20 снимки на Катрина Кайф без грим | Стилове в живота

Колко често сте виждали телевизионната личност на Катрина Кайф на телевизионния екран и сте я прегърнали. Да, тази британска индийска филмова личност е онова, за което ще говорим в днешната статия. В ранните си тийнейджърски години тя започва с малък договор за моделиране на малки градчета, след като мигрира от места на места.

Накрая, когато разцъфтява кариерата си за моделиране, тя се утвърждава на развлекателната страница 3, където през 2004 г. появата й в филма в Телуг спечели пътя си към успеха на Боливуд. Оттогава тя е била неудържима по пътя си към успеха. С нарастващите години придобива по-голям търговски успех. Тази ангелска актриса бавно усвоила уменията на боливудския успех, като безупречно предаваше танцовите тестове на артикулите и сега е международна знаменитост, известна с блестящия й вид и скромност.

Катрина kaif without makeup

На екрана над слоевете на едно доларено лице, всяка личност блести и процъфтява. Всеки изглежда безупречно с модерните съвременни дрехи и косата, с ярките аксесоари и изработеното лице. Това е просто още едно заслепяване на света на барабаните. Но какво се случва, когато тези известни личности се сблъскват с реалния свят, тъй като техните художници от грим чакат зад камерите за ретуши. За съжаление дори знаменитостите се нуждаят от почивка от постоянните барабани на камерата и следователно тук е статията за катрина Катрина без грим.

Катрина Кайф Без грим Изглежда:

Катрина Кайф Боливудката актриса изглежда красива, великолепна, с много добра способност. Във всеки случай, мислили ли сте някога как изглежда тя без козметика или грим?

1. Прожекцията на филма:

Най- movie screening

когато Катрина се появи на снимачната площадка "Ek Tha Tiger" за филмовия си филм, видяхме нейния безсмислен грим и незабавно бяхме изненадани и изненадани от това, колко красива и безупречна изглеждаше. С елегантно отдръпване на една опашка от бонбони, тя запази външния си вид с бяла риза и изтърколи пътя си.

2. Професионален вид:

професионален look

Въпреки че е забавна любов и глупост понякога, когато става въпрос за работа, Катрина има своя професионализъм и затова тук тя изглежда чудесно професионално в сериозното си лице с дръпна обратно здраво и мека бяла риза. С близкия план можете да видите как тя все още скали ясната си кожа и доста шушулки.

Виж повече: Изображения на знаменитости без грим

3. Семейна вечеря:

семейна вечеря

Докато заснемаше филма си Dhoom 3, Катрина отне известно време, за да прекара спокоен ден с близки, и ето една снимка на вечерята в онзи ден, когато тя седеше до нея, може би, и въпреки че от разстоянието изглеждаше долавяна нагоре тясна инспекция тя беше видяна грим по-малко и все пак грациозни и красиви като тя винаги прави.

4. Уморени очи:

Изморен eyes

Всички знаем, че животът на една знаменитост е забързан и насрочен. Те имат строга практика, в която трябва да следват въжетата и графиките, които са били насочени, и в същото време да успеят да изглеждат безупречно. Ето една секция, в която Катрина не се нуждае от никакви усилия. В тази картина, въпреки че тя изглежда уморена от наклонени очи, тази танцьорка на сцената знае как да изглежда най-добре без да се поръсва грим.

5. The Bubbly Traveller:

Най- bubbly traveler

На път за излизане от летището, Катрина тук е снимана с всички усмивки и мехурчета, докато излиза навън. За пореден път тя е облечена в нормалното си тяло без никакъв грим, който е очевиден в нейната картина. но дори и с обикновен бял чай и пони, Катрина продължава да изглежда красива и блестяща.

6. Вентилаторите:

Най- fan shoots

Облечена в синьо-бяла туника Катрина, която е на тази снимка, представлява снимка за любимите си фенове. В лицето й няма сянка на грима, но от външния вид ще останете заслепени от нейната елегантност и красота, въпреки че тя спортува нормална обратно прическа и нормална туника.

7. Традиционното облекло:

Най- traditional attire

За пореден път, изглеждайки безупречно, тук е Катрина Кайф в един от нейните традиционни шалчета и културно облекло, търсещи нещо. Тук е неизбежно от външния й вид, че тя не се гримира и е нереално да вярваме, че една жена, която стои зад камерата, щеше да изглежда така безупречно.

8. Автомобилният изстрел:

Най- car shot

Това е един от многото пъти, в които бяхме привилегировани да погледнем лицето на истинския свят на Катрина, а не нейното екранно лице. Седейки в кола, вероятно на разстояние някъде, Катрина спортува нормална конска опашка, без да има грим в лицето й. Облеклото й откъм кукла ни разказва как една красива жена винаги ще бъде дори зашеметяваща, без чантата й да е удобна.

9. Посещението на храма:

Най- temple visit

Когато Катрина посети златния храм в Амритсар, папараците я снимаха в културното си облекло, изглеждайки традиционно, докато използваше шлема си, за да покрие предната си глава с уважение. Бял прост кафяв тен прилича на безупречния си външен вид, докато продължава да ни заслепява.

10. Планинската Джейн:

Най- plain Jane

При едно от многото си събития, които посещава, Катрина беше облечена в обикновения си бял чай с дънки и косата й беше издърпана назад в опашката на понита. Дори и без екстравагантните коса и прахосалния грим, тя успява да изглежда невероятно непринудена и елегантна.

11. Fan Selfie:

фен selfie

Това е още един от нейните снимки на фен, където тя сякаш се запъти към феновете си, като се наслаждава на перфектната си порцеланова кожа, без дори да има намек за грим. Спортингът на нормална гладка коса в задната част на косъма, Катрина със сигурност знае, че трябва да се впие в нормалната тълпа и все пак да изглежда невероятно.

12. Изгледът на Off Camera:

Най- off camera look (2)

На набора от неотдавнашния й филм Dhoom 3, актьорският състав в Чикаго отстъпи от строгата работа и тогава Катрина забеляза, че се смесва с други хора с простия си груб облик. Тя омайва голяма чаша и дърпа косата си равномерно. Зад екрана, дори без грим, тя изглежда възхитителна, както винаги.

13. The Funny Selfie:

Най- funny selfie

Показвайки си глупавата страна на тази картина, тук е още една Катрина кафи де-глем себе си, където тя удря една смешна поза. Дори и без намек за обличане в лицето й, лесно може да се види колко възхищаваща и спираща дъха тя изглежда. Тя скали безупречната си кожа и естествени розови пухкари, когато тя кликне с щракване с телефона си.

14. На летище Мумбай:

Катрина-МФИК,-без-грим-14

Тази снимка на "Катрина кайф" е взета на летището в Мумбай, където тя изглежда лъчиста и красива, без да поставя грим. Тя изглежда страхотно с фланелката, черни цветни гамаши и съответстващи кафяви ботуши. Някога тя изглежда красива, оставяйки косата си в отворен стил и носейки черна цветна чанта. Тя изглежда дяволски красива и стилна със своята проста природна красота.

15.Ammer докато стреля Rajniti:

Катрина-МФИК,-без-грим-15

Тази картина е заснета, когато е посещавала Аджър, че е предложила на религиозния чадарон мавзолея на суфийския светец Хуада Моунуддин Чисте. Това беше взето, когато тя отиде там, за да се моли за успеха на нов проект на филма Rajneeti. Изглеждаше проста с традиционния бял цвят и с червен цвят. Това е перфектната картина на катрина Катрина без грим.

16. Рожден ден на Фархан Ахтар:

Катрина-МФИК,-без-грим-16

Катрина Кайф изглежда като кукла на Барби, дори след като не носи грима. Тази снимка бе заснета, докато тя отиде на рождения ден на бара на Фархан Ахтар. Тя изглеждаше елегантна и проста, облечена в жълта, розова рокля, която също без грим. Тя е абсолютно красиво момиче.

17. Във филма Ek Tha Tiger:

Катрина-МФИК,-без-грим-17

Във филма гримът е задължителен, за да изглежда красив на екрана, но Катрин Кайф го закопчава, като не носи грим в сцена на филма Ех Та Тайгър. В тази картина Катрина Кайф носи къса бяла рокля с кафява яке и шал. Косата е просто отворена, давайки много реалистичен вид. Не бяха добавени високи токчета, всъщност бели обувки от платно бяха износени от нея, което я накара да изглежда изключително красиво.

18. Катрина Каиф Рядка картина без грим:

Катрина-МФИК,-без-грим-18

Тази снимка на "Катрина Кайф" е взета на своето място на живот. Това беше взето, когато тя беше със своите братя и сестри небрежно без грим. Всички членове на семейството й приличаха прекрасно с безупречната кожа. Тя винаги изглеждаше красива с цвета на кожата си.

19. С сестри:

Катрина-МФИК,-без-грим-19

Прекарването на време със семейството е красиво. Тази картина на Катрина Кайф заявява същото, тя се радва на сестрите си. Това е специална картина за нея, тъй като тя го взе със сестрите си, като имаше искрена момент с тях. Тази снимка изглеждаше много доволна от сестрите й.

20. Катрина Кайф С министъра на туризма в Раджастан:

Катрина-МФИК,-без-грим-20

Тази картина беше много специална за нея, тъй като това беше направено с министъра на туризма в Раджастан, Бина Как. Това бе взето по времето, когато тя отиде да получи благословията на министър по време на "Ню Йорк" филм освобождаване през 2009 г. като министър действа с Катрина Kaif във филма Maine Pyaar Kyun Kiya.

Боливудската красива актриса Катрина Кайф беше много известна и проклета, че не се нуждае от някакво предложение за нея. Тя се запознава след първата си почивка в филма Bollywood Boom. Макар да не се занимаваше с кариерата си, тя беше зашеметена от погледа й от феновете и от критиците. Тя беше труден работник и никога не се отказваше от по-лесните неща, тъй като успешно се справяше с филмовата индустрия и се опитваше да се справи с по-трудните и предизвикателни роли. Тя определено е тълпач, тъй като може да бъде украсена с прекрасния й вид. В действителност тя мрази грим за кожата и лицето си, както обича да бъде проста и привлекателна.

Leave A Comment

58 + = 68