25 Уникални подаръци за гадже, които наистина са невероятни Стилове в живота

Връзката между вас и приятеля ви изисква много работа и ангажираност, така че да расте и да трае вечно. Дните от годината, които са най-важни за двамата, трябва да се празнуват с ентусиазъм и любов. Направете тези дни да се броят. Един от най-добрите начини да го направите е да му подарите нещо смислено. Подаръците, които избирате, ще гарантират, че вашата любов ще се превърне в по-красиви дни заедно. Така че изберете елементи, които можете да направите сами и това ще бъде перфектно. Можете дори да изберете елементи, които са закупени и те могат да бъдат скъпи или евтини. Всеки елемент, който избирате или създавате самостоятелно, ще бъде обичан от него, за да се възползвате максимално от времето, което трябва да мислите за подаръка.

Най-добрите идеи за подаръци за гаджето:

Тук ви дадохме списък от 25 елемента, които са известни като идеални подаръци за гаджета. Списъкът е обширен и затова сигурно ще намерите този, който търсите. Разгледайте тези изображения и намерете правилния.

1. Обувки с бележки:

Обувки with Notes

Изненадайте гаджето си с чифт нови обувки. Можете да направите този прост подарък за приятеля си допълнително специално, като добавите някои романтични бележки към кутията. Картината, показана тук, ще ви даде представа как да постигнете това. Изпробвайте думите, които означават нещо за вас и за гаджето ви. Той със сигурност ще обича този романтичен жест.

2. Рамка на времевата рамка:

Timeline Frame

Направете творчески тематичен подарък за приятеля си тази година. Отидете напред и направете рамка с подробности за времето, прекарано с него. Включете снимки и направете го супер сладък. Ето една страхотна идея за подарък за гадже, че той ще съкровища. Лесните начини да направите тази рамка правят това още по-осъществимо. Така че опитайте и ще бъдете щастливи.

3. Експлодираща кутия:

Експлодиращи Box

Един от най-новите опции за дарби е експлодиращата кутия. Това е най-добрият подарък за гадже, тъй като има картини и текстове, които изразяват любовта ви към него. Малката кутия се отваря в голяма рамка и той може да види всичко, което сте добавили в кутията. Можете да продължите напред и да украсите кутията и да добавите и дрънкулки. Направете го допълнително специално за приятеля си, за да си спомняте винаги.

4. Нощна кутия за дата:

Дата Night Box

Друга възможност за уникални идеи за подаръци за гаджето е нощницата. Тук добавяте романтични опции за приятеля си за всяка вечер. Добавете в дванайсет нощни талони за цяла година и имате романтични нощи, на които да се насладите. Направете всеки различен от останалите, така че да направи преживяването свежо и интересно.

5. Кутия за възпоменание:

спомен Box

Романтичен подарък за гадже е кутията за памет. Тук поставяте малки бележки, които са увити в низ и ги поставете в кутия. Приятелят ви може да отвори всяка бележка по даден случай или когато е сам и мисли за вас. Тези бележки трябва да са за запомняне на последните дни, което означаваше нещо за вас двамата. Така че изберете дните, които са били специални и любящи.

6. Подаръци от пет чувства:

пет Senses Gifts

Това е една идея за подарък на готино гадже, което се основава на темата на петте сетива. Имаме пет сетива като миризма, поглед, вкус, докосване и звук. Така че този дар използва тези сетива. Трябва да добавите подарък за всеки един от тези сетива. Тя може да бъде парфюм за миризма, шоколад за вкус и т.н. Така че твоите творчески умове се движат и дават на приятеля си нещо хладно този път.

7. Комплект за подстригване за него:

Козметика Kit for Him

Момчетата обичат да се грижат за себе си и с най-новите продукти само прави нещата интересни. Така че изберете най-добрите продукти, които са чудесни за един мъж и ги добавете в кошницата. Запечатайте го с целувка и това е чудесен подарък за приятеля ви. Всеки от продуктите може да бъде от една и съща марка или може да бъде различен в зависимост от нуждите на вашия човек.

8. Персонализиран албум:

Персонализирани Scrapbook

Ако гаджето ви обича да прави резервации за скрап, най-добрият подарък за него ще бъде персонализиран албум. Това е сладък подарък за гаджето и това го прави много лично. Така че можете да получите книгата за отпечатване, за да бъде отпечатана със смислени думи. Направете го достатъчно романтично за приятеля си.

9. Напомняния за годишнината:

юбилей Reminders

Това е един от уникалните подаръци за гадже, тъй като това напомня на двамата ви за вашата любов и колко дълго е било. Можете да получите колаж от годините, които сте прекарали заедно. Номерът може да се направи с MDF плоскости и след това да се украсят с картини. Можете също да украсите с годишнината си.

10. Оформено писмо за любов:

На фона Love Letter

Отидете напред и напишете вашето гадже сърдечно и романтично любовно писмо. После го очертайте с картина на двамата заедно. Това може да е и подарък за раздаване. Винаги е страхотно за подарък за рожден ден или годишнина, тъй като той ще ви напомни за вас. Опитайте тази любов идея за подарък за гадже.

Виж повече: Ден на Св. Валентин за Него

11. Ключодържател:

ключ Ring

Изберете чудесно сребърно или алуминиево ключодържание и след това го гравирайте с романтични линии и дати. Можете да получите този перфектен подарък за гадже, тъй като е полезен елемент също. Ключовата верига може да има правоъгълна или кръгла форма. Можете дори да ги получите като слоеве с всеки слой, гравиран с нещо.

12. Часовници за гадже:

Часовници for Boyfriend

Всеки човек обича велик часовник. Тя може да бъде проста или хронологична. Така че купете страхотен марков часовник, който изглежда добре за него. Той със сигурност ще усети, че това е един от хладните подаръци за гаджето. Часовниците в златно покритие изглеждат страхотно за официално износване, докато тези в сребърни и други цветове изглеждат добре за ежедневно износване.

13. Сладка кутия:

Сладка Box

Кой не обича бонбоните? Този малък буркан с бонбони е най-доброто за вашия приятел. Най-добрият подарък за гаджето е тази кутия от бонбони с любовна нотка отвън. Вземи романтични сладки като целувки, за да покажеш любовта си към гаджето си.

14. Цвят:

цвят Blast Love Frame

Вземете творческите си сокове да текат и направете прекрасна рамка за приятеля си. Тази конкретна рамка е направена с помощта на моливи, държани заедно под формата на сърце. След това рамката се суши, така че цветовете да се стопят и да образуват ролка. Това прави прекрасна рамка с формата на сърцето в центъра.

15. Възглавници за картини:

снимка Pillows

Това може да бъде най-добрата идея за подарък за приятеля, тъй като възглавниците са полезни и романтични. Възглавниците са отпечатани с колаж от снимки, които вие и приятелят ви обичате. Можете да получите всички снимки, изпратени в студиото и те ще го отпечатате на възглавниците.

16. Годишнина гривна:

юбилей Bracelet

Този най-добър подарък за гаджето може да бъде направен от вас или закупен. Това е гривна с мъниста и броени мъниста. Можете да го направите с низ от мъниста, свързани заедно. Цветовете на мъниста могат да бъдат това, което обича приятелят ви. Гривната може да се носи и за ежедневни дни и за полуфинални дни.

17. Топчета за мъже:

топло Beanies for Men

Плетете на мъжа си прекрасен топъл чайник, който ще го предпази от хладните дни. Това е една от ръчно изработените подаръчни артикули за гаджето и можете да го направите сами или да си направите готов. Вие ще получите тези в прекрасни ярки цветове и модели. Ако можете да плета тогава това е най-доброто нещо, тъй като това ще покаже колко много неприятности сте предприели, за да го направи нещо полезно.

18. Вентил за зареждане за мъже:

Мъже Charging Valet

Ето един уникален и прост подарък за вашия приятел. Този подарък е зареждаща станция за мобилен телефон, а също и стойка за часовници и ключове. Хладната дървена рамка е страхотна като подарък, тъй като е изключително полезна за всички ежедневни неща на човека.

19. Varsity Cap:

25 Уникални подаръци за гадже, които наистина са невероятни Стилове в живота

Всички момчета обичат и се покланят на любимия си отбор по футбол. Така че привличането на приятеля си любимата си шапка ще бъде допълнителен бонус. Проверете най-добрите стилове за всеки отбор и след това отидете за качествена бродерия, направена на него. Височината на шапките е перфектното нещо на отбора, така че дори и вие можете да получите един за себе си. Това ще бъде страхотно, ако отидете за мачове заедно.

20. Пазител на слушалки:

слушалка Keeper

Изпробвайте някои страхотни стопани на слушалки, които се предлагат на пазара. Това са страхотни идеи за подаръци за гадже, които отново са много полезни и стилни. Дървената извита стойка е толкова елегантна и стилна, че ще бъде централно парче в стаята си. Щандът прави слушалките да изглеждат още по-хладни. Това със сигурност ще бъде хит сред приятелите му и те също ще оценят вашите усилия за намиране на правилната капачка на колежа.

Виж повече: За съжаление подаръци

21. Бирени буци:

Бира Kegs

Момчета като бира и да имате вътрешно бутерно бире е само най-доброто за всеки човек. Можете да сте сигурни в много страхотни партии, които със сигурност ще се случват в къщата. Този скъп подарък за гаджето е прекрасна идея, която можете да измислите. Бирите партита никога няма да бъдат същите отново в неговата зала. Като този централен елемент на тези партита също ще бъде разговорник.

22. Мобилен принтер:

Подвижен Printer

Това е един готино подарък, за да дадеш на приятеля си. Този принтер е безжичен и отпечатва ясни снимки на изображения на вашия телефон. Можете да ги купите от избрани марки на пазара. Те са скъпи, но правят за него смислен подарък. Принтерът работи на безжичната технология и може да се използва чрез Bluetooth за получаване на разпечатки. Те ви дават цветни и черно-бели разпечатки. Така че всичко, което трябва да направите, е да правите снимки по телефона и след това да се свържете с принтера. Снимките ще бъдат отпечатани толкова ясно, че ще обичате изходите.

23. Раници за офиса:

офис Backpacks

Изпробвайте ексклузивни раници от естествена кожа за вашия приятел. Те са перфектни, тъй като се използват за офис облекло и използваната кожа е дълготрайна. Чантите и портфейлите в кожата могат да бъдат направени в големи стилове. Изберете един, който ще бъде изключително полезен за него и има необходимия брой слотове и джобове, за да пазите позиции.

24. Шест опаковка охладител чанта:

шест Pack Cooler Bag

Проверете тези хладно охладителни чанти с шест опаковки. Те могат да държат шест бира бутилки и плюс точка е, че можете да ги запазите хладно за дълго време. Те са лесно преносими и могат да се носят навсякъде за всяка партия. Можете да си купите чифт от тези хладилни чанти, така че да имате достъп до 12 бирени бутилки за 12 приятели по едно и също време. Тези охладителни торби са лесни за поддръжка.

25. Стилен будилник:

стилен Alarm Clocks

Друг полезен подарък, който е направен на мода и готино изглежда е стилен будилник. Геометричният дизайн на тези часовници ги прави много модерни. Можете да изберете различните стилове, които са налични, и след това да изберете най-добрата за него. Цифровият изход на тези будилници е доста индустриален. Така че, ако му харесва индустриалния, не-брилянски стил, то този готин будилник е само за него. Звукът на алармата може да се променя по свой избор и това му дава свободата.

Виж повече: Как да покажете любовта си на гаджето си

Подаръци за вашия приятел може да бъде толкова много, че може да бъде трудно да изберете. Надяваме се, че направихме тази задача малко по-лесна за вас. Разгледайте видовете подаръци и тяхната полезност. Или можете да отидете за скъпи елементи, които са полезни или елементи, които са повече showpieces. Можете дори да изберете елементи, които са сантиментални и провокиращи мисълта.

Leave A Comment

+ 68 = 75