25 Списък на най-добрите марки обувки за мъже и жени в Индия

Обувките, макар и първоначално предназначени да предпазват и утешат краката, сега не само стават декорация, но и въпрос на стил и изявление. За да перифразира отново Кристиан Лубутин, човек може да носи дрехите си, но обувките носят лицето!

връх shoe brands in india

Най-добрите имена на обувки в Индия:

Когато избирате, винаги отивайте за маркови обувки. Има много марки топ обувки, от които можем да избираме, но дори и в този сложен списък с марки обувки човек трябва да избере внимателно въз основа на изявлението, което иска да направи. Може да се случи, че мнозина от вас може да не са наясно с всички марки обувки, така че тук ви представяме списък с най-добрите марки обувки, най-добрите марки обувки, които определено можете да отидете!

1. Салваторе Ферагамо Италия Марка за обувки за мъже:

Салваторе Ferragamo Italia shoes for men

Това е една от най-добрите марки обувки за мъже. Известни с италианските "мокасини" и официални обувки, тази марка е привлекателна и удобна.

2. Christian Louboutin Обувки за жени:

християнин Louboutin shoes for women

Най-цитираната и най-търсената марка за обувки е Кристиан Лубутинс. Патентованите красиво изработени дамски обувки с червено дъно са всяка жена мечта.

3. Алън Едмъндс Обувки за мъже:

Алън Edmonds shoes for men

Тази марка мъжки обувки е известна със здравия си дизайн и способността на обувките да издържат на всякакви атмосферни условия. Сложният модел е просто допълнителен бонус за изявлението ви за стил.

4. Aldo обувки за жени:

Aldo shoes for women

Aldo обикновено е името на марката, когато се говори за персонализирани чанти. Но не само торбичките, които са направени красиво в Aldo. Обувките определено ще умрат.

5. Мъжка марка Aldo обувки:

Мъже brand Aldo shoes

Както беше посочено по-горе, въпреки че Aldo е име, което обикновено се чува при женските чанти, мъжките обувки на Aldo са едни от най-добрите. Независимо дали става дума за официални обувки или маратонки, Aldo е една от марките, на които да се грижи.

6. Диор обувки за жени:

Диор Shoes for women

Christian Dior е друга от най-добрите марки обувки за жени. Независимо дали става въпрос за помпи, балет или ботуши, ако е Christian Dior, това е абсолютно красива и трябва да има за вас дами!

7. Bruno Magli Обувки за мъже:

Bruno Magli shoes for men

Това е една от марките обувки на Manly. Качествена марка винаги избор на мъжете. Ако планирате да излизате в сватбени тържества или приеми, тогава тази марка обувки са най-добрият избор за мъжете. Здравите, красиви дизайни на кожени обувки са единствени по рода си. Ако сте формален тип обувки, то това определено е вашият вид марка.

8. Джими Чоо обувки за жени:

Jimmy Choo shoes for women

Друга много добре позната и много добре известна дизайнерска марка за дамски обувки е Джими Чоо. Ще получите добра колекция от различни сортове в тази марка. В двойката за качество на бюджета за обувки това е най-добре винаги. Ще намерите добри клиентски отзиви за тази марка, като тези маркови обувки ще привлекат вниманието.

9. Обувки Berluti за мъже:

Berluti shoes for men

Друга много добре позната марка, но тази за мъжете. Обувките Berluti са известни не само с тяхната здравина, но и със своята сексапилност! Красиво изработените обувки са определена покупка за мъже, които харесват официалните си обувки.

10. Manolo Blahnik Обувки за жени:

ManoloBlahnik shoes for women

Manolo Blahniks са се превърнали в стил за работещите жени навсякъде. Уютните, но секси помпи и апартаменти не само ще поддържат краката ви щастливи, но и секси! Носете ги на работа, на партита, навсякъде и навсякъде е място, одобрено от Manolo!

Виж повече: Cool Обувки за мъже

11. Обувки за мъже на Кенет Коул:

Кенет Cole shoes for men

Черните кожени обувки, върховете на обувките за мъже са стилът, който искате да направите? Кенет Коул е вашата марка обувки тогава. Невероятната марка и удобният дизайн са това, което прави тази марка мъжки обувки един от най-добрите.

12. Шанел обувки за жени:

Chanel shoes for women

Обикновено известна с аромати и козметични продукти, Chanel вече е и най-добрата марка в обувките и чантите на жените. Обувките са елегантни и хубави, но със сигурност няма компромиси, когато става въпрос за комфорт - трябва да поддържате краката си щастливи!

13. John Varvatos Обувки за мъже:

Джон Varvatos shoes for Men

Макар и известно предимно с ароматните си мъжки аромати, John Varvatos има разнообразие, което предлага и когато става въпрос за мъжки обувки. Кожено изработените, здраво проектирани парчета са мъжествени и красиви в същото време. Отиди да вземеш чифт, момчета!

14. Специални обувки на Prada за жени:

женски special Prada shoes

Prada е една от най-добрите марки и е доста дълго време, когато става дума за дрехи и аромати за жени, но знаехте ли, че това също е толкова препоръчително, когато става въпрос за дамски обувки? Не? Е, сега! Елегантните и секси дизайни не са само редът на деня, когато става дума за дрехи, за които говорим, и Prada прави секси обувки!

15. Обувки за мъже от Prada:

Прада shoes for men

Прада не е вече само за женските дрехи, както разбрахме по-горе - но това не е само само за жени! Мъжките обувки на Prada са също толкова изгодни, колкото мъжете, които ги носят!

Виж повече: Дамски модни обувки

16. Gucci обувки за жени

Gucci shoes for women

Гучи е друга най-известна и най-широко известна марка женски дрехи и аромати и е от години. И те също обучават обувки! Трябва ли да кажем повече? Просто погледнете и нетърпимо се влюбвайте в любовта.

17. Gucci обувки за мъже:

Gucci shoes for men

Гучи, като Прада, не са се спряли само на жените. Те имат за цел да накарат и хората да се влюбят! Ако имате някакви съмнения, можете да закупите след проверка на клиентите прегледи на уеб сайтове за електронна търговия. Ще получите добър комплимент за тази марка. Опитайте тази обувка на дънки за добър външен вид. Тази марка има всичко за всеки човек там - всичко, което трябва да направите, е да погледнете.

18. Louis Vuitton обувки за жени:

Louis Vuitton shoes for women

Луи Вюйтън отново е широко известна марка - не само за чанти, но и за обувки. На пазара тази марка е известна с тенденцията си и тази марка е спечелила цената на луксозната марка между 2006 г. и 2012 г. Това е известно за скъпите маркови обувки.Еекспортните обувки са редът, по който LV е това, което се опитвате. Виж и любов, дами!

19. Долче и Габана обувки за мъже:

Dolce &Gabbana shoes for men

Долче и Габана са едно от тези имена, които никой не може да забрави. Разумни цени, но все пак красиво обусловените обувки не само са добри, но и по-добре да се носят. Мъже, това е за теб!

20. Giuseppe Zanotti Обувки за жени:

Дами's Giuseppe Zanotti Shoes

Друга марка в Париж, която ви кара да похарчите всичките си пари за обувки! Тези дизайнерски обувки са красиви, красиви и с изненадващо добри цени. Вие искате да вземете с двете си ръце дами, това ще бъде чудеса на краката ви!

Виж повече: Най-добрите обувки

21. Nike обувки за мъже:

Nike shoes for men

Ти ли си туристът, бегачът на семейството ти? Е, тогава "Найки" е точно това, което търсите. Найке е най-известният производител на маратонки и спортни обувки в света. И определено трябва да имате поне една двойка, момчета. Продължавай, просто го направи!

22. Burberry обувки за жени:

Burberry Shoes for Women -22

Известни с красивия и елегантен дизайн, жените обичат тази марка за балетните плоскости и клинтите. Перфектно монтирани и ще получите добро обслужване, ако купувате чрез онлайн пазаруване. Удобни и готини - те просто ви карат да изглеждате пресни и красиви!

23. Обувки Adidas за мъже:

Adidas shoes for men

Баскетболен играч? Или е бейзбол? Всеки спорт, който играете, чифт обувки на Adidas, е задължително. Удобният дизайн и здравият грим са само някои от плюсовете, когато става дума за обувки Adidas. Марката Adidas е специално за спортистите. Добра колекция с широк спектър от сортове.

24. Майкъл Корс Обувки за жени:

Майкъл Kors shoes for women

Известно широко за чантите си, Майкъл Корс е дизайнер по поръчка на дамски обувки. Ще получите много внимание и комплименти от приятелите си. Това е правилният избор за всеки специален излет. Вие ще получите в различни цветове за тази двойка на пазара по ваш избор.

25. Обувки за мъже на Хуго Бос:

Hugo Boss shoes for men

Уго Бос е не само един от най-големите световни производители на мъжки портфейли и парфюми, но и кожени обувки. Независимо дали става дума за обувки или официални обувки, или дори маратонки. Мъже, искаш да изглеждаш като шефа? Тогава Вземи Уго Бос! Когато купувате това обувки опитайте добър размер, защото тези обувки са малко големи. Ако вашият размер за обувки е 8, тогава купете 7. Елементът на дизайна е перфектен.

Маркираните обувки се предлагат на пазара, но когато искате да закупите добър лукс и маркови обувки, първо проверете качеството. Не забравяйте, че маркови обувки се предлагат в бюджета ви от нисък до висок, за да се научите добре. Маркираните обувки са известни със своето качество, това е основната причина за тяхната марка. Ще получите добро удовлетворение след закупуване на маркови обувки. Хвани го.

Leave A Comment

75 − = 66