20 уникални азиатски бебешки имена със значения Стилове в живота

Азиатските имена са доста сладки, а бебетата, назовани с това име, са еднакво очарователни. Ако сте от азиатски произход, тогава тази статия може да е полезна за назоваването на вашето дете. Очевидно е, че търсите някои азиатски имена, така че защо да не вземете експертната помощ?

азиатски Baby Names

20 уникални азиатски бебешки имена заедно със значенията:

Ето списък на някои от най-добрите азиатски бебешки имена както за момчета, така и за момичета.

1. Aiguo:

Това е едно от най-добрите азиатски имена на момченца, които някога ще намерите. Това име е от китайски произход и има голямо значение. Според китайската литература Aiguo означава "патриотичен".

2. Cho:

Cho е име на корейски произход и е едно от най-използваните имена в азиатските страни. Често китайците назовават бебетата си с това име. Смисълът на думата Чо е "красив" и за втори път е абсолютно целесъобразно.

3. Chenglei:

Това е още едно страхотно азиатско име. Той е от китайски произход, като този преди предишния. Чънли в Китай означава "да стане велик". Това е по-скоро вдъхновяващо име и е списък на първите 5 имена в китайската култура.

4. Dewei:

Това е друго добро име от китайски произход, което звучи добре и има добро значение. Дъей означава много добродетелен. Смята се, че е едно от най-добрите имена за всяко азиатско дете, което е момче. Името е силно използвано и вместо да е старо, то все още е в масивна употреба.

5. Dingbang:

Значението на името Dingbang е "защита на страната". Името е нещо, което всеки предпочита да има. Смисълът е еднакво красив в сравнение с произношението и е едно от най-хубавите имена на бебешки момчета, произхождащи от Китай.

6. Goo:

Значението на думата Goo е пълнота. Смята се, че това е чудесно име за азиатските бебета. Истинският смисъл на това име е толкова впечатляващ, че повечето хора си мислят да назоват децата си с това име, дори и да го направят само веднъж.

7. Zhu:

Зу е име на китайски произход и означава "бамбук". Очевидно е една от най-добрите азиатски имена, с които може да се нарече бебе.

8. Хей:

Хе е име на корейски произход и е може би едно от най-добрите имена за азиатските бебета. Значението на името също е доста добро. Hee означава "щастие".

Виж повече: Детско име момиче Английски

9. Хуан:

Това име има същото значение като предишното (щастие), но има различен произход. За разлика от предишното, това име е от китайски произход и се твърди, че е едно от най-широко използваните имена от азиатците.

10. Ismau:

Исмау означава смел войн и затова името на японците е нещо, което всяко момче ще обича, когато те растат.

11. Sakae:

Това е страхотно име за азиатските момичета. Сакае означава "просперитет". Името е нещо, което всички там ще обичат и ще са повече от желание да го нарекат, просто защото звучи толкова добре.

12. Seiko:

Това е име на японски произход и за всички добри характеристики на това име, то се счита за най-доброто за азиатските бебешки момичета. Значението на Сейко е "истина" или "сила". Когато предлагате на детето си това име, вие му давате властта на истината.

Виж повече: Популярни френски бебешки имена

13. Shigeko:

Това е доста престижно име, с което да се даде на детето. Значението на това име е "богато дете". Едно момиченце, родено с всички добри неща около нея, често е снабдено с такова красиво име.

14. Шима:

Ето още едно добро азиатско име, което идва с голямо значение. Значението на това име е "лимит". Значението всъщност няма нищо общо с привлекателността на името. Едно нещо може да се каже със сигурност, че това име е нещо, което ще бъде напълно подходящо за всички азиатски бебешки момичета там.

15. Tam:

Значението на името Там е "сърце" и това е името на Виет. Най-хубавото нещо за това име е произношението и по всякакъв начин това име може да се каже, че е едно от най-добрите имена за почти всяко азиатско момиче там.

16. Tenshi:

Tenshi е име от японски произход и означава "ъгъл" или "небесно дете". Почти всеки родител смята, че детето им е така и затова това е причината това име да е напълно подходящо за тях.

Виж повече: Американски момичета и значения на момичета

17. Washi:

Това е още едно голямо име на японски произход. Значението на името е "орел" и определено е едно от най-добрите имена за всички момичета там. Ако търсите добро име, което да отговаря на вашите нужди, това може да е точното за вас.

18. Yachi:

Това отново е едно от най-добрите имена за всички азиатски момичета там. Това означава "осем хиляди" и поради това това име е нещо, което всяка жена ще иска да има. Жените, назовани с това име, ще се гордеят напълно с родителите си.

19. Yumiko:

Думата Yumiko означава дете, което е полезно и красиво в същото време. Името е и комбинацията от две от най-хубавите неща, които имат значение заедно с произношението. Ако търсите добро име, това може да се каже, че е точното за вас.

20. Гуанли:

Името на китайския произход е доста популярно в Азия и е една от най-добрите имена, които идват с красиви значения. Значението на Гуанли е "прави ярка" и за всички чудесни черти на това име, това е нещо, което всички ще харесат.

Leave A Comment

62 − 56 =