сапфирен камък сватбен пръстен:

жълт sapphire gemstone wedding ring

Жълтите сапфирни скъпоценни камъни са само желанието на много цветни любители на камък. Жълтият сапфирен скъпоценен камък, заобиколен от бели скъпоценни камъни, изглежда толкова красив, колкото целият пръстен изглежда, когато се носи.

3. Натурален син сапфир камък Гривна:

Син sapphire gemstone bracelet

Какво друго може да е необходимо, когато красиви синьо сапфирни камъни невероятно блясват на китката ни? Блестящият модел на бели и сини сапфирни камъни, създадени по модел, който прави очарователен китчен гривен, подходящ и за изящни бижута.

4. Сърце медальон със синьо сапфир скъпоценен камък:

сърце pendant with blue sapphire gemstone

Сапфир birthstones не само да се промени в живота на хората, но също така красиво украсяват на врата им линия, пръсти или ръце. Красивите сини и бели сапфири в сърцевидната висулка изглеждат толкова невероятни, когато се носят в платинена верига. Красивият модел изглежда невероятно.

Виж повече: Гранат скъпоценен камък

5. Vintage жълт камък Sapphire камък висулка:

реколта yellow sapphire gemstone pendant necklace

Жълти сапфирни камъни имат блестящ блясък в изрезките и тоновете. Възглавницата нарязана на жълт сапфир може да се носи като висулка във верига. Жълтият сапфирен камък работи повече, когато продължава да докосва тялото по деколтето. Ефектът от носенето на скъпоценния камък работи добре.

6. Blue Sapphire Square скъпоценен камък на сребърна жица Гривна:

Син sapphire square gemstone on a silver wire bracelet

Цената на синия сапфирен камък е сравнително висока от всеки друг скъпоценен камък. Носенето на син сапфир върху китката на глезена в невероятната гривна бижута ще изглежда толкова очарователен, сладък и очарователен. Платината или скъпоценните сребърни гривни придават повече блясък на сапфирния камък.

Виж повече: Citrine Gemstone

7. Жълт сапфир скъпоценен камък Сребърен висулка и комплект обица:

жълт sapphire gemstone stud pendant and earring set

Огърлив комплект от три жълти сапфирни камъни в комплект висулки и обеци изглеждат толкова динамични и зашеметяващи, когато се носят като изящни бижута. Тъмните нюанси на жълтите сапфирни камъни блестят в слънчева светлина.

8. Fancy White Sapphire камък годежен пръстен:

бял sapphire gemstone engagement ring

Белите сапфирни камъни са много рядкост и са избрани от малко хора, за да се носят като скъпоценен камък. Белите диаманти са избрани повече, но хората в търсене на оригиналния бял сапфир скъпоценен камък те трябва да проверите за истинските.

9. Звезден сапфирен скъпоценен камък висулка:

звезда sapphire gemstone pendant

Звездният сапфирен камък са скъпоценните камъни, намиращи се в истински оригинали, много рядко срещани и намерени само с някои бижутери. Звездните удари на камъните определят звездните сапфири. Предлагани в почти всички нюанси, звездата сапфири обикновено имат тъп цвят, но имат звездни удари, които дават блясък на камъка.

Виж повече: Водолей Birthstone

Сапфирните скъпоценни камъни са популярно използвани за украса на бижутата. Използва се повече в орнаментите, но се използва до голяма степен от мъжете и жените. Най-добрите сини сапфири с дълбоки блус и други сортове в блуса са добре известни със своята прозрачност и рядкост. Освен сините сапфирни камъни от жълт, розов, бял, зелен, лилав, оранжев и черен цвят също много желани и известни цветове на сапфирни скъпоценни камъни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

71 + = 74