20 най – добрите и най – новите високи сандали с ток за жени с картинки Стилове в живота

Трябва да сте видели знаменитости, които изглеждат най-добре за събитието с червени килими. Докато повечето от нас се вълнуват от дрехите си, трябва да се изненадате да знаете, че обувките играят голяма роля, когато решите палец нагоре или надолу за външния им вид. Важното е колко ефективно ги носите. Носенето на стилет може понякога да бъде предизвикателство. Знаете ли, че първото нещо, което хората ще забележат за вас? Изследванията показват, че хората несъзнателно забелязват вашите сандали / обувки.

Високите токчета се появяват от деветия век. За воините да стрелят стрели във войната плъзгането на стремена са направени и дадени на персийски конни воини да го носят. Сандалът с високи токчета е обувка, която повишава петата на стъпалото на ползвателя значително по-висока от тази на пръстите на краката.

Има високи токчета обувки, които са проектирани, но технически, които няма да бъдат с висок ток. Високите токчета са склонни да дават естетична илюзия на по-тънки и по-тънки крака. Високите токчета се произвеждат в различни видове стилове, които включват стилето, заострен, клин, нож и помпа, т.е..

Според модата високата токче варира между 2,5 и 3,5 инча. Над петата е наречена висока пета. Обликът на облекло варира от 2 до 5 инча. Има токчета, които се движат много по-високо; те се носят само за удоволствие или за показване.

Сандалите с високи токчета се носят от жени и момичета. За мъжете са изработени и токчета. Има различни видове високи токчета. Те са коте, стилето, клин, кученце, призма, макара и конус. Дори и при носенето на високи токчета здравните ефекти се наблюдават при жените. Има положителни и отрицателни ефекти чрез носенето на високи токчета. Така че, би било по-добре да се носи висока пета от време на време за жена.

Contents

Най-популярните високи токчета за жени и момичета в Индия:

Високото пета сандали вече са очарователни и натрупа популярност. Ето най-новите 20 Сандали от висок ток, които са нови за жени и момичета, с изображения.

1. Сандалите с истински високи токчета:

Най- Real High Heels Sandals

Kobilevi е дизайнер на проект за луди жени с високи токчета. Високите токчета са изработени от висококачествени материали. Тъй като е нов сандал, той е модерен и богат на тълпата. Дизайнерите са добре опитни и са творчески, когато става дума за проектиране на петите. Петата ще бъде много остра. Те изглеждат атрактивни с цветове. Има много високи дизайни на игрите като орка, фламинго, акула, писане, петел кафяво, прашка, лебед, пързалка, кафе, папагал, куче, удар, мяо, банан, пазарска количка,.

2. Подиуми: Модерни високи токчета:

Подиум: Trendy High Heels

За жените са налице много видове сандали, като токчета, полу-токчета и високи токчета и др. На днешния пазар се виждат много сандали с най-новите токчета. Новите дизайни и модели са преработени с различни стилове. Сред тях е Catwalk. Catwalk е терминът, който се вижда най-вече в модния свят. Това показва по отношение на стила на ходене на жените. Така че сандалите от висок ток на Catwalk са много специални, което дава специален поглед на жените за всяко събитие. Сандалите са проектирани от квалифицирани и обучени занаятчии. Те също така са предпочитано парти да носят сандали с високи токове.

3. Casadei: Дизайнерски токчета:

Casadei: Designer Heels

Тези сандали са създадени от Казадей. Това е остър връх, който е представен в бежов цвят. Той има лента за глезена за комфорт. Това са много високи токчета, които могат да се носят за случайни цели като партита и събития и т.н. Острият ток е много тънък.

4. Марк от Марк Джейкъбс: Спампите на сандалите:

джибри by Marc Jacobs: The Strappy Sandals Heel

Марк от Марк Джейкъбс е отрасъл на облекло и обувки. Основана е от Марк Джейкъбс през 1984 г. Сегашният главен изпълнителен директор е Себастиан Сухи. Сандалите на Марк от Марк Джейкъбс използват добро качество на материалите. Те имат сандали с висока тока за жени над 45-годишна възраст. Дамските сандали с висок ток са проектирани в клинове с каишка на глезена. Тази пета е закачена и е предпочитана лента за сандали.

5. Fendi: Комфортните сандали:

Fendi: The Comfy Sandals

През 1925 г. Едоардо Фенди и Адел стартираха фирма за обувки на име Фенди. Той произвежда много видове сандали в своята компания. Сандалите са проектирани по такъв начин, че да могат да се регулират. Петите са много остри. Всеки сандал има фирмен етикет върху него. В Fendi се виждат многоцветни сандали с високи токове. Доброто качество на материала се използва за производство.

Виж повече:  Бели сандали

6. Balenciaga: модни високи токчета:

Balenciaga: Fashion High Heels

Balenciaga е индустрия, свързана с модата. Тя е основана през 1919 година. Основател на Balenciaga е Кристобал Balenciaga. Седалището му се намира във Франция във Франция. Той е испански дизайнер. Платата му и странното женско бяха търговски марки днес. Balenciaga сандали с висока токчета ще бъдат елегантни, за да погледнете. Проектирането е много различно. Тези дизайни ще бъдат много модерни и тенденции. Петата ще бъде много заострена, не изглежда като клинове. Пръчките се изминават от пръстите на краката до глезените. Изглежда привлекателен с комбинации от цветове.

7. Maxmara: Предефиниране на вашите сандали:

MaxMara: Redefining Your SandalsТя е частна компания, която стартира през 1951 г. Това е индустрия на модата. Основател на Максмара е Акил Марамоти. Седалището му се намира в Реджо Емилия в Италия. Тъй като е отрасъл на модата, той включва всички продукти на модата като дрехи, очи носи и обувки и т.н. Maxmara сандали с висока тока са проектирани от отличните дизайнери. Сандалите са изработени с отлични характеристики. Той е посочен и висок. Това изисква екстремно равновесие при ходене. Те идват в редица цветове и са привлекателни.

Виж повече: Черни сандали за жени

8. Камила Скогард: черни високи токчета:

Камила Skogarrd: Black High Heels

Много известни дизайнери се срещат в света на обувките. Камила Скогард е сред тях. Тя е от Дания и е завършила дизайна на обувки. Камила иска дизайните й да бъдат уникални. Тази уникалност я доведе до наградата на кралица Елизабет Шолар. Дизайнът й варира от сандал до сандал.

Лесно привлича зрителите. Тя дори се грижи за краката на жените, използвайки добро качество на материала като мека тъкан и сатен и т.н. Camilla Skogarrd е сред тях. Камила харесва дизайните й да бъдат уникални. Тази уникалност я накара да вземе награда за кралица Елизабет Шолар. Дизайнът й варира от сандал до сандал. Лесно привлича зрителите. Тя дори се грижи за краката на жените, използвайки добро качество на материала като мека тъкан и сатен и др.

9. Цезаре Пацоти: Най-странното:

Чезаре Paciotti: Ultimate Stiletto

Cesare Paciotti е дизайнер на обувки. Роден е на 1 януари 1958 г. Той е италианец и е известен с проектирането на обувки. Той има компания, която произвежда обувки и кожени изделия. Той е много известен с логото на камата. Той е проектирал сандал с висок ток, който е с плътен модел. Това ще бъде сложно за една жена над 45 години. Тя има страхотен елегантен външен вид, защото сандалът се появява в цвят черно-бял. Каишите са кръстосани от пръстите до глезена. Това стилето ще изглежда добре всеки ден.

Виж повече: Червен сандал

10. Александър Ванг: Ботушите Стил:

Александър Wang: The Boots Style

Александър Уанг е най-младият дизайнер в нашия списък на дамски сандали с високи токчета. Този американски роден дизайнер черпи вдъхновение от 90-те години. Той чувства, че сандалите с високи токчета не трябва да спират точно на петата, но трябва да пътуват високо. Високообектираните кожени ботуши от Александър Уанг достигат до височината на коляното и се забиват със златни колянови скоби. Този женски наколен сандали е идеален избор за всички случаи.

11. Кристиан Лубутин: Страната носят сандали Високи токчета:

християнин Louboutin: The Party Wear Sandals High Heels

Кристиан Louboutin токчета се отличават с подписа си червен подметка. Следващия път, когато забележите червения цвят на табана, знаете марката добре! Тази марка е основана от известния дизайнер Париж Лубутин и в момента е водещ производител на дамски сандали с високи токове. Един от известните християни Louboutin беше високите токчета "Cindrella", които бяха проектирани с вдъхновение, любов и убеждение, че всяка жена трябва да се чувства като принцеса. Тези дамски сандали за високи токчета за жени са украсени със сложни кристали, пеперуди и бижута. Обувката остава любимата до момента и е силно аплодирана в модната индустрия.

12. Кейт Спайд: Нови модерни високи токчета:

Кейт Spade: New Trendy High Heels

Кейт Спейд е известен дизайнер, базиран в Ню Йорк. Започнала работа с проектирането на модни чанти за жени и вече е установила множество модерни продукти. Когато говорите за сандали с висок ток, никога не можете да пропуснете класическите черни токчета на Кейт Спайд. Подобно на всичките си дизайни, черен сандал с висок ток е на една миля по-дълго и е перфектно описание на вечната елегантност. Това наистина е задължително за жена, която обича модата и обувките.

13. Aperlai: Уникалният стил:

Aperlai: The Unique Style

Aperlai е популярна марка за сандали с високи токчета, създадена от Алесандра Ланвин. Уникалният им дизайн винаги го прави любим в червените килими. В Aperlai те се стремят да доставят едни от най-добрите дизайни с невероятен избор на цветове, като този сезон ще бъде пепелта на мента. Модерен цвят на монетния двор и черни високи токчета определено се открояват и го правят носене навсякъде, навсякъде.

14. Последни сандали с висок ток: Frill Вдъхновен:

20 най - добрите и най - новите високи сандали с ток за жени с картинки Стилове в живота

BadgleyMischka е много популярна марка, основана от американския моден дизайнер Дуо Марк Бадли и Джеймс Мишчка. Още от началото на годината тази марка за обувки с висок ток е най-предпочитаната за жени. Чудните и блестящи дизайни са били възхвалявани от всички и винаги са били любимият стил сред булките и нейните шаферки. Носете BadgleyMischka и нека този дамски висок ток сандали говорят за своето съвършенство, красота и елегантност. Този нов сандал с висок ток е един от най-популярните сандали с висок ток за жените, който идва в редица работа и дизайн.

15. Сандали от висок кант на Брайън Аудуд:

черно High Heeled Sandals

Ако търсите нещо повече от просто гол сандал с високи токчета, Брайън Атууд е това, от което се нуждаете. Високите токчета за жени на Брайън Атууд са известни със своите блестящи и игриви дизайни. Мозъкът зад тази марка, Atwood знае как да постигне перфектен баланс на комфорт и мода. Украсените дълги сандали в черно изглеждат доста смели и смели, идеален избор за днешната жена. Тази топ марка обувки е предпочитан женски наколен сандал.

16. Dolce & Gabbana: Предефиниране на модата:

Dolce & Gabbana: Redefining Fashion High Heel Sandals

Dolce & Gabbana е сред най-известните модни марки в целия свят. Тази италианска модна къща е най-известното име сред известни личности и модни дизайнери. Тя е основана от двама модни дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана в средата на 80-те години. Всеки от сандалите с високи токчета за дами от Dolce & Gabbana се отличава с богатството и стила си. Тези флорални кожени и копринени високи токчета изглеждат елегантни с върховете на върха и кристалните красота.

17. Александър Маккуин: Сандали от бял кант:

Александър McQueen: White Heeled Sandals

Основана от Александър МакКуин, тази истинска страна носи марка обувки за обувки със сандали с високи токчета и е известна с перфектния си баланс между чупливостта и здравината. Класическата бяла пета се отличава с великолепие и изтънченост и е най-идеалният избор за жени, които обичат да правят смели модни изявления. Този сандал с висока пета в бяло може да се носи на различни положения, без да се търсят повтарящи се.

18. Джими Чоо: Сандали от висок ток за красиви жени:

Jimmy Choo: Ultimate Women’s High Heel Sandals

Джими Чоо е много популярна марка, която се отличава със своите драматични и очарователни дизайни на сандали с високи токове. Несъмнено ще обичате всички обувки, но също така трябва да сте достатъчно смели, за да го приплъзнете. Тя е основана от лондонски дизайнер на име Jimmy Choo. Мъжът определено знае как да накара една жена да се поклати върху дизайна си. Този виолетов пернат обувки с високи токчета е перфектен пример. Двойните колани на глезена добавят допълнителния oomph фактор, а екзотичните пернати филизи изглеждат абсолютно зашеметяващи. Тази снимка на Джими Чоо с висока тока на сандалите не се справя с действителните дизайни.

19. Miu Miu: Сандали с клинна четка:

Miu Miu: Wedge Heel Sandals

Когато назовете най-високо оценените сандали за високи токчета за жени, не можете да пропуснете споменаването на MiuMiu. Сегмент от световноизвестното семейство Прада, токчета MiuMiu са обичани за своя гейм фактор. Всеки от техните проекти е уникален и определено разваля жената, която обича обувките си. Луксозната обувка за велур с периферни пръсти и предни каишки е любимо място за всички времена. Бляскавите златни върхове и гърба със сигурност ще привлекат вниманието, където и да отидете!

20. DKNY: Класическата пета:

DKNY: The Classy Heel

DKNY е много известно име в модната индустрия. Тя е основана от дизайнерката на Донна Каран, базирана в Ню Йорк, и е известна със своите изтънчени, но прости дизайни. Ако сте уморени да носите тези блестящи високи токчета от дизайнерите и търсите нещо по-удобно за носене, тогава DKNY е правилният избор на дамски сандал с високи токчета. Страхотните сандали с високи токчета ще ви направят без усилия. Тези неутрални кафяви блок пета сандали са най-добрите пич през всички сезони. Перфектен избор за дама, която обича да бъде стилна, без да я превишава.

Увеличете външния вид и личността си с тези възхитително ярки цветни дамски сандали с високи токове. Това говори много за вашата личност, така че е важно да направите правилния избор. Изберете някой от тези невероятни топ 20 сандали с високи токчета за следващия ви случай и вземете очите от всички посоки.

Leave A Comment

− 5 = 5