20 Уникални холандски бебешки имена и значения Стилове в живота

Холандските имена са доста благородни и с известни талантливи хора, идващи от холандската култура, техният процес на назоваване е доста престижен и имената са също така. Ако се нуждаете от някои холандски бебешки имена, тогава сте стигнали до точното място, тъй като тук ще обсъждаме някои от най-добрите холандски имена на всички времена.

холандски Baby names

Красиви холандски имена за момчета и момичета:

Ето списък на 20 най-фини и популярни холандски бебешки имена за момичета и момчета.

Холандски имена на момичета:

1. Алеета:

Това традиционно холандско женско име "Алеета" се казва, че произхожда от холандската форма "Аделхид". Името е доста примамливо и може да се каже, че е напълно подходящо за назоваване на красиво холандско момиченце. Алеета означава "малка крила" или "богиня" на английски език.

2. Aleen:

Това традиционно холандско момиче "Алейн" се казва, че произхожда от келтската и холандската култура. Това е едно от най-прекрасните имена на всички времена. Ален означава "справедлив" или "добре изглеждащ женски". Тя прилича на красота и грация, и следователно е една от най-често използваните традиционни холандски женски имена.

3. Арабела:

Произходът на това красиво традиционно холандско име на момиче може да бъде проследено към холандски, немски. Латинска и английска култура. Бела означава "Красива" на латински. Това име е доста обичайно във Великобритания и всъщност прави доста различни изяви в британската литература. Изтънчената елегантност на това име превърна марката в марка за родители.

Виж повече: Бразилските имена на бебето

4. Dael:

Произходът на това традиционно холандско име на момиче е от холандски и английски култури. Значението на това име е "малка долина" на холандски език и "човек, който живее в долината" на английски език. Това име показва определен афинитет към природата и е просто едно от най-добрите имена на всички времена, което идва с толкова голямо значение и ако търсите нещо съвсем невероятно и уникално, това е името, за което отивате.

5. Нарциди:

Произходът на това традиционно холандско име на момиче е от цветето "нарцис" и е често срещано в холандски и келтски култури. Това е основно име на цвете и затова е едно от най-добрите имена за холандско момиче. Името звучи доста интересно и без съмнение е едно от най-красивите имена, с които може да се предложи едно дете с бебе.

6. Гуен:

Името Гуен е името на момиче от уелски произход, което означава "бял кръг". Това традиционно холандско женско име е едно от най-яките имена и е едно от най-добрите имена, които можете да търсите, когато сте на път да посочите холандското си момиченце. Ако търсите нещо уникално и различно от другите, това изглежда идеалният избор.

7. Рейчъл:

Произходът на това традиционно холандско женско име се казва, че е от иврит в стария завет на Библията. Значението на думата Рейчъл е "женска овца". Въпреки че значението на името не е толкова бляскаво, това е едно от най-яките имена и е едно от най-добрите имена, които можете да търсите, когато сте на път да назовете холандското си момиченце.

Холандски имена на момчета и значения:

8. Сарда:

Името на момчето "Aart" се казва, че произхожда от холандската и германската култура. Значението на това име на холандското момче е "силно като орел" и може да се счита за едно от най-добрите имена за холандските момчета. Това е един от онези имена, които детето ще започне да се възхищава, докато расте и разбира, че това е смисъл. Клубът определено ще се гордее с родителите си, че го е нарекъл по този начин.

9. Abe:

Холандското име на момченце "Абе" се казва, че произхожда от иврит, което означава "баща на множествата". Това общо име на бебето спортува красиво значение и е без съмнение едно от най-добрите имена за мъжките холандски бебета там. Името означава "човек на благородството" на английски език. Ако търсите прилично холандско име за вашето дете, тогава това може да е едно.

10. Cade:

Името "Cade" се казва, че произхожда от английската дума "round or barrel". Това е много общо и стилно име за момчетата. Значението на това име е "кръгло" и явно звучи доста страхотно. Ако търсите нещо съвсем уникално и привлекателно, това име определено е точното за вас.

Виж повече: Персийски имена за момичета

11. Neil:

Името "Нийл" се казва, че произхожда от галските и келтските култури. Това име на холандското момче е доста красиво и има съвсем различно значение в сравнение с предишните. Името "Нийл" означава някой, който е шампион по келтски и също така в ирландска култура, династията на царете е основана от Нийл от деветте заложници. Това име носи изтънчената елегантност за едно холандско момче.

12. Даян:

Даан е много популярно име за холандските момчета и се казва, че произхожда от холандската и келтската култура. Даан има прост смисъл, който няма нищо общо с произношението на името. Даан означава "господарят ми е съдия". Значението на тази дума е много плодотворно и възхитително, което я прави идеален избор сред родителите.

13. Radley:

Това име на холандско момченце "Радли" се казва, че произхожда от английската дума "От или до червената поляна". По-значимото значение на името Радли е "червената гора". Името е най-подходящо за момчетата и е едно от най-добрите холандски бебешки имена, които някога ще намерите.

Холандски бебешки имена и значения:

15. Adria и Adrian:

Ако близнаците представляват момче и момиче, тогава имената Адри и Адриан може би са повече от перфектни. Името "Адрия" произлиза от латинската дума "Тъмно" или "момиче с черни очи". Това име е често срещано сред холандските имена на бебето и също така има елегантен пръстен. Името "Адриан" произлиза от латинската дума "Dark". Името първоначално се отнася до човек, който живее близо до Адриатическо море. По-късно името "Адриан" се промъква нагоре по холандските имена на момчетата, за да се превърне в най-популярната му някога.

16. Алима и Алина:

Ако близнаците представляват две бебешки момичета, тогава имената Алима и Алина могат да направят този трик. Името "Alima" произхожда от арабската дума, която означава "знаеща" или "момиче, което знае танци и музика". Името "Алина" се среща често в келтски, галски, гръцки, латински и руски език. Значението на това име е "красиво или справедливо". И двете тези екзотични имена са много популярни сред холандските имена на бебешки момичета и изглежда да са идеален избор за назоваване на близнак и момиче.

17. Хенсън и Хенрик:

Ако близнаците представляват две бебета, тогава имената Хансън и Хенрик може да са имената, които търсите. Името "Хансън" се казва, че има скандинавски произход и означава смисъл "Син на Йоан". Името "Хенрик" е тевтонско произхождащо и означава "владетел на имение". И двете популярни имена са красиви, съблазнителни и привлекателни и са на върха на списъка с холандски имена на момченца и изглеждат идеален избор за именуване на близначките.

18. Дърк и Дуайт:

Ако близнаците съставят две бебешки момчета и търсите две екзотични и привлекателни имена за вашите бебета, тогава това е мястото, където приключва търсенето ви. Името "Dirck" е първоначално традиционно холандско име и е холандска форма на Theodoric. Името "Dwight" е вариант на Dewitt, холандско фамилно име, означаващо "blond" или "бяло". Тези имена са привлекателни и заемат началото на списъка с холандски имена на момченца и изглеждат идеален избор на имена за момчета близнаци.

19. Мина и Мери:

Ако близнаците представляват две бебешки момичета, тогава имената Мина и Мери могат да направят този трик. Името "Мина" е традиционна холандска дума и има холандски, персийски и немски произход. Това име означава "твърд протектор" на немски език и "скъпоценен камък" в персийски. Името "Мина" е често срещано в келтски, галски, гръцки, латински и руски език. Името Мерисе е холандската форма на Мери - майката на Исус Христос. И двете тези екзотични имена са много популярни сред холандските имена на момиченца и изглежда идеален избор за именуване на близначките.

Виж повече: Испанските имена за момчета

20. Килер и Скайлер:

Ако близнаците представляват момче и момиче, тогава имената Килер и Скайлер може би са повече от перфектни. Името "Kyler" произхожда от галската дума, която означава "живее в близост до тесен канал". Това име е често срещано сред холандските имена на момченца и също така има елегантен пръстен. Името "Скайлер" е традиционна холандска дума и означава "учен". Напоследък имената "Килер" и "Скайлер" навлизат в холандските имена на бебета и е идеален избор, когато става въпрос за назоваване на близнаци, съставляващи момче и момиче.

Когато сте бременна, едно от най-вълнуващите и потенциално трудни неща, които ще направите през следващите няколко месеца, е да вземете решение за име за новото момиче или момче. Холандските имена се състоят от едно или повече имена и фамилно име. Даденото име, както на английски, обикновено е специфично по пол. Холандските имена често показват господство на немски, латински, келтски и келтски култури в тях. Тук ви предоставяме списък с най-често използваните и популярни нидерландски имена на момченца и момичета с произхода им и точното им значение в различните култури. Надявам се, че ви харесват!!

Източник на изображението: 1

Leave A Comment

+ 10 = 17