25 Обикновени вътрешни средства за болки в гърба Стилове в живота

С нарастващия натиск на ежедневието все повече и повече стрес се формира върху тялото, което води до различни мускулни проблеми. Сред най-често срещаните мускулни проблеми, болката в гърба е нещо, което изпитва много хора сред населението. Понякога това е резултат от лоша стойка и от мускулна скованост. Причините обаче могат да бъдат много, но след като започнете да страдате, единственото нещо, което имате предвид, е правилното лечение за болки в гърба. Сред различните форми на лечение, няма нищо по-добро от използването на вътрешни средства за ефективни резултати и облекчение на гърба.

У дома remedies for back pain

Естествените домашни средства могат да се прилагат в ситуация на болка на гърба, където можете да лекувате вашите проблеми от удобствата на вашия дом. Ако търсите някои от най-добрите естествени средства за защита от болки в гърба, тогава ръководството по-долу е идеалното, което трябва да минете. Продължавай да четеш!

Най-добрите средства за естествени домашни средства за болки в гърба:

1. Ice Application:

У дома Remedies for Headache - Ice Pack

Едно от правилните неща, които трябва да направите, е да поставите ледниците върху засегнатите райони. Това ще помогне при лечението на болката в гърба, като се намали подуването и възпалението в региона. Можете да вземете пластмасова торба с кубчета лед и да я нанесете на гърба заедно с кърпа на сесия от 15-20 минути. Това може да бъде последвано 1-2 пъти на ден за най-добри резултати.

2. Вземете масаж:

Масажи 6

Добрият масаж, използващ смазочно масло, помага за подобряване на кръвообращението в района, както и за освобождаване на натиска от твърдите мускули. Всеки ден трябва да се предприемат масажи и евентуално от специалист, за да се получат резултатите. Използвайте ароматни масла, за да постигнете по-добри резултати.

Виж повече: Начало средства за диария

3. Базил листа за болки в гърба:

25 Обикновени вътрешни средства за болки в гърба Стилове в живота

  • Сварете свежи листа в чаша вода, докато водата намалее до половината от количеството.
  • Това трябва да се довежда до хладка температура и след това да се добави сок от сол.
  • За лека болка в гърба, вземете го веднъж и за север я вземайте два пъти дневно.
  • Това е едно от доказаните начини за лечение на болки в гърба.

4. Йога помага:

25 Обикновени вътрешни средства за болки в гърба Стилове в живота

Едно добро естествено лекарство за дома, за да имате свобода от неприятната болка в гърба, е да се придържате към йога техниките всеки ден. Човек трябва да има сесия от 15-30 минути йога, която ще помогне на тялото да се простира и да освободи натиска върху мускулите. Заедно с това ще укрепи мускулите, за да се гарантира, че болката в гърба не само се лекува, но и се избягва.

Виж повече: Физически средства за лош дъх

5. Обяд на мак:

мак Seeds

Маковите семена трябва да се смилат в гладък прах заедно с бонбони. Този прах трябва да се съхранява и изяжда всеки ден в количество от 2 чаени лъжици с чаша мляко. Дръжте го два пъти на ден и вижте колко добре третира болката в гърба.

6. Джинджър за болки в гърба:

25 Обикновени вътрешни средства за болки в гърба Стилове в живота

Известно е, че Джинджър има големи противовъзпалителни свойства. Джинджър паста, ако се прилага отзад, заедно с малко евкалипт масло е един от начините да получите ползи. Джинджифиловият чай може да се приготви и у дома, като се вари няколко джинджифила в чаша вода и след това се напълни с малко мед. Това са някои от начините за лечение на болки в гърба.

Виж повече: Начало средства за облекчаване на главоболието

7. Пшеница:

троскот juice

Пшеницата е един естествен продукт, известен със своите аналгетични свойства. Това помага за намаляване на болката от гърба. За да използвате пшеницата за ваше предимство, някои пшеница трябва да се накисва във вода през нощта, а сутрин да се добави кориандър и да се добави трева. Добавете чаша мляко към това и доведете разтвора до кипене. Тази дебела смес трябва да се приема два пъти на ден в хладки условия.

8. Чесън:

25 Обикновени вътрешни средства за болки в гърба Стилове в живота

Той е един от ефективните продукти, използвани за лечение на болки в гърба в дома средства за отстраняване. Чесънът може да се използва за масаж на гърба или няколко скилидки чесън могат да се консумират всеки ден за лечение и за много други ползи.

9. Чай от лайка:

25 Обикновени вътрешни средства за болки в гърба Стилове в живота

Лайката има успокояващи свойства, които помагат при освобождаване на натиска от мускулите. Като 2-3 чаши пресен чай от лайка, подготвен у дома, е добър начин да се лекува болка в гърба. Цветята от лайка могат да се използват за тази цел. Най-доброто естествено домашно лечение за болки в гърба е чаят от лайка.

10. Билково масло:

билков Oil

Най-важното от билковото масло може да се осъществи само, когато добър масаж успокоява възпалените ви гърбове, докато се отпуснете, поставени на вашия фронт. Билковите масла включват евкалипт, лавандула, зехтин и такива, които притежават в себе си способността да се борят с възпалението, докато се отварят гърчовете в мускулите ви, което ще позволи на болката ви да изчезне.

11. Epsom Salt:

Сол epsom

Epsom солта е добър антибактериален облекчение и може да бъде добър за лекарства за болки в гърба. Това също помага при предотвратяване на възпаление, зачервяване и подуване. Всеки ден по време на душ добавете смес от сода за хляб и сол Epsom към вашата вода за къпане или просто направете гъст разтвор на Epsom сол и вода и я нанесете на гърба си.

12. Плуване:

плуване for weight loss

Плуването в началните етапи може да предизвика малко болки в мускулите, но след като сте свикнали с това, често ще забележите, че плуването е добро средство за защита от болки в гърба. След като работите с мускулите, непрекъснато изучавайте, че всяко влакно, мускули и сухожилие на лицевата част на тялото ви ще накара здравите мускули да работят. Вашите мускули на гърба получават най-голямо напрежение, докато се движите както горната и долната част на крайниците, така и през процеса, който вашето тяло ще започне да освобождава болката.

13. Акупресура за болки в гърба:

обратно pain Acupressure

Няма абсолютно нищо, малко старост китайска мъдрост не може да излекува. Акупресурата е измислена от китайската мъдрост - бърз начин да се отървете от напрежението от тялото си като свободно течаща енергия или чи, както те наричат, се освобождава от хватката на възела, възелът е зоната на напрежение. Акупресура вярва в прилагането на принудително налягане, но само върху сгъстените места, които освобождават напрегнатите мускули и позволява на чито да се освободи, като по този начин освобождава мускулна болка на гърба.

14. Гореща компресия:

горещ Pack Massage

Всеки път, когато болката изстрелва гръбнака ви, сложете чайник за варене и си дайте хубава топла топла торба компрес. Много време топлината, генерирана от горещата чанта, ще позволи на мускулите ви да загубят твърдостта. В повечето случаи твърдостта е основната причина за мускулна болка и сега това може да се реши с компресията. Това е едно от най-добрите средства за домашни средства за болки в гърба.

15. Меки опъвания:

25 Обикновени вътрешни средства за болки в гърба Стилове в живота

Начало средства за болки в гърба също включват малко упражнение, само основите, които не биха се трудили на вече си ужилване назад, но само успокояват и отпуснете мускулите си малко. Ето защо меки разтягания, няколко извивки и малко завои напред и назад могат всъщност да ви помогнат да се справите с малки мускулни крампи по време на гърба.

16. Съхранение на калций:

Мляко more

Много от тези времена, липсата на подходяща костна структура в гърба ви, това е гръбнакът, може да бъде причина за болката в гърба. По това време мляко, постоянен източник на витамин и калций може да ви бъде полезно в дългосрочен план. Това също е приложимо за гръбначния артрит и подходящата грижа от сега ще ви позволи да се борите с болки в гърба в близко бъдеще. Калциевите хапчета също помагат.

17. Поза за сън за болки в гърба:

спален Positons

Много пъти лек за болки в гърба може да лежи в позицията или позата, с която сте избрали да спите. Грозната поза ще постави много напрежение в гърба мускулите и затова опитайте да коригирате позата си, за да получите упорита болка в гърба далеч от вас.

18. Тегло проверка:

тегло Check

Част от домашното лекарство за болки в гърба също така ще включва да слизате до източниците, за да откриете дали болката в гърба е просто външна или е вътрешно разстройство, което всъщност причинява болката да се увеличава всеки ден. Над теглото и затлъстяването причиняват прекалено голям натиск върху гърба на костите и поради това може да предизвикат болки в гърба.

19. Прием на храна:

масло food for fair skin

Вашият прием на храна трябва да е достатъчно хранителен и храносмилателен, за да имате правилно функциониращо тяло. Прекомерното образуване на газ в тялото ви също може да бъде сметнато за болка в гърба, тъй като газът притиска органите наоколо, за да направи повече пространство. Винаги избирайте външен ензим или билки, за да се определи храносмилането.

20. Позиция на седене:

седнал posture

Също така много време, начинът, по който решите да седнете, говори много за вашата поза или болки в гърба. всеки ден трябва да преминавате през напрегнати офис срещи или работни места на рецепцията, където се изисква да седнете цял ден и много пъти пъти седящата ви поза е основната причина за болки в гърба. поправете начина, по който седите. Или се върнете назад с прав гръбнак, или се изправете направо.

21. Удари на ситуацията:

У дома Remedies For Back Pain

Част от лечението на дома или излекуването на болки в гърба естествено би изисквало и от вас да промените настройките на леглото си или в основата на намокрената среда в дома си. Вероятно поради липса на слънчева светлина или старост, неща като вашия матрак, дивана възглавница или възглавница dampens с дните и това е тези влажност, която причинява не само гърба, но и болки в тялото във вашата система. Опитайте се да изберете по-просторна стая с достатъчно слънчева светлина или просто да получите нов матрак.

22. По-малко дим:

не smoking

Едно проучване разкрива, че тежките пушачи често са свързани с лоши болки в гърба и причината за това е никотинът във вашата система, който ограничава и ограничава кръвта да тече свободно, причинява много скованост или липса на гъвкавост във вашето тяло - основна причина за болки в гърба.

23. Тай Чи:

йога

Регистрирайте се за нов клас този път, тъй като тай чи е признат също като добра домашна забавна практика за бойно изкуство, която ще поддържа гъвкавите стави и мускули, позволявайки ви да имате по-добър обрат.

24. Медитация за болки в гърба:

медитация

След тежка работа в дълъг ден, когато се върнете вкъщи с разбито гърбче и уморително усещане, не удряйте веднага леглото си. Винаги приключвайте деня с малко медитация, която може да не влияе пряко върху болката в гърба, но е път към лечението на упоритата болка. медитацията отпуска тялото ви, като ви дава мускулите си много необходимо почивка.

25. Зелен чай:

зелен tea

Последното в списъка на вътрешните средства за защита включва хубава дълга глътка от пара с чаша зелен чай, която сред многото други ползи може също така да освободи болката от вашите мускулни сухожилия и стави.

болката в гърба е нормална причина, особено в труден работен ден. дългите часове на службата и напрежението или напрежението определено добавя няколко унция болка към вече схванат гръб и често болки в гърба могат да станат наистина разхвърляни, когато става въпрос за движещи се или огъване надолу.

Leave A Comment

− 1 = 1