20 Най-добре изглеждаща блуза с дълбоко вратовръзка с изображения

Ако търсите най-новите тенденции в индийските женски дрехи, тогава сте на правилното място. Понастоящем дългите вратни блузи най-предпочитани от индийските жени, когато искат да спортуват саре. В тази статия ще обсъдим някои блузки, които спортуват шарката на дълбоките гърди. Проектираните блузи, които ще бъдат обсъдени по-долу, ще включват разнообразие от модели, които отговарят на всеки тип шийка. Всеки дизайн е уникален и придава естетическа привлекателност.

Contents

Дизайнерска блуза с дълбоко вратовръзка:

Нека намерим тук с изброените топ 20 дълбоко вратовръзка блуза дизайн каталог, който прави вашия външен вид по-женствен.

1. Предна част на блуза с дълбоко вратовръзка:

дълбоко деколте-блуза-дизайн

Ако имате нужда от дълбока блуза дизайнер на шията, то този модел на блуза е перфектен избор. Тя подчертава гръдната част и може да бъде украсена с контрастно оцветяване или работа с бродерии. Това е универсален дизайн, който е подходящ за повечето саре, особено обикновени или дизайнерски.

2. Дизайнерската блуза на Deep U Front Blank Дизайн:

Дълбок neck blouse designs9

Дълбокото гърло на врата е най-предпочитаният модел на шията от жени от всички възрасти. Тя подчертава деколтето и отговаря на почти всички сари. Човек може да украси деколтето с бродирани дантели или камъни за елегантен външен вид. Дълбокото гърло на вратата е много елегантно, а разрезът може да се запази широко в зависимост от размера на врата.

3. Дизайнера на блуза с дълбоко гръбче:

Дълбок neck blouse designs15

Дълбоката гърба на гърба изглежда великолепно за сарените с тежка и лека бродерия. Конструкцията на гърба на гърба може да се подчертае с многоцветни или златни пискюли за чувствен външен вид. Блузите с дълбоки гърди изглеждат невероятни за жените, които обичат да правят модно изявление.

4. Дизайнера на дълбоката блуза с V-Neck:

Дълбок neck blouse designs4

Дизайнът Deep V на врата ви добавя женствен и елегантен външен вид към гърба. Той също така създава тънък ефект благодарение на перфектното му изрязване. Наклонената деколте, когато е създадена със смес от различни материали, като тази, илюстрирана на снимката с камъни и пайети, може да погледне на ново ниво. Човек може да създаде V ефект в долната част на блузата, вместо да я държи гладка, за да изглежда елегантно. Този вид е чудесно за коктейли и течащи сари.

5. Ниското Cut Deep Neck Южна индийска дизайнерска блуза:

Дълбок neck blouse designs5

Ако търсите колекция блуза, която може едновременно да съблазнява и да е прилична, ниските дизайнерски решения са най-добрият избор. Деколтето може да бъде подчертано с фино или тежко бродиране на базата на тип saree за това перфектно покритие. "Dori" или конецът могат да се използват за подпиране на ръкавите от изплъзване на раменете.

6. Дизайнера:

Дълбок neck blouse designs6

Златната блуза с дълбоко врат е много гъвкава блуза и може да бъде съчетана с всяка сара. Една блуза в гардероба може да се използва повторно на много сари, но може да създаде уникален вид всеки път. Златист цвят с дълбок шия може да създаде елегантен и кралски вид.

7. Блуза с дълбоко вратовръзка:

Дълбок neck blouse designs7

Тази черна блуза с дълбоко вратовръзка със сигурност ще обърне главите на парти. Металната бродерия на черния тон може да създаде смайващ ефект и да отговаря на почти всички обикновени или светли бродирани сардери. Това също е гъвкава блуза, която може да се носи с няколко сара.

8. Синята дизайнерска блуза с дълбоко вратовръзка:

Дълбок neck blouse designs13

Този дизайн с бродирани дълбоки вратовръзки е най-подходящ за обикновени и прозрачни сарчета. Затъмняващото деколте, заедно с тежката цялостна бродерия на блузата, дава изтънчен външен вид и може да се избере както за обикновени, така и за малки партита.

9. Дизайнера:

Дълбок neck blouse designs14

Този широк заден пот дизайн е най-подходящ както за традиционните, така и за дизайнерските сари. Те са също така чудесно за блузи за лехенга и рокля за рокля. Дизайнът има отвор на гърба и завършва в долната част на гърба. Човек може да избере бутони или обикновена нишка с пискюли на дъното.

10. Дизайнерската блуза с дълбоко гръбначна блуза Дизайн:

Дълбок neck blouse designs10

Ако искате да подчертаете вашето saree с модерна блуза, този модел е правилният избор за вас. Тази най-новата дизайнерска дълбока блуза е с широко изрязано гръбче и контраст или съвпадащ плат от двете страни. Задната линия е подчертана с бродерия и може да се избере и желание.

Виж повече: Дизайн на блуза с квадратна врата

11. Дизайнерите на блуза без дълбоко вратовръзка:

Дълбок neck blouse designs11

Тази дълбоко нарязана без ръкави блуза е за жени, които обичат да се възхищават на своите криви. Ниското деколте подчертава костната яка и добавя oomph фактор. Тази подплатена блуза добавя красота и благодат към всяка сара. Те се предпочитат главно от тийнейджъри и млади жени с дребни тела.

Виж повече: Дизайнерска блуза с ниска шийка

12. Диаметърът на дълбоката предна част на вратата на Halterneck:

Дълбок neck blouse designs12

Тази блестяща блузка с шарени халати е с дълбока предна част на врата. Това е най-популярният модел за знаменитости и млади жени, които искат да създадат стил на изявление. Halterneck блузите придават елегантен вид на всяка сара и са перфектни за избор за вечерно облекло и специални поводи. Блузата идва с бутон или закопчалка на шията и тънък слой от границата по линията на талията.

13. Дизайнерската блуза Deep V Neck:

Дълбок neck blouse designs1

Този очарователен дълбок V образец на гърлото със сигурност ще ви направи красиви. Обикновено се предлага в безцветен модел, който акцентира върху костите на рамото и яката. Вратът може да бъде подчертан с контрастна тръбна работа и линията на талията с блестяща дантела. Този модел най-добре отговаря на прозрачните и течащи сари.

14. Блуза с бикини с дълбоко вратовръзка:

Дълбок neck blouse designs2

Блузата на бикини стил може да превърне дори скучно и редовно саре на тази, която има курабийки сексапил. Тази блуза създава ефект на синтез на спортна блуза от западен бикински стил с традиционен индийски сарей. Блузи с бикински стил са идеални за смели и уверени жени, които се чувстват удобно с телата си и обичат да се представят. Ако искате да погледнете направо от рампата, това е блузата за вас.

Виж повече: Блузка предни зъб дизайни

15. Зелената блуза с дълбока врата с бродерия от гърба:

Най- Green Deep Neck Blouse With Embroidery from The Back

Това гръбно изглед на бродирана тъмно зелена блуза изглежда толкова красиво. Малките бели шарки, направени на зелената основа, са толкова привлекателни, че всяка жена ще се предаде и иска да я носи. Малките привързаности на дантела на дълбоката блуза са много привлекателни и ще можете да ги спортувате много лесно при всякакви празнични събития. Дизайнерската блуза ще върви ръка за ръка с дизайнерска сара или дори обикновен сарей.

16. Блуза с дълбоко отрязано лице:

преден Knot Deep Cut Blouse

Това е най-новият дизайн в предния отворен шаблон с дълбок шия. Блузата със сигурност ще полагни всяка фигура и ще има сладък възел отпред. Обикновено се предлага в подплатен модел и е префект за прозрачни сари. Докато много жени спортни възли назад, предния възел е също толкова бляскав модел и може да се носи без усилие от съвременните жени.

17. Дизайнера за блуза в задната част на рамото:

Най- Off-Shoulder Blouse Design

Този най-нов дизайн е за жени с широки рамене и видни яки кости. Изключителните блузи за рамо изглеждат зашеметяващи, когато се сдвояват с леки дизайнерски сарде. Блузата обикновено е направена от дебелия материал и е лишена от каквито и да е украшения. Рамото на рамото е залепено с еластична лента върху рамото, за да държи блузата на място. Това е прост, но грациозен модел, който със сигурност ще привлече вниманието на тълпата.

18. Дълбок V предни шийка:

Дълбок V Front Neck

Тази дизайнерска блуза идва с дълбоко V-рязане, което започва на рамото. За разлика от обикновения V cut, тази блуза идва в уникален модел, за да подчертае разцепването. Той идва с тежка бродерия и е идеален мач за леки georgette sarees. Тази блуза идва с подложки, за да даде елегантен и елегантен вид на сара.

19. Едно блуза с дълбоко вратно рамо:

един Shoulder Deep Neck Blouse

Едно рамене дълбоко вратни блузи са стилни и елегантни. Те идват в красива дантела и украсено рамо от едната страна, а от другата страна се държи без презрамки. Едно блузи с дълбоко вратно рамо са идеални за смели и уверени жени, които обичат да им покажат добре рамене, но въпреки това да поддържат грация и елегантност. Не е нужно да носите орнаменти, защото украсената блуза може да ви направи зашеметяващо.

20. Блуза с дълбоко вратовръзка:

скъпа Collar Deep Neck Blouse

Този дизайн на блуза е идеален за тези, които обичат да спортуват яка, но все пак изглеждат женствени с дълбок шия. Сладката врата, съчетана с яка, е абсолютна изненада. Тази блуза е чудесна за тези, които имат дълги шипове и широки рамене. Няма нужда от изявление парче за тази блуза, тъй като идва с тежки бродерия, за да изглеждате кралски.

Без значение какъв вид сари може да искате да носите, винаги е блузата, която създава правилния външен вид. Избирането на десния деколте може незабавно да ви превърне в дива. Също така е много важно да спортувате десния деколте и разрез, който да отговаря на вашето тяло, тъй като дълбоките деколте може да не са чаша чай на всички. Въпреки това, с добра поддръжка на тонуса на кожата и тялото, тези най-нови дизайни с дълбок шия могат да бъдат фигуриращи ласкателни.

Leave A Comment

89 − 79 =