23 Най – добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Татуировото изкуство е примитивна форма на изкуството на тялото, което, макар и постоянно, е развълнувало желанието в настоящите години. Татуировките са били бушуващи хипноти, откакто човек изобретил игли, за да украсява тялото си, като се съгласява, че се приемат за свободно платно. Сега в света на остри ръбове, уникалността е нова цел и за да се постигне това, възрастта на старите идеи за татуировки се преглеждат, като отстъпват място на по-новите понятия. Едно такова е ключалката и ключовата татуировка. Включихме няколко снимки на ключалки и ключови татуировки, за да се вдъхновите!

Хората търсят редица начини да изразят своята любов. Една такава най-нова тенденция се изразява в изкуството, точно в стила на заключването и ключовата татуировка. Значението за ключалката и ключовата татуировка се крие в това, как един партньор има ключ към сърцето или живота на другия. Тя не е ограничена единствено до партньорите. Майка-дъщеря, братя и сестри и т.н. също са направили своя път, което означава, че човек завършва друг. Значението е по същество символично.

Най-добрият заключване-и-ключови татуировка дизайни

Е, разбираме объркването ви! За онези от вас, объркани откъде да се натоварят, тук е нашата идея за всички мъже.

Разбиране на тялото ви: Разбирането на анатомията на тялото е от съществено значение. Тялото не е плоско платно. Ако търсите някакъв привлекателен резултат, уверете се, че не сте избрали плоските части на тялото си. Бицепсът е предпочитаният избор често. Центрирайте го на делтоида и ще се спусне добре между делтоида и трицепса. Тя подчертава формата на тялото.

Горната част на гърба: Следващият избор е горната част на гърба или просто задната част на тялото. Ако имате голям дизайн, горната част на гърба е на правилното място. Вземете тук професионален мастило и ние се кълнем, че няма да съжалявате!

Подрамене: Ако работното ви пространство не ви позволява да имате татуировка, преместете ръкавите си. Предницата ви позволява да имате малки и абстрактни дизайни. Просто навийте ръкава, в случай че искате да я подведете.

Гръден кош: Друг популярен избор, ако вашето работно пространство или общество не позволява татуировка. Гърдите са широки и по този начин е по-лесно да получите някои наистина хубави дизайни.

За жените имаме най-добрия избор за това, къде трябва да се натопи.

Обратно на врата: Точно под главата си, на гърба на врата си, е добро място, за да се почервеня. Вашата идея за заключване и ключова татуировка ще изглежда добре, особено когато носите нещо, което не покрива врата. Издърпайте бухал, за да направите татуировката видна!

Китка на ръка: Търсите малки татуировки? Тогава китката ви ще бъде добър избор. Районът е малък и дизайнът ще се впише удобно. Можете също така да неволно флаш и flaunt!

глезените: следващата добра идея е глезените. Опитайте абстрактни идеи на глезените си и носете високи токчета, за да направите татуировката да изглежда по-ярка.

Най-добрите заключване и ключови татуировка дизайни:

Тук са нашите най-добри идеи за заключване и ключови татуировки, които ще ви дадат малко вдъхновение да опитате.

1. Украсена красота заключване и ключ татуировка:

Ключалка and Key Tattoos 1

Татуировото изкуство тук показва ключалка, украсена в красив дизайн, изработена от сложни детайли, състоящи се от цветя, наред с други, водени от еднакво удивителен ключ с прекрасен флорален художествен ръб на върха. Мъниците около ключалката, при които ключът се припокрива, показват връзка, в която ключът не е нищо, без заключването зад него.

2. Брадата на любовта за заключване и ключовите татуировки за двойките:

Ключалка and Key Tattoos 2

Издълбани под формата на биещо любовно сърце, ключалката и ключът, макар и не заедно, е идея за добра перспектива за любителите. Тъмните оцветявания, които се смесват в ключалката и ключа, говорят за възрастна стара ръждясала двойка, която все още е зависима един от друг от невъобразима любов. Това е монета на перфектни заключване и ключови татуировка дизайни за двойки.

3. Женски Touch Заключване и ключ Татуировка:

Ключалка and Key Tattoos 3

Още веднъж виждаме красива ключалка и ключово изкуство за татуиране, при което ключалката води ключа и сред меките дизайни, които дефинират и обвързват заедно, може да се види розов сатенен лък, увит около ключалката, което може да е евентуален смисъл на ново формира любов с думите уважение "гравиран" надолу. Това е един от най-добрите модели за заключване и ключови татуировки за жени.

4. За да го поддържате Обикновено заключване и ключови татуировка:

Ключалка and Key Tattoos 4

Ако екстравагантността не е вашата чаша чай и искате да изберете нещо по-скромно, но смислено да изобразите любовта си един към друг, това е перфектното изкуство за татуировки за вас, което показва заключване и ключ, солидно смели, с меки дизайни, много мистериозно чувство към външния вид. Изпробвайте тази класна татуировка за заключване на ключовете.

5. Розовото наметало и ключа за татуировка:

Ключалка and Key Tattoos 5

Татуировките нямат определен начин да ги тълкуват в конкретен смисъл, но можем само да опитаме да отгатнем по-дълбоките слоеве на татуировка. Тук виждаме златна остъклена брава и ключ с меки, но сложни подробности, придружени от здрава червена роза, евентуален знак на любов и доверие.

Виж повече: Идеи за татуировки за бебета

6. Клетка в ключалката и ключовото татуировка:

ключалка and key tattoo 6

Това е идея за ключалка и ключова татуировка, подкрепена от дълбокото вътрешно значение, където веригите, които обвързват ключалката и ключа заедно, са силни и здрави, често е знак, изобразяващ защитата на тайната. Често това може да се тълкува в сърцето, заключено от любовта на едно същество, което има само ключа за достъп до заключването. Можете също така да опитате някои имена на тази татуировка.

7. В училище Love Lock и ключови татуировки за жени:

Ключалка and Key Tattoos 7

Това е за любителите на гимназията, които искат връзката им да се развие на следващото ниво - татуировка на ключалка и ключ, определящи тяхната любов един към друг. Татуировката има червена брачна ключалка с лъскав златен ключ с думите "едно сърце една любов", написано от двете страни, подходящ избор за двете любими. Можете също така да ги замените с вашите имена.

Виж повече: Дева татуировка дизайни за мъже

8. Заключенията за народна приказка и ключовите татуировки за мъжете:

Ключалка and Key Tattoos 8

Нищо не бие новаторството от ключалката и ключа, задвижвани от силите на племенните изкуства, гравирани в лудо черно, със сложен детайлен дизайн. Татуировката тук е добра концепция за изобразяване на тайнствеността чрез любов, доверие или приятелство, където, макар и не е разпространено, може да излъчва много светско послание. Това е един от най-добрите модели за заключване и ключови татуировки за мъже.

9. Любовта птици за заключване и ключови татуировки за момичета:

Ключалка and Key Tattoos 9

Друга велика концепция, любовта птици буквално показва тук две птици плющени надолу идват един към друг, като всеки носи едно парче, без което другият ще бъде неделим. Това е един от най-популярните модели на татуировка и заключване за момичета и изглежда зашеметяващ.

Виж повече: Баскетболни татуировки дизайни

10. За духовните сестри:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Заключване n ключови идеи татуировка не са само за любовни птици и двойки. За тези души сестри, тук е татуировка идея, която укрепва връзката ви и ви прави по-силни, както винаги. Независимо дали е на китката или глезена, тя няма да пропусне да впечатли.

11. Дъщерна любов:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Ето още една красива идея за татуировка, която ще заздрави връзката ви майка-дъщеря. Красивата татуировка ще покаже колко всеки от вас е пълен един с друг. Тя представлява чувство за разбиране и обвързване, което е извън обикновения акт на грижа.

12. Скелетен ключ и татуировка на ключалката:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

За тези луди добри приятели, тук е добър избор. Той уместно определя количеството на луди идеи, които споделяте и укрепвате връзката. Това представлява дълбочината на връзката ви и колко много се познавате.

13. Неговата и нейната татуировка:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Ето едно романтично любовно сърце заключване и ключ татуировка, която ще седи добре на вашите ръце. Начините за показване на любовта ви изглежда са се увеличили от ден на ден и тази идея за татуировка е солиден начин да се укрепи връзката и да се разкажете една на друга колко имате предвид един към друг.

14. Vintage Lock и Key Tattoo:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Тук има фънки, но креативни ключалки и ключови татуировки. Дизайнът е ужасен и елегантен, излъчващ ярки цветове. Тази тактика за заключване и ключ е вдъхновена, за да я опрости. Опитайте това на ръцете си.

15. Butterfly Lock и Key Tattoo Finger:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Това е още едно креативно заключване и ключова татуировка, предназначена за тийнейджърите и младото поколение. Татуировката е цветна и приятна за очите. Това също е показателно за освобождението, означено от крилата на пеперудата.

16. Татуировка с катинар и ключ:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Това е проста и елегантна татуировка идея, която е направо лесна за разбиране. Човек получава ключалката, а другият има ключа. То означава връзката им и ги поставя на ниво, отделно от другите. Без никакви усложнения, това е любим дизайн навсякъде, избран от мнозина.

17. Заключване на черепа и татуировка на ключовете:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Това е още едно призрачно заключване и ключова татуировка, която е творческа и все още предизвиква усещане за страх. Тя не носи никакъв специален смисъл и по-скоро има за цел да изведе творческата страна на професионалиста. Изпробвайте тази татуировка, ако сте видът, който изглежда малко потресаващ.

18. Татуировка и ключ за татуировка с имена:

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

Друг персонализиран начин за изпращане на вашата любов е да опитате с ключалка и ключова татуировка с имена. Вземете и двете си имена отпечатани, било то вашата любов, майка, дъщеря или дори най-добрият ви приятел. Изпробвайте този нов начин да направите другия специален.

Последни дизайни на татуировка за ключалка и ключ:

В случай, че сте отегчени от старите проекти, ето списък на последните проекти на заключване и ключ от 2018 г., които са интересни и впечатляващи.

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

I. Класически с Twist: това е класическият дизайн на ключалката и ключовата татуировка, който е класически. Той има обрат в смисъл, че е затъмнен в тъмно и ви позволява да напишете думи върху него. Опитайте това на ръцете си и завършете с матов поглед.

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

II. Тендентът: Модерният дизайн на ключалката и ключа е татуировка, която има заключване и ключ с едно и също лице. Идеята дава чувство за самота и показва как личността е ограничена. Дизайнът обаче е тъмно с тъмни цветове с дебели нюанси.

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

III. The Vibrant One: Ето една жива татуировка, която е предимно червена. Цветовете са привлекателни, което прави дизайна впечатляващ. Ключалката на ръка и ключът в другата е показателна за вида на съществуващата връзка. Изпробвайте тази привлекателна!

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

IV. Изкуство работа: Като някаква художествена творба на ръцете ви? Тук има ключа n ключ, проектиран под формата на изкуство. Ключалката и ключът са на една и съща ръка и има за цел да покаже таланта на професионалиста. Дизайнът няма цветове, а просто красива контур.

23 Най - добър дизайн и ключови татуировки за мъже и жени Стилове в живота

V. Свързаното: това е уникално. Ключалката и ключът са изчертани така, че да дадат чувство на свързаност. Веригите са оставени свободно висящи и са завършени от друга страна. Това е наистина творческо, което може да искате да опитате.

Независимо дали имате ключалката или ключа, идеята за дизайна е ефективно предадена. В крайна сметка това се свежда до обикновеното действие на това, как са свързани помежду си в живота на всеки друг и доколко добре са предназначени да бъдат. Изразете любовта си повече с много такива идеи. Потопете се днес!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23.

Leave A Comment

77 − = 73