25 Атрактивни дълги златни верижки в различни дизайни

Дълги златни вериги се превръщат в моден символ в наши дни. Знаменитости и дори обикновени хора обичат грандиозните дизайни на бижута с прости трезви, но динамични смели златни дълги вериги. По-рано жените носеха тънки дизайнерски вериги с висулки върху него, висящи по деколтето, но днес, като направиха модно изявление, мъжете и жените избират да носят дебели и големи вериги на дължина и голям висулка висящ, който е показан над облеклото, за да подчертае тяхната мода.

Красивите и най-новите дълги златни вериги:

Дългите златни вериги изглеждат невероятно с всякакви дрехи. Тук погледнете нашите топ 9 дълги златни верига в различни дизайни.

1. Фигаро златна верига:

Фигаро Gold Chain

Дългите вериги на фигаро злато са много красиви в дизайна. Дизайнът на златната верига е популярно известен като златни или сребърни връзки. Дизайнът е направен с 2 до 3 малки кръгли връзки с удължена овална връзка. Веригите Фигаро могат да се носят както от мъже, така и от жени

2. Златна кутия верига:

злато box chain

Кутията верига с дълга златна верига от 18 "верига изглежда очарователна както за мъжете, така и за жените. Мъжете избират дебелите кутии за вериги, докато дамите отиват за тънките и деликатни. 18-инчова златна верига изглежда очарователна за жените. Формата на този модел се заключва с четири или две златни връзки, които се свързват и оформят формата на кутията.

3. Сингапурската вълнова верига в злато:

Сингапур wave chain in gold

Сингапурският дизайн на дизайна на дълги вериги на злато се счита за най-популярният дизайн сред мъжете и жените. Дизайнът е до известна степен като усукани бордюри, които се въртят около една и съща нишка и създават невероятен дизайн. Обувките и извивките подчертават деколтето. Обикновено веригата е направена от 18 карата и може да се види както в дълги златни вериги, така и в други метали.

4. Златна верига в злато:

охлюв chain in gold -4

Дизайнът на дългата верига в злато също е невероятен с модела на веригата на охлюв. Невероятният дизайн е взаимосвързан с класическите връзки, които се правят рано и след това се свързват помежду си. Всяка от частите е проектирана с обрат, който прилича на охлюв, известен като дизайн на охлювната верига.

5. Spiga Heavy Gold верига:

Spiga heavy gold chain

Spiga веригите се считат за модели на тежки вериги, които се нуждаят от много злато, за да създадат дълга верига. Последният дизайн на златната верига е подчертан с двойния шаблон за захващане и оттам също изглежда голям по линията на врата. Мъжете със страст от златни бижута определено ще обичат подобни дизайни, докато жените могат да имат къси вериги със същия дизайн.

6. Златна верига от пшеница:

злато wheat chain

Веригите от пшеница също са известни като веригите на щипа и идват в плоски и кръгли форми. Дизайнът на веригата на пшеницата изглежда подобен на зърно от зърнени култури. Цялата дълга златна верижка наподобява заземена жилетка. Жените изглеждат красиви с такива дизайни, тъй като моделът на веригата е деликатен и трезвен.

7. Flat Mariner Gold Chain:

Апартамент mariner gold chain

Морският модел в златната дизайнерска верига изглежда страхотно. Има плоски морски вериги и надуваеми или кръгли морски вериги също. Нарича се така, тъй като двете дупки в овалната форма на връзката, които се разделят взаимно, образувайки модел. Формата прилича на такелажа, който се използва на лодките.

8. Закопчалка злато верига:

котва gold chain

Последните дизайни с дълги вериги на котвата са невероятни. Връзките са направени и прикрепени един към друг, че дизайнът е красива форма и се счита за много издръжлив. Подобно на морските вериги, анкерните вериги имат приличен вид, но са дебели по размер.

9. Проста змия златна верига:

прост snake gold chain

Най-популярните и най-износените змийски дълги златни вериги се считат за предпочитан дизайн на веригата сред мъжете и жените. Мъжете и жените могат да избират дебели и тънки форми на веригата. Нарича се змийска верига, тъй като моделът прилича на змия, веригата на връзките е плътно свързана един с друг в кръгло, квадратно или плоско напречно сечение. Това прави зигзагов модел.

10. Тежко въже злато верига:

тежък rope gold chain

Една тежка въжена верига в дизайнерските дълги златни верижки изглежда не само динамично, но и бижу, което всеки би искал да има. Въжето, наподобяващо свързаната верига, е направено с всички в една златна нишка и завъртяно със същия вид друга нишка от злато. Конецът може да се държи дебел или тънък по свой избор. Дългата верига от въжени линии е общ за хората.

Вижте още: Роза златна верига

11. Foxtail дълго злато верига дизайни:

лисича опашка long gold chains

Дългите златни верижки са едни от най-новите дизайни на дълги златни вериги. Дизайнът е направен с модел, който прилича на остра лисица опашка. Кръговите връзки са закрепени в четири или три връзки с помощта на форма V-образна връзка. Моделът на веригата е толкова приличен и грандиозен, че е обичан да се носи както от мъже, така и от жени.

12. Жълто злато Линк и бар верига:

жълт gold link and bar chain

Дългият дизайн на златната верига с връзката и шарката е също великолепен дизайн, който да се носи дълго време в редовни дни. Гъвкавостта на този дизайн е известна, а също така и за неговата издръжливост. Тя се прави с две връзки, последвани от правоъгълна златна лента, взаимно свързани помежду си. Красивият дизайн на тази верига го прави да се носят сами.

13. Златна верига за барове:

Dapped bar gold chain

Дизайнерите на дълга дълга верига са най-новите модели в бижутата. Също така се използва за гривни този модел е широко носен от жените. Моделът е направен от полукръгли връзки, които са свързани с назъбени сърца или кръгли пръстени. В полукръг връзки са дълги и пресовани в центъра, за да направи уникален дизайн. Такива дълги вериги могат да се носят сами, без да има висящи в тях.

14. Хартиена златна верига:

рибена кост gold chain

Дизайнът на дългата верига от рибена кост е уникален модел, който е широко избран да се носи от хора с любов с смели дизайни. Веригата обикновено идва с дебелина и дължина. Златните връзки са много плътно преплетени един с друг, което прави много малка разлика в пространството между две връзки. Формата на блокираните връзки образува много малка форма V.

15. Византийска верига:

реколта byzantine chain

Дизайнът на византийската дълга златна верига е по-предпочитан сред възрастните хора. Но младежите бавно избират дизайна за кратък стил. Красив голям висулка изглежда динамичен с такъв елегантен дизайн на дълга златна верига. Веригата е изработена от кръгли пръстени от злато, свързани помежду си с отличен метод.

Вижте още: Мъжки бели златни верижки

16. Верига на усукана връзка:

усукан link chain

Зелените дълги вериги на усуканите звена са едни от простите и най-трезви златни вериги. Веригата може да се носи както от мъже, така и от жени. Връзките са единични и могат да се видят с голи очи.

17. Трейни вериги:

следа chains

Дизайнът на дългите златни следи е един от най-трезвите и изключителен дизайн на всички златни вериги. Простата при създаването на веригата е по-подходяща за жените. Веригите са с връзки в кръгове и са закрепени в противоположни посоки.

18. Rolo Chains:

Rolo chains

Малките роловидни последни златни дизайни с дълги вериги са подобни на верижните вериги, но имат кръгови пръстени с ръбове. Тези връзки се свързват по същия начин като верижните вериги. Красивият модел, образуван от роловите вериги, изглежда невероятно както за мъжете, така и за жените.

19. Веригите "Принцът на Уелс":

Най- Prince of Wales chains

Принцът на Уелс е една от най-добрите колекции в света на бижутата, особено веригите. Най-новият дизайн на златните дълги вериги може да бъде един от веригите на Принцът на Уелс. Златните златни нишки се завъртяха един към друг и очертаваха красива верига в невероятно.

20. Belcher Chains:

пъстроцветно шалче chains

Вечните вериги в златисти дълги дизайни са най-фините и най-тежки модели в златните вериги. Циркулярните пръстени са с дебели размери и са моделирани по различен начин като отпечатъци на цветя или други дизайни. Тези кръгли връзки са взаимно свързани помежду си и правят бляскава богата верига.

Вижте още: Италиански Вериги Бижута

21. Бриолетни вериги:

Briolette chains

Бриолетовите вериги са един вид огърлица с висулка, дадена с веригата. Топките на топките, ако връзките се свързват помежду си, правят цялата дълга златна верига. Най-вече спечелени от жените, тези вериги много рядко се избират поради тяхната издръжливост.

22. Мръсни вериги:

мъниста chains

Веригите от мъниста са направени с украсени кухи зърна като перлите, изтъкани в златни конци и направени от верига. Златните дълги вериги на зърната са много популярни сред индийските жени. Веригата изглежда привлекателна и голяма.

23. Кабелни вериги:

кабел chains

Веригите за кабелни връзки обикновено са с дълъг размер и се виждат най-често носени редовно от жените у дома. Веригата е трудна за производство и качество, а оттам и е издръжлива. Правоъгълните връзки са свързани помежду си чрез верига за проектиране на кабелни връзки.

24. Мрежови вериги:

отвор chains

Веригите на окото са един от богатите дизайнерски дизайни в златни дълги вериги. Веригите са изработени с много стегнат и фин дизайн, който прилича на мрежа от златни нишки, които се сблъскват един с друг. Дългите вериги в злато са облечени както от мъже, така и от жени.

25. Крайни вериги:

бордюр chains

Веригите за ограничаване на връзките са много обичан дизайн сред мъжете. Дизайнът изглежда смел и носи мъжко чувство. Връзките имат специална форма, която прави плоско въздействие. Дългите дизайни на златните вериги в шаблона за връзване на бордюра се използват и за други дизайни.

Дългите златни вериги за дами с тънки връзки и големи връзки се осветяват сами по уникални начини. Високите вериги на византийските конец изглеждат невероятни, когато се носят с рокля с отворена врата или традиционно сарее. Веригите змии и въжета също изглеждат фантастични с дълги златни вериги, когато се носят в традиционните церемонии. Докато тънките вериги на веригите и плоският Фигаро или морските вериги са тези, които могат да се носят редовно в рутинния живот.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

6 + 3 =