25 лесни и лесни идеи за хартиени занаяти с изображения, които да правят у дома Стилове в живота

Изкуството да се създаде проста и новаторска декорация е шедьовър, който хората могат да научат, като посещават занаятчийски класове в училище или частни, а също и за деца, като просто гледат своите родители, които са в проектирането и създаването на произведения на изкуството от дома. За възрастни, които са се научили да изработват бивш и искат да знаят повече иновативни идеи, за да направят някои хартиени съдове и да украсят къщата ви, тази статия ще бъде полезна и полезна. Родителите могат също така да споделят своите идеи за хартиени занаяти на децата и да ги накарат да участват в художествената и занаятчийска работа, която може да бъде умствена работа!

Хартията за деца може понякога да е трудна за някои деца, тъй като те срещат трудности при задържането на хартията и прерязването им в различна форма и размер. Цветният хартиен плавателен съд е добър пропуск за възрастни, както и за деца на средна възраст.

Contents

Най-добри идеи за хартиени занаяти с изображения за работа в къщи:

За да научите повече за видовете дизайн, тук са 25-те най-добри идеи за хартиени занаяти с изображения, които могат да бъдат полезни както за децата, така и за възрастните.

1. Дизайн на хартиените плавателни съдове:

хартия Flower Craft Design

Флоралното оформление е лесна за занаятчийска работа, направена от хартия. Формата и размерът на дизайна на хартия е индивидуално решение. Този плавателен съд е творческа работа за децата. Дизайнът на цветята може да бъде направен от прекалено сложна флорална рисунка. Цветя като роза се нуждае от много практика, преди да направи добър.

2. Хартия Спирала Crown Кораб:

хартия Spiral Crown Craft

Този дизайн на короната е иновативна работа, използваща хартия, която определено момичетата обичат да правят у дома си. Този дизайн на хартиените модели може да бъде направен от различен материал и цвят. Очертаната форма на короната е кръгла със спиралния флорален модел, направен от кръглата рамка. Цветята, използвани в тази корона, обикновено са многоцветни с блясъци около нея или иначе цветята също могат да бъдат без блясък.

3. Дизайн на лампа хартия:

хартия Lamp Design

Работата на хартиените лампи е не само работа на времето, но също и рентабилно деко за работа, която може да се използва като украса за дома. Размерът на хартиената фенера трябва да е достатъчно дълъг и широк, за да се мотае в приставката на крушката, както и в крушката в лампата. Крушката отразява светлината през хартията, която прави стаята по-привлекателна и успокояваща. Цветът на крушката прави атмосферата да изглежда различна.

4. Paper Craft:

хартия Dress Craft

Детското хартиево платно, използващо хартия, би било интересно и предизвикателно. Момичетата могат да създават кукли Барби с помощта на цветни документи. Цветът и дизайнът могат да бъдат избрани според детския избор и предпочитания. Роклята може да бъде пола и горна или небрежна рокля. Този тип работа се нуждае от много творчески идеи.

5. Дизайн на хартия за сладолед:

хартия Ice Cream Design

Дизайнът на сладоледения хартиен плавателен съд е лесен и лесен за извършване на занаятчийски работи. Формата на сладоледа може да бъде конус или въображаем творчески дизайн, който децата определено обичат да създават. Конусният сладолед е най-простият и най-лесният дизайн на ръчно изработени хартиени плавателни съдове, които децата обичат да правят. В трудната част може да се направи слой сладолед или чаша сладолед модел.

6. Окачване на стената на хартията:

хартия Plate Wall Hanging

Вместо да се използва обикновена тънка хартия, би било по-иновативно да се проектират хартиени занаяти, произведени от хартиени плочи. Формата на плочата обикновено е кръгла и размерът може да варира. Централната част на плочата е отрязана и дизайнът се извършва около ъглите. Центърът на плочата е кухи, а обкръжението на плочата е боядисана или оцветена, което може да бъде на личен избор. В горната част на плочата се правят две малки отвори, които помагат при преминаването на нишка, използвана като окачена на стена конци.

7. Paper Parachute 3D Дизайн:

хартия Parachute 3D Design

Смес от две или три цветни хартия и взаимосвързани за оформяне на кутия модел изглежда по-привлекателен, този дизайн може да се направи като парашут, който може да се съхранява в хола като експонат. Размерът на парашута може да бъде направен според едно време и интерес. Дизайнът на хартиените парашути може да бъде толкова лесна работа за възрастни, за деца, това би било трудна задача, която може да отнеме много време и търпение.

8. Хартия кукувица Bird Дизайн:

хартия Cuckoo Bird Design

Проектирането на птица, използвайки хартия като основа, е доста времеемка задача, която идва с практика и търпение. Децата може да се окажат трудни, но това изкуство е перфектно занимание за дами и момичета. Формата и размерът на птицата са напълно личен избор, който децата могат да избират. Цветовата комбинация може да бъде уникална и привлекателна за окото.

9. Хартиени плавателни съдове на Caterpillar:

гъсеница Paper Craft

Влак дизайн изглежда подобно на формата на гъсеница, която децата определено ще се чувстват забавно и интерес да се създаде един. Цветът на гъсеницата обикновено е зелен, който се възпроизвежда и в този лесен дизайн на хартиените занаяти. Усъвършенстването на ушите може да бъде направено забавно, като се използва голям образ на ухото и очите могат да бъдат направени по-комичен начин очите да изглеждат по-големи от тялото.

10. Лавандула дизайн на плавателни съдове:

лавандула Flower Craft Design

Лавандуловото цвете има свой собствен уникален дизайн, който може да се възпроизведе като произведение от хартия. Цветът на лавандула обикновено е след името му, което е меко лилаво оттенък. Този вид дизайн на цветни плавателни съдове може да се разглежда като един от простите дизайни на хартиените занаяти.

Виж повече: Как да си направим занаятите

11. Гривна от хартия:

хартия Crafted Bracelet

Младите момичета, които искат да прекарат празниците си с интересни произведения на изкуството, тогава тази гривна от цветна хартия може да бъде идеален избор. Размерът на гривната може да бъде персонализиран. Това може да се представи и като подарък за рожден ден.

12. Дизайн на дървото на книгата:

хартия Tree Design

Дизайнът на хартиеното дърво е най-обичаният и привлекателен дизайн от деца и младежи, тъй като проектирането на дърво от хартията е прост, но творчески дизайн, който може да бъде направен след няколко часа, както и работа с хартия в домашни условия. Цветовата комбинация може да бъде личен избор.

13. Хартия за рециклиране на хартия за молив:

Recycle Paper Craft Pencil Holder

За тези, които посещават училище, чиято ваканция се приближава към мислене за развлечение, тогава това занаятчийска работа ще бъде идеален избор. Документите, които се съхраняват вкъщи, могат да бъдат рециклирани в полезен артикул, като се проектират в различна форма. Формата на стойката може да бъде личен избор. Най-доброто би могло да бъде проектирането на лебед или патица, което определено ще отнеме много време.

14. Lord Ganesh Paper Craft:

господар Ganesh Paper Craft

Дами, които са добре запознати с създаването на занаятчийска работа с хартия, тогава тази задача да се направи хартия, направена от лорд Ганеш, ще бъде перфектно хоби за уикенда. Видът на хартията обикновено е твърд, който може да бъде оформен в тяло, лице, ухо.

15. Хартиена стенна рамка:

хартия Crafted Wall Frame

Стенната рамка също може да бъде изработена от обикновен хартиен материал, който е различен от обикновената стереотипна дървена или метална рамка. Използваната хартия обикновено е твърда, която може да запази формата и структурата си дори след като снимката е залепена с рамката. Моделът на стенната рамка може да бъде с различна форма, която може да бъде определена в зависимост от размера на стената и също така да се вземе предвид цвета на стената. Използваната хартия може да бъде проста или привлекателна за очи с помощта на блясъци и камъни.

Виж повече: Най-добра тоалетна хартия за възрастни

16. Дизайн на 3D хартия:

3D paper Craft Design

3D дизайн на хартиените плавателни съдове е ум, който раздува произведения на изкуството, за да вижда, както и да създава. Това определено е отнемаща време задача, която хората трябва да практикуват много, преди да създадат монументална. Високата светлина на този 3D дизайн е цветният му външен вид. Това са невероятните хартиени занаяти за възрастни. Тези 3D хартиени плавателни съдове изискват много време, което трябва да бъде съхранено и демонстрирано по красив начин, което може да се направи чрез оформяне на произведения на изкуството и окачване.

17. Дизайн на пеперудата:

хартия Butterfly Design

Тази концепция за плавателни съдове за пеперуди е по-стара, но най-новата цветна хартия плавателен дизайн, който е натрупал внимание от деца до възрастни. Формата и начина, по който пеперудата може да бъде проектирана е диференциращата концепция, използвана при проектирането на хартията. Създаването на обикновена обикновена хартия с цветен дизайн е истинско изкуство.

18. Коледна украса Хартиена платформа:

Коледа Decor Paper Craft

Коледното деко е винаги интересно нещо, което трябва да бъде обсъдено между членовете на семейството, особено сега, когато Коледа е на няколко месеца. За да направите някои ръчно изработени неща, това би могло да бъде идеен принос. Един такъв принос може да бъде създаването на коледна шапка, която е лесна идея за хартиени плавателни съдове.

19. Хартиена чанта Ръчно платно:

хартия Bag Hand Craft

Хартиените плавателни съдове не са само за забавление, но могат да бъдат взети сериозно и с хартиени торбички, които могат да бъдат направени като бизнес. Най-простият начин да започнете да правите хартиени торбички може да бъде да използвате обикновени кафяви хартия и да ги проектирате като чанти. Това произведение може да бъде посочено като дизайн на DIY хартиени занаяти.

20. Дизайн на хартия за ръчна хартия:

хартия Bow Hand Craft Design

Децата, които се интересуват от проектирането на уникални дизайни, тогава тази идея да направите лъка с цветни документи може да бъде интересен избор. Хартиената лък идея е занаят работа за деца на средна възраст. Този вид занаятчийски работи е идеален хартиен занаят за деца. За децата, когато това е училище празник, след това използването на този дизайн за създаване на настоящето ще бъде страхотна идея. Родителите могат да помогнат на децата си да правят тези хартиени клечки.

21. Сгъваем хартиен ананас:

сгъване Paper Crafted Pineapple

Ананас дизайн е доста сложен дизайн, който се нуждае от много практика и време, преди да се създаде напълно завършен дизайн. Цветът може да бъде единичен или множествен, който след това е усукан, за да направи интерлациони кутии и след това формата на ананаса е архитектура. Този сгъваем хартиен плавателен съд е невероятна идея за хартия.

22. Бутиковата кукумявка:

хартия Crafted Owl

Кукувичният дизайн е интересен плавателен дизайн, който трябва да бъде направен от деца от средното училище по време на почивката им. Родителите могат да ги научат или децата да го научат и в училището си. Дизайнът на бухалката стана популярна бижутерия сред момиче, което ги мотивира да създадат хартия от бухал. Изчертаването на бухалото може да е малко трудно, което трябва да се практикува на хартията.

23. Плавателни съдове за цветна ваза:

цвете Vase Paper Craft

Проектът за цветни вази е общ дизайн на живописта, който също може да бъде възпроизведен като хартия. Поставката и вазата с цветя се създават с помощта на метода на укротяване или просто чрез метода на рязане и поставяне. Поставката за хартия е залепена върху стената, а след това вазата за хартия е прикрепена в схема за последователност.

24. Купа за тъканни хартии:

тъкан Paper Cup

Дизайнът на хартиената хартия е нещо ново и децата могат да се забавляват, докато го правят. Използваните документи са цветни и тънки. Тъканните хартии са нарязани на различни форми и се съединяват в единични линии, а формата им се формира в една чаша. Малката форма, която е изработена от различни цветни хартии, е залепена за формиране на многоцветни хартиени чаши. Понякога бялата хартия е оцветена и проектирана в различни форми.

25. Quilling Craft Paper:

нещо набрано Paper Craft

Работата на плавателни съдове за хартия е привлякла вниманието сред тълпата на жените благодарение на атрактивния и уникален дизайн, който може да бъде постигнат само чрез използване на хартия и инвестиране на известно време. Документите се закръгляват в кръгове, които след това се използват за създаване на различни форми и форми. Дизайнът на краищата го прави малко объркващо понякога поради незначителните му детайли и цветовата комбинация.

Проектирането на птици, животни или всякакви форми на деко за работа само с помощта на хартия е истинско изкуство, което може да се направи с минимални разходи. Основният важен фактор е времето и търпението да се създаде красива занаятска работа. Това е най-често срещаният дизайн, който го прави популярен като произведение на изкуството от дами, а за децата - хартиени чаши или дървета, може да бъде чудесно начало за бъдещето им да създадат удивителни хартиени плавателни съдове, използвайки техниката на забиване. Проектирането на най-добрия модел ще дойде само с практиката.

Виж повече: Обикновени тъкани хартиени занаяти със снимки

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

85 − 79 =