20 най – добри татуировки за мъже със значения Стилове в живота

Човешката дума има много богат и дълбок смисъл. Самият текст изглежда много грациозен с течащите линии. Тези линии се извиват нагоре и надолу, което прилича на началото и края на живота и смъртта. Това е много красив символ, който изразява източника на живота. В много ръкописи от източната религия човекът е символ на цялата вселена. Това е последвано от индуски, будистки и джайни форми от много векове.

ОМ tattoo designs

Това е вдъхновен от многото татуировки, благодарение на широките си значения и красивия символ. Сричката на тази дума е първият звук на живота, който се използва в вариации от много татуировка художник. Това също се комбинира много пъти с традиционните индийски символи, за да направите красиви дизайни на татуировки. Тя се комбинира с лотоса, който се отразява

Om Tattoo Designs

дълбоко съзнание и красота. Може да видите това с главата на Ганеша в заоблена форма и арки. Някои дизайни на татуировки също имат някои санскритски песнопения, написани с кръгов дизайн, за да покажат вечния кръг на живота. Те могат да бъдат направени с черно мастило или многоцветни модели според вашите изисквания.

Различни индийски татуировки за мъже и жени:

Днес те са свикнали да правят много дизайн на татуировки и също така са мехнди. Изглеждат наистина автентични в същото време твърде модерни. Позволете да разгледате някои от традиционните дизайни на татуировка човек, които можете да изберете.

1. Индийски Ganesh Om татуировка Дизайн:

индийски Ganesh Om Tattoo Design

Това е много автентичен дизайн на индийската татуировка. Тя има ganapati с цвете в ръката си, което дава много духовен вид. Главата на Ганеша, направена в заоблена форма, а дъгите на човека се вливаха съвсем естествено. Дизайнът не е сложен, макар че е много очарователен. Ганапати е монтиран по такъв начин, че да даде тази татуировка перфектен външен вид. Потокът на ганнапати на багажника и думата "човек" са написани по най-добрия начин, за да изглеждат много естествени. Това е подходящо както за мъже, така и за жени. Цялата тази татуировка е направена е тъмно черно мастило. Това е популярната танцьорка Ganesha.

2. Gautama Buddha Om татуировка дизайн:

Гаутама Buddha Om Tattoo Design

Това е много сложен татуировка дизайн, но много хипнотизиращ един. Той има Gautama Buddha вътре в татуировката на човека. Лицето на лорд Буда е затворило очите, които го правят модерна идея за дизайн на татуировка в Индия. Това го прави наистина привлекателен. Това е просто идеално за един силен вярващ в Буда, а дизайнът е еднороден.

3. Усложнена татуировка Om:

сложен Om Tattoo Design

Този дизайн татуировка на човек отново има включен в него чертеж на Буда. Този път татуировката се подобрява чрез добавяне на земни цветове към нея. Този човек има символа човек, който се нанася в черни нюанси на тази снимка. Потокът на дизайна е наистина добър и е изпълнен с много подробности, които са идеални за всеки последовател на Буда. Тя има подробности, които включват точки, чакри, очи, цветя на лотос и т.н., които са свързани с Буда.

4. Обикновени татуировки на Om:

прост Om Tattoo Designs

Това е проста и ум разпенващ човек татуировка на ръка. Той наистина е сладък, малък и има много малко подробности. Но все пак изглежда много красива. Този малък символ om е напоен с черен цвят, който има прости черни шарки и криви, за да завърши външния вид. Това е един от най-сладките символ татуировка човек.

5. Trishul на Shiva Om татуировка Дизайн:

Trishul Of Shiva Om Tattoo Design

Дизайнът на тази татуировка е наистина мил и привлекателен. Това има твърде много подробности, които само професионалистите могат да създават. Това татуировка човек има trishul на Шива и цялата татуировка е точната реплика на Шива. Страничните страни на татуировката са подчертани, за да дадат този 3D ефект и най-добър външен вид. Това е най-добрата татуировка на човек.

6. Half Sun TTT:

наполовина Sun Om Tattoo

Този дизайн на татуировка е прост и все пак много привлекателен. Това е половината Сурия (слънцето) като граница. Човекът вътре в слънцето дава духовен и модерен, но етнически поглед. Това е главно подходящо за мъже, тъй като отразява бог Сурия и Шива.

7. Татуировки Ом на врата:

Om Tattoos On Neck

Потокът от тази татуировка е просто невероятно. Това просто дава много етнически поглед. Тази татуировка се извършва на гърба на шията, която можете да подхраните, за да получите комплименти. Този дизайн татуировка човек изглежда грациозно с дълги линии и криви, направени от символ човек в тази татуировка. Ако виждате това много ясно, може да забележите, че човек също изглежда като вътре в сърцето, което може да бъде най-доброто послание на този, който има тази татуировка. Това също е най-добрият човек татуировка на врата.

Виж повече: Татуировка на рамото за момичета

8. Татуировка "Ом" със звезда:

Om Tattoo Design With Star

Това татуировка на човек има звездите като граница, която е просто невероятна. Това дори помага да се завърши външния вид на татуировката. Дизайнът просто не е изпълнен, който понякога изглежда объркан. Много части от секцията се държат малко празни, за да се подчертае дизайнът на човек. Това е страхотна идея за татуировки.

9. 3D татуировка на Ом:

3d Om Tattoo Design

Ако търсите да се хвалите с 3d татуировки, този човек може да бъде най-добрият. Това е оформено със силните течащи линии. Този човек татуировка има очертание, което е сенчести, за да даде това докосване на 3D ефект. Потокът на татуировката е просто чудесен. Светлината и сянката в дизайна на човек дава този 3-ти ефект. Също така страниците на дизайна изглеждат като меч, който дава мъжествено докосване до тази татуировка.

10. Om Namah Shivaya татуировка дизайн:

ОМ-намах-shivaya-татуировка-дизайн

Това има пълна представа за господаря Шива, включен в дизайна на татуировката. Картината също е подчертана с някакъв земен червено-кафяв цвят, за да изглежда страхотно. Снимката на шива се прави много красиво и много креативно. Формата на човека има лице на усмихната шива, която го прави модерен индийски дизайн. Тези татуировки символизират мира и просперитета. Това, когато се комбинира с човек, дава мирен ум, тяло и душа. Това е татуировка, която ви помага да получите много комплименти.

11. Татуировки на Sun Om:

слънце Om Tattoos

Това е много добра реплика, за да покаже своя хиндуизъм. Това има човек в кръг. Кръгът се запълва със слънчевите лъчи, които отразяват господаря Сурия. Това има силни линии на човека, който привлича окото на тази смела татуировка. Ето един поглед върху символа om е напоен в твърд черен цвят. Това е заобиколено от деликатно облицовани слънчеви лъчи в дизайна на татуировката. Рамката на огнените мотиви в символа е твърде невероятна. Картината на човека се прави много ясно, дори може да бъде наблюдавана далеч. Чистият и ясен дизайн на татуировка със сигурност ще ви донесе много комплименти, които винаги сте искали.

12. Татуировки на Ом с ефекти и букви:

Om Tattoo Designs with Effects and letters

Това е най-различното от всички татуировки на човек. Това има човек, който е подчертан с червен цвят, за да даде много добър фон. Тогава това е покрито с триъгълната марка, която има "Чандра бинду" над нея. Цялото изображение се показва вътре в окото, а зеницата, която прилича на третото око на Шива. Този дизайн на татуировка също има слънчеви лъчи, за да завърши външния вид, който отново се подчертава с някакъв цвят. В татуировката също има писмено съобщение, което казва: "дай ми спокойствие".

13. Татуировки за мъже:

Om Tattoo Designs For Females

Това е най-добрият татуировка дизайн за женските. Това има женско докосване до това, като се добавят някои цветни мотиви. Този модел има криви, мотиви от пайсли и форми на цветни венчелистчета, които правят това традиционно татуировка на човек. Това седи много красиво на гърба на жената. Човекът е добре украсен с цветни венчелистчета, както се прави и в много дизайни mehndi. Те са заобиколени размер много точки, което прави това изглежда още по-girly и привлекателен.

14. Om Татуировки дизайни на ръка:

Това татуировка човек е сложен от всички. Това е нещо, което само дизайнерът или професионалният художник на татуировки може да направи за вас. Потокът на писане на човек е просто невероятно, че е заобиколен от точки и две кръгове. Дъното на човека е изпълнено с писане "datta narayan", което означава бог. Кръгът е свързан с цветните листенца, които не са женски. Това отново е изпълнено с много точки. В горната част на татуировката има рога, които приличат на бик. Това е великото татуировка човек на ръка.

Om Tattoo Designs On Hand

Това също има три очи на господаря Шива в горната част на вредителя. Това може да заема много място за вас, особено ако планирате да направите това на ръцете си. Това със сигурност изглежда много мъжествен и отговаря на някой, който има добро построение и тяло, за да носи това. Моделите в дизайна са огромни, което допринася за красотата му. В този дизайн символът "om" се нанася в твърд черен цвят, който е заобиколен от деликатни точки навсякъде.

Виж повече: Татуировка дизайни за мъже на китката

15. Maha Mrityunjaya / Tryambakam Мантра Om татуировка:

Маха Mrityunjaya/Tryambakam Mantra Om Tattoo

Стилът на писане на човек в този татуировка е просто невероятно и най-доброто от всички. Този човек е заобиколен от индийски шлок - маха матринюя мантра. Тази мантра се нарича и тримабакамската мантра. Човекът е оформен в кръгла линия на тази мантра символизира вечния кръг на живота. Това прилича на третото око на Шива. Цялото това пеене е обкръжено от тришул и око на върха. Също така страните имат три стълба от всяка страна и края на trishul в дъното.

16. Geometric Om татуировка дизайн:

геометрична-ОМ-татуировка-дизайн

Търсите нов облик с идеи за татуировка на Ом! Тук сме с нова идея за татуировка на Ом. Дизайнът е широко приет от геометричните любители. Дизайнът включва дизайн Om в черно, който е заобиколен от няколко дизайна на кутии. Татуировката е направена с черно-бял дизайн със сянка, който изглежда доста модерен отзад за пълна визия. Един обикновен човек с тъмно очертание дава цифров поглед към татуировката. Дизайнът на татуировката също дава послание на хората, че решението на всичките ви проблеми с живота е Om, което означава мир и вечност.

17. Татуировка с котировки:

ОМ-татуировка-с-кавички

Младежите днес са много привлечени от татуирането на цитати. Подобно татуировка се прави с помощта на дизайн на Om заедно с цитат за съдбата и късмета. Изработено от черно мастило, татуировката е направена на китката с криви конструкции с отпечатани кавички. Краят на татуировката е направен с татуировка Om. Атрактивните шрифтове добавят към красотата на татуировката, която символизира доверието към упоритата работа. Татуировката отсега нататък определя природата, мислите или принципите на живота, с които живеят хората.

18. Tribal Om Tattoo:

племенен-OM-татуировка

Племенните татуировки винаги са били подбрани от младите хора за фънки и вдъхновяващи облик. По същия начин племенната татуировка с дизайн Om дава най-добрия дизайн татуировка Om в тази категория. Татуировката е направена с тъмно черно мастило и има няколко извивки, излизащи от дизайна на Om, за да му даде племенна визия. Тя изглежда зашеметяващо на ръцете и по този начин е първият избор за мъже, които са строители на трупове и бойци или велосипедисти за религиозен и опасен поглед в същото време.

19. Колоритен цветен Om Tattoo:

колоритен-цветен-OM-татуировка

Търсите нещо религиозно и колоритно също! Колоритен татуировка на човек, заедно с цветно цвете, е най-доброто, което можете да носите. Татуировката "Om" на врата е проектирана в черно мастило с две прекрасни криви в противоположни посоки. В центъра на цветето се дава жълт цвят с дизайна Om в тъмно черно, който показва славата на символа. Om е символ на мир и просперитет, докато лотосовият цвят е символ на чистота и прераждане. Татуировката е широко разпространена от мъжете и жените, за да покажат своята религиозна страна.

20. Ом със Shiva татуировка:

ОМ-с-шива-татуировка

Симът на татуировка "Ом" най-добре отговаря на дизайна на лорд Шива. Om произхожда от лорд Шива, а дизайнът на татуировката показва същото. Дизайнът е направен с всички символи на Шива като damru, trishul и omkar. Базата е проектирана с damru, докато средната част е половината, като се има предвид видът на trishul и половината от лицето на Lord Shiva. Върхът на татуировката е проектиран с Ом с прости очертания. Дизайнът символизира истинската роля на Бог, създателя, пазителя и разрушителя.

Виж повече: Ръчни татуировки

Широкото приемане на Ом като символ на мир и просперитет даде популярността на татуировките Ом не само в азиатските страни, но и по света. Om значението на татуировката е много, но за да бъдем точни, те включват мир, просперитет, единство, вяра, прераждане и плодородие. Те могат да бъдат направени прости на китката и също така могат да бъдат направени цифрови, цветни и динамични за привлекателен вид. Дизайнът на татуировка Om е широко залепен с Ganesha, Lotus, Swastik и други религиозни символи, за да даде пълен смисъл на татуировката. Тъй като татуировката "Ом" е част от религиозен символ, тя носи различно значение, когато се носи на врата, китката, гърба, раменете и т.н., но не се носи на краката или под корема.

Надявам се, че сте намерили най-добрия си татуировка на Ом тук. Моля, оставете коментарите си по-долу.

Om е религиозен и благочестив символ в хиндуизма, чието санскритно значение определя кръга на раждането и смъртта. По този начин татуировката "Ом" възстановява вярването в духовността сред светиите, които ги носят на тялото си.

Източник на изображението: 9.

Leave A Comment

18 − 17 =