20 южно индийски стил дизайнерски блуза дизайни за Sarees

Традиционните сватбени тържества на юг се виждат най-вече с жени в южно индийско облекло. Етикетите от южна индийска мода приличат на златния свят в дресинга. Освен тежките бижута, там са сенките на сарените, които почти имат златно докосване в него, а блузите също имат изобилие от златна работа в своите декорации и дизайн.

Дизайнерските южни индийски блузи са тежки в копринени и памучни материи и бродирани с фини златни конци. За да се справите с традиционния южен индийски поглед, трябва да донесете много неща заедно, за да изглеждате динамично като южните индийски булки. Чудесните бижута на лакътя и шията на главата изглеждат удивителни с превръзката. Индийското усещане за родните облекла изглежда невероятно за индийските жени. Дори чуждестранните дами се възхищаваха на външния вид на традиционната индийска блуза за сари.

Дизайнер блузи мода в Южна индийски Стил:

Можем да ви изброим някои най-добри колекции от дизайнерски дизайни на южна индийска блуза, които могат да бъдат зашити за вашите южно индийски сарде.

1. Работа върху ръкавите на блузата:

южно indian blouse

Калъф от саре с дължина на лакътя, пълен с украсени с диаманти и златна конци, изглежда учудващо. Южноиндийската блуза с модни сари невероятно носи най-доброто от женското облекло. Контрастната сара увеличава красотата на комбинацията. Многоцветната комбинация от розово жълто и зелено ще придаде чудесен образ и външен вид. Докато златен пункт тип "polka dot" на сарийката дава на дизайнера тежък външен вид.

2. Пуф ръкав Южна индийски блуза:

облаче Sleeve South Indian Blouse

Пуф ръкав на южно индийски дизайни саре блейз изглеждат невероятни. Тъмносиньо златна блуза с бродерия, с контраст със златиста сенчеста кафява сарее, ще изглежда фантастично. Пух ръкави и дебела граница по ръкавите ще дадат дизайнерски вид. Обикновено обикновените златни граници се виждат до голяма степен в южните индийски сари. Но смес от дизайни и разкрасяване се виждат и в повечето дизайнерски сарде.

3. Южна индийски Cut блуза работа:

южно Indian Cut Work Blouse

Южноиндийските дизайнерски блузи могат да бъдат проектирани и с отрязана златна граница. Приятелният дизайн на традиционните мотиви изглежда невероятно на линията на врата и на ръкавите. Тъмната цветна сарей с нарязана работа със златист очертан сарей прави чудесна комбинация. Розовият цвят изглежда невероятно със златна работа върху него. Златен и кремав център за печат saree ще даде дизайнер сватбена колекция.

4. Южна индийска златна резбована блуза за работа:

южно Indian Golden Threaded Work Blouse

Работа по темата за дизайните на блуза на мода в южна Индия. Контрастният цвят като листата зелено със златен сарей е модерно парче саре. Работата на нишката върху ръкавите и в областта на шията прави традиционните символи като baaju или teeka върху ръкавите с различен дизайн. Зеленото и червеното се смятат за най-добрите цветове, за да изглежда жената женена и с любовта на съпрузите си. Традиционните свети цветове червени и зелени са задължителни във всяка индийска сватба.

5. Южна Индия Тежка Бродирана ръкав блуза:

южно Indian Heavy Embroidered Sleeve Blouse

Тежката бродерия на ръкавите на южноиндийските саре блузи има богат и уникален дизайн. Цялата работа с диаманти или зири работа и дори работа zardoshi е добре известна и често се използва за проектиране на блузи в южните сватби. Комбинацията от розово и оранжево е най-модерната комбинация в съвременната мода. А щипка от злато в цялата saree дава динамичен поглед.

6. Кръгъл дизайн на шията Южна индийска блуза:

Кръгъл Neck Designer South Indian Blouse

Южноиндийските дизайнери за блуза на гърба имат различни и разнообразни дизайни, които печелят сърцата на много хора. Кръгла ширина на гърба, украсена с пайети и диаманти, и работа на зардоши изглежда невероятна и тежка за сватбени церемонии.

Виж повече: Дизайн на блуза с яка

7. Южна индийска квадратна блуза с форма на врата:

А south Indian Square Shape Neck Blouse

Южно индийският жълт сарей има своето бляскаво и традиционно значение. Златното докосване на границите и стилът на носене на саре приличат на индийската традиция. Плоско гърло на гърба и предната част на блузата може да бъде дизайнер бод на южния индийски гърба дизайнер блуза.

8. Обикновена три четвърти ръкав Южна индийска блуза:

обикновен Three Fourth Sleeve South Indian Blouse

Дълги тънки ръкави в три четвърти ръкави изглеждат изключителни с модата на South Indian Saree блуза изглежда невероятна. Златиста сенчеста розова граница прави блясък на вашия дресинг. Някои жени също предпочитат да носят пълни тънки ръкави за блуза, за да получат ефект на блясък.

9. Къс ръкав Brochette Южна индийска блуза:

Къс Sleeve Brochette South Indian Blouse

А булката булчинска е винаги любими с микс и мач с южно индийски сари блузи. Розовата блуза с къс ръкав с вратна яка изглежда невероятна. Облеклото с южно индийски етикет с яка яка изглежда изключителен дресинг.

10. Оранжев розов канчеперам Сарее блуза:

оранжев Pink Kancheepuram Saree Blouse

Розовият оранжев дизайн на южна индийска копринена саре блуза изглежда винаги предпочитан за модерната мода в наши дни. Копринената тъкан блести с блясък. Дебелата златна граница също изглежда невероятна с обикновен цвят върху останалата част от блузата.

11. Канживарам широка гранична блуза:

А Kanjivaram Broad Border Blouse

Тъканта на кандживарам от моделите на модата на модните сари в британската мода изглежда удивително страхотно. Оранжевият и зелен сарий с контрастен тъмен цвят широка граница саре изглежда удивително. VinayKapoor красиво се облича в сандъче Kanjivaram с перфектни бижута и перфектна прическа.

12. Многоцветна южна индийска памучна блуза Saree:

А Multicolor South Indian Cotton Saree Blouse

Многоцветната южноиндийска блуза от памучен сарей с дълъг ръкав блузка бод изглежда изключителен дизайн да се носят. Тъмните цветове са различни, със златните граници изглеждат динамични на сара. Южният памук също се смята за най-добрият материал, който трябва да се носи през летните индийски дни.

Виж повече: Пату Блуза Maggam Работни проекти

13. Керала стил Златна блуза Saree:

А Kerala Style Golden Saree Blouse

Белият сарий със златна граница в южен индийски акцент изглежда невероятно за жените. Белият вени, който винаги пасва на прическата на южна индийска блуза със саре, носейки женски мачове със саре, изглежда страхотно. Една златна блуза стил на блещукане е страхотна с такова саре. Красивите актриси обичат да се обличат в южно индийското облекло с простота и богатство.

14. Без ръкав дизайнер Южна индийска булчинска блуза:

А Sleeveless South Indian Bridal Blouse

Южна индийски моден дизайнер блуза сватбена саре, често са бели или кремави с червени граници. Златната блуза с без ръкави изглежда също така зашеметяваща и в модната тенденция. Блузите без ръкав рядко се носят, когато има нужда от традиционен вид. Но има модни дами, които обичат да променят традициите.

15. Блуза от сатен от южен памучен сатен:

А Lined Print South Cotton Saree Blouse

Южна индийска копринена блуза от модна коприна, изглежда невероятна в бяла и печатна блуза. Отпечатана блуза с различни цветове в нея, зашити три четвърти ръкави и висок врат изглежда невероятно. Крем или белезникава сара с блуза с бримка, ще ви даде елегантен вид.

16. Зари Бродерия ръкав ръкав:

Зари Border Sleeve Blouse

Южна индийска модна блузка копринена златна блузка с кожено златно покритие изглежда винаги предпочитана за всички дами. Моделът е направен така, че да е страхотно за всяка сватба функция или събития. Дълъг лакът на златния зик уок на ръкавите изглежда невероятно. Брошурата и бродезата от коприна се носят много в индийските церемонии поради златната работа на нишките.

17. Дизайнер Pattu Saree с уникална блуза:

дизайнер Pattu Saree with Unique Blouse

Една дизайнерка червена пату саре от южната индийска блуза за мода саре изглежда удивителна и изключителна, когато се носи с блуза, напълно противоположна на тъканта. Цвят на пепел от мрежеста тъкан просто прави вида ви невероятен. Червени, бели и кремави сареи са задължителни в южните индийски бракове. Докато тъмните цветове като лилаво, оранжево, зелено също се считат за предпочитани сред дамите на юг.

Виж повече: Най-новите Maggam Работа блуза дизайни

18. Етническа Uppada копринена южна индийска блуза Saree:

етнически Uppada Silk South Indian Saree Blouse

Uppada коприна на южна индийска тъкан е добре известна и се възхищава на марката saree. Етническият вид на сарее изглежда невероятно. Тъканта е твърда, така че тя остава твърда на тялото. Изгледът ви кара да се чувствате извън общите неща. Една блуза с ръкав с дължина на лакътя изглежда невероятна като модел на южна индийска блуза.

19. Най-новата блуза Talambralu Saree:

Последен Talambralu Saree Blouse

Таламбраловите сареи изглеждат екстравагантни в дизайнерската граница със златиста работа, направена с ръце. Дизайнерски пуф ръкав южна индийска блуза за мода saree изглежда зашеметяващ на индийски булки. Флоралната ръчно изработена сарее граница изглежда невероятно със златистата и розовата сянка с кремав сарей. Една блуза с обшит ръкав на вдлъбнатина дава остър поглед.

20. Красива блуза модел Pattu Saree:

Красив Blouse Pattern for Pattu Saree

Пату сарее с тъмни цветове изглежда невероятно зашеметяващо. Дизайнер Южна индийски блуза дизайн лакътя удължи ръкав може да бъде украсена с диамант граница в центъра може да се разграничат дизайнер блуза. Тъмносинът сарей със златиста граница и тъмно кафявата блуза със златен пластир може да бъде определено дизайнерска сватбена колекция.

Южна индийски sarees също имат голямо разнообразие от материали. Никога не е имало недостиг в типовете и дизайна на южноиндийските сареи. Има много известни моите болки креп, puttapakshi sarees, champally sarees, nayayanpets и bavanjipets sarees, които изглеждат прекрасно на индийските жени. Конрад и канчепепрам сареи и кандживарам сареи имат различни стилове. Дизайнерските блузи, които отговарят най-добре на различните сари, изглеждат великолепни в южното индийско докосване. Сватби от традициите на Южна Индия посрещат най-добрите копринени тъкани от южния текстил. Колекциите от южно индийски sarees имат разнообразие, че можете да имате пълен гардероб само с южно индийско облекло.

Leave A Comment

− 2 = 6