15 творчески дизайни за правене на ръчно изработени бижута у дома

Бански са традиционни бижута, носени в ръце. Те се носят най-много по целия свят. Те са кръгли и много елегантни. В Индия традицията е булката да носи брилянти. Счита се за нецелесъобразно, че омъжените жени са голи ръце.

Има много стилове на гривна. Те са изработени от различни материали като злато, сребро, стъкло и пластмаса. Тя се казва, че носят контраст цвят на гривните. Ръчно изработени гривни имат по-голяма популярност при млади момичета. Ще намерите от традиционни до случайни разновидности в тези видове бонбони, за всеки стил ще получите добър такъв по ваш избор.

Осъществяване на удари по ръце у дома:

Ето няколко вида ръчно изработени гривни. Това ще ви помогне да изберете кои да носят по случай и облекло.

1. Ръчно изработени теглилки:

ръчна изработка bangles

Ръчно изработени гривни от конец са направени чрез опаковане на конеца около гривната. Обикновено се използва копринена нишка. Той получава многоцветен външен вид, като използва много нишки. Това обвиване се извършва много умело. Това е доста голям хит сред колеж, който ще се занимава с момичета, тъй като изглежда много непринуден. Можете да ги направите в къщи. Много училища го дават като проект на децата. Това е много творческа възможност да се задържат децата.

2. Ръчно изработени Ghungroo Bangles:

Ръчна изработка Ghungroo Bangles

Ghungroo са кръгли топки, които правят приятен звук. Те са свързани с гривните. Това прави приятен звук, когато се движите. Те са много приятни и традиционни. Много момичета го носят с дънки, за да дадат индо-западен вид. Те са много лесни за гледане, но звукът го прави много привлекателен

3. Handmade Beaded Bangles:

пенис Handmade Bangles

Beaded Ръчно изработени гривни са мъниста, залепени върху тях. Най-често те са залепени с лепило или са вплетени. Това дава глад. Също така и блясъкът в тях добавя малко блясък. Те се носят с традиционно индийско облекло. Те ви карат да изглеждате много стилно.

4. Ръчно изработени кърпа Bangles:

кърпа Handmade Bangles

Само начина, по който нишката е обвита за гривна, кърпа, нарязани на струни, за да се обвие. Понякога те са зашити на гривните. Това дава традиционен хладен облик. Когато го носите, трябва да избягвате поставянето на ръцете във вода. Този стил е идеален за лято. Те са приятни на кожата.

5. Хартия Handmade Bangles:

хартия Handmade Bangles

Хартия Ръчно изработени гривни са увити в хартиена струна. Това обвиване се извършва с различни стилове оригами. Използват се различни цветове и нюанси. Тя се носи с курта и дънки. Може да искате да използвате приятно миришещо лепило, когато правите този тип бретон.

Виж повече: Позлатени златни гривни

6. Хрошеви ръчно изработени бижута:

плетене на една кука Handmade Bangles

Плетене на една кука Ръчно изработени гривни са направени на една кука. Това е елегантен избор на работа. Понякога те имат прикрепени мъниста. Представени са много флорални и детайлни дизайни. Обикновено тези гривни се носят с индийски дрехи, но може да ги носите с дънки, тъй като те са толкова умни.

7. Украсени ръчни ръчно изработени бижута:

завързана Handmade Bangles

Закачени ръчно изработени гривни са обвързани с дантели. Това е прост и елегантен стил. Можете да го носите с рокли. Това е стил на глад. Препоръчва се да не ги пускат, тъй като дантелата може да се задържи.

8. Кристал ръчно изработени бижута:

кристал Handmade Bangles

Кристал Ръчно изработени гривни имат кристали в тях. Този стил е в полза на по-младото поколение. Тя привлича и жените, които искат да добавят глем към външния си вид. Този тип гривна също е персонализирана с кристали според зодиакалния знак.

9. Украсени ръчно изработени бижута:

вплетени Handmade Bangles

Тъкани ръчно изработени гривни са тъкани с дебели струни. Те са малко случайни. Много пъти се носят със западни облекла. Това не е глад. Тя може да се носи и от мъжете. Понякога този стил е направен с кожа.

10. Украсени ръчно изработени бижута:

Stoned Handmade Bangles

Stoned Ръчно изработени гривни са много стар стил, Hyderabad и Rajasthani са няколко стила. Те имат камъни, гравирани в гривните. Много пъти гривните с резба имат камъни, свързани с тях. Този стил може да се носи в сватбата. Той идва в тежък стил също.

Виж повече: Модели за копринени теми за копринени теми

11. Ръчно направени бижута за чар:

Ръчна изработка Charm Bangles

Ръчно изработени чар гривни са подобни на чар гривна. Имат малки очарователни очарователни елементи, висящи навсякъде. Тя може да бъде една или много. Това е много готино стил. Можете да го носите в колежа. Това е много flirty стил.

12. Кожени ръчно изработени бижута:

Кожа Handmade Bangles

Мъжете вече не са много трудни. Нова тенденция на метро-сексуалните мъже има някои. Те обичат да аксесоари с гривна. Тя може да бъде метална или кожена. Кожени ръчно изработени гривни са една от възможностите. Те могат да бъдат или тъкани или обвити. Има много дизайни в кожени ръчно изработени гривни. Момичетата го носят, за да видят грубо.

13. Огледална работа Ръчно изработени бижута:

огледало work Handmade Bangles

Огледалото е много стар артикул, използван за аксесоари. Те се добавят към гривните, за да придадат блясък. Този стил се използва за добавяне на блясък към всяка сватба. Трябва да бъдете внимателни, когато го носите, докато прерязвате пръста си.

14. Многоцветни ръчно изработени бижута:

Многоцветни Handmade Bangles

Всяко облекло е скучно без цвят. Цветовете добавят живот към външния вид. Винаги се препоръчва да се носят контрастни гривни. Многоцветни ръчно изработени гривни са за него. Те са направени с многоцветни конци. Идеалният стил с тези гривни ще бъде белият сарвар камеез и обикновеният бандхани дупат.

Виж повече: Изображения на тениски Bangles

15. Zardosi Работа ръчно изработени Bangles:

Zardosi Work Handmade Bangles

Всички искат да носят изключителни неща за всяка функция. Зърдоси е стара работа, направена с метална резба. Тази работа се извършва на гривни. Тези дизайни са най-вече персонализирани за екипировката. Също така те са супер готини. Това е специален вид работа, извършена от квалифицирани занаятчии, особено на малки пространства като гривна.

Всичко, което се прави ръчно изработено, има своя собствена специалност. Ръчно изработени гривни са специален стил на гривните. Те са много различни от обикновените златни и сребърни гривни. Те могат да бъдат направени в дома и в собствения ви Аз. Този стил е достъпен и извън магазините. Можете да ги носите без да мислите много.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 52 = 59