20 най-ефективни съвети за домашна красота за момичета

Като цяло чуваме за различни съвети за естествена красота на момичетата и за тяхното лице, кожа, коса и здраве. Момичетата обикновено са в уязвима възраст, където биха направили почти всичко, за да изглеждат красиви. Какво може да се окаже катастрофално с рекламите, които примамват младите момичета с марковия им дисплей от многобройни продукти, обещаващи най-доброто в красотата и грижата за кожата, завършващи с грешен избор или превишаване. Всяко момиче се ражда красиво по свой специален начин и за да донесе тази красота човек трябва само да следва тези основни съвети за красота.

красота tips for girls

Отлични природни красота Съвети за момичета:

Момичетата искат да направят всичките си части от тялото, като лицето, кожата и косата. Момичетата също искат да направят тялото си съвпадащо с някои съвети. По-долу сме дали различни прости съвети за красота, които момичетата да следват.

Виж повече: Съвети за естествена красота за жени

A) Съвети за красота за момичета на лице:

1. Грим Съвети за момичета:

Грим Tips

Тийнейджърската кожа е много по-деликатна от кожата за възрастни и може да реагира остро на козметиката. Важно е да тествате и опитате, преди да купите. Изпробвайте продукта на кожата си, за да се уверите, че тя не причинява пробив. Опитайте се да избегнете основаването, ако имате кожа склонна към акне. Опция за водоустойчив и шумозаглушителен грим на очите, за да предотвратите размазване на очната линия и кохлата. Най-важното е, винаги да овлажнявате лицето си, преди да приложите грима.

2. Съвети за грим на лице за момичета:

беля skin

Изберете подходящ овлажнител за вашия вид кожа и го нанасяйте след измиване на лицето си у дома. Никога не спийте с грима си. Това ще запуши порите и ще доведе до акне и други кожни проблеми, които могат да добавят към вашите проблеми. Премахнете грима с лек почистващ препарат и внимавайте, когато премахвате окото.

3 .. Съвети за грижа за устни:

устна care tips for girls

Всяко момиче иска само красиви и здрави устни. Глухите устни не са добре дошли. Направете добро използване на шапката, за да предотвратите изсушаването на устните, особено през зимните месеци, и никога не отлепете сухата кожа, тъй като това може да причини кървене и да причини повече увреждане.

4. Отърви се от бръчките:

получавам rid of wrinkles

Бръчките, които се появяват с възрастта и са напълно естествени, могат да намалят блясъка на кожата и да ви накарат да изглеждате много по-възрастови от вас (в определени случаи). Има моменти, когато разпространението на бръчките е доста вредно и трае дълго време и не иска да избледнява. За да запазите лицето на красотата, ще трябва да работите по кожата си бръчки въпроси.

5. Поддържайте красотата на лицето:

Пазя the face beautiful

Търсите красота съвети за лицето? Започнете да използвате някои естествени домашни пакети за лице и други естествено направени неща, а не само в зависимост от изкуствените кремове и овлажнители. Човек може лесно да направи домашно приготвени естествени опаковки за лице и лице скраб с помощта на интернет. Всичко е на разположение там. Просто потърсете подходящото съдържание и направете това, което е подходящо за кожата.

6. Не го разтривайте. Просто изтъркайте!

не rub it. Just rub

Имате нужда от някои съвети за красота за момичета? Ето нещо, което трябва да знаете. Много жени имат погрешно схващане относно козметика. Някои смятат, че триенето с козметика ще бъде по-ефективно. Но всъщност не! Това е лошо за вас. Вместо това просто се разтривайте. Просто го обезобразяване върху акнето.

7. Грижата е добра, ако не е твърде много:

правя is good if not too much

Твърде много грим не е добре за вас и всички вероятно знаят за това. Независимо от това колко ви марките ви проповядват за автентичността на своите продукти, те са все още изкуствени и ще трябва да ги запомните. Твърде много грим може да намали естествената красота на кожата и да ви направи много по-възрастен, докато продължавате да използвате високи пропорции грим. Използвайте нещо светло и трезво върху устните и нещо светло за очната линия.

8. Няма фондация за покриване на акне:

Не foundation for covering acne

Понякога тийнейджърките използват своята основа за покриване на акнето. Това изобщо не е добро. Фондацията може да има някои странични ефекти върху акнето и това увеличава разпространението и плътността на акнето. Това е един от съвети за грижа за кожата на момичетата.

9. Намалете пъпки възможно най-скоро:

Намалете pimples as soon as possible

Ако търсите някои съвети за естествена красота за момичета, прочетете внимателно. Вижда се, че тези момичета, които не могат да се отърват от пъпки в тяхната юношеска възраст, трябва да се справят с това почти през целия си живот. Пъпките могат незабавно да намалят красотата ви и трябва да предприемете строги стъпки срещу тях възможно най-скоро.

10. Дръжте лицето тонирано:

Пазя the face toned

Хората първо ви гледат и правят преценка, преди да проверят дори вашите качества. Ще трябва да държите бузите във форма, ако имате сериозно впечатление на вашите приятели и на хората на вашето работно място.

Б) Съвети за красота за момичета коса:

11. Съвети за грижа за косата:

коса Care girls

Косата определя красотата на жената. Грижете за косата по правилния начин. Опитайте се да не го измивате ежедневно, тъй като това ще премахне косата на естествените му масла. Винаги използвайте кондиционер. Овлажнявайте косата си, преди да я измиете за по-силна и по-гладка коса, и опитайте да използвате колкото се може по-студена вода за измиване на косата.

12. Цвят на косата и нейната превенция:

коса color and its prevention

Изборът на подходящия цвят на косата винаги може да ви накара да изглеждате много по-красиви, отколкото сте. Друго нещо с цвят на косата е нейната поддръжка. Поддържането на цвят на косата може да бъде трудно за момичетата. Човек трябва да приеме някои мерки, за да направи цвета на косата дълъг. Това означава, че използвате по-малко тежки шампоани и по-овлажняващи такива, като например гълъби, спасяването на космите от всякакви външни естествени щети и т.н. и много други. Това може да се каже, че е един от най-добрите съвети за красота на момичетата.

13. Направете дълбоко кондициониране за суха коса:

правя deep conditioning for dry hair

Ако се занимавате със суха коса, тогава е по-добре да я оправите, отколкото да я пренебрегнете. Трябва да държите косата овлажнена по всяко време, ако тя има суха коса. Избягвайте косата за изправяне на косата, ако имате суха коса. Това е ефективен съвети за грижа за кожата за момичета.

В) Съвети за красота за момичета на кожата:

14. Съвети за грижа за кожата:

кожа Care

Момичетата винаги трябва да знаят и да научат за кожата си. Какво му е удобно? На какво е алергична? Подарете на тялото си пръст от върха до петите два пъти седмично, за да премахнете мъртвите клетки на кожата и никога не пропускайте да овлажнявате тялото си след баня. Поддържането на тялото овлажнено от младите ще запази младостта си през вашите възрастни години.

15. Нахранете кожата си:

фураж yur skin

Истинската красота е дълбока. Удивително е коя красива кожа може да направи за вашето самочувствие и увереност. Ключът към лъчезарната светлина на кожата е здравословна диета и много вода. Добавете вашата диета с плодове и зеленчуци, които са натъпкани с всички основни витамини и хранителни вещества, които тялото ви трябва да остане подхранвано и опитайте да замените тези студени напитки с вода, за да дадете на тялото ви вътрешно почистване. Грижата за кожата отвътре ще осигури естествена красота отвън.

16. Не забравяйте да използвате слънцезащитни продукти:

употреба skin sunscreen

Ако живеете в град, който се намира в страна, която се намира на континент близо до екваториалния район, тогава ще трябва да използвате слънцезащитни продукти почти ежедневно. Не забравяйте да масажирате ръцете, пръстите и кожата си с помощта на слънцезащитни продукти, преди да излезете.

Виж повече: Как да се третира тромава кожа

Г) Други прости красота Съвети за момичета:

17. Ръце и нокти:

Ръце and nails

Меките и деликатни изглеждащи ръце са преживяване за очите. Овлажнявайте ръцете, за да ги поддържате гладки. Не прилагайте повторно козината след покриване с лак за нокти и не носете непрекъснато нощен лак. Ноктите като всяка друга част на тялото трябва да дишат, така че да им позволят. Ако имате крехки нокти, носете основен слой преди да нанесете лак за нокти.

18. Съвети за красота за краката:

крака girls

Докато се грижат за тялото, краката почти винаги се пренебрегват. Счупените токчета и мръсните нокти на пръстите на ръцете са отвратителна гледка и говорят много за вътрешната същност на жената. Не е нужно да посещавате салон за педикюр. Просто изтъркайте краката и пръстите си по време на Вашата баня и след това нанесете овлажнител или крем за крака. Нарежете редовно ноктите на ноктите си и нанесете лак за нокти за безупречен външен вид.

19. Не забравяйте да се усмихнете:

Усмихнати

Усмивката повишава новата стойност на момичето и осветява деня на всички. Това не струва нищо, но е безценно. Ярката усмивка може да направи това, което не може да направи четка за грим. Така че се усмихвайте и се усмихвайте заедно с вас. Това са много прости съвети за красота за момичета.

20. Останете в състояние:

престой fit

Опитайте се да поддържате тялото си активно и да се поберат колкото е възможно повече. Един от най-добрите начини да се грижите за тялото е да го преведете през някоя хардкор тренировка доста често. Правенето на рутинни програми и коремните и талиите супер сетове ще ви помогнат да запазите тялото си във форма. Всеки иска да има тонизирано тяло с жив вид на коремните мускули, но само няколко от тях са готови да работят за него.

Ето някои от най-добрите съвети за красива гледка. Надяваме се, че те ще ви бъдат полезни и ще ви помогнат да се държите красиво и във форма. Да бъдеш здрав и щастлив е всъщност основният трик. Ако сте щастливи отвътре, това ще се появи на лицето ви.

Виж повече: Най-добри съвети за красота

Leave A Comment

45 − = 39